Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 12, 11:21)
<p>Bet šiaip tai šiukšlės yra gryn kaip Puidokas.</p><p>Mitingas? nee, nežinau kas organizavo. </p><p>Kartuvės? nežinau, nu meno forma.</p><p>Pažeisti įstatymai mitingas po 17 tęsėsi-neee, nu tai ten jau kiti buvo.</p><p>Užblokavo agresyviai nusiteikę duris-oi tai čia provokatoriai.</p><p>keikė, stumdė žurnalistus-tai ten nežinau kas, ten jie ne iš mitingo.</p><p>Puolė pareigūnus-oi ne, jie patys sau kojas susilaužė.</p><p>Gavo dujų-nu jie tik giedojo ten smile.gif ir tt smile.gif</p><p></p>

tokiom kaip tu ir valdzioje darantiem nesamoniu, kartuviu butu per mazai, bet zinok nuo karmos vis tiek nepabegsi, fui slysktynes, lyskit kur vel i savo urvelius geriau smarves savo neskleidusios.
Atsakyti

tokiom kaip tu ir valdzioje darantiem nesamoniu, kartuviu butu per mazai, bet zinok nuo karmos vis tiek nepabegsi, fui slysktynes, lyskit kur vel i savo urvelius geriau smarves savo neskleidusios.

nu va, taikos balandėlis pragydo :D

bet nu čia ne ji. čia provokacija. "D

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 12, 11:53)
Butent. Vien paziurejus SM lygmeniu, akivaizdu kas yra kas  mirksiukas.gif

Tamstelei, kaip sunkiai sugebanciai mastyti,
akivaizdu viskas is iskelto aukstyn pirsto.

Paskui ir zlunga valstybes, o i virsu pakyla bolshevikines gaujos ar kokios kitos gaujos.

Kai kokia ispaikusi karaliene pasako, kad jei neturi duonos teegu eda pyraga, tai aisku valdzia paima, ne kokie filosofai ir menininkai, o buduliai mielai kapojantys galvas. Ir tai trunka ILGAI...

Istorija dabar gali buti pats naudingiausias mokslas
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 12, 12:23)

O manai atsitiktinai kapojamos galvos, ir vyksta masiniai saudymai?

Suzlugdyti tvarka ne taip sunku, sukurti kazka naujo, gali uztrukti labai ilgai, net simtmecius. Kas dabar vyksta vakaru pasaulyje tai siurpu, o teletabes net nemato...

Jos kaip tos sovietu patriotkos tiki, kad atejo Leninas visiems laikams, SSSR sukurta amziams (himne lyg buvo toks teiginys)

Tai saviapgaule, uz kuria teks sumoket LABAI BRANGIAI. Nieko nera amziams savaime
Atsakyti

Žlunga žlunga, viskas nyksta, miršta, susinaikinsim, mirsim, tamsuma juoduma, viskas blogai, visur blogai... Idomucia, nu pakeisk plokštelę, bambly tu bambly :D Bamba bamba, bl žmona turbūt seniai su ausų kamštukais vaikšto :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 12, 11:24)
nu va, taikos balandėlis pragydo biggrin.gif bet nu čia ne ji. čia provokacija. "D

stis sakau is cia, eikit savo juodu darbu dirbti i savo urvelius vergeteles jus, eikti paieksokit daugiau video su samdiniais, tokiais kaip jus. Kai normalus zmones is tikruju sukils kantrybes neteke, tai neuzteks keliu akmenu ir tikiuosi policija pereis zmoniu pusen, kaip kitose salyse, ka tada darysit babauziai?
Zmones ir gyvybes aukojo uz laisve, uz normalia sali, uz savo vaiku gerove. O tokios siuksles kaip tu paverte sali i lageri, dar jos reiskiasi, gedos turetum, bet jauciu pardavusi visa esi...
Atsakyti

Prezidentūrai neužklius ir šitie žurnalistų liudijimai - kas vyko dar gerokai iki riaušių pradžios, per taikų mitingą.

LNK žurnalistė Eglė Račkauskaitė ,,Pirmą kartą mane užpuolė einant minioje. Iš nugaros stipriai pastūmė. Aš atsisukau, o jie jau dviese. Tada dar kartą stūmė jo draugas. Kadangi vis dar nenukritau, stūmė vėl pirmasis. Tai buvo ne stumtelėjimai, tai buvo stiprūs smūgiai. Šie vyrai aiškiai norėjo nuversti mane ant žemės. Per dešimt metų esu dirbusi įvairiomis sąlygomis ir mačiusi įvairių situacijų, bet pirmą kartą buvau išsigandusi dėl savo fizinio saugumo‘‘.

,,Delfi ‘’ laidų vedėja-žurnalistė Kristina Pocytė  ,,Paskutinės šlervos‘‘, ,,Tu - ne žiniasklaida, tu – prostitutė‘‘, ,,parsidavėlė", ,,Tu - liaudies priešė‘‘, ,,Bėk iš čia, kol Lietuva tavęs nesudraskė, kale tu‘‘, ,,Tu - šiukšlė" - čia dalis to, kas buvo rėkiama man į veidą. Agresyviai, piktai, neleidžiant užduoti jokio klausimo. Tiesiog rėkimo ir įžeidinėjimų lavina‘‘.

,,Lrytas’’ operatorius Audrius Midis Šalaševičius ,,Gerą pusvalandį turėjau atlaikyti didelį spaudimą iš minios. Į mane mėtė pinigus. Buvo grasinama, kad nuėjus už kampo mane pasitiks tam tikri žmonės. Galvojau, kad galiu prasileisti ir kokį smūgį į pakaušį. Turėjau vienas sugerti viską už visų Lietuvos televizijų darbą‘‘.

,,TV3'' žurnalistas Karolis Klikna ,,Vyšnia ant torto: garsiniai signalai su balionėliais. Protestuotojas sugalvojo jį panaudoti prie pat mano ausies. Akivaizdu, klausa po to sustreikavo. Ilgalaikių pasekmių (tikiuosi) neturėtų būti. Tikrai nenustebsiu, jei sekantį kartą tiesiog ,,per galvą trenks", gal tada nors pareigūnai atkreips dėmesį''.

LRT fotoredaktorius Justinas Stacevičius: ,,Žurnalistai buvo fiziškai puolami protestuotojų, į juos buvo mėtomi akmenys, varomi iš renginio, tampomi už rūbų, rankų, bandomi sužaloti. Renginyje, mačiau kaip verkė ir pareigūnai, ir fotografai, ir operatoriai. Dalis tikrai ne dėl ašarinių dujų. Keletas pasitraukė iš protesto, nes emociškai neatlaikė ir nebegalėjo atlikti savo darbo‘‘.

,,15min’’ fotografas Lukas Balandis ,,Esu buvęs ir Irake, ir Libane karo zonose, tačiau vakar pirmą kartą per savo 12 metų karjerą pasijaučiau tikrai nesaugiai. Pamatę mane su fotoaparatu ir kauke iškart pradėjo stumdyti, pakišinėti kojas. Sužinojau apie save tokių žodžių, kokių nebuvau girdėjęs‘‘.

RU.DELFI.lt žurnalistas Yevgeniy Titov ,,Specialiai laikiau žurnalisto pažymėjimą kuo toliau. Filmavau telefonu, o ne profesionalia kamera – su ja dirbti buvo neįmanoma‘‘.

,,Delfi’’ fotografas Andrius Ufartas ,,Vienas protestuotojas man griebė už objektyvo ir vos nesulaužė, kitas – bandė imti už dirželio ir nutraukti nuo mano kaklo fotoaparatą. Buvo puolami žurnalistai esantys vieni‘‘.

Lietuvos žiniasklaidos atstovai šiandien paskelbė viešą pareiškimą, kuriuo smerkia smurtą prieš mitinge dirbusius žiniasklaidos atstovus ir kviečia Lietuvos policiją atkreipti dėmesį į žurnalistų saugumą. Pareiškimą pasirašė LRT, Delfi.lt, 15min.lt, Lrytas.lt, BNS, ELTA, Diena Media News (kauno.diena.lt, klaipeda.diena.lt, diena.lt), TV3 televizija, LNK televizija, Laisvės TV ir Lietuvos žurnalistų sąjunga.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 12, 11:29)
O manai atsitiktinai kapojamos galvos, ir vyksta masiniai saudymai?
Suzlugdyti tvarka ne taip sunku, sukurti kazka naujo, gali uztrukti labai ilgai, net simtmecius. Kas dabar vyksta vakaru pasaulyje tai siurpu, o teletabes net nemato...
Jos kaip tos sovietu patriotkos tiki, kad atejo Leninas visiems laikams, SSSR sukurta amziams (himne lyg buvo toks teiginys)
Tai saviapgaule, uz kuria teks sumoket LABAI BRANGIAI. Nieko nera amziams savaime

Jos panasu is vis ne zmones, o botai kazkokie nemastantys, bejausmiai, be empatijos, bele gejam leistu susituokti ir keliauti, net savo vaiksu aukoja del to, visa kita visiskai dizn jom....kaip ta girta mergina is video kazkada sauke, as noriu sventes svesti...Nei vieno logisko, pagristo kulturingo komentaro, vien tik patycios, melai ir aferos, nesuvokia , kad nuo tu savo aferu pacios pasprinks, vartosi dabar ES piniguose, tuoj jie nutruks, kazin ka tada darys.
Dar Es veikianti ir zmoniu teises valde kazkiek vietinius , dar siek tiek prisibijojjo veisumo, dabar jau visai jiem viskas dzin, atrado schema , kaip apeiti istatymsu ir zmogaus teises, greit bus kaip Rusijos gludumoj valdys mafija jau be skrupulu. Ir kai parodoksalu tai partija, kuri vadinasi Laisves ir dar konservatnikai didziausi Lietuvos "patriotai" su kiborgu priesakyje, visiski debilai uz juos galejo balsuoti.
Atsakyti

šitie žurnalistų liudijimai

Atsinesiau ir as sita pacituot. 

bet cia turbut irgi provokatoriu uzpulti papirkti zurnalistai...

Atsakyti

šiukšle, neaiškink, kur kam eiti, susirink vėliavėles ir sėdėk.

Atsakyti

Atsinesiau ir as sita pacituot. 

bet cia turbut irgi provokatoriu uzpulti papirkti zurnalistai...

mačiau ką tik, baisu.

Žiūrėjau Delfi transliaciją, kaip merginą žurnalistę puolė bjaurybės. 

Na, bet šiukšlių logika tokia turbūt-pati prisiprašė.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 08 12, 11:33)
<p>Prezidentūrai neužklius ir šitie žurnalistų liudijimai - kas vyko dar gerokai iki riaušių pradžios, per taikų mitingą.
</p><p>LNK žurnalistė Eglė Račkauskaitė ,,Pirmą kartą mane užpuolė einant minioje. Iš nugaros stipriai pastūmė. Aš atsisukau, o jie jau dviese. Tada dar kartą stūmė jo draugas. Kadangi vis dar nenukritau, stūmė vėl pirmasis. Tai buvo ne stumtelėjimai, tai buvo stiprūs smūgiai. Šie vyrai aiškiai norėjo nuversti mane ant žemės. Per dešimt metų esu dirbusi įvairiomis sąlygomis ir mačiusi įvairių situacijų, bet pirmą kartą buvau išsigandusi dėl savo fizinio saugumo‘‘.
.....

karma, dirbant melo ir aferizmo kontorose, pasiveja anksciau ar veliau, Zmoniu kantrybe senka, o gal jau ir isseko. Cia ne ziniasklaidos atstovai, cia purvasklaidos atstovai. Reikia gyventi dorai ir saziningai, nereiks bijoti gatvemis vaikscioti, jei nesuprato iki siol koki baisu darba daro, gal dabar daeis.
konservatnykai norejo karo tiek metu , manau jau zmones ant ribos, manau, jie savo tikslus pasieke.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 08 12, 12:33)
Prezidentūrai neužklius ir šitie žurnalistų liudijimai -

Ko tikiesi? Vyksta baisus dalykai,, jiems pasipriesinti manau gales tik baisus zmones.

Turime labai baisia situacija

Atsakyti