Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

Toms nieko :)\

Bet tai senatvė turėtų apramint žmogų... Gauni pensiją, vaikas jau išlėkė, nu užsiimk tu kuo nors, nyku taip, visą gyvenimą...

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 17, 15:10)
<p>Toms nieko smile.gif</p><p>Bet tai senatvė turėtų apramint žmogų... Gauni pensiją, vaikas jau išlėkė, nu užsiimk tu kuo nors, nyku taip, visą gyvenimą...</p>

Oi neatleis jums cambala su babunia biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

baisi ta senatvė,. Du pensininkus turim-Idomucia ir Burbę, ir abu juos vienija nepasitenkinimas gyvenimu :( 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 17, 15:15)
<p>baisi ta senatvė,. Du pensininkus turim-Idomucia ir Burbę, ir abu juos vienija nepasitenkinimas gyvenimu verysad.gif </p>

Cqmbala jums ne as, cambala jus susiras visas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 17, 15:08)
Baznycia - tokia pati pelno siekianti organizacija, kaip ir visos kitos. Tikejimas yra širdyse, o ne baznyciose. Kristus pats sake, kad baznycia nėra tikejimas.  Del to as i baznycias neinu ir nemoku jiems jokiu duoklių.

Greiciausiai pasakys , kad tai fotošopas  biggrin.gif  biggrin.gif

ne, ne fotošopas, o montažas paprastasis. Kur įrodymai, kad pirmiau šitaip mitinguotojų iš pradžių apstumdytas žurnalistas (vyrų ir moterų) paskui dar aprėktas mitingo organozatorės tiesiog neprarado savitvardos? Tikrai nesakau, kad tai gerai, teisėta: ne!

O bet tačiau Idomucia, SM rašantį, kad mušė savo žmoną ir atmatomis vadinantį savo vaikus - suprantat. Šiandien man jis ir žodžio "apžioti" reikšmę bandė nurodyt... Bet čia viskas gerai, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 17 rugpjūčio 2021 - 15:28
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 17, 15:25)
ne, ne fotošopas, o montažas paprastasis. Kur įrodymai, kad pirmiau šitaip mitinguotojų iš pradžių apstumdytas žurnalistas (vyrų ir moterų) paskui dar aprėktas mitingo organozatorės tiesiog neprarado savitvardos? Tikrai nesakau, kad tai gera: ne! O bet tačiau Idomucia, SM rašantį, kad mušė savo žmoną ir atmatomis vadinantį savo vaikus - suprantat. Šiandien man jis ir žodžio "apžioti"  reikšmę  bandė nurodyt... Bet čia viskas gerai, ar ne?

Jei praranda savitvardą, tai tegul wima muštis su vyrais, o ne puola moteris. Viena is versiuju, kad gal uzaugo matydamas mušamą mamą

Paštininke, nu nors tu nepasiklys internetineje erdveje. Mes cia visi esame personazai tik. Zmones mws esame ten...kur zurnalistai stumdo moteris, cia musu neegzistuoja, kaip zmoniu, nes mes cia ir nesam zmones. Cia tu esi paštin8nkė, su krwpšiu ant peties, as esu burbanti, kuri burba ant idiočių, yra ..

Oi ne. Jau nera Alter Ego.. as ja noreciau surasti, bet jos jau nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 rugpjūčio 2021 - 15:32
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 17, 16:27)
Mes cia visi esame personazai tik.

Gerai. Bet tada, kai personažas Idomucia man (personažei 'paštininkei') aiškina apie etiką ir testuoja mane kaip žmogų (!), aš į tai atkreipiu dėmesį - švelniai pasakykim.

Taip kad žinai, kaip su tais personažais...

Ko tada prie Montekristos kimbi?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 17, 15:39)
Gerai.  Bet tada, kai personažas Idomucia man (personažei 'paštininkei') aiškina apie etiką ir testuoja mane kaip žmogų (!), aš į tai atkreipiu dėmesį - švelniai pasakykim.

Taip kad žinai, kaip su tais personažais...

Ko tada prie Montekristos kimbi?

Personazas paštininkė, jei butu protinga, tai ir bendrautu, kaip personazas. Bendraudama su personazais nematau jokio testavimo. Is kur tu ji istraukei? Tau paciai taip norisi manyti ir tiek.
O jei kas nenori buti cia personazu - prasau tada bendrauti su savo tikrais vardais ir pavardemis.

As kimbu prie Moontės? As tik klausiu ar ji neapsimyš, jei su ja pradesime bendrauti vardu pavarde, ne kaip su personazu. Gi ji visada sake, kad ji cia ne personazas. Tai ko ji Moontė, o ne...?

Ir isvis...keistas tavo vien klausimas 'kodel Idomučia...?'. As ne idomucia, as uz kitus neatsakau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 rugpjūčio 2021 - 15:47
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 17, 16:44)
Personazas paštininkė  jei butu protinga, tai ir bendrautu, kaip personazas. Bendraudama su personazais nematau jokio testavimo. Is kur tu ji istraukei? Tau paciai taip norisi manyti ir tiek.

Na, čia gal ir gera pastaba.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 17, 15:47)
Na, čia gal ir gera pastaba.

Viskas gerai yra tik iki to momento, kai jau pradedama pamirsti, jog ateinama cia su avataru ir niku, ne savo vardu.

Kai, bunant personazu, isizeidziama asmeniskai, jau ne personažo lygyje, tada jau reikia susirupinti savo vidinio pasaulio veidrodžių būkle.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 rugpjūčio 2021 - 15:56
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 17, 16:52)
Viskas gerai yra tik  iki to momento, kai jau pradedama pamirsti, jog ateinama cia su avataru ir niku, ne savo vardu.

O Lutukė kaip tada? Ji puikiai žino mano vardą ir pavardę ir tyčiojasi iš manęs, MANO negalią neigdama.
Jetau, kaip aš norėčiau, kad taip ir būtų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 17 rugpjūčio 2021 - 15:57
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 17, 15:55)
O Lutukė kaip tada? Ji puikiai žino mano vardą ir pavardę ir tyčiojasi iš manęs, MANO negalią neigdama. Jetau, kaip aš norėčiau, kad taip ir būtų...

Argi ji tave pavadino tavo vardu? Tu cia mamkose personazas ar tikras zmogus? Jei zmogus, tai kodel slepiesi uz niko? As irgi daugelio zinau vardus pavardes, ypac teletabiu, bet argi as jas kada cia vadinau pavardemis? Niekada, nes cia jos Montekristos, mylimukes ir t.t.
Papildyta:
Jei atnesciau paskalas is ju gyvenimo ten...uz mamku ribų - butu siaubas. Bet as turiu vieną taisykle - rasyti tik apie tai, ka personazai patys, ne po peilio ašmenimis, cia paraso apie save (kartais perfrazavus, bet vistiek ju mintis biggrin.gif ). Tai teisybe ar ne - po barabanu, nesigilinu, nes mamkos - spektaklis.

Todel tie visi grasinimai man tokie juokingi biggrin.gif nes mano pasišpilkavimai, tai tik ju paciu sakiniu atkartojimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 rugpjūčio 2021 - 16:05