Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 12, 23:56)
Iki siol Lietuvos nevalde LGBT, tai prie ko cia LGBT?
Na seimo atstovai butu ramiai nutare:
Iteisinti partneryste - santuokos ne.
Nusprende tvarkytis su neapykantos kultura.
Nusprende kad neleis LGBT vis kazko uzsimanyt, nubrez linijas.
Tiesiog kad tai protinga ir visiems naudinga.
Bet ne... priesintis iki paskutiniuju

Esi tikras, kad nevaldo? kas anot taves yra Laisves partija?
Tai tame ir esme, kad valdzia turi maziau igaliojimu, nei LGBT tais klausimais, jie kaip tarakonai lenda visur i mokyklas, darzelius, prie vaiku, del to ir piktinasi tevai, o ne konkreciai ant kokio nepazystamo ar pazystamo kaimyno gejaus.
O del tu partnerysciu, juk ir taip aisku,kad tai tik pirmas zingsnis link santuoku, visk ajie ir dabar turi, ko reikai teisineje bazeje, bet gi ne tai svarbiausia, visose salyse pagal ta pati principa ejo, o paskui jau nebeturi teises nei pasakyti, kad vaikus gimdo moterys, kad vaikui reikia ir tecio ir mamos ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 13, 11:35)
Esi tikras, kad nevaldo? kas anot taves yra Laisves partija?

Tai ji turi tik kelis atstovus. Konservai cia esme.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 13, 00:04)
Dar kartą atsakau: skaityk žydų kultūros istoriją.

Ir prieš pora dienų parašytą tavo mintį apie tai, kad aš "nesusitaikau" su savo neįgalumu: pacituot, ar pati prisiminsi ir suprasi?

Lutuke, jei nesugebi logiškai suvest, geriau tu būk moralinė kaliausė (na, vis tiek tokia kultūrinė sugestija), nes jei taip ir toliau varysi, tai aš galiu ir pamiršt, kad esu trečdaliu žydė biggrin.gif Idomucia vėl išsigąs...

Aisku, supratau pagal tai kad nepaneigei per tiek postu ir nesuregavai ir is to ka rasai tu is esmes pritari ir represijom ir segregacijai, su salyga, kol zmone sturi galimybe pasirinkti ir paklusti valdziai ir jei ju neuzdaro i lagerius ir nenuzudo fiziskai. Del to ir kalbama ir lyginama su 1033-1939 metais iki lageriu atsiradimo Tada zymejo zydus zvaigzdem, dabar zymi "nezydus" HR codais. Mes zinom istorija, zinom, kas buvo po 1939, tada zydai su zvaigzdem to nezinojo, kaip ir dabar zmones be HR kodu nezino, kas bus toliau, jie kol kas viliasi, kad vis dar neprarade zmogaus teisiu, na ziuresim, nes jau nebepanasu...

Bet supratau tavo vertybes ir pasauleziura artimesne ne nacizmui, bet stalinizmui. Tada tai elgesi labai pagal tavo supratima, leido zmonem "rinktis", lygiai kaip dabar :garbinti partija, ir atiduoti visa turta zmoniu labui, patys kalti, kad to nesirinko burnojo pries partija arba pagailejo savu karviu, zemes, tai ir isveze ar ne? ogi galejo pasirinkti kitaip....Gi "viskas buvo daroma iskirtinai zmonijos labui", lygybe, brolybe, kad visi gerai gyventu, kad nebutu skurdziu ir visi dalintusi , ir vel kaip dabar gi tk del gerio valdzia taip elgesi ar ne?

Palieku istorijai sia zinute, kad tau, montekristai, moontei, majai di visos dabartines represijos pries zmones yra visiskai pateisinamos, nes jie gi gali rinktis tapti eksperimento dalyviu ir susileisti neaisku kiek kartu, neaiskios kilmes ir poveikio skysti ir nepraras zmogaus, piliecio teisiu, na zinoma, jei nenumirs ar nesusiluosins, bet tai cia mazai sansu, nors yra.. O zydam Hitleris galejo pasiulyti pasidaryti plastine operacija, kad butu maziau panasus i zydus, nusidazyti nuolat plaukus....butu tureje pasirinkima...ar ne, jus gi taip mastot. unsure.gif

esam idomiu istoriniu ivykiu liudytojai, kas padeda suprasti visgi kaip ziaurus rezimai gimsta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 rugpjūčio 2021 - 10:13

klausyk, tai ovuliacija kas mėnesį yra moters prastos sveikatos ženklas, o celiulitas-sveika, tai ką tu gali išmanyti apie vakcinas ir mokslinius tyrimus? :D

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 13, 00:35)
Neteisingai kartojiesi.

ar tikrai? inteligentai jau siulo

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 13, 01:05)
Jūs tiesiog niekur (per tris mūsų kalbėjimo postus) neatsiribojote nei nuo kartuvių, nei nuo holokaustą niekinačios simbolikos. O juk galėjot vienu sakiniu: man tai nepriimtina, bet aš prieš skiepus.

Na, tos mergaitės jau buvo paviešintos viešoj erdvėj. Ir ne privačioj. Taip, tokie jau tie soc. tinklai, proanūkėle ax.gif Ar maža čia buvo veidų, kuriuos gausiai kėlė Lutukė iš LGBT eitynių?

Ko tu cia lyginiesi ar nors viena mano nuotrauka buvo su issityciojimai is zmoniu, perdaryta? visos tik is medios tokios kokios yra. Ko tu taip nekenti jaunu graziu, merginu, pagieza kazkokia? jau vien bunant moteriai dalintis tokiu pasityciojimu is jaunu merginu turetu buti geda.....bet tau negeda, jos gi turejo pasirinikima neiti i mitinga, tai dabar, kad ejo visi turi teise is ju tyciotis ar ne?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 13, 09:37)
Bet mes irgi negalime tiesiog sutikti su fashistuojanciais psichais ir leisti su savimi daryti medicininius eksperimentus CINISKO MELO FONE.
Neturime to pasirinkimo, nes praradus savigarba - jau nera prasmes gyventi.

Butent thumb_yello.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 13, 10:40)
Tai ji turi tik kelis atstovus. Konservai cia esme.

Nelabai, nes konservatoriai lygiai tokie lilberalai, palaikantys lgbt, jie gi nebesivadina net konservatoriais seniai jau biggrin.gif Aplamai visa ES LBGT valdo savo milijardais. Vien referendumui Airijoje prastumpti del tu santuoku buvo ismesta kiek milijonu biggrin.gif ir tai viesai buvo skelbiama Jav filantropu puslapyje, kurie ir remia situos visus procesus. O lietuviu valdzia taigi ziauriai pradazna...kas moka tiem ir dirba
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 13, 11:49)
esam idomiu istoriniu ivykiu liudytojai, kas padeda suprasti visgi kaip ziaurus rezimai gimsta...

Taip. Ir ta patirtis pakeis musu gyvenima, nesvarbu kuo viskas pasibaigtu.

pamatem, kad zmones salia musu yra dalis musu priesai. Susikloscius salygoms islindo ju baisiausios savybes. Ta informacija liks visiems laikams. na kol pasikeis kartos.

Gyvenimas jau nebus koks buvo. Mums - niekada
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 13, 10:51)
<p>klausyk, tai ovuliacija kas mėnesį yra moters prastos sveikatos ženklas, o celiulitas-sveika, tai ką tu gali išmanyti apie vakcinas ir mokslinius tyrimus? biggrin.gif</p>

Del siu eksperimentiniu vaistu, kol kas niekas nieko apie juos neismano, bet ant jusu patestuos ir zinos po keliu metu kazka, tyada ir mes zinosim. Na bent tam sueisi zmonijos labui , eksperimentam, seniau ant ziurkiu darydavo, dabar ir ziurkiu pagailejo.... unsure.gif
Atleisk, bet su protiskai atsilikusiom nebematau reikalo bendrauti, nebeidomu su tavim, seniau maniau bent kad protingesne esi, pasidoro ir be sazines ir be protelio, tai gali nebesivarginti man rasyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 rugpjūčio 2021 - 10:06
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 13, 12:00)

Nelabai, nes konservatoriai lygiai tokie lilberalai, palaikantys lgbt, jie gi nebesivadina net konservatoriais seniai jau  biggrin.gif Aplamai visa ES LBGT valdo savo milijardais.

Konservai nera jokie liberalai, jie buki nacionalistai su totalitariniais planais.

LGBT tai tik detalyte neomarksistu planuose. Ju jokie gejai nedomina, kol naudingi tai kazkas stumiama, veliau bus pammirsti ir ko gero bus susidorota, kaip su nenaudingais
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 13, 11:04)
Taip. Ir ta patirtis pakeis musu gyvenima, nesvarbu kuo viskas pasibaigtu.
pamatem, kad zmones salia musu yra dalis musu priesai. Susikloscius salygoms islindo ju baisiausios savybes. Ta informacija liks visiems laikams. na kol pasikeis kartos.
Gyvenimas jau nebus koks buvo. Mums - niekada

Jo per daug gerai gyveno ilgokai zmones Europoje nazralys..., pamirso, kas yra karas, lageriai,baisybes ...sugrazins tuoj valdzios juos i realybe apie baisia zmogaus prigimties puse.... pasirodo ja aktyvizuoti, ne taip ir sunku...

Idomus pastebejimai pasiekia mane, kad pasiskiepyje zmones tampa agresyvesni, liudnesni, puola i depresijas.... unsure.gif O tevai net vaikus atiduoda savo eksperimentams...Bet ko noreti is visuomenes, kru vaiko nuzudymas mamos pilve yra suprantamas, kaip norma...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 13, 11:07)
Konservai nera jokie liberalai, jie buki nacionalistai su totalitariniais planais.

LGBT tai tik detalyte neomarksistu planuose. Ju jokie gejai  nedomina, kol naudingi tai kazkas stumiama, veliau bus pammirsti ir ko gero bus susidorota, kaip su nenaudingais

dabar is vsi nebeaisku kas yr akas, zinoma tikru liberalu nera, matom, ka daro "liberalios" partijos dabar smile.gif

tai zinoma, butent del to ir nereiktu skaldytis del to...
Atsakyti

Del siu eksperimentiniu vaistu, kol kas niekas nieko apie juos neismano, bet ant jusu patestuos ir zinos po keliu metu kazka, tyada ir mes zinosim. Na bent tam sueisi zmonijos labui , eksperimentam, seniau ant ziurkiu darydavo, dabar ir ziurkiu pagailejo.... unsure.gif
Atleisk, bet su protiskai atsilikusiom nebematau reikalo bendrauti, nebeidomu su tavim, seniau maniau bent kad protingesne esi, pasidoro ir be sazines ir be protelio, tai gali nebesivarginti man rasyti 4u.gif

nebeliko gūglės argumentų? :D

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 08 13, 09:43)
Jūs rimtai galvojate, kad galit daryti soc. Tinkluose ką norite?
Kam  iškraipė  foto? Norėjo  pažeminti tas merginas? Tuomet  pažeidžiama žmogaus garbė ir orumas ir tokios foto viešinti negalima, nei soc. tinkluose, nei dalintis SM forume, pastininke.
P.S. pastininke, jeigu aš dabar nereaguoju į jūsų proanukele, tai nereiškia, kad ją tampu?

Ne aš tas merginas viešoj vietoj fotografavau, ne aš jų nuotrauką iškraipiau, aš ja tik jau radusi FB pasidalinau, ką padarė šimtai kitų žmonių. Jei ir to daryti negalima - labai atsiprašau. Daugiau tikrai to nedarysiu.

O dabar pasiaiškinkim, kas Jums leido menkinančiam kontekste akcentuoti mano amžių ir ypač negalią? Aš Jums daviau tokį leidimą? Gal mane tai įžeidė. Pacituoti straipsnį?

Proanūkėlė buvo ironiškas atsakymas į mano garbės ir orumo menkinimą.

Taip kad gal baigiam apie tai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 rugpjūčio 2021 - 10:41

niekas tų mergų labiau nepažemino nei jos pačios save.

Atsakyti