Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Moonte @ 2021 08 16, 20:52)
Prisipazinsiu, man pradzioje irgi nedasilo. Tik kaip burbanti pradejo apie ana gala rasyti...

Na negabi as, ne-ga-bi...

aha toliau vaidini kvailiuke davatka? biggrin.gif na gerai to nesupratai, o visi kiti, tyciojimas is merginu isvaizdos viskas gerai? Matomai gyveni tokioje kulturoje, kur pasaipos ant tiek normalu, kad tu ju nei nematai.... unsure.gif

jei pastinike seka ta psl, tai tikrai ten dauguma tokiu postu, nereikia cia lala....
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 16, 21:48)

As stengiuosi, pastininkes didi nusikaltima

Cia nuo skiepu sitaip ar kokia kita medicinine problema?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 16, 20:55)
aha toliau vaidini kvailiuke davatka?  biggrin.gif na gerai to nesupratai, o visi kiti, tyciojimas is merginu isvaizdos viskas gerai? Matomai gyveni tokioje kulturoje, kur pasaipos ant tiek normalu, kad tu ju nei nematai.... unsure.gif

jei pastinike seka ta psl, tai tikrai ten dauguma tokiu postu, nereikia cia lala....

Kodel as vaidinu, Idomucia viska man puikiai isaiskino, itariu, greiciausiai as tokia esu, blevyzgoti nemoku.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 16, 20:53)
O kai nesi inteligentas, galima klastoti zinutes, ir elgtis kaip bydlo.

ne prie ko cia tas tavo bydlo smile.gif tu nei nesugebi keimsu priderinti prie turinio lotuliukas.gif Cia bydlo labiau tiktu pastininkei si kart.

TU PRITAREI MANO ZINUTEI, SAKEI TU JA RASEI, vadinasi ji nebuvo nei tave zeminanti, nei iskreipianti faktus. Juk ne del jos turinio supykai, o kad pasimovei ant jos.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 16, 20:55)

bet ritmia, na kad buvo nemaloni persona tai seniai maciau, meluodavo, nu bet kad tokia buka nepastebejau....
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 16, 20:55)

A tai sakai, kai takomi tavo kriterijai is salies taip atrodo...

Ne as kalta, kad ziuredamas i veidrosi, matai savo kreiva snuki.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 16, 20:56)
Kodel as vaidinu, Idomucia viska man puikiai isaiskino, itariu, greiciausiai as tokia esu, blevyzgoti nemoku.

va ka moki tai tik blevyzgoti biggrin.gif Idomuci ajau tapo tau autoritetu? lotuliukas.gif
TU PRITAREI MANO ZINUTEI, SAKEI TU JA RASEI, vadinasi ji nebuvo nei tave zeminanti, nei iskreipianti faktus. Juk ne del jos turinio supykai, o kad pasimovei ant jos.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 16, 20:55)
aha toliau vaidini kvailiuke davatka?  biggrin.gif na gerai to nesupratai, o visi kiti, tyciojimas is merginu isvaizdos viskas gerai? Matomai gyveni tokioje kulturoje, kur pasaipos ant tiek normalu, kad tu ju nei nematai.... unsure.gif

Bet dauguma FB komentatoriu (po šia nuotrauka) viską gerai suprato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 16 rugpjūčio 2021 - 19:59
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 16, 20:58)
ne prie ko cia tas tavo bydlo smile.gif tu nei nesugebi keimsu priderinti prie turinio lotuliukas.gif Cia bydlo labiau tiktu pastininkei si kart.

TU PRITAREI MANO ZINUTEI, SAKEI TU JA RASEI, vadinasi ji nebuvo nei tave zeminanti, nei iskreipianti faktus. Juk  ne del jos turinio supykai, o kad pasimovei ant jos.
Papildyta:

bet ritmia, na kad buvo nemaloni persona tai seniai maciau, meluodavo, nu bet kad tokia buka nepastebejau....

Prie to apties, kad bydlo tabu neturi.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 08 16, 20:59)

jo komentarai labai slykstus, kaip ir dauguma sio autoriaus postu....
Atsakyti

Greiciausiai tie visi, buvo Uardos draugai, biciuliai, bendraminciai...

Butu kesita, jei butu kitaip. Panasus zmones, gi traukia vienas kita.
Kad ir as su pastininke.

QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 16, 20:59)
va ka moki tai tik blevyzgoti  biggrin.gif Idomuci ajau tapo tau autoritetu? lotuliukas.gif
TU PRITAREI MANO ZINUTEI, SAKEI TU JA RASEI, vadinasi ji nebuvo nei tave zeminanti, nei iskreipianti faktus. Juk  ne del jos turinio supykai, o kad pasimovei ant jos.

O... manau, kad tai trolinimas. Juk del to nebutina zinutes kalstoti. Man pakanka, jusu gvildenamai sitaucijai taikyti Idomucios kriterijus, kuriuos ji taike, teisindamas pacios poreiki klastoti zinute.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 rugpjūčio 2021 - 20:07
QUOTE(Moonte @ 2021 08 16, 20:59)
Prie to apties, kad bydlo tabu neturi.

cia pati zodziam reiksmes sugalvoji ?lotuliukas.gif

Bydlo - Someone who is backwards, lacking refinement and culture, usually a person of Slavic origin.

Net ir tai netinka, nes butent as tabu turiu, niekad nesisaipyciau is tavo isvaizdos, nerasyciau zeminanciu zinuciu ta tema, o va jus su pastinike tiesiog neturit tu tabu is ko tyciotis, net neigaluma pasitelkiat savo melam, slykstu....
Atsakyti

Ir aš, aišku, už jų supratimą esu atsakinga. Ir už Jūsų.

Bet aš apakus. Aš nuoširdžiai tas dienas nesupratau, kuom mane kaltinat...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 16 rugpjūčio 2021 - 20:06