Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 16, 21:12)
O ne...tu cia man nebandyk pripaišinėti paštininkes, apsimelavusi pletkininke. As kalbu apie tą, kuris pakooregavp nuotrauką.

Man pofig, ka tu ten nori, ir kas tau idomu, durniu laivo kapitone. Vertinsiu ir interpretuosiu taip, kaip noriu as.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 16, 20:19)
Cia vel, baisiai salygina. VA Idomucia pateisina turinio kalstojima, nors.... kaip jis tai suformulavo... A atsimikniau, pagarbos stoka ir noru papiz... kalstojimas pateisinamas

Nu bet pripazink, tas asmuo puikiai patrolino, kiba neturi humoro? Zinai, kai man su humoru nekaip, tai pasitikiu Idomucios vertinimu, kad tai turi buti baisiai smaikstu.

VA idomucia, tau priminis, kad is jo pirmoje kalseje kalsiokas kazka pavoge... Itariu, anot jo cia irgi kazkaip susije su klastote, as nevisai to surpatau, na bet, jis gi uz mane sugeba placiau paziureti i situacija. O tu juk ji geriau, nei as supranti  mirksiukas.gif

Visiem, tai kam, kiba VISI tai jusu SM grupuote?
Papildyta:
Pastinike, pasilinkminkit is veidmainiu.
Juk negali rimtai i anuos reaguoti  4u.gif

[Man nerupi kas tau salygina. Man rupi ka as galvoju.
Tas asmuo yra nusikaltėlis, nes jis seksualiai uzsipuolė ir išsidarkė  ne is  niku su avatarais, o merginų. Nesivartyk, nu nejuokink skaitanci7ju. Man darosi geda del taves.

Dar karta kartoju grupuotis gali tik silpnos teletabės, visi kiti yra individai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 rugpjūčio 2021 - 20:27
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 16, 21:22)

Susitvarkyk tekste jovala, neketinu atrinkineti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 rugpjūčio 2021 - 20:24
QUOTE(uarda @ 2021 08 16, 21:20)
Ką jus čia rasote niekam neįdomu-kas kaip suprato/nesuprato.
cia teisme savo nekaltumą reiketu įrodinėti. Manau sunkiai sektųsi.

Bet tai klausykit, ar ne Jūsų fantazija iškreipia vaizdą?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 08 16, 21:07)
Tai gal atsiliekat sviesmeciais? Nuo savo to puslapio.

Tai zinoma, ne visi gi tiek seksualiai susirupine, kaip tamsta ir tamstos visa aplinka.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 16, 21:24)
Bet tai klausykit, ar ne Jūsų  fantazija iškreipia vaizdą?

Tai kad jūs dalinotes nuoroda, ne aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 16, 20:23)
Susitvarkyk tekste jovala, neketinu atrinkineti.

Tu baik darašineti litanijas. Kol atsakai I jos vieną postą, tai dar this kart tiiek darašo biggrin.gif Ale ot liežuvis dirba..kaip sako - liezuvelis kaip Nemunelis biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
[Man nerupi kas tau salygina. Man rupi ka as galvoju.
Tas asmuo yra nusikaltėlis, nes jis seksualiai uzsipuolė ir išsidarkė  ne is  niku su avatarais, o merginų. Nesivartyk, nu nejuokink skaitanci7ju. Man darosi geda del taves.
Dar karta kartoju grupuotis gali tik silpnos teletabės, visi kiti yra individai.

Tu baik darašineti litanijas. Kol atsakai I jos vieną postą, tai dar this kart tiwk darašo  biggrin.gif  Ale ot liežuvis dirbq..kaip sako - liezuvelis kaip Nemunelis  biggrin.gif  biggrin.gif

Nesinervink durniu laivo kapitone, davo druniu laivao inidividai puikiai atitinka tavo jiems taikomus kriterijus.
Atsakyti
Pastinike, pasilinkminkit is veidmainiu.
Juk negali rimtai i anuos reaguoti  4u.gif

Oi, į vaidmenis savo tai seniai tik taip mirksiukas.gif Jei man būtų skaudu, neorganiška, patirties mažai, aš gi nerašyčiau apie tai, na, sakykim, nelabai mane godonjančių žmonių grupei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 16 rugpjūčio 2021 - 20:31
QUOTE(Moonte @ 2021 08 16, 20:20)
Man pofig, ka tu ten nori, ir kas tau idomu, durniu laivo kapitone. Vertinsiu ir interpretuosiu taip, kaip noriu as.

Kartoju dar karta - paštininkės man neprikiišinėk, aferiste, as kalbejau apie debilą, kuris iskraipė nuotrauką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 rugpjūčio 2021 - 20:29
QUOTE(uarda @ 2021 08 16, 21:26)

tai aš aš. Tik visai kitaip ją interpretuodama nei Jūs.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 08 16, 21:26)

Geras, jai kyla seksualios mintys, o kalta pastininke.
Kuri ziuredama i ta pati, mato reikalavimus, ir galimus ateityje apribojimus, del kuriu zmones ir sirsta. Nezinau, kaip kitiems, bet man svarbu, kad savalaikiai butu atlijktas manikiuras ir pedikiuras, kaip ir plauku dazynmas, kuris atrodytu naturaliai.
Atsakyti