Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(paštininkė @ 2021 08 10, 14:32)
Tai jo - matosi mirksiukas.gif

Tikros politines retorikos mokina St Andrews Universitete, kur karaliska gimine nukiša savo jaunima toliau nuo visu akiu biggrin.gif o cia..nu... geda net skaityti...bla bla bla...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 10, 15:30)
As illgqliežuvių, kurie prirašo rašinėlius apie nieką, vien rik del to, kad is prigimties neturi gebejimo uzsiciqupti, neskaitau

Sergey Kanovich yra žydas, žinantis per savo tėvus, kas yra Holokaustas. Jam nereikia "mokymo".

Na, Burbele, atskleisk tikrąjį savo žmoniškumą - pasityčiok iš jo. Ir pavadink šaunuoliais mitingo su kartuvėmis dalyvius. Aš pasimokysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 10 rugpjūčio 2021 - 14:41
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 10, 16:38)
Sergey Kanovich yra žydas, žinantis per savo tėvus, kas yra Holokaustas. Jam nereikia "mokymo".

As uztai matau, kas vyksta dabar. ZMoniu pjudymas. Naciu nusikaltimai irgi neprasidejo isrinkus fiureri.
Kristoline naktis ivyko 1938 lapkriti
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 10, 14:38)

Na, Burbele, atskleisk tikrąjį savo žmoniškumą - pasityčiok iš jo. Ir pavadink šaunuoliais mitingo su kartuvėmis dalyvius. Aš pasimokysiu bigsmile.gif

Nebuvo ne vieno zmogaus, papuolusio I karo linijas, kurie nenukentejo. Nebuvo, nukentejo visi...zydai, rusai, vokieciai, lietuviai, japonai ..Kankinami buvo ne tik žydai. Kodel jus vienos tautos tragedija iskelet auksciau kitu tautu tragedijų?
ir nedek savo zodziu man i burną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 rugpjūčio 2021 - 14:52
Dabar rimtai isigandau rusai pasirodo ruosiasi okupuoti ir Prancuzija, ir rengia ten protesto akcijas....ir dra Italijoje, graikijoje Uk, Airijoje.....kas musu laukia, gerai, akd rusu kalba moku... blink.gif

Over 100,000 people protested across France on Saturday against the government’s latest measures to push people to get vaccinated and curb rising infections by the delta variant of the coronavirus.

zinoma, jei ne kremlius visi noretu vakcinuotis.... unsure.gif ir taip reikia tiem kremliaus padugnem, lai ismirsta grioviuose is bado ir be mediku pagalbos, pabadave, gal ateis visgi i prota, kad valdzia gi jiem tik gero nori...ir kad nereikia sketi kremliumi...

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 10, 15:48)
Nebuvo ne vieno zmogaus, papuolusio I karo linijas, kurie nenukentejo.  Nebuvo, nukentejo visi...zydai, rusai, vokieciai,  lietuviai, japonai ..Kankinami buvo ne tik žydai. Kodel jus vienos tautos tragedija iskelet auksciau kitu tautu tragedijų?
ir nedek savo zodziu man i burną.

Keisti klausimai žmogaus, kuris teigia, kad studijavo istoriją. Na, jei pati prisimintum Lietuvos žydų istoriją ir pagalvotum, kodėl tokiuose mintinguose ji radikalizuojama? Ar per sunku?

https://www.15min.lt...io-1104-1547694
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 10, 15:02)
<p>Ir laikas netinkamas, ruskiai pasieny, bręsta reikalai. .</p>

Atsakyti
Man ziauriai gaila vyru, jaunuoliu, vaiku, papuolusiu I nelaisve karo metu. Ziauriai. Jie buvo kankinami, ju savigarba buvo trypiama net prievartavimais. Kiek ju numire, buvo nukqnkinti...Jie maziau nukentėję?
Rusų tauta prarado 27 milionus! 27 milionai mirčių...viena tauta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 rugpjūčio 2021 - 15:10
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 10, 15:16)
biggrin.gif  biggrin.gif  koks politinis neišprusimas.
Balsu susijuokiau.

Man tai jau del to verkti norisi, net ne politinis aplamai bednras bukumas nuviskas.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 10, 14:59)
Keisti klausimai žmogaus, kuris teigia, kad studijavo istoriją. Na, jei pati prisimintum Lietuvos žydų istoriją ir pagalvotum, kodėl tokiuose mintinguose ji radikalizuojama? Ar per sunku?

https://www.15min.lt...io-1104-1547694

Nuomone nesutinka su tavaja, tai pradesi tyčiotis?
As kur nors rasiau, kad zydai nenukentėjo?
Ramybės tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 rugpjūčio 2021 - 15:03
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 10, 16:00)

QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 12, 18:19)
zinokti atrodo man apgailetinai rimtai, toks grynas lytovcumas, tokie vargsai uzduchnti lietuvia ,kurie pagyvene atvaziuoja cia buna, varo patys save ir koklegas, o airiai tik stebisi, kasper durniai lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 10, 16:01)
Nuomone nesutinka su tavaja, tai pradesi tyčiotis?
As kur nors rasiau, kad zydai nenukentėjo?
Ramybės tau  4u.gif

Ne, tu klausei, kodėl žydų tautos tragedija yra taip iškeliama. Todėl, kad Lietuvoje ji specifinė. Matai, kaip ja manipuliuojama - ir šiandien.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 10, 15:06)
Papildyta:

Ne, tu klausei, kodėl žydų tautos tragedija yra taip iškeliama. Todėl, kad Lietuvoje ji specifinė. Matai, kaip ja manipuliuojama - ir šiandien.

Ja visada buvo manipuliuojama, iskeliama auksciau kitu karo nusikaltimu. Taip neturetu buti, visos tautos nukentejo. Lietuvius, rusus...kiek rusu treme, tai Lietuvai tik kavotis, I Sibira, kiek ju ten padejo gqlvas...kodel sios mirtys ne tokios reiksmingos?

As zinau apie kara is pirmų lupu, o ne vadovėlių
Esu pries pasakymus, jog viena tauta nukentejo labiausiai, kita maziausiai. Tas netiesa. Neimanoma apskaičiuoti nelaimės ir praradimo kartėlio skaičiais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 rugpjūčio 2021 - 15:28