Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 15:26)
Butent, bet kvailiai, tam ir yra kvailiai, kad jie nesuvokia savo veiksmu pasekmiu. O labiausiai itakojami, yra zemesnio intelekto zmones, nes jie yra labiausiai paveikus, nes neturi kritinio mastymo.

O atsakyti I klausima slabo - italai irgi žemo lygio ir statuso alkoholikai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 rugpjūčio 2021 - 15:39
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 13, 16:23)
Tu atsakyk man I klausima - ar italai irgi nusigere buduliai?
As nei nesivakcinuojanciu, nei vakcinuojanciu niekads nesu isvadinus jokiais vardais, nes tai - kiekvieno teisė rinktis. Jus - esat. Klausimas - italai irgi buduliai, jusu nuomone ar ne - vien tik del to, kad jie italai, o ne lietuviai?

I kvailus, alogiskus klausimus, neatsakineju.
Ismok formuluoti klausimus.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 15:29)
I kvailus, alogiskus  klausimus, neatsakineju.
Ismok formuluoti klausimus.

Aaa...atsakyti šį kartą neimamoma, kad issivartyrum.

As esu apolitiška, man tai po barabanu kas kur piketuoja, bet tik norejau pamatyti kaip vartysies uzklausta apie italus biggrin.gif Is ju dergtis negali gi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 rugpjūčio 2021 - 15:32
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 13, 16:27)
O atsakyti I klausima slabo - italai irgi žemo lygio ir status alkoholikai?

Tu čia taip į Putinaitės repliką reaguoji? biggrin.gif

Šiaip tai italai, kaip i visi pietiečiai, mėgstą vyną - labai. Ir ką?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 13, 15:33)
Tu čia taip į Putinaitės repliką reaguoji? biggrin.gif

Šiaip tai italai, kaip i visi pietiečiai, mėgstą vyną - labai. Ir ką?

Kas ji tokia? Apie politikus zinau tiek, kiek qpie siuvinejima kryzeliu biggrin.gif
Prie ko cia vynas? I kokią temą? Tipo jie visada girti, todel nezino ką daro? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 13, 15:20)
kartoju: lietuviai šiuo klausimu Europoje turi specifinę istorinę patirtį.

Man nusikakot ant visokiu patirciu ir ne. As konkreciai klausiu apie tai neperzengiant sios temos ribu - jus kelios cia raset, jog taip gali padaryti tik lietuviai neispruseliai alkoholikai. Tai kaip cia dabar yra? Negalit atsakyti uz savo zodzius? Sunku pasakyti - mea culpa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 rugpjūčio 2021 - 15:44
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 13, 16:37)
Kas ji tokia? Apie politikus zinau tiek, kiek qpie siuvinejima kryzeliu  biggrin.gif
Prie ko cia vynas? I kokią temą? Tipo jie visada girti, todel nezino ką daro?  biggrin.gif

Tai tu keistai suvedi geltonos žvaigždės akcentą, italus ir alkoholį. Aš tiesiog bandau suprast.

Visur visokių yra.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 13, 15:44)
Tai tu keistai suvedi geltonos žvaigždės akcentą, italus ir alkoholį. Aš tiesiog bandau suprast.

Visur visokių yra.

Nedarykit faršo. Jus kelios cia apšmwižėt lietuvius, rasydamos, kad taip elgiasi tik zemo lygio prasigere lietuviai. O paziuret placiau I pasaulį sunku, kad eilini kartą neapsijuoktumėt mamkose su savo žiniomis?
Tik tiek. As I politiką nesiveliu - man neidomu ir nuobodu, as tik klausimus uzduodu perskaiciusi jusu mintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 rugpjūčio 2021 - 15:47
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 13, 15:35)
Primeni man viena ivyki Rusijoje...
Ten viena podruzke is Rusijos forumo turejo problemu su kaimyne pensininke. Ta visiems vare koks iskrypelis gyvena... Nes pazinojo nuo vaikystes.

Tada karta ji patykojo tos pensininkes vakare. Prireme kampe,, nusimove triusikus ir parode pute.
Pensininkei tai padare ispudi ir nuo to laiko tik teigiamai apie podruzke atsiliepdavo...

Total košmar biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 13, 16:47)
Nedarykit faršo. Jus kelios cia apšmwižėt lietuvius, rasydamos, kad taip elgiasi tik zemo lygio prasigere lietuviai. O paziuret placiau I pasaulį sunku, kad eilini kartą neapsijuoktumėt mamkose su savo žiniomis?
Tik tiek. As I politiką nesiveliu - man neidomu ir nuobodu, as tik klausimus uzduodu perskaiciusi jusu mintis.

Supratau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 13, 16:23)
Tu atsakyk man I klausima - ar italai irgi nusigere buduliai?
As nei nesivakcinuojanciu, nei vakcinuojanciu niekada nesu isvadinus jokiais vardais, nes tai - kiekvieno teisė rinktis. Jus - esat. Klausimas - italai irgi buduliai, jusu nuomone, ar ne - vien tik del to ne,  kad jie italai, o ne lietuviai?

Kaip apgailetinai atrodo tavo vartymasis.
na svarbu, kad tu tuo tiki ka rasai, nors... Kas zino.

Juk tu esi ta, kuri viena sako, kita galvoja, o trecia daro. Falsyfka.

Tik nepradek eilini karta dangstytis forumo personazo kauke, savo bestuburiskuma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 rugpjūčio 2021 - 16:33

Kad ir kaip bandžiau sąsajas rast tarp tų italų ir lt alkoholikų, nu niekaip 🥂

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 13, 16:30)
Aaa...atsakyti šį kartą  neimamoma, kad issivartyrum.

As esu apolitiška, man tai po barabanu kas kur piketuoja, bet tik norejau pamatyti kaip vartysies uzklausta apie italus  biggrin.gif  Is ju dergtis negali gi  biggrin.gif

I protingus klausimus visada imanoma ir reikia atsakyti.

I nekorektiskus klausimu. Pvz. Jei burbanti duru dura, tai visi lietuviai durni ir yra alkoholikai? Nemanau, kad reikia kam atsakineti.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 13, 17:27)
<p>Kad ir kaip bandžiau sąsajas rast tarp tų italų ir lt alkoholikų, nu niekaip 🥂</p>

Jo majo, tu irgi nesugebejai atsakyti i toki "sukta" klausima. Ilgai burbanti galvojo, kol va toki, ziaruiai sunku sugalvojo. Uztat kaip savimi patenkinta, akivaizdzia nesamone parasiusi.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 16:24)
Kaip apgailetinai atrodo tavo vartymasis.
na svarbu, kad tu tuo tiki ka rasai, nors... Kas zino.

Juk tu esi ta, kuri viena sako, kita galvoja, o trecia daro. Falsyfka.

Oiiii, tai kad tu cia visok8ais epitetais lietuvius apdovanojai, ne aš. A jau užmiršai? biggrin.gif Amnezija netikėta? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 13, 15:53)

biggrin.gif 😘😘
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 rugpjūčio 2021 - 16:33