Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

o normalumą, aišku, apsprendžia prorusiška Uarda? :D

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 11, 10:29)
Keista, kad teletabė Montekrista nemoka rusiskai. Jos tevas tarnavo sovietu armijoje, trankėsi visi po visus Sovietus pusę gyvenimo, pati rašė. O dabar 'nesuprantu rusiskai'.. Vilniuje..., kur  nacionalinė kalba yra lenkiškai/rusiškai  biggrin.gif  biggrin.gif
Trumpo proto pavyzdys.

Aš tai tikiu, kad ji nemoka. Būna žmonių, kurie neimlus kalboms
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 08 11, 10:46)
Kai kas nesupranta smile.gif
Aš dar kartą: tokios karikatūros daugumai normalių žmonių nepriimtinos, neìsivaizduoju vyresnio žmogaus, kad rašytų tokias nesąmones ir dar dalintųsi per forumus. Gailu, pastininke, gailu...

Savęs pagailėk, kartuvių gerbėja. Eik savo saviverte pasirūpink, o aš jau kaip nors!
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 11, 09:49)
<p>o normalumą, aišku, apsprendžia prorusiška Uarda? biggrin.gif</p><p></p>

Oi, jei tu galvoji, kad savo biedna galvele sukelsi negatyvias diskusijas cia, tai gali apsiraminti. Tu nemoki buti brandyoliu, zmogumi, apie kuri twlkiasi minios, tau tai neduota
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 11, 10:51)
Savęs pagailėk, kartuvių gerbėja. Eik savo saviverte pasirūpink, o aš jau kaip nors!

Jūsų fantazija beribė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 11, 09:51)

Tu nepyk, bet tikrai tokiais poelgiais nelabai trauki iki issilavinusios, apsiskaiciusios, inteligentiskos moters ivaizdzio. Gailu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 11, 11:52)
Oi, jei tu galvoji, kad savo biedna galvele sukelsi negatyvias diskusijas cia, tai gali apsiraminti. Tu nemoki buti  brandyoliu, zmogumi, apie kuri twlkiasi minios,  tau tai neduota

Ji turi kitokiu privalumu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 11, 10:53)
Tu nepyk, bet tikrai tokiais poelgiais nelabai trauki iki  issilavinusios, apsiskaiciusios, inteligentiskos moters ivaizdzio. Gailu.

Man nusispjaut į įvaizdžius, kai tokie dalykai vyksta.

Ir apskritai, Burbele, ne tau mane auklėt. TAŠKAS.
Atsakyti
Montekrista - neidomi, sausa, todel palieku ją jums. Man ji per durna, kad leisciau savo brangu laika skaitinedama jos holiucinacijas.

Iki veliau, kai ji nulys atgal I teletabyną biggrin.gif
Atsakyti
Pastininke na rimtai,

mes cia kazkuria prasme - lygus.
Nesvarbu ar grazus, ar fiziskai stiprus ar sveiki ar kuo sergame, ar turtingi ar nelabai.

Svarbu tik mastyti.
Na tamstai nelabai sekasi. Persistengi niekindama... persistengi kazka girdama, pigiai bandai uzpulti kaltinti...

Slisti paciu pavirsiumi...

Apsiskaicius, bet ir tai nepadeda...

Atsakyti

QUOTE(paštininkė @ 2021 08 11, 09:56)
Man nusispjaut į įvaizdžius, kai tokie dalykai vyksta.

Ir apskritai, Burbele, ne tau mane auklėt. TAŠKAS.

A tai tu sakai cia tik tu aukleti gali? biggrin.gif

Antra Moontė daraisi? Sviato miesto pusto niebyvajet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 rugpjūčio 2021 - 09:59
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 11, 11:56)
Montekrista - neidomi, sausa, todel palieku ją jums. Man ji per durna, kad leisciau savo brangu laika skaitinedama jos holiucinacijas.

Iki veliau, kai ji nulys atgal I teletabyną  biggrin.gif

BUna zmogus bando matyti, bet jis aklas - neiseina.
Buna bando protauti, bet irgi nesigauna.

As tikiu, kad yra uzsieemimu, kur Montekristai einasi gerai ir net numanau kokiuose...
Atsakyti