Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 16, 19:42)

jetau kokia buka zmogysta doh.gif nebezinau jau nebejuokinga net.....

Paprasciausiai is didelio rasto išėjo iš krašto.
Man gėda dėl jos, gi ne tik mes su teletabėmis tai skaitom.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 16, 21:02)
Greiciausiai tie visi, buvo Uardos draugai, biciuliai, bendraminciai...

Butu kesita, jei butu kitaip. Panasus zmones, gi traukia vienas kita.
Papildyta:
O manau, kad tai trolinimas.

is kur tokios alogiskos isvados? blink.gif gi pastinikes cia chebryte, juk ji ikele nuoroda, matyt ja seka ir zavisi, sake geras momentas... tikria matomai panasu zmones traukia panasius, fb buriasi i grupeles..

tu labiau savim rupinkis, ne manim, nes jau susidirbai kiek galejai sioje situacijoje.
Bent ismokai pamoka, kad screenshotai nera niekada kaip irdoymas?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 16, 21:04)
Ir aš, aišku, už jų supratimą esu atsakinga. Ir už Jūsų.

Aš nuoširdžiai tas dienas nesupratau, kuo mane kaltinat...

Tai gal atsiliekat sviesmeciais? Nuo savo to puslapio.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 16, 21:04)
o va jus su pastinike tiesiog neturit tu tabu is ko tyciotis, net neigaluma pasitelkiat savo melam, slykstu....

Jo.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 16, 21:04)
cia pati zodziam reiksmes sugalvoji ?lotuliukas.gif

Bydlo - Someone who is backwards, lacking refinement and culture, usually a person of Slavic origin.

Net ir tai netinka, nes butent as tabu turiu, niekad nesisaipyciau is tavo isvaizdos, nerasyciau zeminanciu zinuciu ta tema, o va jus su pastinike tiesiog neturit tu tabu is ko tyciotis, net neigaluma pasitelkiat savo melam, slykstu....

Lenkiskai bydlo, gyvuliai, jei ka. Gyvuliai, tabu neturi. Nabage, zinuciu klastotoja.

O cia paskaityk, apie Bydlas, nudeinos chamus https://www.15min.lt...amai-500-403586
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 rugpjūčio 2021 - 20:10
QUOTE(Moonte @ 2021 08 16, 19:38)
O tu jau nuotoliniu budu, nustatei, kad tu plakatu turini redagavo ne anonimas? Tu asmeniskai, pazisti tas merginas?
Na matai, Idomucia man isaiskino, kai nera pagarbos, viskas galima.

Na nereikia susireksminti, kad tos moterys yra negerbiamos...
Kam tas kerstas reikalingas, smelyno razborkes, nekitaip.

Tai koks debilas turi buti zmogus, kad neprotautu, dedamas tokias nuotraukas pas save? Tqi ne tik klimaksinis, bet dar ir glušpetris.

Tos merginos save pazysta ir jos turetu kreiptis I policiją.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 16, 19:42)
ir ir toliau apsimes, kad nesuvokia, tokia dniuke vaidina.......

Tai cia manau visiems skaitantiems aisku, kad , kaip sakoma 'obsramsia, no niesdamsia' rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 08 16, 21:07)
Tai gal atsiliekat sviesmeciais? Nuo savo to puslapio.

Na, dabar tai aš tikrai "eisiu" jį nuoširdžiai patyrinėt.

Bet čia geras.

O gal aš ir tikrai atsilikus. Stipriai.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 16, 21:04)
Ir aš, aišku, už jų supratimą esu atsakinga. Ir už Jūsų.

Bet aš apakus. Aš nuoširdžiai tas dienas nesupratau, kuom mane kaltinat...

tu atsakinga uz tai, kuom daliniesi. Dalinimasis patycimis prilygsta paciom patyciom, gal net blogiau, nes butnet jos ir garsina tuos kurie tyciojasi ir pacias patycias. O jei nesupranti, gal ir nesidalink?
Va taip jusu visas "elitas" educated, vacinated dabar nuolat tyciojasi is zmoniu, net tavo ankstesnis paaiskinimas , tai lygiai tokia pat patycia, na negalit priimti tikru zmoniu motyvu, reikia zeminant zmonem prigalvoti savu? fui zema....kam jus apsimetat, kad esat uz demokratija?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 16, 19:48)

As stengiuosi, pastininkes didi nusikaltima visuomenei, vertinti per jusu grupeles prizme.

O ne...tu cia man nebandyk pripaišinėti paštininkes, apsimelavusi pletkininke. As kalbu apie tą, kuris pakooregavp nuotrauką.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 16, 21:11)
tu atsakinga uz tai, kuom daliniesi.

Neaiškink. TAŠKAS.

Esi vulgari, nes žmogaus asmeninio ir intymaus gyvenimo negerbianti persona. Nenuostabu, kad visur tik TAI matai.

Ne, nu jūs duodat...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 16 rugpjūčio 2021 - 20:17
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 16, 21:10)
Tai koks debilas turi buti zmogus, kad neprotautu, dedamas tokias nuotraukas pas save? Tqi ne tik klimaksinis, bet dar ir glušpetris.

Tos merginos save pazysta ir jos turetu kreiptis I policiją.
Papildyta:

Tai cia manau visiems skaitantiems aisku, kad , kaip sakoma 'obsramsia, no niesdamsia'  rolleyes.gif

Cia vel, baisiai salygina. VA Idomucia pateisina turinio kalstojima, nors.... kaip jis tai suformulavo... A atsimikniau, pagarbos stoka ir noru papiz... kalstojimas pateisinamas

Nu bet pripazink, tas asmuo puikiai patrolino, kiba neturi humoro? Zinai, kai man su humoru nekaip, tai pasitikiu Idomucios vertinimu, kad tai turi buti baisiai smaikstu.

VA idomucia, tau priminis, kad is jo pirmoje kalseje kalsiokas kazka pavoge... Itariu, anot jo cia irgi kazkaip susije su klastote, as nevisai to surpatau, na bet, jis gi uz mane sugeba placiau paziureti i situacija. O tu juk ji geriau, nei as supranti mirksiukas.gif

Visiem, tai kam, kiba VISI tai jusu SM grupuote?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 16, 21:14)
Neaiškink. TAŠKAS.

Esi vulgari, nes žmogaus asmeninio ir intymaus gyvenimo negerbianti persona. Nenuostabu, kad visur tik TAI matai.

Ne, nu jūs duodat...

Pastinike, pasilinkminkit is veidmainiu.
Juk negali rimtai i anuos reaguoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 16, 21:11)
Na, dabar tai aš tikrai "eisiu" jį nuoširdžiai patyrinėt.

Bet čia geras.

O gal aš ir tikrai atsilikus. Stipriai.

Ką jus čia rasote niekam neįdomu-kas kaip suprato/nesuprato.
cia teisme savo nekaltumą reiketu įrodinėti. Manau sunkiai sektųsi.
Atsakyti