Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 13, 00:06)
Papaskokit apie zydu solidu indeli bolsheviku zveriskumuose.
Papaskokit kai Izraelis gina zudikus

https://lt.wikipedia...anas_DuŔanskis

Nieko neneigiu.

Atsakyti
Ar nesigaus su tais zydais kaip man su moteriskumu. Kai naudinga - issitraukiu spravke, kai kitaip naudinga - pasa.

Taip ir cia, kai kitiems kazka blogo daro, tai jau slepiasi uz sistemos, valstybes ar atskiru zmoniu, ] o kai jiem daro bloga tai jau iskelia tautiskuma...

Viskas sudetingiau
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 13, 00:09)
Ar nesigaus su tais zydais kaip man su moteriskumu. Kai naudinga - issitraukiu spravke, kai kitaip naudinga - pasa.

Tai kad juos ištraukia, o ne jie išsitraukia. Na, kam reikėjo tokios klaunados mitinge?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 12 rugpjūčio 2021 - 23:11
Pasikartosiu. Aisku, kad dar nepaklusniu neveza i karantino stovyklas ir nenaikina dezinfekcijos kamerose. Bet tai jau neatrodo neimanoma.

Todel mes visi galim pajusti pati blogiausia varianta.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 13, 01:10)
Tai kad juos ištraukia, o ne jie išsitraukia. Na, kam reikėjo tokios klaunados mitinge?

Ar jus suvokiat kokie baisus dalykai jau padaryti su ta viruso psichoze? Mes dar nematom pasekmiu... Tai negali siaip praeiti be pasekmiu.

Cia kaip mustas suo, pabrukes uodega, jis jau niekada nebus normalus. Taip ir mes jau busim pabruke uodega, ir lauksim kada uzdarys sienas, ar savivaldybes ar ikalins namuose ar uzdraus isgyventi dirbant...

Ar dar kas baisiau.

Taip mes busim gyvi, bet jau busim suluosinti
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 13, 00:17)
Pasikartosiu. Aisku, kad dar nepaklusniu neveza i karantino stovyklas ir nenaikina dezinfekcijos kamerose. Bet tai jau neatrodo neimanoma.

Neteisingai kartojiesi.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 08 12, 23:56)
Ne, čia tik jūs juokiates.. Ikelkit prašau,  kur aš rašiau apie zydus, kur aš rašiau apie mitingo holokausto simbolika. Mane "baugina" jusu fantazijos smile.gif Suprantu, kad įsižeidete ir lb norisi pritempti prie to. Jums padariau pastaba. Na tikrai lb sunku įsivaizduoti solidaus amžiaus moterį, dar ir su negalia,  per forumus viešindama mergaites, tinkančias jums į anūkes. ką jos padare asmeniškai jums?  Na, o jeigu jūsiškiai būtų foto, taip pat noriai čia keltumet nuorodas? Gailu

Jūs tiesiog niekur (per tris mūsų kalbėjimo postus) neatsiribojote nei nuo kartuvių, nei nuo holokaustą niekinačios simbolikos. O juk galėjot vienu sakiniu: man tai nepriimtina, bet aš prieš skiepus.

Na, tos mergaitės jau buvo paviešintos viešoj erdvėj. Ir ne privačioj. Taip, tokie jau tie soc. tinklai, proanūkėle ax.gif Ar maža čia buvo veidų, kuriuos gausiai kėlė Lutukė iš LGBT eitynių?

Galiu savo įkelt be problemų. O kokia graži!

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 rugpjūčio 2021 - 00:06
Tai vis riejatės? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 13, 02:05)
Jūs tiesiog niekur (per tris mūsų kalbėjimo postus) neatsiribojote nei nuo kartuvių, nei nuo holokaustą niekinačios simbolikos.

Kartuves, ivertinant sukeltos pasichozes padaryta pasauliui zala, yra vienas ir realiu variantu, kaip grazinti visuomenes pasitikejima valdziomis pasaulyje.
Skvernelis su Veryga taip pat nesijaucia jaukiai...

Holokausto niekas neniekino. Cia tamstos, Lanzvbergistu, neomarksistu ir siaip nemastanciu zmoniu pritempimai.
Ka jau cia paniekinsi, jei situacija labai primena pirmus nacistu metus. Kai tiesiog pradejo neleisti gyvent. Tiesa sakant dar prievarta neskiepijo...

Priesingai... Daugybe visuomenes ant savo kailio pajuto, kad jie taip pt gali patirti terora. Tikiuosi, kad tai pades suprasti zmones, kurie ji patyre.
Dar neasiku kuo cia viskas baigsis.

O del siulymo pasiskiepyti, tai sutinku, analogija nera tiksli, zydai negalejo pasirinkti nustoti buti zydais, kuriuos ivardijo, kaip pasaulio liga ir blogiu.

Bet mes irgi negalime tiesiog sutikti su fashistuojanciais psichais ir leisti su savimi daryti medicininius eksperimentus CINISKO MELO FONE.
Neturime to pasirinkimo, nes praradus savigarba - jau nera prasmes gyventi.

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 13, 01:05)
Jūs tiesiog niekur (per tris mūsų kalbėjimo postus) neatsiribojote nei nuo kartuvių, nei nuo holokaustą niekinačios simbolikos. O juk galėjot vienu sakiniu: man tai nepriimtina, bet aš prieš skiepus.

Na, tos mergaitės jau buvo paviešintos viešoj erdvėj. Ir ne privačioj. Taip, tokie jau tie soc. tinklai, proanūkėle ax.gif Ar maža čia buvo veidų, kuriuos gausiai kėlė Lutukė iš LGBT eitynių?

Galiu savo įkelt be problemų. O kokia graži!

smile.gif

Rašiau gi, į jūsų man adresuotą "kartuvių gerbėja"
kad jūsų fantazija beribė ... tiesiog nesupratot.
Bet šiaip aš daug ką ignoruoju, ypač kai moonte nesąmones rašo. Bet tiesa tai netaps, nors ir per 33 kalbejimo postus. Melas jei daug kartų kartosit netaps tiesa smile.gif. Na nebent jūsų fantazijose.
Ooo, jau aš ir prieš skiepus? smile.gif Kur apie tai rašiau?

Jūs rimtai galvojate, kad galit daryti soc. Tinkluose ką norite?
Kam iškraipė foto? Norėjo pažeminti tas merginas? Tuomet pažeidžiama žmogaus garbė ir orumas ir tokios foto viešinti negalima, nei soc. tinkluose, nei dalintis SM forume, pastininke.
Čia jums ne klOunada
vartotojo įkelta nuotrauka]

P.S. pastininke, jeigu aš dabar nereaguoju į jūsų proanukele, tai nereiškia, kad ją tampu?

Atsakyti

https://www.facebook...edvardas.spokas

žurnalistai, matyt patys prisiprašė tokio elgesio?

Atsakyti

Galvoju, kokia gėda būtų turėti tokių giminių ar draugų. Nors, kita vertus, tokių draugų būti negali, visi jie sukasi savam tamsiam bukam rate.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 13, 10:02)
<p>Galvoju, kokia gėda būtų turėti tokių giminių ar draugų. .</p>

"Gėdos jausmas glaudžiai susijęs su savigrauža, menka saviverte"
Moonte, čia ne mano žodžiai smile.gif
Atsakyti