Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 14, 00:01)
Ka tu cia veiki vidurnaktı? As, kadangi nezaidziu kortomis, tai guliu ir baldielinu beleką, o tu ko ne lovoje salia savo diedulio?

Uardos laukiu mirksiukas.gif

O tu nesiteisink, tu pastoviai SM mirksti, tau ir proezasties nereikia. Gerai pagalvojus, o kas tau belieka daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 23:04)
Uardos laukiu  mirksiukas.gif

O tu nesiteisink, tu pastoviai SM mirksti, tau ir proezasties nereikia. Gerai pagalvojus, o kas tau belieka daryti  mirksiukas.gif

Ta pati man belieka daryti, ka ir tau, kaip matau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 13, 23:41)
Moonte as papasakosiu, ka patyriau 1 klaseje.
mane APVOGE.

Klases draugui karta paskolinau 1 kapeika, nusipirkti bulkute mokyklos valgykloje, o jis man tos kapeikos negrazino.
Pasakiau mokytojai, nors tu teisi...
Reikejo man i teisma ta klasioka paduoti

Ne, siulau nusiplauti siltu vandeniu kojas ir eiti miegoti. Naktis ne tavo paros metas.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 14, 00:05)
Ta pati man belieka daryti, ka ir tau, kaip matau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Matyk kaip nori. Ryte saule, nepriklausomai nuo to, patekes.
Atsakyti
Moonte, as ryt telefono ekraną išsitrinsiu česnaku, gal tave tai atbaidys biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 14, 00:58)
Uarda, vel atejo...
Na laukiam pacios, kaip ivertinsi zinuciu klastotojos elgesi, atsimenant uz koki baisu nusikaltima visuomenei buvo dybavojama pastinike...

Vel pasiplove. Na dabar lakstys. Ziuresim, net sportinis azartas pagavo.

Moonte, na ant manes varai, bet as tikrai nieko piktto neturiu pries pacia, Na prasau susirupink savo sveikata, jau visai stogas vaziuoja.

pastininke pasielge negraziai, save parode is blogos puses. Tai labai kenkia diskusiju dalyviam, nes po to i juos ziuri visai kitaip.
Bet tai viskas... Maksimaliai pastaba galeu gauti is forumo administratoriaus, kad taip legtis nedera ir tai dar kazin.
Aisku?

Ubuntienes sposas, jau forumo administratoriu gali buti ivertintas, kaip netvarkos kelimas, trolinimas ir provokavimas. Uzz tai jau baudzia kai kuriuose forumuose kur yra tvarka.

Bet gal jausk saika. Kzkas pas tave nutiko su ivertinimu realybas. Man ta Ubuntiene, tai nei as jos pazistu.... Vyrui neduoda is meiles... Ji man nepatinka kaip zmogus kaip moteris.

Tu praeittyje esi pasakiusi puikiu minciu, kurios buvo originalios, o ne kazkokie ten kartojimai...

Dabar kazkas darosi negerai.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 14, 00:08)
Moonte, as ryt  telefono ekraną išsitrinsiu česnaku, gal tave tai atbaidys  biggrin.gif  biggrin.gif

Kai tau mano demesio reikia...
Suprask, solidi moteris, ponia Rita raso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 14, 01:08)
Moonte, as ryt  telefono ekraną išsitrinsiu česnaku, gal tave tai atbaidys  biggrin.gif  biggrin.gif

Moonte sake, kad pasiskiepijo. Kituose forumuose zmones kurie pasiskiepijo irgi diskusijose jau kaip cia pasakius... Mes nezinome kaip ta genu inzinerija veikia smegenis.
Dekokime Dievui, kad mes dar netokioje padeyje kur turetume skiepytis kad pramisti
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 23:10)
Kai tau mano demesio reikia...
Suprask, solidi moteris, ponia Rita raso  4u.gif

As esu BURBANTI!!!!!!!!! biggrin.gif biggrin.gif BURBANTI!!!!!
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 14, 00:08)
Moonte, na ant manes varai, bet as tikrai nieko piktto neturiu pries pacia, Na prasau susirupink savo sveikata, jau visai stogas vaziuoja.

pastininke pasielge negraziai, save parode is blogos puses. Tai labai kenkia diskusiju dalyviam, nes po to i juos ziuri visai kitaip.
Bet tai viskas... Maksimaliai pastaba galeu gauti is forumo administratoriaus, kad taip legtis nedera ir tai dar kazin.
Aisku?

Ubuntienes sposas, jau forumo administratoriu gali buti ivertintas, kaip netvarkos kelimas, trolinimas ir provokavimas. Uzz tai jau baudzia kai kuriuose forumuose kur yra tvarka.

Bet gal jausk saika. Kzkas pas tave nutiko su ivertinimu realybas. Man ta Ubuntiene, tai nei as jos pazistu.... Vyrui neduoda is meiles... Ji man nepatinka kaip zmogus kaip moteris.

Tu praeittyje esi pasakiusi puikiu minciu, kurios buvo originalios, o ne kazkokie ten kartojimai...

Dabar kazkas darosi negerai.

Na matai, kaip nuostabu, su Moonte darosi negerai. O su zinuciu klastotoja, viskas gerai. Moonte, siuo metu turinti realia galimybe, patraukti liezuvio nevalndancia zinuciu klastotoja, ir pelnytai jai atlyginti uz jos darbelius. Cia negerai, kazkas su ja darosi. Zinuciu klastotoja, neatgalaujati del savo klastojimo, bandanti permesti atsakomybe Moonte, uz tai kad kalstojo jos zinute, viskas gerai...

Zmogelis gyvena kreivu veidrodziu karalysteje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 rugpjūčio 2021 - 23:16
QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 23:14)
Na matai, kaip nuostabu, su Moonte darosi negerai. O su zinuciu klastotoja, viskas gerai. Moonte, siuo metu turinti realia galimybe, patraukti liezuvio nevelndancia zinuciu klastotoja, ir pelnytai jai atlyginti uz jos darbelius. Cia negerai, kazkas su ja darosi. Zinuciu klastotoja, bandanti permesti atsakomybe Moonte, uz tai kad kalstojo jos zinute, viskas gerai...

Zmogelis gyvena kreivu veidrodziu karalysteje.

Su tavimi jau kuris laikas negerai kazkas darosi, prie ko cia lutukė?

Man tai pagaugais nugara perbega, kai tu istisai reikalauji, kad visi ATGAILAUTŲ tau ir del tavęs. Man tai primena raganų medzioklės laikus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 rugpjūčio 2021 - 23:22
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 14, 00:15)
Su tavimi jau kuris laikas negerqa kazkas darosi, prie ko cia lutukė?

Deja vu. jau kartojates. Buvo laikas, kad tie patys asmenys buvo ziauriai susirupine mano sveikata...

Tik va sis susirupinimas, daugiau primena bandyma sveikam ikalbeti liga.
Na nieko, palaukit, ateis uarda, zinuciu klastotoja prisijungs prie jusu susirupinimo.

Rupinkites, ar man gaila. Sunu balsai i dangu neina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 rugpjūčio 2021 - 23:22
QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 23:20)
Deja vu. jau kartojates. Buvo laikas, kad tie patys asmenys buvo ziauriai susirupine mano sveikata...

Tik va sis susirupinimas, daugiau primena bandyma sveeikam ikalbeti liga.
Na nieko, palaukit, ateis uarda, zinuciu klastotoja prisijungs prie jusu susirupinimo.

Rupinkites, ar man gaila.

Tqu jau tai sakoma ne pirmą kartą. Tu rimtai susirūpink savo psichologine bukle. Gi negali stabilios psichikos zmogus sitaip kiekvieną kartą taip kruopsčiai ieškoti priešų. Tu pyksti - is tave juokiasi, tu dar labiau del to supyksti ir gaunasi uzburtas ratas, kuris niekaip nesustoja suktis.
Atsakyti