Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(paštininkė @ 2021 08 15, 23:07)
Išsisaugau.

Suprask, o ne saugok...
I kapus neenusinesi...

As tikrai geranoriskai rasau. ZIurek, kad tose picerijose ir restornuose, na tuose kurr liks nebankrutave - uztektu pinigu patiekalui.

As teen nezadu eeiti ilgaii ilgai... tai del manes ten gali padaryti kokias neiveikiamas man kliutis... vienodai.

Ziurek kas su musu gyvenimu darosi
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 08 12, 16:46)
Matyt žemo intelekto, todėl ir buriasi  rolleyes.gif
"Britų mokslininkai taip pat pastebėjo, kad itin aukšto intelekto žmonės komfortiškai jaučiasi būdami vieni ar bendraudami tik su vienu artimiausiu draugu ar partneriu (kartais dviem ar trimis draugais). Tokius žmones vargina būtinybė nuolat bendrauti su plačiu pažįstamųjų ratu..."

ne veltui teletabės taip būriuojasi biggrin.gif ir vis kviečiasi, kad tik daugiau prisijungtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 14, 00:11)
Moonte sake, kad pasiskiepijo. Kituose forumuose zmones kurie pasiskiepijo irgi diskusijose jau kaip cia pasakius... Mes nezinome kaip ta genu inzinerija veikia smegenis.
Dekokime Dievui, kad mes dar netokioje padeyje kur turetume skiepytis kad pramisti

tiek pasaulio jau tipo pasiskiepijo, dar tik rugpjūtis, o kovid atvejų jau vėl 21,5 mlj. Žiemą buvo 24. Ką duoda skiepai? A, supratau, už juos hot dogą duoda biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 15, 21:38)
Kokie čia grasinimai - tik švelnūs palinkėjimai wub.gif Juos jūs, be skiepo, jau ir patiriat. Nepatinka? Sukilot?

Kiek tam jūsų mitinge jūsų buvo: policija sakė 5 tūkstančių žmonių. O žinot, kiek Lietuvoje yra (2020 metų duomenimis) negalią turinčių žmonių - 230 tūkstančių. Iš jų 1529 turintys 0-25 proc. darbingumą, tai reiškia kompleksinę negalią, dažniausiai sėdintys vežimėlyje, nors sėdintys vežime gali turėt ir didesnį darbingumą, taigi jų yra dar daugiau. Taigi, jų tris ar keturis kartus daugiau nei jūsų - ir ne tik pandemijos metu. Visą gyvenimą. O man, prabilus apie realią segregaciją ir akcijos "Mes teikiam paslaugas visiems" akivaizdų melą, man aiškina, kad aš siūlau žmones plėšti...

Montevertės postus apie neįgalius žmones ir žydus, kurių nereiktų rinkti į Lietuvos Seimą taip pat turiu.

Bet esmė, kad iš esmės nesuprantant, apie ką kalbu.
Papildyta:

Būtinai!

tai ko sriūbavot kai jums taip linkėjo? atsiprašykit dabar

ir rusų nereiktų biggrin.gif

abipusiai, jūs pirma nesupratot. Juk žinia, kad universitete ne visko moko, reiktų dar ir gyvenimo univerą baigti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 16, 10:41)
tiek pasaulio jau tipo pasiskiepijo, dar tik rugpjūtis, o kovid atvejų jau vėl 21,5 mlj. Žiemą buvo 24. Ką duoda skiepai? A, supratau, už juos hot dogą duoda biggrin.gif

Neiskraipyk informacijos, uz juos duoda cepelinu.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 16, 09:43)
Neiskraipyk informacijos, uz juos duoda cepelinu.

mea culpa biggrin.gif

J.Kahnas atkreipė dėmesį, kad panagrinėjus stacionarinio gydymo ir gydymo dėl neįgalumo priežastis paaiškėjo, kad širdies ir smegenų kraujagyslių ligos dominuoja JAV ligoninėse. Tokiems pacientams reikalinga priežiūra ir reabilitacija, o tai didelė našta sveikatos apsaugai. Vadinasi, trombozė yra liga, dėl kurios kenčia ne tik pacientai, ji alina kiekvienos šalies ekonomiką.
Bet amerikiečių kardiologas J.Kahnas ragino į ateitį žiūrėti optimistiškai. Tokių vilčių teikia naujas požiūris, padedantis išvengti smegenų, širdies, kojų ir kitų svarbių kūno dalių trombozės. Jis yra siejamas su Japonijos kultūra ir šios šalies gyventojų teikiama pirmenybe tam tikriems maisto produktams, kurie yra naudingi kraujagyslėms ir širdžiai.
Vienas jų – tai fermentuotų sojų pupelių patiekalas natto, kurį japonai mėgsta valgyti pusryčiams. Mokslininkai atrado, kad šio patiekalo sudėtyje yra svarbus fermentas natokinazė.

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...-1495004?copied

nevalgysit natto parazitai, negydysim jūsų iš mūsų pinigų, gydykitės už savus biggrin.gif

Atsakyti
Kardiochirurgai senai atskleide, kad shirdziai padeda saikingas gerimas.

Po cepelinu su spirgiais ir grietine, alaus butelys ir sveikatai tai idealu
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 21:29)
Sulaukiau, galu gale... Gaila kad pasimove ne uarda.
Va sis momentas man albai patinka.
Cia raso ta pati, kuri neva suprato kas yra svetima geda.
Tai dabar, kaip galima pavadinti zmogaus elgesi, kuris samoningai kitame, kuris nejaucia jokios svetimos gedos, kursto svetima geda, del kito forumo dalyvio elgesio?
Na uarda, svetimos gedos zinove, ar tai moralu?
Papildyta:
Cmbalos, au jau vaidenasi nabage. Su cmabalos mintimis, itariu keliesi ir eini miegoti. Uarda, ka pasakysi apie zmones, kurie net cambalai nesant pastoviai yra jos itakoti...
Kaupti nereikia, kai nuodu fabrikas, zinuciu klastotoja, savo amoraliu elgesiu, visur juos skelidzia nuodydama forumo atmosfera.

Ka tu kliedi? kokios dar gedos, kas tau ka kursto? jei sergi tai ramiai lovoje gulek ir gydykis, o ne po forumus slitinek vidurnakciais.Ppaprasciausiai retorika tokia, kaip ir cambalos jusu su pastininke pasidariusi ir tiek, tai FAKTAS, o jausti jauskit ka tik norit, kad ir pasididziavima, O del cambalos, nu butu keista, jei ja buciau pamirsusi, o tu jau pamirsai ja? biggrin.gif Tu gal haliucinuoji nuo temperaturos ar biski grama padariusi?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 16, 10:56)
Ka tu kliedi? kokios dar gedos, kas tau ka kursto? jei sergi tai ramiai lovoje gulek ir gydykis, o ne po forumus slitinek vidurnakciais.Ppaprasciausiai retorika tokia, kaip ir cambalos jusu su pastininke pasidariusi ir tiek, tai FAKTAS, o jausti jauskit ka tik norit, kad ir pasididziavima, O del cambalos, nu butu keista, jei ja buciau pamirsusi, o tu jau pamirsai ja? biggrin.gif Tu gal haliucinuoji nuo temperaturos ar biski grama padariusi?

RAsyk, rasyk...

Zinuciu klastotoja.
Viskas ka rasai man i nauda mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 rugpjūčio 2021 - 10:01
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 13, 21:34)
aga, norėtum, kad tuos žmones dar kartą skaudinčiau? Nesulauksi.

va dabar tu mane tikrai pagavai... unsure.gif

Nu va kaip issiduodi, kad tau slykstus tie paradai ri mzones ten dalyvaujantys, manai net kad jie save skaudina, tik nedristi prisiapzinti. nes na nera jokio rakurso, kuris galetu pazeminti zmogu, jei jis pats atrodo normaliai, padoriai. Isivaizduok eina mzogus su kostiumu, na ir koks ten turi buti rakursas, kad ji pazeminti?
O nuotraukas, kurias keliau tik is viesu medijos puslapiu, taigi neuzprotestuotos niekaip ir ten paprasciausiai nuffotkinti einantys geju parade zmones. Kaip jus ten sakot, ju niekas negali daugiau pazemniti nei jie patys save ar ne?

Nepagavau nieko, tik issakiau savo nuomone, kad tavo pasakojimai nelabai risasi su tavo kai kuriom zinutem ir dar daug melo skleidi, ka galiu patikrinti, todel pasitikejimo ir kitom tavo zinutem nelike, man esi tik tokia maza melagele ir tiek... mirksiukas.gif bet jei cia jautiesi geriau kurdama tokia neigalios, lesbietes, rasytojos ivaizdi, tai velevele tau i rankeles, bele smagu 4u.gif
Atsakyti
Atejau pasidalinti informacija i tema, aktualia nudeina, o vel iklimpau, i forumo... melsa.

Dalinuosi, su tais kuriem idomu mastyti.

https://www.youtube....h?v=JmmwQ34spkY

GAila kad rusu kalba, bet mano galva tame yra daug tiesos.
Atsakyti

QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 21:52)
Oi koks tu veidmainis.

Jei jau as, nepatraukiau, zinuciu klastotojos, baudziamon atsakomyben, o tai reali bausme, turedama ant ranku visus jos klastojimo faktus, dekui kruta bobute man iterpe, jos klastotes kopija, as ja issaugojau. Dar viesa jos prisipazinima, be jokios atgailos, del to ka padare. O ir reikalui esant, pats zinai, jei kreipsiuosi i teisesauga, galima atstatyti tai, ka ji istryne, bandydama sumetyti ******.

Bet bent jau siuo metu, ziauriai tingiu, kazka daryti del sios sutres. Nors, gerai pagalvojus, dar neatmetu, kad kreipsiuosi, nes tai ka stebiu, kyla noras atsilyginti ir pamokyti, nes nenubaustumo jausmas tvirkina tokius sutverimus. Taigi, nesakau niekada.

Tegu ir toliau sika, prisiprasys. Senaties terminas dal nepraejo.

bigsmile.gif vau rimtai moteriske kliedi, nezinau ar verkti ar ieskoti tavo artimuju, kad tau padetu jau?
Buk gera kreipkis i ta teisesauga, nu prajuokinsi policininkus, tures is ko koki menesi pazvengti lotuliukas.gif O artimieji supras galu gale, kad tau pagalbos labai reikia 4u.gif

ciudike tu ciudike biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
senateis terminas lotuliukas.gif
dekui uz gera juoko doze...
taip isivaizdavau: pasodina mus visas i kamera lotuliukas.gif
Moonte, tu dabar vietoj cambalos mane juokinsi, peremei jos pareigas?ar galugale pavargai is dvieju account'u rasineti? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 13, 23:00)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Skaitau, kaip anekdotą.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir as
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 13, 23:28)
Idomučia, ir tau pyzdakas bus  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...apsimyšiu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Moonte, tu buvai pagauta pletkinant. Tai ivyko per klaidą, niekam to nesitikint...bet... visiems nemaloniai nustembant supratus, kad tu nysusvietnai pletkini až.

Ir baik tu burbėti visa diena, kaip senas kaliošas, jau galvą skquda nuo tavo bu bu bu da bu bu hu  biggrin.gif

sakau sedesim visos kartu lotuliukas.gif tau jau ten seniai byla uzvesta, tuoj mums uzves, o mes jom uz mikimauzdu garbes ir orumo izedima lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 13, 23:45)
Sakai ligonis?

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 14, 15:30)
Kur aš aš pasielgiau negražiai? Kad išreiškiau savo pilietinę poziciją tokių mitingų klausimu? Įkėliau nuorodą į FB su plakatų užrašų pakeitimais? Taip, aš taip galvoju. Ypač po akcijos "Mes teikiam paslaugas  VISIEMS".  Ir ką?

o tai uz ka atsiprasei ir ko sakei nedarysi, jei ne nesupranti, kur negraziai pasielegei? bigsmile.gif
rimtai taip galvoji apie tas merginas? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 15, 20:31)
padažai patiekiami šalia, gali nesipilti
Papildyta:

ohoho kokie linkėjimai ir grasinimai iš ponios paštininkės blink.gif
devilinside rolleyes.gif
Papildyta:

copy paste jos postą. Pateiksi kai kam kai reikės mirksiukas.gif

cia musu geroji, issilvainusi, kulturingoji pastininke lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 15, 20:51)
Lutuke, ir šitą copy paste mirksiukas.gif

sakau visos sedesim vienoje kameroje lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 15, 22:07)
Išsisaugau.

man idomu, kiap jus viska uzsisaugot? as tiek vargau kurdama postus , ka djum irodyciau kad screenshots visiskai nieko, niekam neirodo ir negali buti kaip fakto irodymas, maniau supratot, bet vargu.... biggrin.gif Esat ant tiek bukos, nemokytintinos, kad man visai liudna, sakyciau dar butumet be jokio issilavijimo, o dabar dar vaidinat ausktuomene kakzokia, inteligentija, na gruadu rimtai, kas is Lietuvos like...

P.S.Matai o as taip uzsisaugau viska, kad galiu pateikti net teisme kaip faktini irodyma, o jus taip mokat? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 16, 00:04)
bet pastebėjot kaip nekomentuoja tų visų žinių, kad skiepai neapsaugo? biggrin.gif
Papildyta:

ir? tai kas nesaugojo valstybės sienos ir prisileido migrantų? kas nubalsavo už juos ir tikino, kad čia inžinieriai, gydytojai ateis? pavardžių gal nematei? biggrin.gif
ne veltui teletabės taip būriuojasi biggrin.gif ir vis kviečiasi, kad tik daugiau prisijungtų biggrin.gif

jo jos visda ignuoruoja propogandai nepalankias zinutes. Jau viskas aisku, kad skiepai neapsaugos, daug saliu jau atsisako visu karantinu, Bet Lietuva gi negali, valdizos gobsios, pinigeliai jau matomai gauti , suleis uzsakytas 8 dozes ne kitaip kad ir sukisant po cepelina uz skiepa biggrin.gif
Pazystama buvo Svedijoje atostogu, sake kaip keista, ten coronos nera, jokiu apribojimu jokiu zenklu nieko laisvai paprastai zmones gyvena, kaip gyvene...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 16 rugpjūčio 2021 - 10:05
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 16, 11:19)
sakau visos sedesim vienoje kameroje lotuliukas.gif

aš išskrisiu į Visatą, paliksiu jus biggrin.gif
Atsakyti