Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Monteverte @ 2016 12 15, 15:41)
Jūs nesuvokiate vieno labai svarbaus dalyko. [...] Elementarus pavyzdys, kad jums nors kiek paaiškėtų [...] Ar aiškiau dabar?

koks tas pas jus konkretus gėris, įdomu kokiu pagrindu sukurtas ar tikrai vien tik savo juodu triūsu ar tinkamu senelių palikimu, tinkama pažintimi ir pan. Nes aš irgi žinau pvz. ganėtinai turtingą kirpėją, įsisteigusią su laiku iš užkampinės kirpyklėlės pakankamai didelį saloną, bet tai jinai slepia mokesčius, neduoda čekių ir pas ją kerpasi dalis vmi biggrin.gif Tai jau ačiū, tokių pavyzdžių gal nerašykite, rekomenduoju labai gerai pasvarstyti visus slaptus kampelius prieš pateikiant į eterį mirksiukas.gif

Dėl dabartinės valdžios... Sunku patikėti, kad anos valdžios visi sprendimai jums taip tiko ir patiko, nes kritikos nelabai pamenu. Tai gal iš jos tarpo ir buvote pati, o dabar neperrinko? mirksiukas.gif

Ne.

Jei ramiau miegosis, tai galiu atsakyti tiek - gėris yra toks, kokio man reikia ir tiek, kiek man reikia. Ir viskas mano rankomis, mano galva, mano pastangomis. Jokių senelių/dėdžių/tetų ar įtakingų tėvų. Net ir turtingo ar įtakingo vyro nenugriebiau smile.gif Ir kyšių niekam neduodu, nei pati jų negaunu. Ir mokesčių neslepiu. Ir atlyginimą visą oficialiai gaunu. Įsivaizduojat kaip būna?

Nei tiko, nei patiko. Rinkimai tiesiog suaktyvino forumines diskusijas, galbūt todėl ir aš čia atsliūkinau. Tai, kad anksčiau SM šia tema nerašiau ar mažiau rašiau, niekaip nereiškia, jog anos valdžios sprendimai mane tenkino smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 12 15, 15:46)
Valotes jau 25 metai ir kai nebus kam dirbti, tada gali tekti kviesti "gydytojus ir inzinierius" is Afrikos. Tiesiog nebus kitos iseities...

Nu tai gyvensim taip, kaip gyvena Jūsų išgirtos šalys smile.gif Patobulėsim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 15 gruodžio 2016 - 15:02
QUOTE(Hmmm... @ 2016 12 15, 14:57)
Ne.

Jei ramiau miegosis, tai galiu atsakyti tiek - gėris yra toks, kokio man reikia ir tiek, kiek man reikia. Ir viskas mano rankomis, mano galva, mano pastangomis. Jokių senelių/dėdžių/tetų ar įtakingų tėvų. Net ir turtingo ar įtakingo vyro nenugriebiau smile.gif Ir kyšių niekam neduodu, nei pati jų negaunu. Ir mokesčių neslepiu. Ir atlyginimą visą oficialiai gaunu. Įsivaizduojat kaip būna?

Nei tiko, nei patiko. Rinkimai tiesiog suaktyvino forumines diskusijas, galbūt todėl ir aš čia atsliūkinau. Tai, kad anksčiau SM nerašiau, niekaip nereiškia, jog anos valdžios sprendimai mane tenkino smile.gif

Gaila, kad ne aiškiau. Galbūt nematote to, ko nenorite matyti? Suprantu, kad sunku dabar prisipažinti sau, kad kaltinai kitą žmogų nebūtais dalykais ax.gif

Cha... apie save vieną parašėte ir dar nekonkrečiai. Prie ko čia jūs viena? Aš tai ne apie save vieną rašiau, o apie globalias valstybės problemas rolleyes.gif tai turbūt čia bus dar vienas punktas mūsų nesusišnekėjimo? rolleyes.gif

Jei būtų taip netenkinę, tai daugiau būtumėte pritarusi mano žinutėms nei jas visas neigusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 12 15, 16:02)
Jei būtų taip netenkinę, tai daugiau būtumėte pritarusi mano žinutėms nei jas visas neigusi ax.gif

Kaip jau rašiau, Jūs taip ir nesupratote, kodėl Jūsų žinutės man nepriimtinos. Ir dabar mes nesusišnekame, tai gal ties tuo ir baikim vietoje to, kad tuščiai eterį teršt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2016 12 15, 15:04)
Kaip jau rašiau, Jūs taip ir nesupratote, kodėl Jūsų žinutės man nepriimtinos. Ir dabar mes nesusišnekame, tai gal ties tuo ir baikim vietoje to, kad tuščiai eterį teršt 4u.gif

Turite galimybę paaiškinti. Turbūt niekas nepaneigs, kad pats blogiausias mokytojas yra tas, kuris pasako: tai tu nežinai, kur klaidą padarei? Geras mokytojas - nurodytų.
Bet suprantu, kad jums toloka iki mokytojo, nes jūs nesupratote arba nenorėjote suprasti mano pavyzdžio su skaniu ar neskaniu pavalgymu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 12 15, 16:07)
Turite galimybę paaiškinti. Turbūt niekas nepaneigs, kad pats blogiausias mokytojas yra tas, kuris pasako: tai tu nežinai, kur klaidą padarei? Geras mokytojas - nurodytų.
Bet suprantu, kad jums toloka iki mokytojo, nes jūs nesupratote arba nenorėjote suprasti mano pavyzdžio su skaniu ar neskaniu pavalgymu smile.gif

Aš niekada ir niekur neteigiau, kad esu ar noriu būti mokytoja. Esu tikrai ne kartą Jums pačiai rašiusi, kur mano nuomone slypi mūsų nesusikalbėjimo šaknys. Nesusikalbėjom tada, nėra jokio pagrindo manyti, kad susikalbėsime dabar. Greičiausiai man nepavyksta savo minties išreikšti tais žodžiais, kurie Jus pasiektų. Nu ir nereikia. Galim be problemų likti kiekviena su savo nuomone.

Dabar jau tikrai baigiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2016 12 15, 15:15)
Aš niekada ir niekur neteigiau, kad esu ar noriu būti mokytoja. Esu tikrai ne kartą Jums pačiai rašiusi, kur mano nuomone slypi mūsų nesusikalbėjimo šaknys. Nesusikalbėjom tada, nėra jokio pagrindo manyti, kad susikalbėsime dabar. Greičiausiai man nepavyksta savo minties išreikšti tais žodžiais, kurie Jus pasiektų. Nu ir nereikia. Galim be problemų likti kiekviena su savo nuomone.

Dabar jau tikrai baigiu smile.gif

Įdomus variantas, įdomus. Žmonių santykių temose man jūsų įžvalgos dažniausiai priimtinos, o vat politikoje nesusikalbam. O gal visgi blokai kažkokie iš jūsų pusės ant manęs ir tai jūsų bėda, nes aš jų neturiu ant jūsų smile.gif
Atsakyti
3 milijonai pinigų, vadinasi, 20 eurų už kostiumėlį:

http://www.15min.lt/...-euru-56-727394

Už tokią sumą naivu būtų tikėtis ko nors bent panašaus į tautinį kostiumą, ypač mergaitėms.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2016 12 15, 15:33)

Už tokią sumą naivu būtų tikėtis ko nors bent panašaus į tautinį kostiumą, ypač mergaitėms.

Statkevičius neužilgo žadėjo pateikti kostiumų eskizus. Pamatysim. smile.gif

2017-uosius Seimas yra paskelbęs Tautinio kostiumo metais. Puiki iniciatyva. clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manifesto: 15 gruodžio 2016 - 15:45
QUOTE(Ašaka @ 2016 12 15, 16:33)

Reik manyt, kad ne tautinis bus, o tas, kur lieknesnės moterys atrodo, kur Karbauskiui labiau patinka.

vartotojo įkelta nuotrauka

Tai jei tokio kažkas, tik be apsiausto, marškinių ir medžiagos nebrangios... gal ir gaus kažką. Berniukams ten irgi unisize'as - virve surišamos kelnės ir maikė - maišas smile.gif
Atsakyti
Ir kaip šitai mokys kokį keturmetį vaiką patriotizmo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2016 12 15, 15:52)
Ir kaip šitai mokys kokį keturmetį vaiką patriotizmo?  biggrin.gif

Jei balamūtai tėvai, tai joks kostiumas neišmokys.

Kaip gražu ypatingų švenčių proga taip puoštis:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manifesto: 15 gruodžio 2016 - 15:57
QUOTE(Manifesto @ 2016 12 15, 16:54)
Jei balamūtai tėvai, tai joks kostiumas neišmokys.

Kaip gražu ypatingų švenčių proga taip puoštis:

Dabar paskaičiuokim, kiek kainuoja, pvz., riešinės ir juostos? Nepigus variantas, bet ir tas tik aukštaičiams. Žemaičius ar suvalkiečius tokiais rūbeliais rengti būtų absurdas (dzūkus iš bėdos galima). Pvz., pintines juostas Suvalkijoje pindavo ir jomis juosdavosi tik vyrai ir puošdavo jomis savo žirgelius, suvalkietėms su tokiomis atrodytų juokingai.

PS. O ponios sijonas ar kas ten matosi, tai kažkoks išvis įtartinas, kokia jos "tautybė"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašaka: 15 gruodžio 2016 - 16:15