Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

Atsimenat... pries metu rasiau...
Man visai patinka vis tie karantinai, gyvenimo sugriovimai segregacijos...

Prisimenat, kad dauguma siule mazumoms? Kazkur pasislepus tunoti ir egzistuoti...
Va sulauket palinkejimo ant saves...
Dar badys jus kazkokiais chemikalais.

Pastininkes stiliuku belieka tik kaifuoti, man tai pofig, nes neturejau noro kazkur eiti ir anksciau.
Pastininke irgi turi sunkumu fizinio pobudzio.

Na tai dabar turetume visus geriau suprasti.

As vakar paaiskinau pastininkei, kad veltui ji verziasi i viesas erdves... Ten nieko gero nera... Tegu su pasu nueina i restorana suvalgyt kotleto. Jei tai pradziugins jos sirdi... Mann tai butu gaila pinigu
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 10, 14:39)
<p>Gaila šiaip jų, nes jie net nesubokia,kas jais naudojasi.</p><p>O bačkos politikai net švyti....</p>

Bet kaip nenutuokt, elementariai pasidomėt reikia, kad ne skiepai čia svarbu, toli gražu. Aš savaitgalį panardžiau po jų grupes. Suvežti čia jie iš Žemaitijos autobusais (pykosi, kodėl vienam autobuse bilietas į mitingą 5 eurai, kituose dvejuose - 12e biggrin.gif ), atvirai žmonėm aiškinant, kad "mes nunešim skaitlingumu Sausio 13-ją". Filosofė atvirai kliedėjo apie Maidaną. Celofanas pakeltu balsu auklėjo visus, kas nuo jo atsiribojo: durniai, sakė, didžiausias mūsų priešas - konservatoriai. O mitinge ant scenos lipo A. Peleckis.

Čia dabartinių santykių su Baltarusija kontekste...

Reikia tikrai durnium būt, kad nesuprast, kokios jėgos tai organizuoja.

Idomucia, būk tu protingas, na, neaiškink man, ką mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 10, 14:43)
Na tai dabar turetume visus geriau suprasti.

Nors čia gera mintis. Aš apie tai jau nuo savaitgalio kalbu. O ką Jūs man sakot? Tataigi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 10 rugpjūčio 2021 - 13:57

Ir laikas netinkamas, ruskiai pasieny, bręsta reikalai. .

Atsakyti
Taip. Ir būtent dabar reikia sukelt neva vidinius neramumus šalyje. Nieko rimto neišėjo, tai bent juodus dūmus paleido - vis bus reikiama iliustracija Kremliaus ir Lukašenkos rėžimų spaudai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 10 rugpjūčio 2021 - 14:14
biggrin.gif biggrin.gif koks politinis neišprusimas.
Balsu susijuokiau.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 10, 16:00)

Reikia tikrai durnium būt, kad nesuprast, kokios jėgos tai organizuoja.

As manau, kad konservatoriu durnumu pasinaudos priesiskos jegos.
Konservatoriai daro toias nesamones, kad kyla itarimas, kad idejas jiems kuria Kremlius. Tiesiog tobulai kenkiama Lietuvai...

Bet cia kaltos ne priesiskos jegos ir ne zmones kurie priestarauja nusikaltamam idijotizmui
Atsakyti
Šaunuoliai žydai, nes ribos tikrai peržengtos:

https://www.alfa.lt/...imbolis/227917/
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 10, 15:16)
biggrin.gif  biggrin.gif  koks politinis neišprusimas.
Balsu susijuokiau.

A to!
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 10, 16:13)
Taip. Ir būtent dabar reikia sukelt neva vidinius neramumus šalyje.

Na taip, gera ideja buvo pasakyti, kad zmones bus neileisti i autobusus...
Na o dabar atsaukti nutarima...
Atsakyti
Čia dar apie manipuliavimą tuo, ko nesupranti.
https://www.facebook...sergey.kanovich

Sergey Kanovich
1 val. ·
"Aš jų nekaltinu ir jiems nepriekaištauju - jie nesupranta, ką jie daro. Jie nesupranta, kas yra Holokaustas, jie nežino, ką reiškia getas, jie nežino Lietuvos žydų istorijos. Galbūt dalis jų ir neapkenčia žydų, nors nėra nei vieno gyvo matę.
Man nejauku skaityti bičiulių atsiprašymus už "svetimą gėdą" dėl geltonų lopų ant protestuotojų marškinėlių, dėl koncentracijos stovyklos uniformų, dėl palyginimo su Holokaustu.
Jie nekalti, kad Holokaustas ir žydai Lietuvoje tapo arba privalomųjų gedulo renginių valdiškomis kalbelėmis, jie nekalti, kai nežino, kas yra Vilniaus Gaonas. Ne jų kaltė, kad dalis jų mano, kad Vilniaus Gaonas palaidotas Rasų kapinėse, kad jis gimė XIX amžiuje. Jiems niekas nieko nepaaiškino. Ir neaiškina. Tamsumos tamsuma neprašalinsi.
Užuot atsiprašinėję už svetimą gėdą, paklauskime savęs, ką padarėme, kad tos gėdos apraiškų būtų mažiau? Ir to klausti savęs turi kiekvienas - politikai ir jų rinkėjai. Ir tie, kas atsiprašo, ir tie, kas suvokia, bet tyli. Visada tyli ir nutyli.
Šitiek geltonų lopų su Dovydo žvaigžde Vilnius nematė nuo to laiko, kai žydus varė į Panerius. Į juos - Panerius - kartą per metus ateina privalomieji valdininkai su privalomomis budinčiomis kartą per metus gedulo kalbomis.
Mes patys kalti dėl to, kad šitą temą Lietuvoje pavertė tuščia bereikšme ir laisvą nuo empatijos tema. Nužmogėjimas vyksta ne tada, kai pastebi, kad kaimynas virto žvėrimi. Jis vyksta tada, kai tą matai ir pirštu nepajudini tam, kad kaimynas liktų žmogumi. Profanuojamas Holokaustas, sausio 13-ji, Kovo 11-ji. Nes tam profanavimui mes nesipriešiname jokiais mums duotais demokratijos būdais - net žodžiu, mieli plunksnos broliai. Mes turime kitų, svarbesnių reikalų. Mes tik pasipiktinsime, bet jokiais būdais nepadėsime gydyti ligos. Mums tik mūsų žaizdos nepatinka, o ne tai, kas tas žaizdas padarė.
Nuotrauka iš LCVA. Paneriai. Žydai varomi žudyti. Kita iš 15min. Kai žiūrėsite tas nuotraukas, pasistenkite jose pamatyti ir save. Tai gydo."
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 10, 16:20)
Šaunuoliai žydai, nes ribos tikrai peržengtos:

Nepadejo Izraeliui vakcinos

"More than 6,000 people in Israel tested positive for the coronavirus on Monday, a daily figure not seen in the country since early February. Additionally, the number of serious cases edged closer to 400, as the government continues to weigh a series of new measures.

Out of 130,669 tests carried out on Monday, 6,275 came back positive, for a positivity rate of 4.84% — the highest rate in Israel since early March.

As of Tuesday morning, 648 people with COVID are hospitalized, with 394 in serious condition, including 64 on ventilators."
Atsakyti
As illgqliežuvių, kurie prirašo rašinėlius apie nieką, vien rik del to, kad is prigimties neturi gebejimo uzsiciqupti, neskaitau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 rugpjūčio 2021 - 14:36
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 10, 15:30)
As illgqliežuvių, kurie prirašo rašinėlius apie nieką, vien rik del to, kad is prigimties neturi gebejimo uzsiciqupti, neskaitau

Tai jo - matosi mirksiukas.gif
Atsakyti