Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(paštininkė @ 2021 08 16, 21:46)
Jūs rimtai manot, kad aš pedofilė? bigsmile.gif

jus realiai ant tiek teksto nesuprantat abi su moonte? doh.gif doh.gif ne ,nu cia jau virsune , tikrai nerasai knygu budama tokia buka...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 16, 19:23)
Pasidziaugiam geriau, kaip Svedija laimejo pries korona ir be segregaciju, represiju ir nuolatinio zmoniu bulinimo, be verslu uzdarymo, zmoniu judejimo laisves ribojimo, be kaukiu ir dezinfekciniu skysciu.....

ŠimonLandsbergiai joms neleidžia džiaugtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 16, 21:53)
ir vėl meluoji

Kiba as tau pulsiu irodineti priesingai. As ne cambala, man pofig, verciau jau pofig, ka tamstos galvojat.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 16, 21:59)
ŠimonLandsbergiai joms neleidžia džiaugtis biggrin.gif

Ne, pedofilu klanas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 16, 21:00)
Kiba as tau pulsiu irodineti priesingai. As ne cambala, man pofig, verciau jau pofig, ka tamstos galvojat.

Pripratus meluoti, kad pofig? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 16, 21:57)
Aišku. Pacituok, kur aš tyčiojausi iš kieno nors išvaizdos?

Lutuke, urada, tai jūs tyčiojatės iš tų merginų, redukuodamos jų visiškai normalią išvaizdą iki jų minčių ir idėjų, dėl ko jos atėjo į mitingą. Tai jūs iš jų šaipotės ir diskriminuojat, nes rašot, apie TAI, o ne apie jų intencijas, dėl ko jos atėjo į mitingą ir dėl ko su jomis (taip, satyriškai) diskutuojama. Jūs - Lutuke ir uarda - žiūrit į jas kaip į sekso objektus, o ne kaip į žmones, LR pilietes.

Puiki tema feministiniam pranešimui.

Košmaras.

O kam jūs Lutukes foto priminet? Kad neva ji irgi tyčiojasi ir rakursus akcentavot? Tai čia šiaip sau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 16 rugpjūčio 2021 - 21:01
QUOTE(Moonte @ 2021 08 16, 21:49)
SAkai reikia ovaciju tiketis, nezinojau.
Nes mano sielos drauges, cia retai uzklysta.
Tiesiog, susirinkus sunaujai, nenoriu palikti pastinikes hienom. Va urada, vis bando savo atsipusiais jai i gerkle isikibti, ibrukti savo pacios gasluma,jau pedofilija pripaise.
Papildyta:
Bravo, uzskaitau.
Jau gaudau kaifa.

taigi neskaitai lotuliukas.gif

nu va ovacijos lotuliukas.gif

rimtai esat bukutes ziaurios, gal ir pastinike ne lietuve, kad tiek nesigaudo lietuviskam tekste?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 16, 21:49)
Ji iki paskutiniuju ginsis, gi ji Moontė - mamkų teisuolė.Tiesa, buvo užsitarnavusi šį vardą kažkada, su tuo ginčytis būtų kvaila. Bet...o bet taciau .kai išlinso jos pletkai - negi ji tai pripazins, kad sugeba pletkinti net apie teletabes. Aš irgi neprisipažinciau iki paskutiniuju  biggrin.gif

kad nepripazinti, tai reikejo is kart nepripazinti, o dabart jau kvaila neigti. Sakytu ai parasiau tokia zinute apie bobute ir tuom viskas baigtusi, neikas net neneigtu, nes ten ir siaip tiesa parasyta.... o jos draskymaisi dabar dar labiau apgailetinai atrodo unsure.gif
Atsakyti
Moonte, tai as vis laukiu...lauku...laukiu...kokis tava vards, a? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 16, 21:57)
Anekdotas senas:

I kabaka atejo chiuvakas ir pasake: "Durnius reiktu ismesti is kabako".
Is kampo pakilo du: "Tu ca mus nori ismesti?"

Manau suprasite su anekdota... Nors abejoju.

Mintis - Niekada nereikia be reikalo issiduot...

Idomucia, kaip tu drisai vyra pavadinti chujaku...

Ups, cia pasirodo chiuvakas buvo, bet vistiek, sasajos kaip ir su pedofilija akivaizdzios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 16, 21:03)

kad  nepripazinti, tai reikejo is kart nepripazinti, o dabart jau kvaila neigti. Sakytu ai parasiau tokia zinute apie bobute ir tuom viskas baigtusi, neikas net neneigtu, nes ten ir siaip tiesa parasyta.... o jos draskymaisi dabar dar labiau apgailetinai atrodo unsure.gif

Ji tave nori padaryti kalciausia savo pletkų sagoje.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 16, 22:03)
taigi neskaitai lotuliukas.gif

nu va ovacijos lotuliukas.gif

rimtai esat bukutes ziaurios, gal ir pastinike ne lietuve, kad tiek nesigaudo lietuviskam tekste?
Papildyta:

kad  nepripazinti, tai reikejo is kart nepripazinti, o dabart jau kvaila neigti. Sakytu ai parasiau tokia zinute apie bobute ir tuom viskas baigtusi, neikas net neneigtu, nes ten ir siaip tiesa parasyta.... o jos draskymaisi dabar dar labiau apgailetinai atrodo unsure.gif

TAi ir neskaitau, kaip jau rasiau pirmus sakinius ir viskas, tau ir to perdaug.

O siaip, ryskink, ryskink. Man patinka, dar geriau konspektuok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 16, 21:57)
Anekdotas senas:

I kabaka atejo chiuvakas ir pasake: "Durnius reiktu ismesti is kabako".
Is kampo pakilo du: "Tu ca mus nori ismesti?"

Manau suprasite su anekdota... Nors abejoju.

Mintis - Niekada nereikia be reikalo issiduot...

jo yra trumpesne patarle vagie kepure dega...
dabar zinai privertei rimciau susimastyti apie ta musu "elita"..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 16, 21:59)
jus realiai ant tiek teksto nesuprantat abi su moonte? doh.gif doh.gif ne ,nu  cia jau virsune , tikrai nerasai knygu budama tokia buka...

Ai aišku mirksiukas.gif
Atsakyti