Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 14, 00:12)
As esu BURBANTI!!!!!!!!!  biggrin.gif  biggrin.gif  BURBANTI!!!!!

Ne, tu man ponia Rita V. turinti lelijava balseli. Butent, kai skaitau pacios mintis, tas tembras igarsina jas.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 14, 00:24)
Tqu jau tai sakoma ne pirmą kartą. Tu rimtai susirūpink savo psichologine bukle. Gi negali stabilios psichikos zmogus sitaip kiekvieną kartą taip kruopsčiai ieškoti priešų. Tu pyksti - is tave juokiasi, tu dar labiau del to supyksti ir gaunasi uzburtas ratas, kuris niekaip nesustoja suktis.

Tau irgi rasoma ne pirma karta, suns balsas i dangu neina.
Susirupink, nelabai suvoki kas tau rasoma. Cia irgi akivaizdi patologija. Taigi.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 23:25)
Ne, tu man ponia Rita V. turinti lelijava balseli. Butent, kai skaitau pacios mintis, tas tembras igarsina jas.

Ką reiškia 'lelijavą'. Man visada visi sako, kad turiu sodrų balsa. O va 'lelijavas'...net neturiu supratimo.

As mamkose esu burbanti, o kad kazkas neteisetai paviesino mano varda ir pavarde (kurią tu neteisėtai tampai)...tai jos pacios ir nukentejo del to - isnyko kaip rūkas. Net bausti nereikia, Gyvenimas pats nubaudzia. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 23:27)
Papildyta:
Tau irgi rasoma ne pirma karta, suns balsas i dangu neina.
Susirupink, nelabai suvoki kas tau rasoma. Cia irgi akivaizdi patologija. Taigi.

You're in denial
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 rugpjūčio 2021 - 23:31
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 14, 00:30)
Ką reiškia 'lelijavą'. Man visada visi sako, kad turiu sodrų balsa. O va 'lelijavas'...net neturiu supratimo.

As mamkose esu burbanti, o kad kazkas neteisetai paviesino mano varda ir pavarde (kurią tu neteisėtai tampai)...tai jos pacios ir nukentejo del to - isnyko kaip rūkas. Net bausti nereikia, Gyvenimas pats nubaudzia.  4u.gif

Tavo sodrus, nejuokink. TAs kas tau taip sake, pataiakvo.

Informacija viesa, tarkim, jei noresiu, galiu ja net iterpti, filmukas sukurtas viesam vartojimui, o kaip pacia filmavo, apie tai buvai ispeta, skaitei akivaizdziai reklamini teksta. Sioje akcijoje dalyvavai ne tu viena, o ir daug kitakalbiu asmenu. Sis budas buvo pasirinktas todel, kad propaguoti vakcinacija tarp skirtingu tautybiu zmoniu. TAigi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 23:36)
Tavo sodrus, nejuokink. TAs kas tau taip sake, pataiakvo.

Informacija viesa, tarkim, jei noresiu, galiu ja net iterpti, filmukas sukurtas viesam vartojimui, o kaip pacia filmavo, apie tai buvai ispeta, skaitei akivaizdziai reklamini teksta. Sioje akcijoje dalyvavai ne tu viena, o ir daug kitakalbiu asmenu. Sis budas buvo pasirinktas todel, kad propaguoti vakcinacija tarp skirtingu tautybiu zmoniu. TAigi  mirksiukas.gif

Vat tada jau tau tikrai pyzdiec bus nuo MANO advokato biggrin.gif biggrin.gif nes mamkose as esu burbanti. Ir tu viešinsi tai 'in purpose'.
Kvaile tu, pati sau kasi duobę biggrin.gif biggrin.gif '

Tu nustok draskytis, nes per durną galvą gali dasidraskyti iki bėdos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 rugpjūčio 2021 - 23:41
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 14, 00:37)
Vat tada jau tau tikrai pyzdiec bus nuo MANO advokato  biggrin.gif  biggrin.gif nes mamkose as esu burbanti. Ir tu viešinsi tai 'in purpose'.
Kvaile tu, pati sau kasi duobę  biggrin.gif  biggrin.gif  '

Tu nustok draskytis, nes per durną galvą gali dasidraskyti iki bėdos  biggrin.gif

Puiku, kokios problemos.
Jei dar losi, as kreipsiuosi i NHS Kent and Medway CCG ir gausiu ju oficialu leidima. Patikek ji gauti yra labai lengva, uztenka pasidziaugti ju puikiu projektu, ir paprsayti pagalbos, kad leistu platinti ju vaizdine medziaga, kad itakoti antivakserius. SM juk yra antivakseriai, gal ka ir sugundis tavo neva sodrus balselis mirksiukas.gif

Man tas pats kuo tu ten save laikai mirksiukas.gif
Jei tave zeidzia tavo pacios vardas, tai tavo problemos.

Beje, mamkose tu registravaisi ne tik burbancios vardu. Beje, keliu niku naudojimas yra draudziamas forumo taisyklemis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 rugpjūčio 2021 - 00:04
QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 23:57)
Puiku, kokios problemos.

Man tas pats kuo tu ten save laikai  mirksiukas.gif
jei tave zeidzia tavo pacios vardas, tai tavo problemos.

Beje, mamkose tu registravaisi ne tik burbancios vardu. Beje, keliu niku naudojimas yra draudziamas forumo taisyklemis.

Nepradėk tik verkti biggrin.gif

Taves, matau, tai tikrai nezeidzia tavo vardas. Koks jis? Tikiuosi ne Auksinis Kardas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 rugpjūčio 2021 - 00:05
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 14, 01:00)
Nepradėk tik verkti  biggrin.gif

Taves, matau, tai tikrai nezeidzia tavo vardas. Koks jis?

Pasvajok ir praeis.

Slabo irgi nesuveiks mirksiukas.gif
Ir nevadink savo kvailumo drasa.

BEt ziu, tave ziauriai purto, vien nuo minties, kad as galiu ikelti filmuka. AS gi ne tu, turiu tabu ir mes abi zinome, kas bus ir kaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 rugpjūčio 2021 - 00:11
QUOTE(Moonte @ 2021 08 14, 00:07)
Pasvajok ir praeis.

Slabo irgi nesuveiks  mirksiukas.gif
Ir nevadink savo kvailumo, drasa.

Nesakysi savo tikro vardo!!!??????. Tai matai kaip cia yra...zeidzia tave tavo tikras vardas, pasirodo...laikykis, kamarade...no pasaran...Vakarai jums padės...
biggrin.gif biggrin.gif Ostapą Benderį prisiminiau

Slabakė esi totali - bijai parasyti savo tikrą vardą. Oi slabakė

Jei as Rita V, kaip tu rašai, tai tu kas? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 rugpjūčio 2021 - 00:12
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 14, 01:09)
Nesakysi savo tikro vardo!!!??????. Tai matai kaip cia yra...zeidzia tave tavo tikras vardas, pasirodo...laikykis, kamarade...no pasaran...Vakarai jums padės...
biggrin.gif  biggrin.gif  Ostapą Benderį prisiminiau

Slabakė esi totali - bijai parasyti savo tikrą vardą. Oi slabakė  biggrin.gif

Aj jai jai....
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 14, 00:07)
BEt ziu, tave ziauriai purto, vien nuo minties, kad as galiu ikelti filmuka. AS gi ne tu, turiu tabu ir mes abi zinome, kas bus ir kaip.

Ikelk, gi ne tu viena turi Odvokatą biggrin.gif ir be abejo as - ne tu. As iki tokių durnysčių nenusirašyčiau biggrin.gif
Idomu ar dar ka nors durniau sugebesi parasyti, ar perspjausi save pačią? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 rugpjūčio 2021 - 00:16
OK, uarda, gedingai nusimuilino. Bet nieko prigausiu.
Sorry, ponia Rita V., pesiotis su tavimi darosi jau neidomu.

Einu panaktinesiu, kur kitur. Gero budejimo SM.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 14, 00:15)
OK, uarda, gedingai nusimuilino. Bet nieko prigausiu.
Sorry, ponia Rita V., pesiotis su tavimi darosi jau neidomu.

Einu panaktinesiu, kur kitur. Gero budejimo SM.

Tai taip ir neparasysi savo tikro vardo? Ajajaj...kokia veidmainė biggrin.gif
Gero ir tau budejimo 'kai kur kitur' biggrin.gif nors Lietuvoj jau antra ryto 4u.gif Niekas su tavimi nebendraus kitur tokiu laiku, cia tik as susimylėjau.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 08 14, 00:13)
Aj jai jai....

Nu tai koks gi tavo vardas, sakei, kad tau pasakyti savo tikra varda, kaip du pirstus apmyžti?

Kaip sunku bendrauti su pletkinančiais melagiais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 rugpjūčio 2021 - 00:25