Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 22:52)
Oi koks tu veidmainis.

Jei jau as, nepatraukiau, zinuciu klastotojos, baudziamon atsakomyben,

Gal pasiskaityk istatymus truputi, nes jau galima prisimyzt i kelnes.
1. Tavo zinutes nera oficialus dokumentai
2. ZInutes kuriu autoriai yra pasivadine visokiu baiboku vardais aplamai neturi jokios autorines vertes, net jei tai meno kurinys.
3. Kazkokie sukurpti sakiniai vertinami pagal ju zala kazkam. Zala zaidimu herojui ar kokiu diskusiju nikui patektu i anekdotu skyreli

Na susiimk, nes jau neatsikiri realybes nuo fikciju. Cia mes atsipute pasijuokiam, ir tiek. Realybeje zinai, kai apsidurnini tai paskui uz akiu jau pripasakos...

Va kaip tu gali nubaust Ubuntiene, tai pasikviesti ja pazaisti i smelio deze i zert smelio jai i akis
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 13, 22:59)

Va kaip tu gali nubaust Ubuntiene, tai pasikviesti ja pazaisti i smelio deze i zert smelio jai i akis

Dabar gali mane paduoti i teisma uz kurstyma atlikti chuliganizma
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 13, 22:01)
Gal pasiskaityk istatymus truputi, nes jau galima prisimyzt i kelnes.
1. Tavo zinutes nera oficialus dokumentai
2. ZInutes kuriu autoriai yra pasivadine visokiu baiboku vardais aplamai neturi jokios autorines vertes, net jei tai meno kurinys.
3. Kazkokie sukurpti sakiniai vertinami pagal ju zala kazkam. Zala zaidimu herojui ar kokiu diskusiju nikui patektu i anekdotu skyreli

Na susiimk, nes jau neatsikiri realybes nuo fikciju. Cia mes atsipute pasijuokiam, ir tiek. Realybeje zinai, kai apsidurnini tai paskui uz akiu jau pripasakos...

Papildyta:
Dabar gali mane paduoti i teisma uz kurstyma atlikti chuliganizma

Idomucia, tu visiskas diletantas. Zmones traukiami baudziamon atsakomyben, net uz melagingus teiginius Delfyje. Tiesiog, retai kas tuo uzsiima, nes realiai reikia irodyti, amoralu veiksma, rasancio asmens intencijas t.y. kodel tai buvo apdaryta. Zinoma, jei kreipciausi i teisesauga, uz tai kad mane apvadino durne, ar dar kaip, savaime suprantama nieko nepesiu. Siuo atveju, akivaizdi, samoninga zinutes turinio klastote, zinant pasekmes. O dar jos pacios aprasytas kaifas, stebint kas vyko po klastotes paskelbimo...

O tu mane kurstai, tau irodyti priesingai, mane sulaiko, kad zinuciu klastotoja turi vaikus... Dar ir tai,kad kerstingumas man nebudingas. O siaip, man teismo islaidos nesukels problemos, juk man nebereikia net irodineti, kad ji samoningai klastojo, turedama siekius, taip bandant sukurstyti agresija ir pazeminti mano oruma... Is serijos pati prisiprasiau. Ji viska pati, savo rankomis, aiskiai isdeste. Nes saipesi is manes, vargsiukes, kad as kaip ir netokia bloga ir t.t. Ar neironiska.

Ir dar, jei kreipciausi, kreipciausi i Airijos teisesauga. Manau supranti kodel...

Tave, kad kam tu idomus, gal tik pats sau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 rugpjūčio 2021 - 21:39
QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 23:32)
Idomucia, tu visiskas diletantas. Zmones traukiami baudziamon atsakomyben, net uz melagingus teiginius Delfyje.

Na tai kai kazkas parasys, kad Onute Jonaitiene gyvenanti Pagiru kaime yra prostitute, ar pinigus pavoge ar narkotikais prekiauja, tai tikrai policija ieskos kas ta Onute apsmeize. Nesvarbu kad anonimiskai.

Ar kazka kito parasys ant konkretaus asmens. Ne siaip kokius niekus... O apkaltins kokio nusikaltimo padarymu ar pateiks melagingus faktus apie nebutus poelgius kurie zemina...

Dabar cia kazkokie niekai, diskusiju teiginiai, dar ikistii i anoniminio niko lupas tai, tiesiog pasiulys kreiptis i psichiatrus
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 13, 22:38)
Na tai kai kazkas parasys, kad Onute Jonaitiene gyvenanti Pagiru kaime yra prostitute, ar pinigus pavoge ar narkotikais prekiauja, tai tikrai policija ieskos kas ta Onute apsmeize. Nesvarbu kad anonimiskai.

Ar kazka kito parasys ant konkretaus asmens. Ne siaip kokius niekus... O apkaltins kokio nusikaltimo padarymu ar pateiks melagingus faktus apie nebutus poelgius kurie zemina...

Dabar cia kazkokie niekai, diskusiju teiginiai, dar ikistii i anoniminio niko lupas tai, tiesiog pasiulys kreiptis i psichiatrus

Tu vel nesupranti, ji klastojo zinutes turini, to pakanka. TAi dare viesai, pazeizdama forumo taisykles ir istatymus. Ji pati, tai pripazino, ji pati, parase savo tokio elgesio intencijas... Ji pati viska parase, todel man nieko irodineti nereikia.

As nekalbu apie smeizta, as rasau apie jau irodyta ir jos pacios patvirtinta fakta.

TAigi. Cia jau technikos dalykas...
Kaip jau minejau, mane sulaiko tik tai kad ji turi vaikus. As nenoriu itakoti vaiku gyvenimus, del amoralaus motinos elgesio, palaido liezuvio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 rugpjūčio 2021 - 21:56
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Skaitau, kaip anekdotą. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 rugpjūčio 2021 - 22:01
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 13, 21:34)
aga, norėtum, kad tuos žmones dar kartą skaudinčiau? Nesulauksi.

va dabar tu mane tikrai pagavai... unsure.gif

O man baisiai, knieti suzinoti moraliosios uardos vertinima, ka paciai parase zinuciu klastotoja.

Ar eili karta apsiribos tartiufo morales kriterijais.

Urda, kartoju, kad pastebetum, juk tau dazniai pasitaiko jog nematai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 rugpjūčio 2021 - 22:06
QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 23:45)
TAi dare viesai, pazeizdama forumo taisykles

Forumo administratoriai gali priimti sprendima nubausti Ubuntiene ispejimu, apriboti jos accounta kazkuriam laikui ar visai deaktyvuoti jos accounta.
Tai zinok viskas.

Jei mergaites susipesa smelio dezeje, tai jas mamos gali istemti klykiancias namo... Neoficialiai dar duot i klyna. Zinau, girdejau dabartiniai vaikaii grasina frazemis girdetomis filmuose: papjausiu, nutrauksiu galva. Na cia is seimus kur ziurimi su vaikais bojevikai, geriami bambaliai, kyla razborkes tarp sugerovu
Papildyta:
Tai zinodami sankcijas i tokius sakysim gal juokingus, bet sutinku, forumo tvarka i ramybe paziedziancius veiksmus, i tai paziurejoma kaip i poksta. Jei ai kartotusi, tai butu jau prastas skonis...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 13, 23:08)
Forumo administratoriai gali priimti sprendima nubausti Ubuntiene ispejimu, apriboti jos accounta kazkuriam laikui ar visai deaktyvuoti jos accounta.
Tai zinok viskas.

Jei mergaites susipesa smelio dezeje, tai jas mamos gali istemti klykiancias namo... Neoficialiai dar duot i klyna. Zinau, girdejau dabartiniai vaikaii grasina frazemis girdetomis filmuose: papjausiu, nutrauksiu galva. Na cia is seimus kur ziurimi su vaikais bojevikai, geriami bambaliai, kyla razborkes tarp sugerovu

Taip taip, forumo adminsitracija, jei dirbtu moderatoriai, kaip anksciau, tokio jovalo nebutu.

Idomucia, jei ka as kalbejau su savo advokatu, na siaip zondavau, pirmaja savaite po konflikto. Veliau atsiribojau, nusedo emocijos... TAigi. Jau buvo panasus precendentas su Delfiu. Kai buvo apkaltinas portala, sudares terpe nusikalstamai veiklai. Klius SM forumo administracijai, itariu bus visai uzdarytas ir taip merdejantis tinklarastis, nes nesugeba uztikrinti tvarkos, bet tai nereiskia, kad zinuciu klastotoja isvengs atsakomybes.

Na matai, uz nieksybes reikia atsakyti, ypac kai neatgailaujama del to.
Atsakyti
Nu va kaip buna
"Rusijos valstybė, jos prezidentas Vladimiras Putinas ir jo vykdomai politikai pritariantys rusai buvo tapę pagrindiniu A. Gaudžiūno taikiniu – viešoje erdvėje rašydamas komentarus vyras juos ne tik niekino, skatino neapykantą, bet ir kurstė diskriminuoti, SMURTAUTI BEI FIZIŠKAI SUSIDOROTI...
įvairiuose naujienų portaluose parašė net penkiolika baudžiamąją atsakomybę užtraukiančių komentarų.
Už visus juos vyrui buvo skirta vienerių metų laisvės apribojimo bausmė...
Ikiteisminį tyrimą dėl A. Gaudžiūno parašytų komentarų policija pradėjo gavusi Europos žmogaus teisių fondo teisininko pareiškimą – vyras pareigūnams nurodė, kad stebėti komentarus internete yra jo darbo dalis..."

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 13, 23:11)
Tai zinodami sankcijas i tokius sakysim gal juokingus, bet sutinku, forumo tvarka i ramybe paziedziancius veiksmus, i tai paziurejoma kaip i poksta. Jei ai kartotusi, tai butu jau prastas skonis...

Oi kaip man patinka, koks tu islaikytas, kai tai neliecia tave, asmeniskai.

Ir tik nereikia falsyvu deklaraciju, kad tu nereaguoji. Tu man tiek esi prirases savo neva pozytivios TIESOS, net kai su tavimi as nebendrauju.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 08 13, 23:20)
Nu va kaip buna
"Rusijos valstybė, jos prezidentas Vladimiras Putinas ir jo vykdomai politikai pritariantys rusai buvo tapę pagrindiniu A. Gaudžiūno taikiniu – viešoje erdvėje rašydamas komentarus vyras juos ne tik niekino, skatino neapykantą, bet ir kurstė diskriminuoti, SMURTAUTI BEI FIZIŠKAI SUSIDOROTI...
įvairiuose naujienų portaluose parašė net penkiolika baudžiamąją atsakomybę užtraukiančių komentarų.
Už visus juos vyrui buvo skirta vienerių metų laisvės apribojimo bausmė...
Ikiteisminį tyrimą dėl A. Gaudžiūno parašytų komentarų policija pradėjo gavusi Europos žmogaus teisių fondo teisininko pareiškimą – vyras pareigūnams nurodė, kad stebėti komentarus internete yra jo darbo dalis..."

Negi taip beviltiska, kad bandai nukreipti kalba ir nevertinti savo podruskes darbeliu, oponentu zinuciu klastojima?

Uarda, o as gi zinojauk kad pati si vakra ateisi. TAigi...
Neatsakysi siandiena, to paties as klausiu tave tol, kol atsakysi. Tikiuosi kad ir kitos merginos prisijungs ir pacios teirausis ir prasys ivertinti lutukes poreiki klastoti zinutes. Kaip ne kaip SM lygije tai pirmas kartas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 rugpjūčio 2021 - 22:30
Idomučia, ir tau pyzdakas bus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...apsimyšiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Moonte, tu buvai pagauta pletkinant. Tai ivyko per klaidą, niekam to nesitikint...bet... visiems nemaloniai nustembant supratus, kad tu nysusvietnai pletkini až.

Ir baik tu burbėti visa diena, kaip senas kaliošas, jau galvą skquda nuo tavo bu bu bu da bu bu hu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 rugpjūčio 2021 - 22:39
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 13, 23:28)
Idomučia, ir tau pyzdakas bus   biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...apsimyšiu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Moonte, tu buvai pagauta pletkinant. Tai ivyko per klaidą, niekam to nesitikint...bet... visiems nemaloniai nustembant supratus, kad tu nysusvietnai pletkini až.

Tavo balsas i dangu neina.

As suprantu, kad tau baisiai norisi, be nekalbek uz visus, kai tai yra tik tavo isvados.

Ir kaip bebutu, mes su bobute, neziurint nei i nieka, puikiausiai sutariam, net ir po to surezisuoto sarsalo. Va tu, likai uz borto, nors ziauriai stengeisi, rezgei samokslo teorijas.

Uarda vel pabrukusi uodega pabego. Idomu, na ir kiek ji vengs atsakyti...
O jei bandys zinutes klastotoja isvartyti, tai kaip?

Kaip jau rasiau, uarda vaidins, kad ignoruoja mane, todel nemato zinuciu. Todel labai prasau merginu, uzduoti uardai kalusima, kaip ji vertina zinutes klastotojos elgesi? Nes mentoriniu toniuku siandiena dybavojo Pastininke, kuri tik iterpe nuoroda, net neklastojo nuotraukoje esanciu plakatu turinio.
Mane ji ignoruoja, OK. Na bet gi ne visas oponentes, tad yra vilties, kad Tartiufo dvasine giminaite deramai ivertins, amoralu podruskes elgesi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 rugpjūčio 2021 - 22:45