QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 16, 19:23)
Daug geriau, nei pletkinti apie kitas nares per az ir jau atsibodai su savo litanijom cia, tema ne apie tavo asmenini kvailuma. Suprantu apiskvailinai susinervinai, nu bet bandyti tai pritempineti prie BK, nu jau debilizmas, ar jau buvai policijoje, pradziuginai dibrancius ten? Bobute gasdino, kad ten kazkas atvaziuos mane primusti, cambala sake pati primustu, jei sutiktu, o va ju forumo davatka grasina policija, nu tiesiog sventa trejybe...
dar kas nors nori kuom nors pagrasinti ?
Pasidziaugiam geriau, kaip Svedija laimejo pries korona ir be segregaijus, represiju ir nuolatinio zmozniu bulinimo, be verslu uzdarymo, zmoniu judejimo laisves ribojimo, be kaukiu ir dezinfekciniu skysciu.....
dar kas nors nori kuom nors pagrasinti ?
Pasidziaugiam geriau, kaip Svedija laimejo pries korona ir be segregaijus, represiju ir nuolatinio zmozniu bulinimo, be verslu uzdarymo, zmoniu judejimo laisves ribojimo, be kaukiu ir dezinfekciniu skysciu.....
Zinuciu klastotoja, tu neskaitai mano tekstu.
O as tavo. Atsimink, man tu neidomi, beje kaip ir tavo gauja. Si situacija, man tik irankis, jusu visu sutve tasyti, ir murgdyti i tavo pridirbta bala, kai pradesite moralizuoti kitiems.
Dabar gali, eilini karta eiti, ka nors suklastoti.
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 16, 19:25)
Amen
Aleliuja, galu gale.
Ant taves, jau senai kryziu dejau