Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 22:38)
Tavo balsas i dangu neina.

As suprantu, kad tau baisiai norisi, be nekalbek uz visus, kai tai yra tik tavo isvados.

Ir kaip bebutu, mes su bobute, neziurint nei i nieka, puikiausiai sutariam, net ir po to surezisuoto sarsalo. Va tu, likai uz borto, nors ziauriai stengeisi, rezgei samokslo teorijas.

Oi, tai nekeicia fakto, kad tu pletkini.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 08 12, 23:37)
Šiaip mažiau  rūpinkites BY. Kitaip sakant: *не суй свой нос в чужой вопрос*

QUOTE(uarda @ 2021 08 13, 23:20)
Nu va kaip buna
"Rusijos valstybė, jos prezidentas Vladimiras Putinas ir jo vykdomai politikai pritariantys rusai buvo tapę pagrindiniu A. Gaudžiūno taikiniu – viešoje erdvėje rašydamas komentarus vyras juos ne tik niekino, skatino neapykantą, bet ir kurstė diskriminuoti, SMURTAUTI BEI FIZIŠKAI SUSIDOROTI...
įvairiuose naujienų portaluose parašė net penkiolika baudžiamąją atsakomybę užtraukiančių komentarų.
Už visus juos vyrui buvo skirta vienerių metų laisvės apribojimo bausmė...
Ikiteisminį tyrimą dėl A. Gaudžiūno parašytų komentarų policija pradėjo gavusi Europos žmogaus teisių fondo teisininko pareiškimą – vyras pareigūnams nurodė, kad stebėti komentarus internete yra jo darbo dalis..."

Grasinat???
Atsakyti
Moonte as papasakosiu, ka patyriau 1 klaseje.
mane APVOGE.

Klases draugui karta paskolinau 1 kapeika, nusipirkti bulkute mokyklos valgykloje, o jis man tos kapeikos negrazino.
Pasakiau mokytojai, nors tu teisi...
Reikejo man i teisma ta klasioka paduoti
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 13, 22:40)
Grasinat???

Moonte jai duos savo advokato telefono numeri biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
.eina namas biggrin.gif ...ir juokinga, ir graudu tuo paciu metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 rugpjūčio 2021 - 22:45
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 13, 23:43)
Moonte jai duos savo advokato telefono numeri  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Žinai, iš Moontės labai nesijuokčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 13, 22:44)

Sakai ligonis?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 13, 23:45)
Sakai ligonis?

Sveikesnė nei visi jos oponentai kartu paėmus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 13, 22:41)
Moonte as papasakosiu, ka patyriau 1 klaseje.
mane APVOGE.

Klases draugui karta paskolinau 1 kapeika, nusipirkti bulkute mokyklos valgykloje, o jis man tos kapeikos negrazino.
Pasakiau mokytojai, nors tu teisi...
Reikejo man i teisma ta klasioka paduoti

As nesuprantu kur šuo pqkastas. Kas Moonte taip pakeitė. Tokia solidi moteriske buvo...subliusko burbulas. Pagiežinga, kaip velnias pasidarė.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 13, 22:47)
Sveikesnė nei visi jos oponentai kartu paėmus mirksiukas.gif

Pavargus nuo gyvenimo ji, uztat ir draskosi bliuskes kiekviena diena mamkose.
Papildyta:
Moontė siandien visą dieną nieko daugiau nedarė, kaip pirštais badė į oponentus ir visus vadino baisiausiais vardais. Kaip neatsibosta taip istisai spjaudytis negatyvu - neisivaizduoju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 rugpjūčio 2021 - 22:53
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 13, 23:44)

Man atrodo, kad jiems abiem pofig, nes iki galo nesupranta situacijos rimtumo ir kas gresia zinutes klastotojai.
Kita vertus, neatmetu prielaidos, kad burbanti, yra sadiste, jai teikia malonuma kitu asmenu kancios. Taigi jai visiskai pofig zinutes klastotojos, jos vaiku likimas.

Idomucia, kvailys, isikibes smelynio razborkes, o tai neduoda jam iki galo suvokti situacijos rimtumo.

Tu dvieju blevizgos mane visai neitakoja. Del ju, neketinu skaudinti vaiku, is esmes viskas priklauso nuo zinutes klastotojos gebejimo valdyti savo liezuvi. Nes jos liezuvis, jos priesas. Pakankamai prisisnekejo.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 22:55)
Man atrodo, kad jiems abiem pofig, nes iki galo nesupranta situacijos rimtumo ir kas gresia zinutes klastotojai.
Kita vertus, neatmetu prielaidos, kad burbanti, yra sadiste, jai teikia malonuma kitu asmenu kancios. Taigi jai visiskai pofig zinutes klastotojos, jos vaiku likimas.

Idomucia, kvailys, isikibes smelynio razborkes, o tai neduoda jam iki galo suvokti situacijos rimtumo.

Tu dvieju blevizgos mane visai neitakoja. Del ju, neketinu skaudinti vaiku, is esmes viskas priklauso nuo zinutes klastotojos gebejimo valdyti savo liezuvi. Nes jos liezuvis, jos priesas. Pakankamai prisisnekejo.

Tu palik kitų žmonių vaikus ramybėje. Gal ir tu, kaip cambala, pradesi grasinti susidorojimu su mūsų vaikais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 rugpjūčio 2021 - 22:58
Uarda, vel atejo...
Na laukiam pacios, kaip ivertinsi zinuciu klastotojos elgesi, atsimenant uz koki baisu nusikaltima visuomenei buvo dybavojama pastinike...

Vel pasiplove. Na dabar lakstys. Ziuresim, net sportinis azartas pagavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 rugpjūčio 2021 - 22:58
Ka tu cia veiki vidurnaktı? As, kadangi nezaidziu kortomis, tai guliu ir baldielinu beleką, o tu ko ne lovoje salia savo diedulio?
Montekrista dabar numirs is pavydo - guliu šalia 7 vyrų biggrin.gif biggrin.gif
Gaila per sena esu, kad iš manęs kortomis loštų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 rugpjūčio 2021 - 23:04