Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 20:49)
Dvasios ubage, zinuciu klastotoja.
As dar suprasciau, jei atsiprasytum, parasytum, kad buvai vedina kersto, noro iskaudinti, kaip neva as iskaudinau ir t.t. ir t.t. BEt gailiesi savo elgesio.
Degrade, tu net tam neturi poreikio. Kiaule, suklastojusi mano zinute, bandai man permesti atsakomytbe uz savo elgesi.
Zmones atsiprasineja ne del kito, o visu pirma del saves, kad jaucia sazines grauzati. O tu juk nejauti.

O paklausei, kodel pastinike dalinosi zeminanciomis merginas nuotraukomis
nu va matai pastinike ka tau reikia padaryti biggrin.gif tu gi su sazine, ne taip kai pas lotuliukas.gif

O del manes Moonte, tu gal ir labai noretum, kad as tokius jausmus tau jausciau, nes tave jie maitina kaip zombi, del to ir siunti, kad niekaip negali man jus sukelti, tik gerus jausmus tau jauciu, nepaisant visko mirksiukas.gif Prisiminiau, tu pamelavai kazka apie bobute, o as tuom pasinaudojau, nereikejo meluoti mirksiukas.gif tikslas buvo paerzinti bobute, ne tave, parodyti, jos veida.

Nemaniau, nei nesapnavau, kad is tikro rasei tokias zinutes kazkam, maniau neigsi, as pasijuoksiu ir paskui parasysiu, kad bobute tu kvaila, kad patikejai, nezinojau. Dar dabar juokinga zinok lotuliukas.gif O kai jus ten pradejot rietis is vis buvo virsune. Pasirodet ant kiek lengava jumis manipuliuoti, dabar pyksti ant saves, tai issilieti bandai ant manes? as vietot taves atsiprasineciau viena kita su bobute, nes tu realiai paie ja pletkinai kazkam, as pabuvau tik katalizatorius jusu santykiuose mirksiukas.gif

ai tiesa, del tu isiskaudinimu, man atrodo tik visiski kvailiai skaudinasi yapc del online nepazystamu zmoniu zinuciu, na bet toks jau jusu su pastinike hobis..tokios amzinai nuskriaustos zertvos , kartais mastau nu kodel jus tiek agresijos i save nukreipusios....

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 21:28)
Jei lendi viesai demonstruoti savo nuomone, dar su plakatu rankose, butu kvaila piktintis, kad i jas atkreipe demesi.

Moonte, jau nusisneki... Rimtai tau kazkokios problemos.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 13, 20:37)
jai svarbiausia matyt, kad merginos ne neigalios, ne is lgbt ir ne vyresnio amziaus is tokiu anot pastininkes galima saipytis, vein del to, kad jos nueina i mitinga, uz zmofaus teises ir laisves...

Bet man idomu, kaip tie visi lgbt parada, saukliai uz laisve, uz visu laisvus pasirinkimus, uz teisinguma, uz oruma, sitaip is tiesu pasisako uz zmoniu pazeminimus, represijas, teisiu atemimus....Ar cia tik bunant gejum galioja? ar jie patys nesegreguoja?
Papildyta:

aisku, kadangi per kelias zinutes to nepaneigiai, nors galejai, vadinasi laikai pastininke labai baisia degrade, uz tai, kad ji dalijasi klastotom nuotraukom su slyksciais dugniais pazeminimais jaunu merginu, as zinok tau pritariu si kart.... mirksiukas.gif ar visgi nesi teisinga ir objektyvi?

Nu jau kam kalbėt, bet tik ne tau, kuri kėlei LGBT eisenos žmonių nuotraukas šlykščiausiais rakursais.

Jei manai, kad čia mane prigavot, tai ne, neprigavot. Bet pasidžiaukit bent iliuzija.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 13, 20:55)
Būtent. Tai buvo idėjų lygmeny. Tiesiog nebeturi prie ko kabintis (žiūrėkit, net prie negalios kabinasi, aiškina, kokie neįgalūs žmonės būna; mat jie tik tipažai, o  ne gyvos, individualios asmenybės). Tegul mirksiukas.gif

Butent, bet ant savo galvos uzsirove. Kalbeti hipotetiskai, moralizuoti kitam del neva nekorektisko elgesio yra viena. O kai konkreciai, jos prietelka yra zinuciu klastotoja, t.y. realaus veiksmo del kurio ji cia morakizavo paciai. Siuo atveju. ji jau savo subines neissuks. Zinoma, ji mane gali neva ingoruoti ir neatsakineti i nepatogius klausimus. Todel mergaites, kai pamatysite uarda, vietoj manes, uzduokite jai klausima, kaip ji vertina lutukes poelgi, kai si kalstojo zinute.

Jei saziningai, as slyksciuosi zmonemis, kurie sau ledzia dergtis is kito negalios. Vien todel, kad zmogus jam oponuoja. Tai akivaizdi degradacija. Bet ko noreti is lutukes, ir jos forumo prietelkos. Tokia tokia traukia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 20:54)
Ir vel is idotes lupu, vertybiu ir savoku devalvacija.
Represijos, svarbu kad skabiau ir baisiau skambetu, nesvarbu, kad neatitinka tikroves.

O kaip pavadinti dabar esancias panaikintas tam tikras zmoniu teises daliai zmoniu? kas neatininka tikroves?ir represija zodzio nezinai?

Represija
(lot. repressio – nuslopinimas, numalšinimas), bausmė, baudžiamoji priemonė; politinės prievartos priemonė, kurios griebiasi valstybės valdžia.

KAS CIA?

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 13, 21:06)
Moonte, jau nusisneki... Rimtai tau kazkokios problemos.

Palauk, tuoj zinuciu klastotoja, burbanti, uarda tau paplos...
O man pofig.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 13, 21:04)
1.O paklausei, kodel pastinike dalinosi zeminanciomis merginas nuotraukomis
nu va matai pastinike ka tau  reikia padaryti  biggrin.gif tu gi su sazine, ne taip kai pas lotuliukas.gif

2. ai tiesa, del tu isiskaudinimu, man atrodo tik visiski kvailiai skaudinasi yapc del online nepazystamu zmoniu zinuciu, na bet toks jau jusu su pastinike hobis..tokios amzinai nuskriaustos zertvos , kartais mastau nu kodel jus tiek agresijos i save nukreipusios....

1. Taigi atsiprašiau ir pažadėjau daugiau nekelti tokų nuorodų. Dabar tavo eilė atsiprašyt LGBT žmonių.

2. O, jau ir žertva tapau.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 13, 21:06)
Nu jau kam kalbėt, bet tik ne tau, kuri kėlei LGBT eisenos žmonių nuotraukas šlykščiausiais rakursais.

Jei manai, kad čia mane prigavot, tai ne, neprigavot. Bet pasidžiaukit bent iliuzija.

tai ir toliaui meluosi? zinai, akd tai irgi baudziaima smeiztas apie zmogu? bigsmile.gif

koks cia prigavimas, pati passirodei koks tvaris esi ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 13, 21:11)
O kaip pavadinti dabar esancias panaikintas tam tikras zmoniu teises daliai zmoniu? kas neatininka tikroves?ir represija zodzio nezinai?

Zinuciu klastotoja, tau su galva viskas tvarkoje?
Negi manai, kad po visu tavo kiaulysciu, as su tavimi diskutuosiu...

Diskutuosiu, kai tu, kiaule, prisisikusi iki ausu, bandai man permesti uz tai atsakomybe?
Ir aplamai, kas duos garantijas, kad tu vel ko nors nesuklastosi?
Sorry, bet tu isties nepakaltinama. Nes negebi ivertinti savo veiksmu pasekmiu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 13, 21:14)
tai ir toliaui meluosi? zinai, akd tai irgi baudziaima smeiztas apie zmogu? bigsmile.gif

koks cia prigavimas, pati passirodei koks tvaris esi ir tiek  mirksiukas.gif

Na taip. Bet tavo atžvilgiu tokia pažadu išlikti ir ateityje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 21:10)
Butent, bet ant savo galvos uzsirove. Kalbeti hipotetiskai, moralizuoti kitam del neva nekorektisko elgesio yra viena. O kai konkreciai, jos prietelka yra zinuciu klastotoja, t.y. realaus  veiksmo del kurio ji cia morakizavo paciai. Siuo atveju. ji jau savo subines neissuks. Zinoma, ji mane gali neva ingoruoti ir neatsakineti i nepatogius klausimus. Todel mergaites, kai pamatysite uarda, vietoj manes, uzduokite jai klausima, kaip ji vertina lutukes poelgi, kai si kalstojo zinute.

Jei saziningai, as slyksciuosi zmonemis, kurie sau ledzia dergtis is kito negalios. Vien todel, kad zmogus jam oponuoja. Tai akivaizdi degradacija. Bet ko noreti is lutukes, ir jos forumo prietelkos. Tokia tokia traukia  mirksiukas.gif

nu va butent ale kaip tiksliai apie save biggrin.gif kai tave paliete pasisiausei kaip ezys, kaip tavo prietelka pastininke dalinosi suklastotom nuotraukom, jau viskas gerai, va tokia tu ir esi, manau, visi mato, kas nori matyti, mirksiukas.gif

Pacituok, kur kas dergiasi ci ai snegalios, afreriugos jus tokios juokingos biggrin.gif nors gudriau meluokit... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 13, 21:11)
1. Taigi atsiprašiau ir pažadėjau daugiau nekelti tokų nuorodų. Dabar tavo eilė atsiprašyt LGBT žmonių.

2. O, jau ir žertva tapau.

Nekreipk demesio, i zinuciu klastotoja. Ji is pozityvumo ir neagresyvumo dar ne tiek prirasys.
Atsakyti