Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

As tai esu saulė ant teletabių

vartotojo įkelta nuotrauka

Man negėda parodyti tikro savo veido
Kelrodė žvaigždė joms tiesiog esu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 rugpjūčio 2021 - 14:01
QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 15:56)
Na kaip Montekrista parase. Zmones viesai, patys is saves dergiasi, laikydami rankose "mesla", o atsakomybe uz tai bandoma permesti paciai, pastininkei.

Kita vertus, kokia gi tu visai demonstruojamu plakatu paskirtis buvo?

Moonte, gall jau nedaryk is saves pajuokos. Teletabiu aplinka manauu tau adekvatesne. Anksciau tokia lyg nebuvai... Pries kokius 3-4 metus
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 13, 14:00)
Moonte, gall jau nedaryk is saves pajuokos. Teletabiu aplinka manauu tau adekvatesne. Anksciau tokia lyg nebuvai... Pries  kokius 3-4 metus

Nebuvo, tikrai ne. Kas pasikeitė jos gyvenime....ji tik viena žino.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 13, 14:59)
Isivaizduok, kurions nors nuotraukoje butum pati uzfiksuota, kur laikytum plakata: "Remiu konservatoriu partijos politika"

Kazkas pakeistu plakata i "Noriu grupinio sekso su tais ir anais konservatoriais. Labai"

Na po to paaiskintu, kad niekas nesitycioja is tamstos kuno daliu tik sarkastiskai paziurejo i plakata.

Na kam taip kvailai teisini kitus

Įsivaizduoju. Tokioj situacijoj iš mano atvaizdo ir kūno dalių tikrai tokia plakato karikatūra niekas nesityčiotų - tiesiog prieštarautų mano pozicijai.

Negi nesupranti, kad gini savas niekiniais argumentais?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 13, 15:00)
Moonte, gall jau nedaryk is saves pajuokos. Teletabiu aplinka manauu tau adekvatesne. Anksciau tokia lyg nebuvai... Pries  kokius 3-4 metus

Ir Jūs prie 4-5 metus buvot įdomesnė...
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 13, 14:04)
Įsivaizduoju. Tokioj situacijoj iš mano atvaizdo ir kūno dalių tikrai tokia plakato karikatūra niekas nesityčiotų - tiesiog prieštarautų mano pozicijai.

Negi nesupranti, kad gini savas niekiniais argumentais?

Pastininke, cia tai jau biskiyką veidmainiauji. Jei tu gali ikelti kitų karikatura, tai kodel kiti negali tavo karikaturos ikelti?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 13, 15:02)
Nebuvo, tikrai ne. Kas pasikeitė jos gyvenime....ji tik viena žino.... g.gif

Burbele, o tavo nepasikeitė? Pelkėj gyveni?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 13, 14:05)

Ir Jūs prie 4-5 metus buvot įdomesnė...

Turejai rasyti 'idomesnis'.

Pacios ir kaltos, pavargo jis nuo perdėto dėmesio biggrin.gif , kai nebuvo susigalvojęs apsimesti turintis putę biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 13, 14:07)
Burbele, o tavo nepasikeitė? Pelkėj gyveni?

Ji suaugusi mergqitė, pati sugalvos ką atsakyti. O gal tu manai, kad Moontė yra silpna ir ją reikia ginti?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 13, 15:06)
Pastininke, cia tai jau biskiyką veidmainiauji. Jei tu gali ikelti kitų karikatura, tai kodel kiti negali tavo karikaturos ikelti?

Aišku, kad gali - idėjinę karikatūrą, kaip galimą dialogo principą.

Jei manai, kad jiems kartuvės, geltonos žvaigždės ir geto kalinių apranga yra karikatūra (ironiškas žvilgsnis), tai ne - jie tuo nuoširdžiai tiki (skaityti Lutukę). Jie ten ne diskutuoja, o tapatinasi. Ir čia visas siaubas. Nes nesuvokia su kuo. Čia jau tikrai nuoširdžiai Lutukę galima perfrazuot: jie verkia dėl pedikiūro, nesuvokdami, kad žydų istorijoj tai buvo gangrena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 rugpjūčio 2021 - 14:16
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 13, 15:00)

Zmogau, tu rimtai galvoji, kad tu, burbanti, ir visa ta kita jusu sutves dalis, savo blejiniais kaip nors man darote itaka?

Tuomet, tu kvailesnis, nei galvojau.

Siaip, rasyk tu ka nori apie mane, as jau tau apie tai rasiau, man pofig. Zinau, kad tavo sunauja tau uz tai paplos, na pasitenkinkite nors taip. Tau gi nabagui tai kaip balzamas ant zaizdos, jautiesi teisus.

Zinai, kada as rimtai susimastyciau, jei tau paantrintu kita, dazniausiai tau ir tavo sutvei oponuojanti forumo dalis. O taip, ir taip aiskios paciu stangos ir ju priezastys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 rugpjūčio 2021 - 14:15
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 13, 14:12)
Aišku, kad gali - idėjinę karikatūrą, kaip galimą dialogo principą.

Jei manai, kad jiems kartuvės, geltonos žvaigždės ir geto kalinių apranga yra karikatūra (ironiškas žvilgsnis), tai ne - jie tuo nuoširdžiai tiki (skaityti Lutukę). Jie ten ne diskutuoja, o tapatinasi. Ir čia visas siaubas. Nes nesuvokia su kuo.

Aik, aik.. biggrin.gif taip galima dasifantazuoti ir iki to, kad mano ideta teletabiška saulė reiškia pasleptą mintį - šešiakampę žvaigždę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 13, 15:14)
Aik, aik.. biggrin.gif  taip galima dasifantazuoti ir iki to, kad mano ideta teletabiška saulė reiškia pasleptą mintį - šešiakampę žvaigždę  biggrin.gif

Ne.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 14:12)
. O jūs...

O meeeeesssss...o meeesssss...

O ką mes? Baigiu žiovauti ir parasysiu...

O mes, tai visai nekreipiame demesio I godas.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 13, 14:17)

Pala, pala, po poros dienu teletabes parasys 'o atsimenat burbanti tyciojosi is zydu ir idejo zvaigzdes karikatūră'...nu ar kazka panašaus biggrin.gif Jos gi jau ne vieną kartą taip yra padarę.

-------

Neivarykit aparpolio Moontei, bo neturesiu su kuo bučiuotis grįžus už keletos dienų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 rugpjūčio 2021 - 14:25