Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 16, 19:23)
Daug geriau, nei pletkinti apie kitas nares per az  biggrin.gif ir jau atsibodai su savo litanijom cia, tema ne apie tavo asmenini kvailuma. Suprantu apiskvailinai susinervinai, nu bet bandyti tai pritempineti prie BK, nu jau debilizmas, ar jau buvai policijoje, pradziuginai dibrancius ten? lotuliukas.gif Bobute gasdino, kad ten kazkas atvaziuos mane primusti, cambala sake pati primustu, jei sutiktu, o va ju forumo davatka grasina policija, nu tiesiog sventa trejybe...
dar kas nors nori kuom nors pagrasinti ? smile.gif

Pasidziaugiam geriau, kaip Svedija laimejo pries korona ir be segregaijus, represiju ir nuolatinio zmozniu bulinimo, be verslu uzdarymo, zmoniu judejimo laisves ribojimo, be kaukiu ir dezinfekciniu skysciu.....

Zinuciu klastotoja, tu neskaitai mano tekstu.
O as tavo. Atsimink, man tu neidomi, beje kaip ir tavo gauja. Si situacija, man tik irankis, jusu visu sutve tasyti, ir murgdyti i tavo pridirbta bala, kai pradesite moralizuoti kitiems.
Dabar gali, eilini karta eiti, ka nors suklastoti.

QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 16, 19:25)

Aleliuja, galu gale.
Ant taves, jau senai kryziu dejau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 rugpjūčio 2021 - 18:31
QUOTE(Moonte @ 2021 08 16, 18:28)
Aleliuja, galu gale.
Ant taves, jau senai kryziu dejau  mirksiukas.gif

Apverstą kryžių?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 16, 19:30)
Apverstą kryžių?

O kam ji reikia apversti? Pakaks ir piestuku kryziuku uzbraukti is padoriu asmenu saraso.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 16, 18:33)
O kam ji reikia apversti? Pakaks ir piestuku kryziuku uzbraukti is padoriu asmenu saraso.

Vudu lėlę badot?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 16, 19:15)
Tavo teise rinktis, as su tavimi bendrausiu kaip su zmogysta, kurio vertinimo kriterijai paremti infantilia paaugliska morale.
Kuris iki tiek kvailas, kad nesugeba suvokti, kad suage zmones, vaikiskai nesielgia, net tada, kai negerbia zmoniu.
Kad, visu prima, save gerbiantis zmogus, neklastos teksto, net tam, kad dergtis is neitikusio.
Kad save gerbiantis zmones, nesitycios is negalia turincio asmens, vien todel, kad ju nuomones, kazkokiais aspektais nesutapo.
Slykciausi jus visi, kai zovada, apspitote ir moraliskai smurtavote, bandete dergtis is vienos tuo metu buvusios pastininkes, jos neigalumo Samoningai parasiau BANDETE. Nes taip jus visi is saves issiderget, o ne is pastininkes. BEt, juk jums neduota, kritiskai viertinti savo elgesio.

Jei taip elgtusi visi suague zmones, iki ko nusiristu pasaulis. Negi pagarbos nejautimas, suteikia teise amoraliais elgtis, dergtis is zmogaus negalios?

Ir jei manai, kad jusu visu elgsena itakoja mane, labai klysti, as tiesiog bjauriuosi jumis visais. Skaiciau jsu visu priekabes prie pastininkes, is slykstejausi visais.

Va kas ryskeja tu negerbi vaiku ir paaugliu. O morale yra morale, arba ji yra arba jos nera, kai pas tave matomai nera nera, tai ir manai, kad paaugliu kazkokia bloga netinkama, o va jau suaugusiu gera.... biggrin.gif
Toliau vel kliedesiai, melai girtos bobos, neidomu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 08 16, 19:28)
Zinuciu klastotoja, tu neskaitai mano tekstu.
O as tavo. Atsimink, man tu neidomi, beje kaip ir tavo gauja. Si situacija, man tik irankis, jusu visu sutve tasyti, ir murgdyti i tavo pridirbta bala, kai pradesite moralizuoti kitiems.
Dabar gali, eilini karta eiti, ka nors suklastoti.
Aleliuja, galu gale.
Ant taves, jau senai kryziu dejau  mirksiukas.gif

kartasi pora sakiniu paskaitau, neisjaudink taip biggrin.gif

oho blink.gif ar zinai ka tai reiskia?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 08 16, 19:33)

Pasake padoruole kas diena pilanti paklodes melu biggrin.gif Supranti, kad tavim niekas nebetiki po isryskejusiu tavo plektu, tik cia neissiduos ir tiek biggrin.gif a
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 16, 19:33)
Vudu lėlę badot?

Ne tavo mados. Visoks okultinis briedas nedomina.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 16, 18:38)

Pasake padoruole kas diena pilanti paklodes melu  biggrin.gif Supranti, kad tavim niekas nebetiki po isryskejusiu tavo plektu, tik cia neissiduos ir tiek  biggrin.gif a

Ji apsimes, kad nieko to nebuvo ir ji nesupranta ko is jos norima.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 16, 19:38)
Va kas ryskeja tu negerbi vaiku ir paaugliu. O morale yra morale, arba ji yra arba jos nera, kai pas tave matomai nera nera, tai ir manai, kad paaugliu kazkokia bloga netinkama, o va jau suaugusiu gera.... biggrin.gif
Toliau vel kliedesiai, melai girtos bobos, neidomu unsure.gif
Papildyta:

kartasi pora sakiniu paskaitau, neisjaudink taip  biggrin.gif

oho  blink.gif ar zinai ka tai reiskia?
Papildyta:

Pasake padoruole kas diena pilanti paklodes melu  biggrin.gif Supranti, kad tavim niekas nebetiki po isryskejusiu tavo plektu, tik cia neissiduos ir tiek  biggrin.gif a

Cia parase, ta kuri teige Montevertei, akd neskaito mano postu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 16, 18:40)
Ne tavo mados. Visoks okultinis briedas nedomina.

O eretikai kokius burtus daro ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 rugpjūčio 2021 - 18:44
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 16, 19:41)
Ji apsimes, kad nieko to nebuvo ir ji nesupranta ko is jos norima.

Svarbiausia, kad man svarbi diduma suvokia, kas jus visi esat ir ka jus darot.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 16, 19:43)

Cia tau geriau zinoti, si tupa sritis tavo, ne mano.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 16, 18:44)
Svarbiausia, kad man svarbi diduma suvokia, kas jus visi esat ir ka jus darot.

Geriau butu, jei pas pačią ateitų supratimasi, jog tavo pletkinimas až priėjo tokią fazę, kai jų jau per daug ir tu neatsimeni kam apie ką pletkinai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 16, 19:43)

Ji metosi simbolika, bet nelabai supranta apie ka sneka biggrin.gif na kaip visada...bele pavaidino kazkada gyvenime inteligente, ale kaip islenda visos gyvate sis jos dabar...patinka man sis metas, toks atidengimo metas, kai pasimato, kas yra kas ....
Atsakyti