Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(paštininkė @ 2021 08 16, 21:39)
Rimtai? Tai kad tam puslapyje politinė satyra.

Ne, nu kuo toliau, tuo įdomiau...

Rimtai
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 16, 21:40)
Turi, ir labai stiprius, pasirodo ir ju nepazytsi, na gal paprasciau, kai juos valgai, ju nepazinti....

Slykstu. Bet jusu dergimasis is visko, net proteviu, be tabu , jau pasidare labai ryskus...
"„Bydla“ – universalesnė sąvoka, apimanti visas per šimtmečius žagrę stumiančiai bandai būdingas savybes....

toliau graziau, patycios is vaiku:
Pastaruoju metu visai normaliu reiškiniu tampa tįstis savo verkiančius bamblius į klasikinės muzikos koncertus ir leisti jiems siautėti bei su batais lipti ant stalų kavinėse,

na negalejau toliau skaityti, tiesiog ode patyciom....slykstus ir autore matyt labai tamsios sielos moteris, kad jos aplinka tokia...

klausimas tik tau, tokius matai visus lietuvius, didziaja dali ar kaip? nes dauguma esam antra , treci akarta nuo tos zagres...

Zinuciu kalstotoja, nevark, neksaitysiu. GAl burba, ar Idomucia tau paplos uz tavo stangas.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 08 16, 21:40)

Rimciau nebuna, kai zmogus nusirita savo fantazijose iki pedofilijos. Cia jau klinika, ania Idomucia? AR jau cia sveiko proto apraiksa, jau pasimeciau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 rugpjūčio 2021 - 20:45
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 16, 21:10)
Tai koks debilas turi buti zmogus, kad neprotautu, dedamas tokias nuotraukas pas save? Tqi ne tik klimaksinis, bet dar ir glušpetris.
Tos merginos save pazysta ir jos turetu kreiptis I policiją.
Papildyta:

Tai cia manau visiems skaitantiems aisku, kad , kaip sakoma 'obsramsia, no niesdamsia'  rolleyes.gif

dabar vaidina sventuolem nesusipratelem, nes nesulauke ovaciju, matyt tikejosi,...

nu bet ritmai, taip kvailai ..... doh.gif suprasciau jei ten buciau prirasiusi, kokiu tikrai zmeminanciu dalyku, kazkokia baisu smeista, nu ne, panaudojau zodzius, ka ji naudoja , pati pamane, kad tai jos zinute, kad pletkina pati, bando dar sulyginti su tokia slykstyne ant jaunu merginu, kad pridengti savo pletkus... biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 16, 20:35)
Kodel uz pastinikes, as slepiuosi uz Idomucios, ano pilvas didesnis. O ir jo mintys, palyginus su pastininkes, zymiai gilesnes. Anai su tuo net nepavyks konkuruoti, lietuviu kalbos ji nemokanti.

Tu nerasei 'burbanti, nu as taip sakiau, ane, nu sakiau, patvirtink, as atsidekodama tave apginsiu' biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 08 16, 21:40)

Jūs rimtai manot, kad aš pedofilė? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 16, 21:45)
dabar vaidina sventuolem nesusipratelem, nes nesulauke ovaciju, matyt tikejosi,...

nu bet ritmai, taip kvailai ..... doh.gif suprasciau jei ten buciau prirasiusi, kokiu tikrai zmeminanciu dalyku, kazkokia baisu smeista, nu ne, panaudojau zodzius, ka ji naudoja , pati pamane, kad tai jos zinute, kad pletkina pati, bando dar sulyginti su tokia slykstyne ant jaunu merginu, kad pridengti savo pletkus...  biggrin.gif

SAkai reikia ovaciju tiketis, nezinojau.
Nes mano sielos drauges, cia retai uzklysta.
Tiesiog, susirinkus sunaujai, nenoriu palikti pastinikes hienom. Va urada, vis bando savo atsipusiais jai i gerkle isikibti, ibrukti savo pacios gasluma,jau pedofilija pripaise.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 16, 21:46)
Jūs rimtai manot, kad aš pedofilė? bigsmile.gif

Bravo, uzskaitau.
Jau gaudau kaifa.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 16, 20:45)

nu bet ritmai, taip kvailai ..... doh.gif suprasciau jei ten buciau prirasiusi, kokiu tikrai zmeminanciu dalyku, kazkokia baisu smeista, nu ne, panaudojau zodzius, ka ji naudoja , pati pamane, kad tai jos zinute, kad pletkina pati, bando dar sulyginti su tokia slykstyne ant jaunu merginu, kad pridengti savo pletkus...  biggrin.gif

Ji iki paskutiniuju ginsis, gi ji Moontė - mamkų teisuolė.Tiesa, buvo užsitarnavusi šį vardą kažkada, su tuo ginčytis būtų kvaila. Bet...o bet taciau .kai išlinso jos pletkai - negi ji tai pripazins, kad sugeba pletkinti net apie teletabes. Aš irgi neprisipažinciau iki paskutiniuju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 16, 21:14)
Neaiškink. TAŠKAS.
Esi vulgari, nes žmogaus asmeninio ir intymaus gyvenimo negerbianti persona. Nenuostabu, kad visur tik TAI matai.
Ne, nu jūs duodat...

biggrin.gif realybes matymas tera sugebejiams mastyti.
O tavo sekami puslapiai , ir zinutes, kuriom dziaugiesi ir daliniesi, labai gera parodo tavo nevulgaruma biggrin.gif
na gerai nematei to plakato, o kaip kiti , patycios is sivaizdos gerai? tipo jei mzogus ne is lgbt ir ne neigalus is jo isvaidos saipytis galima?

tai kaip visgi idesi tas nuotraukas ar nuorodas i mano zinutes, kur as dalinausi zeminanciais rakursasi is geju parado ar prisipazinsi, kad apsimelavai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 16, 21:46)
Tu nerasei 'burbanti, nu as taip sakiau, ane, nu sakiau, patvirtink, as atsidekodama tave apginsiu'  biggrin.gif  biggrin.gif

Burba, nesimaisyk. Cia dedasi idomesni dalykeliai, bent jau man.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 16, 21:45)

Ji net nesupanta, kad kalciausia tą jos "draugė", kuri sukėlė sarsala, ją iskoliojo visaip. Gi MK jos neuzpuole kaip tą gatvine
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 16 rugpjūčio 2021 - 20:52
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 16, 21:50)
biggrin.gif realybes matymas tera sugebejiams mastyti.
O tavo sekami puslapiai , ir zinutes, kuriom dziaugiesi ir daliniesi, labai gera parodo tavo nevulgaruma  biggrin.gif
na gerai nematei to plakato, o kaip kiti , patycios is sivaizdos gerai? tipo jei mzogus ne is lgbt ir ne neigalus is jo isvaidos saipytis galima?

tai kaip visgi idesi tas nuotraukas ar nuorodas i mano zinutes, kur as dalinausi zeminanciais rakursasi is geju parado ar prisipazinsi, kad apsimelavai? bigsmile.gif

Isties, na negeba pastininke realiai izvegti. As irgi, itariu, bukut bukutele. Va cia jau ir pedofilija izvelge, rado sasaju su ja.
Ach tie smailus mastytojai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 16, 16:31)
As tik dziaugiuosi, kad nei vienas atstovaujantis mano puse, neklastojo tavo puses zinutciu, taip kaip klastojo zinutes klastotoja mano.

melas, klastojo
Atsakyti