Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 14, 00:08)
pastininke pasielge negraziai, save parode is blogos puses. Tai labai kenkia diskusiju dalyviam, nes po to i juos ziuri visai kitaip.
Bet tai viskas... Maksimaliai pastaba galeu gauti is forumo administratoriaus, kad taip legtis nedera ir tai dar kazin.
Aisku?

Kur aš aš pasielgiau negražiai? Kad išreiškiau savo pilietinę poziciją tokių mitingų klausimu? Įkėliau nuorodą į FB su plakatų užrašų pakeitimais? Taip, aš taip galvoju. Ypač po akcijos "Mes teikiam paslaugas VISIEMS". Ir ką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 rugpjūčio 2021 - 14:34
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 14, 16:30)
Kur aš aš pasielgiau negražiai?  Įkėliau nuorodą į FB su plakatų užrašų pakeitimais? Taip, aš taip galvoju.

Kaip pasirinkote save atskleisti, taip atskleidete.
Mes paskaiteme ir ivertinome.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 14, 16:05)
Kaip pasirinkote save atskleisti, taip atskleidete.
Mes paskaiteme ir ivertinome.

Puiku!

Galit tęst apie tai, kaip aš žmones PLĖŠIU...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 rugpjūčio 2021 - 15:10
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 14, 17:06)
Puiku!

Galit tęst apie tai, kaip aš žmones PLĖŠIU...

Ar jus gerai suprantate lietuviskai? Esate tikra kad islaikytumet egzamina, na ta kur laiko uzsienieciai gaudami pilietybe?

As tik teigiau, kad jus SIULOTE PLESTI... Nemanau, kad jus pati ta darytumet, bet siulet
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 14, 16:15)
Ar jus gerai suprantate lietuviskai? Esate tikra kad islaikytumet egzamina, na ta kur laiko uzsienieciai gaudami pilietybe?

As tik teigiau, kad jus SIULOTE PLESTI... Nemanau, kad jus pati ta darytumet, bet siulet

Nemoku aš tos lietuvių kalbos..
Citatą savo ar skaitėt?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 14, 16:15)

Dar vienas deimantukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 07, 21:31)
Tai aišku, kad reklama. Kai įsigalios, laikysis tvarkos, nes žino, kad kai taip išsireklamavo tikrai bus tikrinami.
Man tai juokinga, dabar visi antivakseriai puls į piceriją, bet beveik taisyklė, kad jie tipo sveikai maitinasi, o pica ir visokie ten kebabai nėra labai jau sveikas maistas. Kažin ar skiepe daugiau nuodo nei picoj su kruva majonezinių padažų biggrin.gif

padažai patiekiami šalia, gali nesipilti
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 09, 12:30)
O neįgalių žmonių segregacija gerai? Ar jie apskritai ne žmonės?

Tai tu nieko nesupranti. Tu nesi patyrus, kas yra reali segregacija. Labai linkiu tau ją realią patirti. Tada kitaip vapėsi.

ohoho kokie linkėjimai ir grasinimai iš ponios paštininkės blink.gif
devilinside rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 09, 12:35)
Kokia dar segregacija, pateik isatyma pagal kuri neigaliem zmonem yra uzdrausta kazka daryti, kazkur patekti, negauti medicinos paslaugu, ismoku, darbu?

Tu irgi nesi patyrusi, bet matau labai verziesi, kad kiti patirtu. Kokia pikta moteris esi.

zinai sako visi palinkejimai sugrista linkinciam....

copy paste jos postą. Pateiksi kai kam kai reikės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 11, 00:01)
Ne tau tai buvo atsakymas, moraline kaliause!

Lutuke, ir šitą copy paste mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 15, 20:31)
ohoho kokie linkėjimai ir grasinimai iš ponios paštininkės blink.gif

Kokie čia grasinimai - tik švelnūs palinkėjimai wub.gif Juos jūs, be skiepo, jau ir patiriat. Nepatinka? Sukilot?

Kiek tam jūsų mitinge jūsų buvo: policija sakė 5 tūkstančių žmonių. O žinot, kiek Lietuvoje yra (2020 metų duomenimis) negalią turinčių žmonių - 230 tūkstančių. Iš jų 1529 turintys 0-25 proc. darbingumą, tai reiškia kompleksinę negalią, dažniausiai sėdintys vežimėlyje, nors sėdintys vežime gali turėt ir didesnį darbingumą, taigi jų yra dar daugiau. Taigi, jų tris ar keturis kartus daugiau nei jūsų - ir ne tik pandemijos metu. Visą gyvenimą. O man, prabilus apie realią segregaciją ir akcijos "Mes teikiam paslaugas visiems" akivaizdų melą, man aiškina, kad aš siūlau žmones plėšti...

Montevertės postus apie neįgalius žmones ir žydus, kurių nereiktų rinkti į Lietuvos Seimą taip pat turiu.

Bet esmė, kad iš esmės nesuprantant, apie ką kalbu.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 15, 20:51)
Lutuke, ir šitą copy paste mirksiukas.gif

Būtinai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 15 rugpjūčio 2021 - 20:41
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 15, 22:38)

Būtinai!

Kokia to prasme? Turi gal daug faktu, bet nesuvoki suvokti esmes... Ka politpropoganda varo - tas ir tinka
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 15, 21:39)
Kokia to prasme? Turi gal daug faktu, bet nesuvoki suvokti esmes...  Ka politpropoganda varo - tas ir tinka

kam propaganda, kam gyvenimas.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 15, 22:53)
kam propaganda, kam gyvenimas.

Tokia pozicija gyvenima darys tik prastesni.
Egoizmas - tai kai zmogus rupinasi tik savimi, bet kai nesupranta kitu, tai turi daug problemu ir pasiekti savo tikslus.

Va reikalauji, kad kazkas tamstai irengti brangiai kainuojancius irengimus. Valdzia tai turi daryti, nes ji renka mokescius.
Skambink lanzbergiui
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 15, 22:04)
Tokia pozicija gyvenima darys tik prastesni.
Egoizmas - tai kai zmogus rupinasi tik savimi, bet kai nesupranta kitu, tai turi daug problemu ir pasiekti savo tikslus.

Va reikalauji, kad kazkas tamstai irengti brangiai kainuojancius irengimus. Valdzia tai turi daryti, nes ji renka mokescius.
Skambink lanzbergiui

Išsisaugau.
Atsakyti