Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(paštininkė @ 2021 08 13, 11:37)
Ne aš tas merginas viešoj vietoj fotografavau, ne aš jų nuotrauką iškraipiau, aš ja tik jau radusi FB pasidalinau, ką padarė šimtai kitų žmonių. Jei ir to daryti negalima - labai atsiprašau. Daugiau tikrai to nedarysiu.

O dabar pasiaiškinkim, kas Jums leido menkinančiam kontekste akcentuoti mano amžių ir ypač negalią? Aš Jums daviau tokį leidimą? Gal mane tai įžeidė. Pacituoti straipsnį?

Proanūkėlė buvo ironiškas atsakymas į mano garbės ir orumo menkinimą.

Taip kad gal baigiam apie tai.

Ir, beje, uarda, mano pasidalinimas buvo tik nuoroda į FB (kitaip tariant, nuoroda į šaltinį) - net nuotraukos čia jų nekėliau. O Jūs tai padarėt. Tos merginos Jums davė tokį sutikimą?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 08 13, 10:09)
"Gėdos jausmas glaudžiai susijęs su savigrauža, menka saviverte"
Moonte, čia ne mano žodžiai smile.gif

Oi, as puikiai zinau, kad ne tamstos zodziai. Labai patogus, ypac zmonems neturintiems vidinio cenzoriaus, sazines.

Neabejoju, ateis laikas, kad madingos psichologijos sroves, nugrims i praeiti, kaip niekines. Madingumas, tai dar ne faktas, jog tai TIESA. Gyvenimas parodis.

Kaip jau rasiau, viskas OK, kol esi jaunas, stiprus, su astriais dantukais... Ateis laikas, kai atsiras jaunesni, astresniais dantukais, ir be gailescio, sazines grauzaties, ikibs i gerkle. Apeliuoti i sazine, gedos jausma, kad elgiasi nederamai, amoraliai, nebus prasmes.

Manipuliuok savokom, manipuliuokit, kol dar galite, bet veliau, kai tai itakos pacios, artimuju gyvenimeli, nesipiktinkit.
Atsakyti
Klausykit, apie koki oruma ir zeminima isvis cia eina kalba?

Kam pasakoti apie save mamkose tokius dalykus, kuriu nenori, kad kiti žinotu? Pasakojates apie save viską, o paskui draskotes bliuskes, kai kas nors tai atkartoja ne tame kontekste, kuriame jus noretumet. Nu baikit juokus su tais orumais biggrin.gif Nenorit prarasti orumo - mažiau girkitės biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 10:57)
Oi, as puikiai zinau, kad ne tamstos zodziai. Labai patogus, ypac zmonems neturintiems vidinio cenzoriaus, sazines.

Neabejoju, ateis laikas, kad madingos psichologijos sroves, nugrims i praeiti, kaip niekines. Madingumas, tai dar ne faktas, jog tai TIESA. Gyvenimas parodis.

Kaip jau rasiau, viskas OK, kol esi jaunas, stiprus, su astriais dantukais... Ateis laikas, kai atsiras jaunesni, astresniais dantukais, ir be gailescio, sazines grauzaties, ikibs i gerkle. Apeliuoti i sazine, gedos jausma, kad elgiasi nederamai, amoraliai, nebus prasmes.

Manipuliuok savokom, manipuliuokit, kol dar galite, bet veliau, kai tai itakos pacios, artimuju gyvenimeli, nesipiktinkit.

Mūsų godotoją cia kazkas vel izeidė ir nesuprato?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 rugpjūčio 2021 - 11:02
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 13, 11:59)
Klausykit, apie koki oruma ir zeminima isvis cia eina kalba?

Kam pasakoti apie save, mamkose tokius dalykus, kuriu nenori, kad kiti žinotu? Pasakojates apie save viską, o paskui draskotes bliuskes, kai kas nors tai atkartoja ne tame kontekste, kuriame  jus noretumet. Nu baikit juokus su tais orumais  biggrin.gif Nenorit prarasti orumo - mažiau girkitės  biggrin.gif 
Cia visoms  4u.gif

O ką aš žinau? Atsikeliu, o man straipsnį cituoja. Už nuorodą į FB. Na, tai aš irgi nepėsčia mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 13, 10:19)
nebeliko gūglės argumentų?

Tu vis dar nesupranti, kad su trumpo proto pašnekove nuobodu diskutuoti?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 13, 11:02)
O ką aš žinau? Atsikeliu, o man straipsnį cituoja. Už nuorodą į FB. Na, tai aš irgi nepėsčia mirksiukas.gif

Eik tu irnesakyk.gif jei as kada buciau kreipus demesi I viska, ka teletabes man yra pripaišę,tai jau senai būč pražilus biggrin.gif

Nesiriekit del tokiu juokingu dalyku.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 13, 11:00)
ar tikrai? inteligentai jau siulo

Va, skaityk, Lutuke, kaip tikri inteligentai apie tokius mitingus kalba.
Vėl tik nuoroda į FB:
https://www.facebook...erija.putinaite
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 13, 12:00)

Mūsų godotoją cia kazkas vel izeidė ir nesuprato?

QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 13, 12:07)

Eik tu  irnesakyk.gif jei as kada buciau kreipus demesi I viska, ka teletabes man yra pripaišę,tai jau senai būč pražilus  biggrin.gif

Nesiriekit del tokiu juokingu dalyku.

Butent mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 11:14)

Ir tu nekreipi demesio? Nu baik tu biggrin.gif Tu kaip tik kreipi demesi I kiekvieną smulkmeną
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 13, 11:39)
<p>niekas tų mergų labiau nepažemino nei jos pačios save.</p>

Ne jos, astriosios, alternatyva bukoms, to negeba suprasti, itariu, per savo itin gilu mastyma.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 11:18)
Ne jos, astriosios, alternatyva bukoms, to negeba suprasti, itariu, per savo itin gilu mastyma.

Ojojoj kiek pagiežos.

Tu gi rasei, kad esi božja karovka - gėrio spindulėlis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 rugpjūčio 2021 - 11:22
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 13, 12:15)
Ir tu nekreipi demesio? Nu baik tu  biggrin.gif  Tu kaip tik kreipi demesi I kiekvieną smulkmeną

Gal pradziai pati savo pastabomis ir vadovaukis, triohala.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 13, 11:22)
Gal pradziai pati savo pastabomis ir vadovaukis, triohala.

Uuuuuuuuuuuuu...inteligentė taip neleistu sau rašyti.
Bet tai neleistų sau tik inteligentė.

4u.gif biggrin.gif
Atsakyti