Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Moonte @ 2021 08 16, 18:46)

Cia tau geriau zinoti, si tupa sritis tavo, ne mano.

'Tūpa sritis', nes tu esi netikinti ir visi kurie tiki - tūpakai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 16, 19:48)
Geriau butu, jei pas pačią ateitų supratimasi, jog tavo pletkinimas až priėjo tokią fazę, kai jų jau per daug ir tu neatsimeni kam apie ką pletkinai.

ale tikrai lotuliukas.gif norejau patrolinti bobute, bet pasirtoslino moonta smile.gif montekrista ir ta susivoke, kad ji nerase tokiu zinuciu is kart taip ir pasake biggrin.gif o moonte ilgai galvojo, kazka sake supratusi, paskui ilgam dingo, o dabar isivaizduoja, kad visi viska pamirso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 16, 18:49)
Ji metosi simbolika, bet nelabai supranta apie ka sneka  biggrin.gif na kaip visada...bele pavaidino kazkada gyvenime inteligente, ale kaip islenda visos gyvate sis jos dabar...patinka man sis metas, toks atidengimo metas, kai pasimato, kas yra kas ....

Cia kaip būna - gyvena pagal fengšui, sventes svencia, kaip katal8kas, o su žmonėmis elgiasi, kaip satanistas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 16, 19:48)
Geriau butu, jei pas pačią ateitų supratimasi, jog tavo pletkinimas až priėjo tokią fazę, kai jų jau per daug ir tu neatsimeni kam apie ką pletkinai.

Burba, tu tai gali kartoti kaip mantra, bet galu gale, suvok, tu daugumai cia esanciu esi panasiai kaip zinuciu klastotoja, Idomucia ir t.t. As tikiu tavo sutve tuo tiki ir tikes, kuo brudziau parasysi, tuo aniem geriau... OK, man tai kas, kiba manai, as cia pulsiu gincytis, nejuokink. Juk negali reaguoti rimtai i tokius kaip jus. Nepagarba, kaip be suksi, abibuse. Skirtumas tik tame, as nepulsiu zinuciu klastoti, net tam kad issidergti. Pagaliau, man ir nereikia to, nes jus puikiausiai is saves dergiates, o as padedu jums mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 rugpjūčio 2021 - 18:57
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 16, 19:52)
Cia kaip būna - gyvena pagal fengšui, sventes svencia, kaip katal8kas, o su žmonėmis elgiasi, kaip satanistas  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif grynai,

Dabar nauja religija atsiradus tikejimas mokslu ir skiepais, o tie, kas tuom netiki Lietuvuos aukstuomene issilavinusi aisku niekina .... biggrin.gif vacinated, educated biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif visi kas masto, jog prievartos nereikia tampa buduliais....
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 16, 19:52)
Cia kaip būna - gyvena pagal fengšui, sventes svencia, kaip katal8kas, o su žmonėmis elgiasi, kaip satanistas  biggrin.gif

Linksma, vel prosali. Mane tie faktoriai visai neitakoja. Nors, man nemaiso, kai zmones tuo tiki ir praktikuoja.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 16, 18:56)
Burba, tu tai gali kartoti kaip mantra, bet galu gale, suvok, tu daugumai cia esanciu esi panasiai kaip zinuciu klastotoja, Idomucia ir t.t. As tikiu tavo sutve tuo tiki ir tikes, kuo brudziau parasysi, tuo aniem geriau... OK, man tai kas, kiba manai, as cia pulsiu gincytis, nejuokink. Juk negali reaguoti rimtai i tokius kaip jus. Nepagarba, kaip be suksi, abibuse. Skirtumas tik tame, as nepulsiu zinuciu klastoti, net tam kad issidergti. Pagaliau, man ir nereikia to, nes jus puikiausiai is saves dergiates, o as padedu jums  mirksiukas.gif

O...jau ir as zinuciu klastotoja biggrin.gif biggrin.gif

-------

Nu negana, kad mamkų pletkinykė dar žinutes klastotų biggrin.gif visiška sodoma ir gomora būtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 rugpjūčio 2021 - 19:05
Na, uarda, resk.
Kaip tau, palyginK du amoralumus.
Pastininkes, kuri iterpe nuoroda, kurioje fiksuojamos dvi moterys su plakatais su suklastotomis zinutemis-plakatu turiniu.
Ar zinuciu klastotoja, kuri PATI klastoja zinutes OPONENTU.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 rugpjūčio 2021 - 19:02
QUOTE(Moonte @ 2021 08 16, 18:59)
Linksma, vel prosali. Mane tie faktoriai visai neitakoja. Nors, man nemaiso, kai zmones tuo tiki ir praktikuoja.

Ka tik rasei ' man tai cia tūpi dalykai tie tikejimsi visokie ir jus esat tūpi, kurie tuo tikit' perfrazavus...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 16, 20:02)
Ka tik rasei ' man tai cia tūpi dalykai tie tikejimsi visokie ir jus esat tūpi, kurie tuo tikit'  perfrazavus...

Suprask kaip nori, pofig, gali net sivartyti burbiskai.
Burba, dabar tu man visai neidomi. Idomiau uarda.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 16, 20:00)
O...jau ir as zinuciu klastotoja  biggrin.gif  biggrin.gif
Nu negana, kad mamkų pletkinykė dar žinutes klastotų  biggrin.gif  visiška sodoma ir gomora būtų  biggrin.gif

O kas duos garantija kad ne. Tu gi pateisinti zinuciu klastojima, kaip sakant, labai siaura riba, nuo pateisinimo iki praktikavimo.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 16, 20:00)
O...jau ir as zinuciu klastotoja  biggrin.gif  biggrin.gif
-------
Nu negana, kad mamkų pletkinykė dar žinutes klastotų  biggrin.gif  visiška sodoma ir gomora būtų  biggrin.gif

Kad ji bent tiek sugebetu lotuliukas.gif nedatemps iki normalaus patrolinimo biggrin.gif ji gi nesuprato, kad pati buvo patrolinta, kol pati nepasakiau biggrin.gif
Atsakyti
Zinuciu klastotojai, normalus trolinimas, tai zinuciu klastojimas. Isties, as nepatempsiu.
Atsakyti