Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Maja Di @ 2021 08 11, 16:22)
Tu čia apie tuos, kurie skiepų bijo?

Tu rimtai truputį prie kvailesnių biggrin.gif
Kalba buvo apie tave ir tavo vyrus gi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 08 11, 16:40)
Na va. Ir vel. Viena po kitos išeina.
Liūdna mums bus be jūsų  biggrin.gif

Tuoj sugrįš. Laikinai iseina, kaip visada.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 11, 18:43)

Joms reikia laiko, kad uzmirsti nesamones kuriu prirase.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 11, 16:52)
Joms reikia laiko, kad uzmirsti nesamones kuriu prirase.

Gal greiciau jas traukia apsilankyti neteletabiskoje qplinkoje, kaip traukia nusikaltelius I nusikaltimo vietą.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 11, 09:30)
<p>:D Tradicinės šeimos vakar savo vyrų, tėvų, sulaukė labai vėlai. guodžia tai, kad gal bent vakar žmonų nelupo, išsikrovę mitinge biggrin.gif</p>

Aš esu už skiepus, mitinge buvo prarastas sveikas protas, laukinių elgesys, gėda, bet aš gyvenu tradicinėje šeimoje, mano suaugę vaikai turi tradicinius santykius, todėl tavo tokius žeminančius pasisakymus apie tradicinę šeimą, man asmeniškai šlykštu skaityti. Kodėl taip darai? Juk nukrenti žemiau ubuntės lygio. Ji tai kvaila višta, tai dzin. Bet tu? Ir ne pirmas kartas kai žemini tradicinę šeimą.

QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 11, 12:03)
Beja, ne i tema idomia minti isgirdau vienam seminare, jei moteris permiega su daugiau nei 5 vyrais, joje kazkas negristamai pasikeicia... tai va gal tu ir teisu buvai si tos puses, kad kazkas ne taip buna su tokiom moterimis...

Eini į tokius seminarus? Kokiu tikslu? Ką jie tau duoda?
Būtų labai įdomu sužinoti, kas ten jau pasikeičia? Tai kaip pasikeitė Given? Vargšė... biggrin.gif
Seminare neminėjo, kas pasikeičia pas moterį negrįžtamai, kai ji santuokoje su vyru miega atskiruose kambariuose? Kas su ja negerai?

QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 11, 14:03)
Na parodyk erudicija savo paaiskink kaip ir kuom is esmes skiriasi holokausto pradzia su dabartine situacija?

Tu kvaila višta, jei to nesupranti. Tai nepalyginami dalykai. Tiesiog niekas neturėjo teisės to lyginti.

QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 11, 14:19)

ikelk video, maciau daug nuotrauku, daug video, teisiogine transliacija, bet nieko panasaus nemaciau...

Tai gyveni Lietuva? Viskas įdomu. biggrin.gif biggrin.gif Kaip taip neturėti ką veikti toj Airėj. biggrin.gif
Atsakyti
O, pamaina pasikeitė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 11, 17:22)
Nesakiau, kad nekeikiau, bet apie mitingą neskaičiau, nežinau kas ten vyko.

QUOTE(Maja Di @ 2021 08 11, 17:11)
Lukašenką keikiau?

biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 08 11, 17:29)
Kas čia per galvosūkis?
Keikiau, nežinau kodėl, nes apie protestus BY neskaiciau, net nežinau kas ten vyksta. Tai kodėl keikei?

biggrin.gif Butent, ji net nesuvokia apie ka sneka, kazkokius pletkus nugirdo, kad reikia keikti Lukosneka ir keikia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 11, 17:32)
Siaip gal butu naudinga pasimatyti su galvos daktaru? Buna sutrikimu, kurie lengvai pagydomi. Gali buti kresulys smegenyse

nuo skiepo... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 11, 17:43)

butent smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 11, 18:22)
O, pamaina pasikeitė  biggrin.gif

biggrin.gif jo netalaiko psichika jom ilgai nuo faktu ir teisybes, tai keiciasi pamainom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 rugpjūčio 2021 - 17:35
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 11, 19:34)

nuo skiepo... unsure.gif

Va va
Anksciau tokius dalykus nebuvom pastebeje
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 11, 18:37)
Va va
Anksciau tokius dalykus nebuvom pastebeje

nu is tikro man niekad tokia buka Maja di neatrode, nezinau ar nepastebejau ar tikrai jai koks rukas ant smegenu uzejes...
Atsakyti
Gal kas matė video kaip puolama policija ir išvedami
agresyvūs protestuotojai. Įdomu būtų pamatyti. Lutuke, gal uzmatei kur?

Jau pasiruoše:
https://m.youtube.co..._channel=AdasTV
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2021 08 11, 18:02)
Tu kvaila višta, jei to nesupranti. Tai nepalyginami dalykai. Tiesiog niekas neturėjo teisės to lyginti.

labas mano meile, buk sveika. wub.gif biggrin.gif

kodel nesulyginami?
ar tikrai nepanasu su tuo ,as vyksta dabar, iki zudyniu prireike 6 metu segregacijos, niekinimo, ribojanciu istatymu, kiek sakai metu dabar prireiks, kol antivakserius noresit saudyti?
ar tu nelabai kada demejaisi istorija?

In April 1933, German law restricted the number of Jewish students at German schools and universities. In the same month, further legislation sharply curtailed “Jewish activity” in the medical and legal professions. Subsequent decrees restricted reimbursement of Jewish doctors from public (state) health insurance funds. The city of Berlin forbade Jewish lawyers and notaries to work on legal matters, the mayor of Munich forbade Jewish doctors from treating non-Jewish patients, and the Bavarian interior ministry denied admission of Jewish students to medical school.

Government agencies at all levels aimed to exclude Jews from the economic sphere of Germany by preventing them from earning a living.

Nazi legislation barred Jews from all public schools and universities, as well as from cinemas, theaters, and sports facilities. In many cities, Jews were forbidden to enter designated “Aryan” zones.
The government required Jews to identify themselves in ways that would permanently separate them from the rest of the population. As the Nazi leaders quickened preparations for their European war of conquest, the antisemitic legislation they enacted in Germany and Austria paved the way for more radical persecution of Jews.

matai as tau visada argumentuotai atsakau, o tu taip sugebetum?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 11, 18:45)
nu is tikro man niekad tokia buka Maja di neatrode, nezinau ar nepastebejau ar tikrai jai koks rukas ant smegenu uzejes...

Nzn, nzn. kažkada, prieš n-metu, MD parasyta fraze iki šiol mane siurpina. Nesuprantu kaip taip galima mąstyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 11 rugpjūčio 2021 - 18:04
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 11, 19:57)

matai as tau visada argumentuotai atsakau, o tu taip sugebetum?

Bet ji irgi gal geresne lovoje?
Atsakyti