Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 16, 20:28)
Tu apie savo pletkus kalbėk, ko bėgi už paštininkės nugaros slėptis?

O kam.
Pakanka kad tu paloji, ta tema. Cia gi tau aktulau tu ir kultivuok.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 16, 19:32)
Atsipalaiduok burba, juk tai tik trolinimas. Va skistablauzdei Moontei, tikrai neiseitu, va zinuciu klastotojai, jau igudzius turi, tai zuikio dainos kaip ir butu...

Trolinimai vyksta su nikais ir avatarais. Cia jau realių merginu veidai ir seksualinių priekabiu tekstai. Cia jau rimciau, nei trol8nimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 rugpjūčio 2021 - 19:35
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 16, 20:32)
Na...jei tai padare moteris/mergina, tai...manau ją reiketų guldyti I psichiatrinę.

TAi sakai klastotojai turi sutrikimus, kad turetu ten kreiptis... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 16, 20:32)
Na...jei tai padare moteris/mergina, tai...manau ją reiketų guldyti I psichiatrinę.

paziurejau daugiau ta porfili fb, tai daug panaisu ten postu, panasu pastinike tokisu seka, iki ko nusirito zmones .....dar ji isiavizduoaj, kad kakzokia issilavinusi, intelilgente yra.... man tai zemiau plintuso tokie juokeliai...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 16, 20:35)
Trolinimai vyksta su nikais ir avatarais. Cia jau realių merginu veidai ir  seksualinių priekabiu tekstai. Cia jau rimciau, nei trol8nimas.

O tu jau nuotoliniu budu, nustatei, kad tu plakatu turini redagavo ne anonimas? Tu asmeniskai, pazisti tas merginas?
Na matai, Idomucia man isaiskino, kai nera pagarbos, viskas galima.

Na nereikia susireksminti, kad tos moterys yra negerbiamos...
Kam tas kerstas reikalingas, smelyno razborkes, nekitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 rugpjūčio 2021 - 19:41
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 16, 20:35)
Trolinimai vyksta su nikais ir avatarais. Cia jau realių merginu veidai ir  seksualinių priekabiu tekstai. Cia jau rimciau, nei trol8nimas.

ir ir toliau apsimes, kad nesuvokia, tokia dniuke vaidina.......net jei tos pacios merginos ir tie patys plakaitai butu perdirbti i pvz as uz skiepus ir pan tai nebutu amoralu, gal butu neteisinga, bet tik tiek, o kirsti per merginu isvaizda, garbe ir tai palaikyti, dalintis ir is to juoktis, na pasako apie zmoniu vidu viska - supuves.... mazia ir buduliu tokiu , kur taip is merginu saipytusi visai be priezasties, tik del to, ka dnesutampa su ju poziuriu i valdziso veiksmus....
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 08 16, 20:38)
O tu jau nuotoliniu budu, nustatei, kad tu plakatu turini redagavo ne anonimas? Tu asmeniskai, pazisti tas merginas?
Na matai, Idomucia man isaiskino, kai nera pagarbos, viskas galima.

Na nereikia susireksminti, kad tos moterys yra negerbiamos...
Kam tas kerstas reikalingas, smelyno razborkes, nekitaip.

jetau kokia buka zmogysta doh.gif nebezinau jau nebejuokinga net.....
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 16, 20:42)
ir ir toliau apsimes, kad nesuvokia, tokia dniuke vaidina.......net jei tos pacios merginos ir tie patys plakaitai butu perdirbti i pvz as uz skiepus ir pan tai nebutu amoralu, gal butu neteisinga, bet tik tiek, o kirsti per merginu isvaizda, garbe ir tai palaikyti, dalintis ir is to juoktis, na pasako apie zmoniu vidu viska - supuves.... mazia ir buduliu tokiu , kur taip is merginu saipytusi visai be priezasties, tik del to, ka dnesutampa su ju poziuriu i valdziso veiksmus....
Papildyta:

jetau kokia buka zmogysta doh.gif nebezinau jau nebejuokinga net.....

Tipiskas uardiskas inteligentes atsakimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 16, 19:35)
TAi sakai klastotojai turi sutrikimus, kad turetu ten kreiptis...  mirksiukas.gif

Vot ja vsio dumaju...tu visiška nebaraška at tu apsimeti?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 16, 20:33)
Labai teisingai. Tai satyrinis autoriaus požiūris į mitinge dalyvavusius žmones. Kur tyčiojamasi (vulgariai ir t.t.) iš šių gražių merginų? Na, nebent dėl gramatinių klaidų, nes joms gali būti skaudu, jei jos jų nedaro.

O šiaip tai idėjinis dialogas. Labai atsiprašau, bet merginos mitinge dalyvauja? O kas yra mitingas? Idėjų mūšis, jei taip galima pasakyt.

Jūs tikrai nematėt tokių memų iš mitingų ir ne tik? Oi, na tada bent Montevertės apie juodajį humorą paklauskit.

Tik aš niekaip nesuprantu: kas čia vulgaraus? Ar ne Jūsų mintys?

Bet isties, pakeistas tekstas, ganetinai dviprasmiskas. Kiekvienas gali skaityti ir interpretuoti pagal savo sugedimo laipsni.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 16, 20:45)
Vot ja vsio dumaju...tu visiška nebaraška at tu apsimeti?

As stengiuosi, pastininkes didi nusikaltima visuomenei, vertinti per jusu grupeles prizme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 rugpjūčio 2021 - 19:49
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 16, 20:26)
Matyt koks klimaksinis redagavo, nes apie birkos' čiulpimus tik tokie gali nusišnekėti.

Burbe,bet juk tai visai ne apie tai!!!

Tai pagal socialiniuose tinkluose matomą argumentų leksiką perfrazuota priežastis, dėl ko, autoriaus manymu, tie žmonės ėjo į mitingą. Visa kita gali būti, tik jūsų vulgarioj galvoj.

Ai, tai dėl to jūs mane kaltinat???

DAšilo.

Ne, mes tikrai paralelinėse Visatose gyvenam. Man nė galvon tai nešovė...

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 16, 20:44)
Tipiskas uardiskas inteligentes atsakimas  wub.gif

skritingai nuo jusu niekad nepretendavau i jokias inteligentes tongue.gif na nemoki tu trolinti ir nei ikasti nesugebi, nors taip stengiesi lotuliukas.gif
bet tu tikrai tokia buka ar apsimeti, tu neskiri kas fotoshopinimas pvz gali buti ir juokingas, ir siaip neidomus ,ir zeminantis zmones? ritmai neskiri?
o as nei fotoshopu nesinaudojau lotuliukas.gif bet aisku ne tame esme, esme, kad TU PRITAREI MANO ZINUTEI, SAKEI TU JA RASEI, vadinasi ji nebuvo nei tave zeminanti, nei iskreipianti faktus. Juk ne del jos turinio supykai, o kad pasimovei ant jos. Mes vaiksyteje tai vaidnom pagavimu ant muskes, labai gerai tave pagavau. Bent pripazintum tai, o dabar esi tik skambantys cimbolai, dabar paskutiniai pagarbos likuciai tau isgaravo, kas zino apie ka dar pletkinai.... biggrin.gif
O jei is tikro buciau norejusi ka suklastoti, taip ir nebuciau pasakiusi, kad zinute pati sukuriau ir po siai dienai lauzytum galva kas ir kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 16, 20:50)
Burbe,bet juk tai visai ne apie tai!!!

Tai pagal socialiniuose tinkluose matomą argumentų leksiką perfrazuota priežastis, dėl ko, autoriaus manymu, tie žmonės ėjo į mitingą. Visa kita gali būti, tik jūsų vulgarioj galvoj.

Ai, tai dėl to jūs mane kaltinat???

DAšilo.

Ne, mes tikrai paralelinėse Visatose gyvenam. Man nė galvon tai nešovė...

Prisipazinsiu, man pradzioje irgi nedasilo. Tik kaip burbanti pradejo apie ana gala rasyti...

Na negabi as, ne-ga-bi...
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 16, 20:51)
skritingai nuo jusu niekad nepretendavau i jokias inteligentes  tongue.gif na nemoki tu trolinti ir nei ikasti nesugebi, nors taip stengiesi lotuliukas.gif
bet tu tikrai tokia buka ar apsimeti, tu neskiri kas fotoshopinimas pvz gali buti ir juokingas, ir siaip neidomus ,ir zeminantis zmones? ritmai neskiri?
o as nei fotoshopu nesinaudojau lotuliukas.gif bet aisku ne tame esme, esme, kad TU PRITAREI MANO ZINUTEI, SAKEI TU JA RASEI, vadinasi ji nebuvo nei tave zeminanti, nei iskreipianti faktus. Juk  ne del jos turinio supykai, o kad pasimovei ant jos. Mes vaiksyteje tai vaidnom pagavimu ant muskes, labai gerai tave pagavau. Bent pripazintum tai, o dabar esi tik skambantys cimbolai, dabar paskutiniai pagarbos likuciai tau isgaravo, kas zino apie ka dar pletkinai....  biggrin.gif
O jei is tikro buciau norejusi ka suklastoti, taip ir nebuciau pasakiusi, kad zinute pati sukuriau ir po siai dienai lauzytum galva kas ir kaip  biggrin.gif

O kai nesi inteligentas, galima klastoti zinutes, ir elgtis kaip bydlo.
Atsakyti