Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

Nuo aplinkos labai priklauso. Bet apie žiemą jau nekalbu (na, jei be mašinos), o kai kur šaligatviai ir vasarą ne vėžimams ir ne vaikšynėms. Bet tai ne faktinė segregacinė, anot kai kurių biggrin.gif

Tai ziema, kad ir su masina. Mano mociute vaiksto, bet sunkiau jau, tai i masina ilipti nera akivaizdu, kai ant saligtavio kalnas sniego. Siuksles isnest, kai prie konteinerio per slidzia kruva lipi - irgi. Elementarus kai kuriems dalykai, o va zmogui jau galvos skausmas.

Atsakyti

tai kad net skiepytis nereikia. testa pasidarai ir pirmyn. 

Galioja dvi dienas. Eile testui del galimybiu paso - savaite ir daugiau. Tai cia dar mazai serganciu. Padauges, speju eiles ilges.

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 10, 07:48)
Pakartosiu- esi antivakserė. O dabar marš į teismą.
Gali spaudyt kiek tik nori, bet duodu kelnes prikakot, kad jie taip nesielgs. Tiesiog-nenorės gauti baudų. Pasipiarino ir tiek.
Dabar esu Vilniuje. Gal reiks nueiti pasižiūrėti kaip antivakseriai šturmuos Seimą biggrin.gif . Galėtų ašarinėm dujom pavaišinti vietoj skiepo. Bet gi čia ne Lukašenkos valdžia bigsmile.gif .

Jei as esu antivakserė, tai tu - propogandos auka.
Ooo...kokie išsireiškimai! ' biggrin.gif
Galėtų ašarinėmis dujomis...'. Propoguoji jėgos instituciją.
Neapykanta žmogui akivaizdi. Čia iš vaikystės?

Nei tu vaziuosi, nei tu ziuresi, o kad ir nuvaziuosi - teisybes neparasysi, tik propogandistines melagystes. Tu gi prisitaikėlė pa žyzni...chameleonas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 rugpjūčio 2021 - 09:35
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 10, 01:52)
Skirtumas tik toks, kad pasiskiepyti visada galima ir durys tau atsivers. Iš neįgaliojo vežimėlio išlipti vien noro nepakanka. ax.gif

O prasizhergus ar issiziojus gali atsiverti karjeros ar verslo galimybes.
Rusijoje pirkimu galimybes atsiverdavo kelias dienas geriant su vietiniais.

Cia tau norma?
Man tai ne
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 10, 09:32)

Cia tau norma?
Man tai ne

Kapitalizme daryti karjeeą per klyną labai populiaru. Matau tai kiekvieną dieną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 10, 11:31)
Jei as esu antivakserė, tai tu - propogandos auka. 
Ooo...kokie išsireiškimai! ' biggrin.gif
Galėtų ašarinėmis dujomis...'. Propoguoji jėgos instituciją.
Neapykanta žmogui akivaizdi. Čia iš vaikystės?

Dabar aš tave į teismą paduosiu biggrin.gif
Tai kad jums patinka kaip elgiasi Lukašenka ax.gif . Sakot geras rezidentas, gal ir mūsiškiai taptų geri jei bananais pavaišintų bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 10, 11:35)
Kapitalizme daryti karjeeą per klyną labai populiaru. Matau tai kiekvieną dieną  biggrin.gif

per klyną tik sovietmečiu karjera buvo daroma.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 10, 11:35)
Kapitalizme daryti karjeeą per klyną labai populiaru. Matau tai kiekvieną dieną  biggrin.gif

Nu Maja Di ir parasytu, kad ir tu gali gauti gera vieta, issizerk pries koki seni, juk tai lengva.

Zmones be savigarbos, stodavo i partijas komjaunimus, kisdavo petelnes, dabar ju vaikai jau net nesupranta kas yra savigarba...
Leistis koki shuda - ne problema, tsiklaupt ant keliu, ne problema.

Tai kam jus ish SSSR pabegot?
Juk jums laisves nereikia.

Juokauju...
Pabegot, nes manet kad kitas ponas uz nuolankuma duos DAUGIAU.

Bet uz tai SUMOKESSIT su kaupu.
Jus niekuomet nebusit zmones...
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 10, 11:38)

Esi jaunesne, nelabai turetum zinot...

As gyvenau SSSR 3 metu nesusiduriau su tokiais, bet girdejau kad buna.
Pati matyt kitoje aplinkoje augai... Kur tokie dalykai buvo norma.

O kas pasikeite? Diedai nori to paties, klynai irgi tokie patys. Cia ne sovietijos atributas o zmoniu lygio rodiklis
Atsakyti
As visada sakiau, kad su ES bus kaip toje patarlėje - bėgau nuo vilko, pataikiau ant meškos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 10, 09:38)

biggrin.gif biggrin.gif
Vargšė propogandos auka.
Greičiausiai nė vienos nepazysti, kuri yra padariusi ar daranti karjerą biggrin.gif O gql tau niekas nieko nesipasakoja iš dūšios , nes esi chameleonas...
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 10, 09:38)
Dabar aš tave į teismą paduosiu biggrin.gif
Tai kad jums patinka kaip elgiasi Lukašenka ax.gif . Sakot geras rezidentas, gal ir mūsiškiai taptų geri jei bananais pavaišintų bigsmile.gif

Jo, butinai visi čia užsikrušim teismuose už orumo įžeidimus biggrin.gif
Mano duomenu tau rinkti nereikės - Nakviša surinko savo hienų pagalba, paviešino, dabar lieka tik tave surasti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 10, 00:52)
Skirtumas tik toks, kad pasiskiepyti visada galima ir durys tau atsivers. Iš neįgaliojo vežimėlio išlipti vien noro nepakanka. ax.gif

Ai tai is principo prievarta yra gerai, svarbu, kad nebutu del rases ar neigalumo?
pvz prieina vyras gatveje prie moters ir sako arba duodi arba primusiu, ji neduoda, jis primusa, Prieini tu ir sakai, nu tai ka galejai gi duoti ir nebutu primuse ir eitum sau ramiai namo.

Jo supratau tavo vertybes.

O tai ko tau Lukasenka nepatinka? bigsmile.gif Jis tik sako, kad jo valdzia turi zmonem patikti, visiskai nediskriminuoja nei pagla lyti, nei rase, nei neigalumus. Tipo ka sunku pritarti i svsi nei daryti nieko nereikai, tik neburnoti pries?
As manau tau jis tiesiog idealus vadovas butu, pagal tavo vertybes. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 10, 00:08)
Idomucia, nors nesutinku, bet įdomiai čia parašėt, bet atsakysiu vėliau - postą išsaugau smile.gif 
1. Ne visiems, o tik nepasiskiepijusiems mirksiukas.gif

2. Yra. Pasidomėkit termino reikšme ir studijomis.

3. Taip. Ir Jūs tai dabar demonstruojate.

5. Va, ir dar kartą, nes kvestionuojate mano valią.
Lutuke, dar kartą kartoju, Jūs nesuprantat apie ką kalbu.

as taip ir parasiau " visiem, kas nesiskiepyja", kam krtojat? cia tipo pirtariat?

Jei jau numeruojat, tai sekit savo pacios numeracija, gavosi absurdas kazkoks.

O jus mano valios nekvestionuojat?
Atsakyti
Nu rimtai pastininke, kuo tamstai nepatinka toks rupestingas vadoas kaip Lukoshenka?
Juk jis daug neprasho:
1. Neik i jokias demonstracijas ir ju neorganizuok
2. Nekallbek blogai apie jo valdzia.
Negi taip sunku?
Na eini dirbi kur Minsko zavode ir nesiveli i politika, juk tai sveikatai nekenkia.

Tada OMON taves nemush bananais ir nekish i kalejima.

Tai ne tavo garbinamu issigimeliu stumiami skiepai, kur dar visai neaishkus poveikis.

Lukoshenka man atrodo kur kas adekvatesnis vadovas, nei shitie LT.

NESAKAU KAD BATKA GERAS!!!

Bet paziurejus, ka daro Lietuva, ka daro ES valdzia tai Lukoshenka jau nublanksta ir pasidaro vaikelis.

Lukoshenka yra buves sovietu veikejas. Jis dar turi minimuma PADORUMO. Nedaug jo turejo tie sovvietiniai politikai, bet truputi turejo.

Dabar atejo nauja karta kur nieko shvento nera, tai ir matome COVID aferos fone.

ZMones jau galvoja - kokia cia prasme gyventi tokiame shude ir atsakymo nesimato...
Kol kas gyvenam ish inercijos, tai baisu zhinok. Sovietu laikais buvo viltis, buvo vakaru pasaulis... Dabar nieko nera... Tik perspektyva kuo baisesnio totalitarizmo...

Kolchoznikai matet ka dare... Dabar jie bus dar baisesni...
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 10, 00:45)
KĄ??? Ar tu bent supranti ką tu rašai??? TU segreguoji individualų neįgalaus žmogaus orumą. Jis gal nenori būti įnešamas kaip malka - jis žmogus, asmenybė - jis nori pats. Ir mokėti jis nori pats.

Nu lygis... blink.gif  blink.gif  blink.gif

As tai suprantu, ka as rasau, bet tu matau visai ne arba apsimeti kvailiuke. Mano postas buvo ne apie panesima, o apie budu radima, pagal situacija, kai yra noras.

O tau gi zmoniu orumas nerupi, tu gi uz smurta ir prievarta, ko dabar apsimetineji?

Tipo panesti neigalu zmogu tragedija, o va priversti dalyvauti eksperimentuose, tai viskas gerai anot taves? Konstitucija ismetam i siukslyna ir zmoniu teises paliekam praeiciai, slove diktaturai, svarbu, tik kad neigaliem butu visur privaziavimai ir lai valdo lukosenkos?
lygi tu lygi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 10, 01:38)
Nesusiduriau su jokia segregacija, vien tik su zmoniu gerumu. As nesu pasaulio bamba, todėl ir nereikalauju neimanomo. Zinau ka reiskia nuomotis patalpas ir bandyti jas pritaikyti prie reikmių - ne visada gali padaryti tai, ka nori, ypač ne su savo patalpomis. Todel mėtytis priekaištais, kad kazkas neturi liftų - tiesiog juokinga. Dažnai didziuosiuose šopingų centruose neveikia eskalatoriai, yra žmonių, kurie turi problemu su sanariais, ar jie rašo organizacijoms, kurios sergėja zmogaus teises, skundusdel to? Manau sveiko proto zmogus nerašytu.
O picerijos seimininkai tikrai šaunuoliai, spaudžiu jiems  ranką. Bus vietos, kur rinksis skiepyti, bus vietos, kur rinksis neskiepyti. Balansas išlaikytas.
Papildyta:
As tave paduosiu I teismą uz mano orumo izeidimą, nes tu mane isvadinai antivaksere.

Kaip Moonte kazkada rase, kaip tu su zmonem, taip ir zmones su tavim....
esu sutikusiu neigaliu zmoniu, kurie geri, sirdingi, kuriuos neigalumas istyrino, suteike sugebejima atjausti, bet matomai ne vsii sugeba su tuo susitvarkyti ir palieka sirdyje tik daug pagiezos...ka padarysi, galim palinketi tik ramybes zmogui....

Isvartys ji vis tiek, nevark biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 10, 08:48)
Gali spaudyt kiek tik nori, bet duodu kelnes prikakot, kad jie taip nesielgs. Tiesiog-nenorės gauti baudų. Pasipiarino ir tiek.
Dabar esu Vilniuje. Gal reiks nueiti pasižiūrėti kaip antivakseriai šturmuos Seimą biggrin.gif . Galėtų ašarinėm dujom pavaišinti vietoj skiepo. Bet gi čia ne Lukašenkos valdžia bigsmile.gif .

Nespersk pagal save....
blink.gif
Suprantu, kaip tau liudna, kad to nera.... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Žu žu @ 2021 08 10, 09:06)
tai kad net skiepytis nereikia. testa pasidarai ir pirmyn. </p>

O kiek testu pe rmenesi galetum pasidaryti uz savo lesas?
O jei dar ismestu is darbo ir atimtu pasalpas?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 08 10, 09:29)
Tai ziema, kad ir su masina. Mano mociute vaiksto, bet sunkiau jau, tai i masina ilipti nera akivaizdu, kai ant saligtavio kalnas sniego. Siuksles isnest, kai prie konteinerio per slidzia kruva lipi - irgi. Elementarus kai kuriems dalykai, o va zmogui jau galvos skausmas.

Na toks klimatas, ka noreti, nenori sniego gyveni Ispanijoje. Neimanoma viso sniego pasalinti is visur visais amziais su tuo lietuviai gyveno. Paskutiniu metu ir to sniego ne kazin kas.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 10, 10:32)

Cia tau norma?
Man tai ne

na tai akivaizdu, kad jom tai norma, kam dar klausi?
Atsakyti
Jei pastininke butu picerijos savininko roleje, tai pasakytu, kad tegu visi invalidai nesirodo ir negadina aplinkos, o jei nori paesti - kurjeris atves pica i ju buveine.

Kodel taip manau?
Nes pas zmogu nera jokio emocinio supratimo, kaip jaucias ne ji. Todel ji kisha skiepus.

Yra zmoniu kurie mato tik save... tai jie visur reikalauja, kad butu pasirupinta. Dalis tu reikalavimu gal adekvatus, bet tik dalis...

ZMogiskumas gi matosi, kai susiduriama su kitais, kuriems gal reikia kitu dalyku, gal tai kitiems labai svarbu. Tada reikia suprasti ir save ir kita siulyti kazkoki kompromisa. To nesulaukiame nei trupucio.

Ir va tada isgirstame fashistinio lygio pasiulyma. Jei nenori problemu turi musu klausyti.
Leistis kazkoki marmala, ar keliaklupsciaut pries Lukoshenka...

Diskusija tada neturi prasmes. Nes negalima surasti kazkoki bendra vardikli, kur visi laimetu.
Nes garbinama tik jega... Kas stiprus tas teisus
Atsakyti