Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(paštininkė @ 2021 08 13, 21:11)
1. Taigi atsiprašiau ir pažadėjau daugiau nekelti tokų nuorodų. Dabar tavo eilė atsiprašyt LGBT žmonių.

2. O, jau ir žertva tapau.

uz ka? blink.gif

na tai auka rusiskai, ir tu nelabia nat kalbu gai kaip supranti, na taip auka gi nuolat vaidini ar ne taip? nuolat is taves, tavo negalios tyciojasi, nors niekas tave snie nepazystam, nei to darom..... toks auku bruozas, nuolat visur priesus matyti ir skaudintojus unsure.gif aukos be kito ko labai agresyvios ir piktos...Tai zmones, kurie nevaldo savo gyvenimo, kitaip aukos...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 13, 21:18)
nu va butent ale kaip tiksliai apie save  biggrin.gif kai tave paliete pasisiausei kaip ezys, kaip tavo prietelka pastininke dalinosi suklastotom nuotraukom, jau viskas gerai, va tokia tu ir esi, manau, visi mato, kas nori matyti,  mirksiukas.gif

Pacituok, kur kas dergiasi ci ai snegalios, afreriugos jus tokios juokingos  biggrin.gif nors gudriau meluokit... unsure.gif

Vienintele ir nepakartojama, forumo zinuciu klastotoja, gali nesistenkti mane tepti savo meslu.

O as tikrai, priremsiu veidmaine uarda prie sienos. Cia jau sportinis interesas.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 13, 21:17)
Na taip. Bet tavo atžvilgiu tokia pažadu išlikti ir ateityje mirksiukas.gif

cambala, lygiai atip apat sakydavo, cia buvo jos pasiteisinimas elgtis slyksciai lotuliukas.gif gamta tusciu vietu nemegsta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 13, 21:22)
uz ka?  blink.gif

na tai auka rusiskai, ir tu nelabia nat kalbu gai kaip supranti, na taip auka gi nuolat vaidini ar ne taip? nuolat is taves, tavo negalios tyciojasi, nors niekas tave snie nepazystam, nei to darom..... toks auku bruozas, nuolat visur priesus matyti ir skaudintojus  unsure.gif aukos be kito ko labai agresyvios ir piktos...Tai zmones, kurie nevaldo savo gyvenimo, kitaip aukos...

išisaugau, kad paskui nepūstum akių: už ką...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 21:23)
Vienintele ir nepakartojama, forumo zinuciu klastotoja, gali nesistenkti mane tepti savo meslu.

O as tikrai, priremsiu veidmaine uarda prie sienos. Cia jau sportinis interesas.

Irgi cambalos zodziai lotuliukas.gif

Gerai bukit sau ramiai iki kitos savaites, kaupkit nuodus, galesit paskui islieti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 13, 21:23)
cambala, lygiai atip apat sakydavo, cia buvo jos pasiteisinimas elgtis slyksciai lotuliukas.gif gamta tusciu vietu nemegsta lotuliukas.gif

Sulaukiau, galu gale... Gaila kad pasimove ne uarda.

Va sis momentas man albai patinka.

Cia raso ta pati, kuri neva suprato kas yra svetima geda.

Tai dabar, kaip galima pavadinti zmogaus elgesi, kuris samoningai kitame, kuris nejaucia jokios svetimos gedos, kursto svetima geda, del kito forumo dalyvio elgesio?

Na uarda, svetimos gedos zinove, ar tai moralu?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 13, 21:26)
Irgi cambalos zodziai lotuliukas.gif

Gerai bukit sau ramiai iki kitos savaites, kaupkit nuodus, galesit paskui islieti  biggrin.gif  4u.gif

Cmbalos, au jau vaidenasi nabage. Su cmabalos mintimis, itariu keliesi ir eini miegoti. Uarda, ka pasakysi apie zmones, kurie net cambalai nesant pastoviai yra jos itakoti...
Kaupti nereikia, kai nuodu fabrikas, zinuciu klastotoja, savo amoraliu elgesiu, visur juos skelidzia nuodydama forumo atmosfera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 rugpjūčio 2021 - 20:32
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 13, 21:25)
išisaugau, kad paskui nepūstum akių: už ką...

Kas is to, kad tu vis sakai , kad uzsisaugai, tik nei vietoj , nei i tema taip nieko ir nepateiki, tai kur tuos baisiosios mano nuotraukos, baisiais rakursais, zeminancios zmones? nebus ar ne? melagele lotuliukas.gif
Supratau ant kiek tau slykstus ir zmones zemininatsi pasirodo tas paradas, man irgi zinok, pritariu, nes dejau tik paprastas nuotraukas is jo, kurios yra ziniasklaidoje mirksiukas.gif
Zinai, manau, tu didele melage, nei tu ta negalia turi, nei tu lesbiete, esi uzrudyjusi senmerge su didele fantazija ir tiek, jus tas teletabes ir jungia biggrin.gif

ir tai uzsisaugok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 13, 21:31)
Kas is to, kad tu vis sakai , kad uzsisaugai, tik nei vietoj , nei i tema taip nieko ir nepateiki, tai kur tuos baisiosios mano nuotraukos, baisiais rakursais, zeminancios zmones? nebus ar ne? melagele lotuliukas.gif
Supratau ant kiek tau slykstus ir zmones zemininatsi pasirodo tas paradas, man irgi zinok, pritariu, nes dejau tik paprastas nuotraukas is jo, kurios yra ziniasklaidoje  mirksiukas.gif
Zinai, manau, tu didele melage, nei tu ta negalia turi, nei tu lesbiete, esi uzrudyjusi senmerge su didele fantazija ir tiek, jus tas teletabes ir jungia  biggrin.gif

ir tai uzsisaugok  mirksiukas.gif

aga, norėtum, kad tuos žmones dar kartą skaudinčiau? Nesulauksi.

va dabar tu mane tikrai pagavai... unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 13, 21:31)
Supratau ant kiek tau slykstus ir zmones zemininatsi pasirodo tas paradas, man irgi zinok, pritariu, nes dejau tik paprastas nuotraukas is jo, kurios yra ziniasklaidoje  mirksiukas.gif
Zinai, manau, tu didele melage, nei tu ta negalia turi, nei tu lesbiete, esi uzrudyjusi senmerge su didele fantazija ir tiek, jus tas teletabes ir jungia  biggrin.gif

ir tai uzsisaugok  mirksiukas.gif

Na bet, sakykit ka norit, bet zinuciu klastotoja akivaizdziai degraduoja.

Kita vertus, tiek apsimelavusi, itariu, mano kad ir kiti tokie. Taip ramina savo istarsytos sazines mikroskopinius likucius.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 13, 21:34)
aga, norėtum, kad tuos žmones dar kartą skaudinčiau? Nesulauksi.

va dabar tu mane tikrai pagavai... unsure.gif

O man baisiai, knieti suzinoti moraliosios uardos vertinima, ka paciai parase zinuciu klastotoja.

Ar eili karta apsiribos tartiufo morales kriterijais.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 22:35)

Kita vertus, tiek apsimelavusi, itariu, mano kad ir kiti tokie. Taip ramina savo istarsytos sazines mikroskopinius likucius.

Fotografijos parodo kuno defektus, aaudio irasai parodo balso defektus, o tokios diskusijos parodo proto defektus.

As nenoriu, kad paskui gasdintumet atsakomybe uz proto invalidu izeidinejima
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 21:39)

Papildyta:
O man baisiai, knieti suzinoti moraliosios uardos vertinima, ka paciai parase zinuciu klastotoja.

Ar eili karta apsiribos tartiufo morales kriterijais.

Na, čia ne foto, taigi ir nebus tikrovės neatitinkančios informacijos. O be to būtinai pasidalinti reikia, o ne tik parašyti. Daug niuansų, Moonte biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 13, 21:41)
Fotografijos parodo kuno defektus, aaudio irasai parodo balso defektus, o tokios diskusijos parodo proto defektus.

Sutinku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 13, 21:41)

Oi koks tu veidmainis.

Jei jau as, nepatraukiau, zinuciu klastotojos, baudziamon atsakomyben, o tai reali bausme, turedama ant ranku visus jos klastojimo faktus, dekui kruta bobute man iterpe, jos klastotes kopija, as ja issaugojau. Dar viesa jos prisipazinima, be jokios atgailos, del to ka padare. O ir reikalui esant, pats zinai, jei kreipsiuosi i teisesauga, galima atstatyti tai, ka ji istryne, bandydama sumetyti ******.

Bet bent jau siuo metu, ziauriai tingiu, kazka daryti del sios sutres. Nors, gerai pagalvojus, dar neatmetu, kad kreipsiuosi, nes tai ka stebiu, kyla noras atsilyginti ir pamokyti, nes nenubaustumo jausmas tvirkina tokius sutverimus. Taigi, nesakau niekada.

Tegu ir toliau sika, prisiprasys. Senaties terminas dal nepraejo.
Atsakyti