Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(paštininkė @ 2021 08 13, 11:51)
Ir, beje, uarda, mano pasidalinimas buvo tik nuoroda į FB (kitaip tariant, nuoroda į šaltinį) - net nuotraukos čia jų nekėliau. O Jūs tai padarėt. Tos merginos Jums davė tokį sutikimą?

Nesvarbu. FB nuorodoje kas? nuotrauka? Ar keliat nuoroda į foto ar pačią foto esmės tai nekeicia- dalinates apie žmones TIKROVES NEATITINKANCIA (pati patvirtinote, kad puikiai apie tai zinojote), šmeižiancia informacija. Aš, skirtingai nei jūs, to nedarau. Tos merginos man būtų dekingos smile.gif paklauskit Vinco ar gavo jų sutikimą. Tikrai ne. Nes, kai ir mano foto kėlė pas save į FB sutikimo neprašė. Na kai fotografuojama viešoje vietoje.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 12:46)
Nuotrauku skelbimas yra normali praktika, ypac tu, kurie nusizenge istatymui, trikde kitu asmenu laisves ir teises.
Tarkim, LR policija, ne viena ir ne du kartus kreipesi i ziniasklaida, demonstruoja nuotraukas, ar filmuota medziaga tam, kad isaiskintu zmones, kurie vykde neteisetus veiksmus.

Man patiko, kaip JAV, nuotrauku, filmuotos medziagos deka, buvo sulaikyti diduma riausininku, kurie siaube Baltuosius rumus. Ziniasklaida ir aktyvi visuomene padejo visus sulaikyti.

Lygiai taip pat patiko, kad riausese dalyvaves kovotojas Masiunas, sporto klubo vadovu buvo nubaustas. Ir tik nuotrauku deka, kur buvo uzfiksuotas riausininkas pavyko ji identifikuoti.

Dabar Masiunui, anot urados reiktu pasinaudoti jos preparuotu tekstuku. Paziurekim, gal pavyks reabilituotis, ir permesti atsakomybe uz nederama SAVO elgesi reporteriams, fiksuojantiems ivykius.

Pastininke-LR policija? bigsmile.gif
tos merginos nusižengė įstatymui, trikde kitu asmenu laisves ir teises?
LR policija kelia photoshopintas nuotraukas?
Tai gal ir buvo M nubaustas, jeigu nusikalto. Prie ko čia merginos?
Kokių preparuotu tekstuku?
blink.gif blink.gif blink.gif
Toliau nebeskaitau aš jūsų postų.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 13, 14:48)
Tik nereikia lia lia.

Iš merginų atvaizdų (jų vaizdo: veido, figūrų, kūno dalių) niekas nesityčiojo net karikatūroj, kurios nuorodą įdėjau. Tai paliudija į SM įkelta urdos nuotrauka. Sarkastiškai buvo mano įkeltoje FB nuorod

Čia kaip suprasti? Iš rankos, kojos, kaktos nesityciojo?
O kas yra orumas, garbė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 13 rugpjūčio 2021 - 19:17
QUOTE(uarda @ 2021 08 13, 20:25)
Pastininke-LR policija?  bigsmile.gif
tos merginos nusižengė įstatymui, trikde kitu asmenu laisves ir teises?
LR policija kelia photoshopintas nuotraukas?
Tai gal ir buvo M nubaustas, jeigu nusikalto. Prie ko čia merginos?
Kokių preparuotu tekstuku?
blink.gif  blink.gif  blink.gif
Toliau nebeskaitau aš jūsų postų.

Jei lendi viesai demonstruoti savo nuomone, dar su plakatu rankose, butu kvaila piktintis, kad i jas atkreipe demesi. Kaip jau minejau, juk plakatai tam ir rasomi.

Kitas aspektas, kad buvo klastojamas turinys, tai sities nera grazu ir pagirtina.

Bet, ne jums moralizuoti sia tema, tamstos prietelka klastojo zinutes, ir jums tai tiko ir patiko. Degraduoja zmones klastodami. Kaip ir tie, kurie klastotes patesina. Ar ne, uarda?

na taip, kaip paskutinis postas reikalauja ivertinti lutukes elgesi.
Patogu ir kaip veidmainsika.

Ir ko vertas pacios moralas pastininkei... Kaip paciai neuztenka smarves, ivertinti si karta savo prietelkos amoralu elgesi. Ar si karta ieskosite lutukei pateisinimu, del kalstojimo zinuciu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 rugpjūčio 2021 - 19:35
QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 19:42)
Va pasidare iomu, pacios nuomone, kai lutuke klastojo manasias zinutes...
Kur tas tamstos principingumas? Nepakatumas neteysybei?
Ar vel dangstysites, kad anuomet nebuvot, nezinot...
AR kad manes, lutuke nepazistat tad ir vertinti neigalit...
Ar dar kokias atmazkes?
VA idomu, pacios pasipiktinimas kuriuo lygmeniu baigiasi?

O pati? Tiek mane keiki iki siol, o va pastinike teisini, cia del to, kad neliete tamstos, kur tavo suknistas objekytvumas? bigsmile.gif
Tik matai as padariau tavo zinute cia tarp musu viskas buvo ir jokiu slykstybiu ten nebuvo,, net pati pasakei kazka panasuas rasei, as nefotosopinau tavo nuotraukos su plakatu ir nekeliau klyno lygio "juoku" apie tave, tai jei jau as dariau blogauil, tai is vis kaip turetum cia ant pastininkes pulti ir kaip turetumei ja isklolioti, JEI BUTUM TEISINGA, deja, nesi, ta jau seniai visi pamate....
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 13, 20:29)
O pati? Tiek mane keiki iki siol, o va pastinike teisini, cia del to, kad neliete tamstos, kur tavo suknistas objekytvumas?  bigsmile.gif
Tik matai as padariau tavo zinute cia tarp musu viskas buvo ir jokiu slykstybiu ten nebuvo,,  net pati pasakei kazka panasuas rasei, as nefotosopinau tavo nuotraukos su plakatu ir nekeliau klyno lygio "juoku" apie tave, tai jei jau as dariau blogauil, tai is vis kaip turetum cia ant pastininkes pulti ir kaip turetumei ja isklolioti, JEI BUTUM TEISINGA, deja, nesi, ta jau seniai visi pamate....

DEgrade, eik nauja zinute klastoti.
Padugne, dar mane savo sudu, tepti nusprende.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 08 13, 20:25)
Čia kaip suprasti? Iš rankos, kojos, kaktos  nesityciojo?
O kas yra orumas, garbė?

jai svarbiausia matyt, kad merginos ne neigalios, ne is lgbt ir ne vyresnio amziaus is tokiu anot pastininkes galima saipytis, vein del to, kad jos nueina i mitinga, uz zmofaus teises ir laisves...

Bet man idomu, kaip tie visi lgbt parada, saukliai uz laisve, uz visu laisvus pasirinkimus, uz teisinguma, uz oruma, sitaip is tiesu pasisako uz zmoniu pazeminimus, represijas, teisiu atemimus....Ar cia tik bunant gejum galioja? ar jie patys nesegreguoja?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 20:33)
DEgrade, eik nauja zinute klastoti.
Padugne, dar mane savo sudu, tepti nusprende.

aisku, kadangi per kelias zinutes to nepaneigiai, nors galejai, vadinasi laikai pastininke labai baisia degrade, uz tai, kad ji dalijasi klastotom nuotraukom su slyksciais dugniais pazeminimais jaunu merginu, as zinok tau pritariu si kart.... mirksiukas.gif ar visgi nesi teisinga ir objektyvi?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 13, 20:34)
jai svarbiausia matyt, kad merginos ne neigalios, ne is lgbt ir ne vyresnio amziaus is tokiu anot pastininkes galima saipytis, vein del to, kad jos nueina i mitinga, uz zmofaus teises ir laisves...

Bet man idomu, kaip tie visi lgbt parada, saukliai uz laisve, uz visu laisvus pasirinkimus, uz teisinguma, uz oruma, sitaip is tiesu pasisako uz zmoniu pazeminimus, represijas, teisiu atemimus....Ar cia tik bunant gejum galioja? ar jie patys nesegreguoja?

Zinuciu klastotoja, pakartosiu, ypatingai protingai. Esme ne tame kad zmones eina i demonstracijas, esme yra kaip jie jose elgiasi... DEmonstracija ir riauses, tai netapatu.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 08 13, 19:35)
Čia tik informuoju.

Dėkui už informaciją. Žinosiu ir daugiau to nedarysiu.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 13, 20:37)

aisku, kadangi per kelias zinutes to nepaneigiai, nors galejai, vadinasi laikai pastininke labai baisia degrade, uz tai, kad ji dalijasi klastotom nuotraukom su slyksciais dugniais pazeminimais jaunu merginu, as zinok tau pritariu si kart.... mirksiukas.gif ar visgi nesi teisinga ir objektyvi?

Forumo siuksle, as tau nieko neprivalau. TAigi, eik klastoti naujas zinutes, ka geriausiai moki daryti.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 13, 20:38)
Dėkui už informaciją. Žinosiu ir daugiau to nedarysiu.

Bet tu rimtai pastininnke tik istatymais vadovaujiesi? blink.gif O neturi vidiniu normu, vidiniu istatymu, kuriu niekad neperzengtum, nepasiant jokiu istatymu? as cia rimtai klausiu, nes labai keistai skaitosi tavo zinuet spaskutiniu dienu...
pvz jei istatymas leistu uzdaryti i karantina , na koki tam skirta pastata, nepasiskiepyjusius, kol pasiskiepys, tam pritartum? arba neleisti nepasiskiepyjusiu vaiku i mokykla, burelius , isleistu istatyma, vykdytum?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 20:40)
Forumo siuksle, as tau nieko neprivalau. TAigi, eik klastoti naujas zinutes, ka geriausiai moki daryti.

tai niekas nieko neprivalo, tik va jau atsakei i visus mano klausimus, dekui 4u.gif
Papildyta:
dar klausimas visom represiju palaikytojom pries nenorincius dalyvauti moksliniuose eksperimentuose, jus siai sistema ipritarsit, kai ivedines? Speju - pritarsit.

China: facial recognition and state control | The Economist

https://www.youtube....h?v=lH2gMNrUuEY
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 rugpjūčio 2021 - 19:43
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 13, 20:41)
tai niekas nieko neprivalo, tik va jau atsakei i visus mano klausimus, dekui  4u.gif

Dvasios ubage, zinuciu klastotoja.

As dar suprasciau, jei atsiprasytum, parasytum, kad buvai vedina kersto, noro iskaudinti, kaip neva as iskaudinau ir t.t. ir t.t. BEt gailiesi savo elgesio.

Degrade, tu net tam neturi poreikio. Kiaule, suklastojusi mano zinute, bandai man permesti atsakomytbe uz savo elgesi.

Zmones atsiprasineja ne del kito, o visu pirma del saves, kad jaucia sazines grauzati. O tu juk nejauti.
Papildyta:

dar klausimas visom represiju palaikytojom pries nenorincius dalyvauti moksliniuose eksperimentuose, jus siai sistema ipritarsit, kai ivedines? Speju - pritarsit.

China: facial recognition and state control | The Economist

https://www.youtube....h?v=lH2gMNrUuEY
[/quote]

Ir vel is idotes lupu, vertybiu ir savoku devalvacija.

Represijos, svarbu kad skabiau ir baisiau skambetu, nesvarbu, kad neatitinka tikroves.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 rugpjūčio 2021 - 19:51
QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 20:28)
Jei lendi viesai demonstruoti savo nuomone, dar su plakatu rankose, butu kvaila piktintis, kad i jas atkreipe demesi. Kaip jau minejau, juk plakatai tam ir rasomi.

Kitas aspektas, kad buvo klastojamas turinys, tai sities nera grazu ir pagirtina.

Būtent. Tai buvo idėjų lygmeny. Tiesiog nebeturi prie ko kabintis (žiūrėkit, net prie negalios kabinasi, aiškina, kokie neįgalūs žmonės būna; mat jie tik tipažai, o ne gyvos, individualios asmenybės). Tegul mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 rugpjūčio 2021 - 19:58
Uarda, ei, ko tupi apacioje?

Kur tavo mentorinis toniukas?
Slabo?

PIrmoji, kai pastinikei pirsteliu baksnoti. Kuo tu uz ja geresne, kad dangstai lutukes amoraluma?

Kaip visada, uarda pasiplove. ir veil vaidins, kad ji neva nieko nemato, nieko nezino, ilgai nesilanko, ups negyvena forumu. Nieko, prigriebsiu as tave veidmaine, klastotojos prietelka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 rugpjūčio 2021 - 20:00