QUOTE(Monteverte @ 2016 12 15, 15:41)
Jūs nesuvokiate vieno labai svarbaus dalyko. [...] Elementarus pavyzdys, kad jums nors kiek paaiškėtų [...] Ar aiškiau dabar?
koks tas pas jus konkretus gėris, įdomu kokiu pagrindu sukurtas ar tikrai vien tik savo juodu triūsu ar tinkamu senelių palikimu, tinkama pažintimi ir pan. Nes aš irgi žinau pvz. ganėtinai turtingą kirpėją, įsisteigusią su laiku iš užkampinės kirpyklėlės pakankamai didelį saloną, bet tai jinai slepia mokesčius, neduoda čekių ir pas ją kerpasi dalis vmi Tai jau ačiū, tokių pavyzdžių gal nerašykite, rekomenduoju labai gerai pasvarstyti visus slaptus kampelius prieš pateikiant į eterį
Dėl dabartinės valdžios... Sunku patikėti, kad anos valdžios visi sprendimai jums taip tiko ir patiko, nes kritikos nelabai pamenu. Tai gal iš jos tarpo ir buvote pati, o dabar neperrinko?
koks tas pas jus konkretus gėris, įdomu kokiu pagrindu sukurtas ar tikrai vien tik savo juodu triūsu ar tinkamu senelių palikimu, tinkama pažintimi ir pan. Nes aš irgi žinau pvz. ganėtinai turtingą kirpėją, įsisteigusią su laiku iš užkampinės kirpyklėlės pakankamai didelį saloną, bet tai jinai slepia mokesčius, neduoda čekių ir pas ją kerpasi dalis vmi Tai jau ačiū, tokių pavyzdžių gal nerašykite, rekomenduoju labai gerai pasvarstyti visus slaptus kampelius prieš pateikiant į eterį
Dėl dabartinės valdžios... Sunku patikėti, kad anos valdžios visi sprendimai jums taip tiko ir patiko, nes kritikos nelabai pamenu. Tai gal iš jos tarpo ir buvote pati, o dabar neperrinko?
Ne.
Jei ramiau miegosis, tai galiu atsakyti tiek - gėris yra toks, kokio man reikia ir tiek, kiek man reikia. Ir viskas mano rankomis, mano galva, mano pastangomis. Jokių senelių/dėdžių/tetų ar įtakingų tėvų. Net ir turtingo ar įtakingo vyro nenugriebiau Ir kyšių niekam neduodu, nei pati jų negaunu. Ir mokesčių neslepiu. Ir atlyginimą visą oficialiai gaunu. Įsivaizduojat kaip būna?
Nei tiko, nei patiko. Rinkimai tiesiog suaktyvino forumines diskusijas, galbūt todėl ir aš čia atsliūkinau. Tai, kad anksčiau SM šia tema nerašiau ar mažiau rašiau, niekaip nereiškia, jog anos valdžios sprendimai mane tenkino
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 12 15, 15:46)
Valotes jau 25 metai ir kai nebus kam dirbti, tada gali tekti kviesti "gydytojus ir inzinierius" is Afrikos. Tiesiog nebus kitos iseities...
Nu tai gyvensim taip, kaip gyvena Jūsų išgirtos šalys Patobulėsim