Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(paštininkė @ 2021 08 10, 13:23)
Taip, Burbele. Aš esu labai bjaurus žmogus. Na, iki I. Simonaitytės dar netepiu, bet labai stengiausi, mokausi, praktikuojuosi ir tikiuosi tapti dar bjauresne nei esu. Ypač bendraujant su tokiais žmonėmis kaip Lutukė, Idomucia, Montevertė ir, labai gaila, bet tu. Palinkėk man sėkmės einant vingiuotu ir nelengvu bjaurėjimo keliu bigsmile.gif

Linkiu sėkmės neprarasti žmogiškumo. Tik tiek galiu palinkėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 10, 14:25)
Linkiu sėkmės neprarasti žmogiškumo. Tik tiek galiu palinkėti  4u.gif

Vėlu, jau praradau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 10, 13:24)
Mes su vyru irgi pravažiavom, mačiau dar tebeinančius su vėliava intelekto nesužalotais veidais. Policija aplinkui užtvėrus. Vyras sako, gal nori, paleisiu, galėsi pabendraut su oponentais, va ir greitoji yra, gal spės išgelbėt biggrin.gif
https://m.delfi.lt/v...php?id=87913193

Man vienintelis dalykas įdomus: kodėl visi šitie žmonės darbo dienos rytą nėra darbe? Čia visi frylanseriai?“, – rašė rašytoja, laidų vedėja Akvilė Kavaliauskaitė.

Kaip keista, kad niekada dienomis nesi maciusi zmoniu kavinese...labai keista. Taip keista, kad net sušmėžavo mintis, jog gali bet kokią nesamonę parašyti (kas jau buvo ne vieną kartą), kad tik atrodytum teisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 rugpjūčio 2021 - 13:29
<p>Nuėjau per pietus pažiūrėt iš tolo, kas ten vyksta, arti nėjau, kad nepalaikytų ir manęs durne[size=7] 😆

Kitu postuose parodo

Nu pasigaietina teletabe, pilku varnu pulko tipisha nare... O ka kitos varnos pagalvos?

Varnos buriuojasi pulkais - ereliai sklando po viena!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 10 rugpjūčio 2021 - 13:30
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 10, 13:27)
Vėlu, jau praradau unsure.gif

Valios pastangomis galima pakeisti viską 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 10, 14:24)
Mes su vyru irgi pravažiavom, mačiau dar tebeinančius su vėliava intelekto nesužalotais veidais. Policija aplinkui užtvėrus. Vyras sako, gal nori, paleisiu, galėsi pabendraut su oponentais, va ir greitoji yra, gal spės išgelbėt biggrin.gif

unsure.gif
Atsakyti

Įdomiausia, kad paskiepytų per parą daugiau nei į tą mitingą iš visos Lietuvos susirinko biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Aš tai galvoju tep-pasidalys tie rėksniai covidu draugiškai, dalis mirs, dalis įgis imunitetą ir gaus tą pasą😅😅😅

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 10, 13:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72858645" data-time="1628593308"><div><p>Įdomiausia, kad paskiepytų per parą daugiau nei į tą mitingą iš visos Lietuvos susirinko vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aš tai galvoju tep-pasidalys tie rėksniai covidu draugiškai, dalis mirs, dalis įgis imunitetą ir gaus tą pasą😅😅😅</p>

Tau be musu teletabyne nuobodu?
Tu gi pati ir supranti, ir matai, kad nedatrauki iki nė vieno cia esancio sugebėjimo diskutuoti lygio. Atbėgi, pirstelni kokią nesamonę ir pabėgi. Trumpas protas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 rugpjūčio 2021 - 13:36
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 10, 15:30)
Valios pastangomis galima pakeisti viską  4u.gif

Jai nera prasmes to daryti...
Galima suprasti,
bet ka ji daro - tiesiog kvaila. Kenkia sau daugiau.

Jei as pradeciau uz TS teises kovot, tai labiau pakenkciau... Kur kas geresni rezutatai pasiekiami tarpusavio supratimu.

Va ruses TS negali uz teises kovot buldozerio principu ir ten rezultatai kuriu pasiekia yra ispudingi..
O va vakaruose visi is baimes sypsosi, bet tai netikra...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 10, 14:28)
Kaip keista, kad niekada dienomis nesi maciusi zmoniu kavinese...labai keista. Taip keista, kad net sušmėžavo mintis, jog gali bet kokią nesamonę parašyti (kas jau buvo ne vieną kartą), kad tik atrodytum teisi.

ji tik retransliuoja ziniasklaidos propoganda. Gerai ten buvo Idomucia aprases, ziniasklaida sakytu, nebandykit skiepytis, ji retransliuotu sitai...ne zmogus, o radijo imtuvas...diskutuoti su ja, tas pats, kas diskutuoti isijungus radija... unsure.gif

jie net nesusimasto, kad sau priestarauja, is vienos puses sako kiek mazai zmoniu susirinko is kitos stebisi kaip darbo diena kazkas atejo. biggrin.gif . biggrin.gif Taip tai zinai Vilniaus centras tuscias buna visada siuo metu, Zmones pasirodo negali Lietuvoje pasiimti nei dienos atsotogu, nei per peitu pertrauka prieiti, nei dirbti kitu grafiku, nei buti atostoguose rugpjucio pradzioje....tiesiog nera kitu variantu, tik degradai gali buti dabar mitinge...na kremlius juos pasamde, sumokejo, tai va ir atejo...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 10, 14:20)
Atsimeni  vakarykštį parasymą, jog jautiesi vienu laipteliu auksciau? Tas 'ką su Jumis'  tai patvirtina.
Kodėl yra toks noras buti -esne tuscioje erdvėje?

ji tik liudna, vienisa, pagiezinga moteris ir tiek...is cia ir noras buti kazkuom auksciau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 rugpjūčio 2021 - 13:36

Gaila šiaip jų, nes jie net nesubokia,kas jais naudojasi.

O bačkos politikai net švyti....

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 10, 14:32)
Aš tai galvoju tep-pasidalys tie rėksniai covidu draugiškai, dalis mirs, dalis įgis imunitetą ir gaus tą pasą😅😅😅</p>

Na tai ko pergyvenat, dabar jau didele dalis prasirgo, silpniausi mire, susiskipeyjo daugiau nei puse visu gyventoju didzioji dalis senukai, kurie pazeidziamiausi, vaikai nesusiskiepyjo visi, ju maziausiai ir serga , tai kur bedos, kam tie fashistiniai metodai ivedami, kam tas galimybiu pasas?
tau nebutu smagiau kaip kokioje Estijoje laisvai, be kaukiu, be prievartos, be bauginimu, be zmoniu niekinimo, ar be to negali gyventi?

ar tikrai lietuvio kraujyje pasaipos ir niekinimas kitu?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 10, 14:39)
<p>Gaila šiaip jų, nes jie net nesubokia,kas jais naudojasi.</p><p>O bačkos politikai net švyti....</p>

Tau tokai mintis nepraskrido niekad, kad kai kurie zmones nenori dalyvauti moksliniuose ekperimentuose, ju teises net Konstitucija gina, bet supratu tavo gyvenime tai negalioja, nei zmogaus teises, nei konstitucija?
Atsakyti