Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Moonte @ 2021 08 16, 23:04)
Idomucia, kaip tu drisai vyra pavadinti chujaku...

Чувак — демократичный жаргонный (арготически окрашенный) синоним слова «парень». Возможно как обращение и как название вместо имени. Применимо к любому «человеку мужского пола» (мальчику, юноше, молодому, взрослому или зрелому, но ещё не слишком старому мужчине).

Слово вошло в обиход в «молодёжной среде» начиная с 1960-х годов в период роста молодежной субкультуры «хиппи».
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 16, 22:01)
Pripratus meluoti, kad pofig?  biggrin.gif

Tai savaime suprantama, as tokia. Cia gi tu, tiesa rasanti, net su Idomucios vaikais bednraujanti...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 16, 21:59)
jus realiai ant tiek teksto nesuprantat abi su moonte? doh.gif doh.gif ne ,nu  cia jau virsune , tikrai nerasai knygu budama tokia buka...

Greičiausiai, kad nesupranta.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 08 16, 21:54)
Ne  mirksiukas.gif
vartmasis tik panasus

ir to pasakymo kontekstas toks sodrus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 16 rugpjūčio 2021 - 21:09
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 16, 21:04)
Ir aš, aišku, už jų supratimą esu atsakinga. Ir už Jūsų.

Bet aš apakus. Aš nuoširdžiai tas dienas nesupratau, kuom mane kaltinat...

jau pamiršot kaip kiti turėdavo atsakyti už jūsų supratimą? biggrin.gif mirksiukas.gif
nusikopijuokit, kad atsimintumėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 16, 22:08)
Чувак — демократичный жаргонный (арготически окрашенный) синоним слова «парень». Возможно как обращение и как название вместо имени. Применимо к любому «человеку мужского пола» (мальчику, юноше, молодому, взрослому или зрелому, но ещё не слишком старому мужчине).
Слово вошло в обиход в «молодёжной среде» начиная с 1960-х годов в период роста молодежной субкультуры «хиппи».

Ne, as perskaiciau chujakas, tu esi kaltas, turbut rasydamas chivakas, galvoje turejai chujakas tongue.gif
Atsakyti
Zinau vieną seną patarlę. Ale taip tinka ilgam liežuvėliui...

'Daug kalbėjęs neišliksi be melo'
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 16, 21:57)
Aišku. Pacituok, kur aš tyčiojausi iš kieno nors išvaizdos?

Lutuke, urada, tai jūs tyčiojatės iš tų merginų, redukuodamos jų visiškai normalią išvaizdą iki jūsų vulgarumo. Ir tuo pačiu atmesdamos jų minčių ir idėjų, dėl ko jos atėjo į mitingą, svarbą. Tai jūs iš jų šaipotės ir diskriminuojat, nes rašot, apie TAI, o ne apie jų intencijas, dėl ko jos atėjo į mitingą ir dėl ko su jomis (taip, satyriškai) diskutuojama. Jūs - Lutuke ir uarda - žiūrit į jas kaip į sekso objektus, o ne kaip į žmones, LR pilietes.

Puiki tema feministiniam pranešimui.

Košmaras.

Kaip tai kur, pasidaindama ta nuotrauka. nepasimesk kvaila, nepades. Visi jau vsiak vsi tiek suprato, tavo vartymasis dabar atrodo apgailetinai...
Del ko jos atejo i mitinga aisku - originalioje nuotraukoje.
Cia ne satyra, cia mobingas.

vartykis toliau, slykstu ir tiek....
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 16, 21:08)
Tai savaime suprantama, as tokia. Cia gi tu, tiesa rasanti, net su Idomucios vaikais bednraujanti...

Dar viena patarlė tau:

kas tiesa, tai ne melas, yra suolai, yra stalas

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 16, 22:09)
jau pamiršot kaip kiti turėdavo atsakyti už jūsų supratimą? biggrin.gif  mirksiukas.gif
nusikopijuokit, kad atsimintumėt mirksiukas.gif

Metrasciu skaitytoja, kuri iki siol negalinti pasakyti kokiems dievams meldziasi ir kokius neva metrascius skaito. Cia ir interpretuoti nera ka. Tuciciazodziavimas ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 16, 22:09)
ir to pasakymo kontekstas toks sodrus mirksiukas.gif

Labai biggrin.gif
Atsakyti
Moonte, tai koks tavo vardas? Ne Auksinis Kardas? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti