Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(paštininkė @ 2021 08 10, 13:01)
Įdomiausia, kad paskiepytų per parą daugiau nei į tą mitingą iš visos Lietuvos susirinko biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ne kiekyje esmė, o kokybėje. Jau esi sena moteris, pragyvenusi didumą aavo gyvenimo,turetum tai suprasti.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 10, 13:03)
Beja, Gustuko picerijai jau grasinama patikrinimais.

Ot gerai biggrin.gif Dar ir mes surengsim patikrinimo akciją, kai mano draugai rateliuose grįš. Pažiūrėsim, kaip jie teikia paslaugas VISIEMS. Ir ne tik jie biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 10, 14:03)
Ne kiekyje esmė, o kokybėje.  Jau esi sena moteris, pragyvenusi didumą aavo gyvenimo,turetum tai suprasti.

Tai tada gal tegul ir nekalba visos tautos vardu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 08 10, 13:57)
biggrin.gif
"Ką žmonės pasakys" ... neadekvati saviverte.
Įdomu, bet kaip baisu neįtikti sociumo normoms, tai nors iš tolo

tai del to ir skiepyjasi tokie zmones, o tai ka kiti pasakys....
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 10, 14:01)
Įdomiausia, kad paskiepytų per parą daugiau nei į tą mitingą iš visos Lietuvos susirinko biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

kas siuo atveju juokinga? bigsmile.gif
Viskas gi gerai, i mitinga susirinek ne pires skiepus, dalis ju irgi pasiskiepyje, tiek, kad jie pries prievarta ir Konstitucijos nesilaikyma, bet tas jum ziuriu niekaip nedaeina.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 10, 14:07)
Ot gerai biggrin.gif Dar ir mes surengsim patikrinimo akciją, kai mano draugai rateliuose grįš. Pažiūrėsim, kaip jie teikia paslaugas VISIEMS. Ir ne tik jie biggrin.gif
Papildyta:

Butinai atlikit ir pasidalinkit ispudziais 4u.gif

Jie klaba savo vardu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 10, 14:10)
tai del to ir skiepyjasi tokie zmones, o tai ka kiti pasakys....
Papildyta:

kas siuo atveju juokinga? bigsmile.gif
Viskas gi gerai, i mitinga susirinek ne pires skiepus, dalis ju irgi pasiskiepyje, tiek, kad jie pries prievarta ir Konstitucijos nesilaikyma, bet tas jum ziuriu niekaip nedaeina.

daeina daeina biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 10, 14:12)
daeina daeina biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

ai specialiai trolini? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 10, 14:12)
ai specialiai trolini?  bigsmile.gif

tai aišku, o ką su Jumis daugiau veikt - rimtų dalykų gi nesuprantat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 10, 13:07)
Papildyta:

Dar viena spalva išlindo iš tavo esybės - piktdžiugiškumo.
Gailu...
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 10, 15:07)

Koks tikslas?

Nori kad zmones nekestu tu su negalia?

Kazkada as dirbau klientu aptarnavimo sektoriuje. Taisiau elektronine aparatura, pagrrinde televizorius. Cia buvo prie sovietu.

Kai man aiskino apie darba, mane ispejo, kad neteikciau jokiu paslaugu neigaliems zmonems, o ypac nedaryciau jokiu geru darbu. Sake - pasigailesi...

Sako tie zmones pikti ant viso pasaulio ir visu nekencia. Todel nesvarbu ka pdarysi, jei jiems kazkas pasirodys tai uzvers skundais. Ypac tuo meetu buvo "karo dalyviai" su pazymejimais pirmarusiai.
Tai sako nueik ir graziai pasakyk, kad nesugebi atlikti darbo.. Nesvarbu de ko... Tegu jie uzsako transporta ir tegu ju aparatus veza i stacionarias dirbtuves...

Va taip.

Dabar maciau kaip transeksualai daro viska kad ju nekestu vakaruose...

Tai labai bloga taktika

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 10, 13:16)
tai aišku, o ką su Jumis daugiau veikt - rimtų dalykų gi nesuprantat biggrin.gif

Atsimeni vakarykštį parasymą, jog jautiesi vienu laipteliu auksciau? Tas 'ką su Jumis' tai patvirtina.
Kodėl yra toks noras buti -esne tuscioje erdvėje?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 10, 14:17)
Dar viena spalva išlindo iš tavo esybės - piktdžiugiškumo.
Gailu...

Taip, Burbele. Aš esu labai bjaurus žmogus. Na, iki I. Simonaitytės dar netepiu, bet labai stengiausi, mokausi, praktikuojuosi ir tikiuosi tapti dar bjauresne nei esu. Ypač bendraujant su tokiais žmonėmis kaip Lutukė, Idomucia, Montevertė ir, labai gaila, bet tu. Palinkėk man sėkmės einant vingiuotu ir nelengvu bjaurėjimo keliu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 10, 14:34)
<p>Nuėjau per pietus pažiūrėt iš tolo, kas ten vyksta, arti nėjau, kad nepalaikytų ir manęs durne 😆</p><p>Tai ką, žmonės suvažiavo iš kaimų, save rodo ir į kitus pažiūri, išvažiuos tuoj ir vėl bus normalus centras be dvokučių išplerusių, užsėdusių kavines 😆</p>

Mes su vyru irgi pravažiavom, mačiau dar tebeinančius su vėliava intelekto nesužalotais veidais. Policija aplinkui užtvėrus. Vyras sako, gal nori, paleisiu, galėsi pabendraut su oponentais, va ir greitoji yra, gal spės išgelbėt biggrin.gif

https://m.delfi.lt/v...php?id=87913193

Man vienintelis dalykas įdomus: kodėl visi šitie žmonės darbo dienos rytą nėra darbe? Čia visi frylanseriai?“, – rašė rašytoja, laidų vedėja Akvilė Kavaliauskaitė.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 10, 14:20)
Atsimeni  vakarykštį parasymą, jog jautiesi vienu laipteliu auksciau? Tas 'ką su Jumis'  tai patvirtina.
Kodėl yra toks noras buti -esne tuscioje erdvėje?

Iš bjaurumo visa tai, Burbele, iš bjaurumo wub.gif
Atsakyti