Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

Tai nera segregacija istatymu lygiu, tai daugiau kulturos, zmoniskumo, empatijos trukumas salyje.

Butent ir dar gali netekti darbu ir pajamu bet kokiu, taigi kertama per skurdizausias ir labiausiai pazeidziamas grupes.

Bet as netikiu , kad priims si istatyma, nes jis kertasi su zmogaus teisem ir konstitucija. Tiek, kad pagasdins ir dar dalis is tos baimes ir susiskiepys...

Negalintys skiepytis del medicininiu priezasciu tikrai nebus is darbu ismesti.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 08 09, 14:53)

Gydytojai negali nustatyti kam skiepytis pavojinga.
Sakysim as vartoju vaistus, kurie zinomi, kaip sukeliantys krauj tirstejimo probema ir kas idomiausia to tirstejimo nekoreguoja standartiniai preparatai.
Manau Lietuvoje nelabai yra mediku, kurie tokias problemas zino.
Net daktare, kuri patvirino tu vaistu vartojima (ji siaip profesore, turejau i 3 lygi kreiptis) sake nelabai ka zino, nes Lietuvoje tuo nesidomima beveik.

Juokinga tu gydytoju sudievinimas. Daznai jie eina atsilike nuo naujausiu duomenu. 2000- siais UK gydytojai mano grupes zmonesm israsinejo vaistus, kurie jau buvo uzsitarnave labai bloga reputacija, kaip dabar vakcinos, tai vienams kitiems perdavinejo, kad ju gerti negalima. O tie kurie tikejo UK gydytojais, tai ne vienas iskeliavao i ana pasauli, kai ka atgriebe...

De tu darbu, tai cia kazkokia nesamone... Dabar 21 amzius ir darbas negali buti veertybe pats savaime... Gulaguose duodavo darbo...
Yra visas kompleksas, darbo salygos atlyginimas PAVOJINGUMAS...

Gerai moka samdomiems kareiviams... Bet gal geriau gal pavalgyti kruopas jei nesinori grizti be koju ranku ar karste
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2021 08 09, 13:44)
Medikai nuo covido mirė žiemą, nes skiepų dar nebuvo ar nebespėjo gauti. Apie tai mano žinutė. Kad medikai buvo nesaugūs iki skiepijimo. Pavardės visos žinomos, buvo pagerbimas Prezidentūroje. Pavardinis. Tai Lietuvos. Bet yra ir pasaulinis klaikiai ilgas sąrašas.

Bet žinutėje nieko nebuvo apie mirtis apskritai. Kur nurodyta kad pačios išvardinti medikai mirė nuo covido? Ar bandai įteigti , kad vakcina nemirtingumą turi suteikti? Kasdien LT apie 60 žmonių miršta, nuo ligų, senatvės, traumų. Su tokiu mąstymu gali apkaltinti bet ką, kad ir pusryčių valgymą. Daug mirusiu buvo pavalgę pusryčius.

Dar pasikartosiu nes išvartei mano žinutę. Ne pasiskiepyjusiems medikams antivakseriai yra baubas. Jie saugūs. Problema kyla kitiems ligoniams, nes izoliuoti yra žiauriai sunku, o gauti dovanų covidą kartu su kokia onkologine diagnize ar prireikus skubiai operuotis...tiesiog svajonių liga greta kitų bėdų.

skaityk ka rasiau " As nezinau nuo ko jie visi mire, bet faktas, kad mire, Zinoma vakcina nebus prie ko, nes gi Lietuvoje aplamai nuo jokiu vakcinu nebuna slautiniu poveikiu, tik kitur pasaulyje... O trombai gi ir siaip susidaro ir be vakcinos ir siaip vyrai trumpiau gyvena..."
kaip ir sakiau jai 60 mire nesiskiepyjas zinoma nuo covido, jei pasiskiepyjes tai zinoma nuo senatves doh.gif seniai girdeta propoganda...

Tai klausiu kur bedos iki siol sitos? KUR? net hospyje sugebejo didzioji dlais mzoniu pasveikti nuo covido doh.gif Taigi, sakai visiem sveika skiepytis, na tai lai skiepyjasi visi , kas bijo, ar jau nebe visi gali skiepytis?

Tai vienu zodziu visi PRIVERSTINAI turi skiepytis, t.y RIZIKUOTI SAVA GYVYBE, savo vaiku gyvybe ir sveikata, del galimybes nu gal i avarija papuls ir onkologinis ligonis kartu su neskiepytais ir netycia is tu neskiepytu kazkuris sirgs covidu ir uzkres ta onkologini ligoni, o jei tie ligoniai patys sako, del musu nesiskiepykit, tai kaip tada? tu uz juos nuspresi?... Tai jau kaukes ir 2 m distancija nebeapsaugo???? ir kiek jau tokiu atveju gali buti? Onkologiniai ligoniai gydomi onkologiniuose skyriuose, po avariju traumatologiniuose, atskirti siuos ligonius nera jokiu problemu, juo labiau, kad isteigta visur covidiniu skyriu, bet jie tusti metus prastovejo.

O kas jei PASKIEPYTAS UZKRES, jie geresniu virusu uzrekcia ar kaip ?

tu jauti, ant kiek tu nusisneki?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 08 09, 13:53)

Nemaciau, kad teikiamas istatymas tai numatytu.

Ir kokios tai gali buti priezastys pvz? bigsmile.gif
Kol kas nemaciau nieko kito tik kad labai alergiskiem zmonem nerekomenduoja ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 09, 14:02)
Gydytojai negali nustatyti kam skiepytis pavojinga.

Butent nera pakankamai tyrimu, kad ka galetu teigti. Kol kas visiem pavojinga, tai kaip rusiska rulete, nes neaisku kas isaukia nepageidaujamas rekacijas. Apie tai sneka net vakcinos kurejai....
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 09, 10:31)
O tu būdama Airijoj ragavai jų maisto? Aš tai esu kartą sūnui kebabą ten pirkus, eilinis kebabas, niekuo neišsiskiriantis, va dabar esam atradę kebabinę kur tikrai skanios picos ir kebabai.

Jei bijote rizikuoti, tai atsisakykit ir nuo gydymo.

Aš ne ta, kurią lengva kažkuo įtikinti, kai tik atsirado vakcina žinojau, kad skiepysiuos. Net ir girdėdama, kad būna šalutinių poveikių. Tikiu mokslo pažanga, o ne sąmokslo teorijom.Taip, dažnai buvau antivakserių pusėj, bet ne dėl skiepų , o dėl nelogiškų suvaržymų. Kaukių, mokyklų, sporto klubų uždarymų. Mano nuomone ir dabar jų galima būtų nevaržyti, bet jie turėtų prisiimti atsakomybę, raštiškai įsipareigoti nesikreipti į gydytojus jei susirgs kovidu, galėtų namie eksperimentuoti išgyvens ar neišgyvens.

Kai is manes per prievartą nustos atskaidinėti kas mėnesį pinigus uz sveikatos apsauga, tada ir pakalbesim apie gydymasi ir ne. O kol as esu priverstq moketi gydytojams atlyginima, tol jie mane ir žiūrės.
Atsakyti
Del darbu...

Kitame forume vienas zmogus, tokios specialybes kaip as, skudesi, kad ji darbe priverte pasiskiepyt, o jam sudetinga finansine padetis. Pasiskiepijo ir darba sunkiai valdo ranka, gali ismesti is darbo...

Tai sakau, kas ten su finansais...
Sako PASIIMIAU LIZINGU nauja auto...

Nu sakau, asgeriau pavazinesiu 15 metu automobiliu, juolab kad nelabai yra kur vaziuot, bet sveikata nerizikuosiu
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 09, 15:07)
Kai is manes per prievartą nustos atskaidinėti kas mėnesį pinigus uz sveikatos apsauga, tada ir pakalbesim apie gydymasi ir ne. O kol as esu priverstq moketi gydytojams atlyginima, tol jie mane ir žiūrės.

UK nera jokio sveikatos mokescio. Moki mokescius ir sodrai (NI)Anglai juokauja, kad gydyma apmoka karaliene.
Gal ne UK gyveni?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 09, 10:54)
Nemeluok, liftas elektriniam vežimėliui per siauras. Arba pateik lifto nuotrauką bigsmile.gif

Nevaryk. Šaunuoliai picerijos šeimininkqi. Tikri šaunuoliai. Davė atkirtį idiotams.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 09, 13:09)

UK nera jokio sveikatos mokescio. Moki mokescius ir sodrai (NI)Anglai juokauja, kad gydyma apmoka karaliene.
Gal ne UK gyveni?

Baik nusišnekėti. Konsultaksai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 09, 15:11)
Baik nusišnekėti. Konsultaksai.

UK nera sveikatos mokescio. NERA. Lyg Svedijoje irgi nera.
NHS yra finansuojama valstybes is mokesciu.
Council tax visai ka kita finansuoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 09 rugpjūčio 2021 - 13:14
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 09, 14:07)
Del darbu...
Kitame forume vienas zmogus, tokios specialybes kaip as, skudesi, kad ji darbe priverte pasiskiepyt, o jam sudetinga finansine padetis. Pasiskiepijo ir darba sunkiai valdo ranka, gali ismesti is darbo...
Tai sakau, kas ten su finansais...
Sako PASIIMIAU LIZINGU nauja auto...
Nu sakau, asgeriau pavazinesiu 15 metu automobiliu, juolab kad nelabai yra kur vaziuot, bet sveikata nerizikuosiu

Nu va ir ka gali pasakyti tokiem zmonem. doh.gif
Pas mano drauge darbe irgi moteris, kuri labai blogai jauciasi po Johnson vakcinos, jau keli menesiai, labai gailisi, kad skiepyjosi.
Dar girdejau kelis su insultu, paralyzium, bendru sveikatos pablogejimu, depresija, persileidimu is kart po skiepo, tik sake medikai na buna gi persileidimu... unsure.gif O skeipyjasi dauguma ne, kad bijo covido, o del to pacio kelioniu, nuejimo kazkur ir t.t..
Kaip tas lietuvis vyrukas mires Uk, jaunas vyras, norejo i Lt grizti, rado negyva po skiepo namuose....Dar tas nars daininkas, kuris taip saipesi is "antivakseriu" ir gi mire pasiskiepyje,s bet ne nuos kiepo, bet nuo ko nesakoma...

Tai as niekaip nesuprantu zmoniu, kurie pritaria prievartai, ant ju sazines visos sios mirtys ir suluosinimai.

Lai skeipyjasi, kas nori, o jokiu apirbojimu gyvenimui neturi ir neturejo buti.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 08 09, 10:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="72858288" data-time="1628497874"><div><p>O tu būdama Airijoj ragavai jų maisto? Aš tai esu kartą sūnui kebabą ten pirkus, eilinis kebabas, niekuo neišsiskiriantis, va dabar esam atradę kebabinę kur tikrai skanios picos ir kebabai.
<strong>
Jei bijote rizikuoti, tai atsisakykit ir nuo gydymo.
</strong>
Aš ne ta, kurią lengva kažkuo įtikinti, kai tik atsirado vakcina žinojau, kad skiepysiuos. Net ir girdėdama, kad būna šalutinių poveikių. Tikiu mokslo pažanga, o ne sąmokslo teorijom.Taip, dažnai buvau antivakserių pusėj, bet ne dėl skiepų , o dėl nelogiškų suvaržymų. Kaukių, mokyklų, sporto klubų uždarymų. Mano nuomone ir dabar jų galima būtų nevaržyti, bet jie turėtų prisiimti atsakomybę, raštiškai įsipareigoti nesikreipti į gydytojus jei susirgs kovidu, galėtų namie eksperimentuoti išgyvens ar neišgyvens.
</p></div></blockquote><p>Jei zmones be skiepo turetu atsisakyti gydymo, apsimoketi uz ji, negauti nedarbingumo ismoku ir t.t. tada taip turetu buti su visomis ligomis, kurios skiepais isvengiamos. Pvz erkinis encefalitas. Nepaskiepijai vaiko, liko invalidas - negausi ismoku. Nu arba pats. 30% susirgusiu lieka invalidais, visuomenei kainuoja.
</p><p>Dargi ta pati galima padaryti su nutukimu. Per didelis KMI, pofik mums tas tavo diabetas, kodel as turiu dabar apmoketi gydyma is savo mokesciu.
</p><p>Su tokiu mastymu galima prieiti iki visisko idiotizmo. smile.gif
</p>

Tai tada prasyciau negydyti ir tu, kurie per savaite isgeria dvi taures vyno, nes jie yra alkoholikai.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 09, 11:30)
Tai tu nieko nesupranti. Tu nesi patyrus, kas yra reali segregacija. Labai linkiu tau ją realią patirti. Tada kitaip vapėsi.

Kada tu ją patyrei?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 09, 11:41)
Gulėjau aš lovoj metus, piršto pajudint negalėjau. Todėl labai gerai žinau, ką reiškia gulėti lovoj, sėdėti vežime, paskui eiti su vaikštyne ir jau tik su lazda. Ir galiu pasakyt, kad visose stadijose esi žmogus, kuris nori lygiai to paties, kaip ir kiti. Todėl man tie jūsų su Lutuke juokeliai (gal į liftą su lova) - koktūs.

Gana, vis tiek nesuprasit.

Einu dirbt, o Jūs paverkit su Lutuke dėl segregacijų, fašizmo ir žmogaus teisų biggrin.gif

As irgi gulejau, pajudinti galaejau tik galvą. Ir kas? Del to nepasidariau nepakanti kitiems.

Mane tai stebina ši diskusija.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 09, 11:51)
Tu gal nesimaišyk, dabar visai kita situacija, nei įprasta, ekstremali padėtis, kai gali užsipildyti ligoninės ir kitų paslaugų gydytojai teikti nebegalės. O kaip žinom ligonines užpildio pagrinde nesliepyti. Dėl jų neatsakingumo kiti negalės gauti  med. paslaugų. Ir ar ne per didelė prabanga gydyti sunkius ligonius, kai yra prieinami skiepai, kurie padeda išvengti sunkios ligos?

Tu visiska ku-ku. Mano pazystqma dirba ligonineje - guli diedukai su mociutemis pagrinde, kuriuos vartyti reikia, nes senwliu namai atrado nišą, kaip galima imti pinigus uz seneliu prieziura ir ju nepriziureti. Sušaldo juos ir veža I ligonunes, kaip koronon8nkus.
Tu visiskai nezinai kas darosi ligoniniu virtuvese, o kalbi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 09 rugpjūčio 2021 - 13:24
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 09, 14:28)
Tu visiska ku-ku. Mano pazystqma dirba ligonineje - guli diedukai su mociutemis pagrinde, kuriuos vartyti reikia, nes senwliu namai atrado nišą, kaip galima imti pinigus uz seneliu prieziura ir ju nepriziureti. Sušaldo juos ir veža I ligonunes, kaip koronon8nkus.

tai butent, mano pazystama dirbo covidiniam skyriuje, mazam miestukyje per ta laika buvo vienas ligonis su covid rimtesnis.
Taip serga zmones, kai kurie ir mirsta, kaip ir nuo simtus kitu ligu. Lai kas bijo, nori lai skiepyjesi, kam rizika nuo skiepo didesne, nei nuo ligos, pvz vaikam nu kam jiem skiepytis? doh.gif

Kam ta prievartta nesuprantu ir kam palaikyti prievarta doh.gif

Kaip tik zmonesturetu susivienyti pries visus tuos valdzios absurdus, uzdarytus verlsus, mokyklas, prievarta, nesmaones ir protestuoti, o ne ksiepytis, ne del to, kad nori, o is baimes kad neleis kazko doh.gif Siandien sika ant galvos del skiepu, rytoj siks del kitu dalyku...
Papildyta:
Labai idomu teisiniko komentaras apie skiepu pirkimo sutaris, kad ten per afera akivaizdu...

Kelios mintys apie 2021 m. gegužės 21 d. Europos Sąjungos pirkimo sutartį su Pfizer ir Biontech dėl vakcinos įsigijimo
Dr. Vaidotas A. Vaičaitis yra VU Teisės fakulteto Viešosios teisės katedros docentas

https://www.teise.pr...M7Krbwe1CqhdMh8

" sprendimų dėl COVID-19 ligos gydymo priemonių paieškoms turi būti taikomi ne politiniai prievartiniai metodai, o jos turi remtis laisva moksline diskusija; vykstant mokslinei diskusijai, žiniasklaida turi laikytis neutralumo principo ir neturi naudoti cenzūros; taikant ligos gydymą ir ligos prevencijos priemones, būtina laikytis Lietuvos Respublikos Konstitucijoje, įstatymuose ir 1997 m. Seimo ratifikuotoje Ovjedo konvencijoje numatytų principų, kurie įpareigoja ginti kiekvieno asmens orumą, draudžia bet kokią asmenų diskriminaciją dėl pasirinktų gydymo metodų ir bet kokius medicinos bandymus be asmens sutikimo, garantuoja, kad kiekviena intervencija sveikatos srityje gali būti atliekama tik gavus atitinkamo asmens laisvai duotą ir informuotumu pagrįstą sutikimą. Kaip parodė mūsų civilizacijos istorija (ir ypač XX amžius), šioms konstitucinėms teisės vertybėms nėra ir negali būti alternatyvos. "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 09 rugpjūčio 2021 - 13:47

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 08 09, 14:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="72858343" data-time="1628502665"><div><p>Tu gal nesimaišyk, dabar visai kita situacija, nei įprasta, ekstremali padėtis, kai gali užsipildyti ligoninės ir kitų paslaugų gydytojai teikti nebegalės. O kaip žinom ligonines užpildio pagrinde nesliepyti. Dėl jų neatsakingumo kiti negalės gauti med. paslaugų. Ir ar ne per didelė prabanga gydyti sunkius ligonius, kai yra prieinami skiepai, kurie padeda išvengti sunkios ligos?</p></div></blockquote><p>Bet tai kaip isivaizduoji istatyma iskirianti viena liga, viena zmogaus pasirinkima?
</p>

Tai ta liga tik pandemijos laikotarpiu išskyriama. Vien tam, kad gydytojai galėtų gydyti ir kitomis ligomis sergančius. Nes per aną karantiną, praktiškai nebebuvo kam gydyti kitų ligonių.. Girdėjau, kažkokioj laidoj, kad bus daromos išimtys tiems, urie mediciniškai negali skiepytis, pagal ligos istoriją gydytojas gali pažymą išrašyti. Būtent tie, kurie negali skiepytis dėl sveikatos ir neturės turėti galimybių paso, kaip ir vaikai iki 12 metų. Dar nėščioms sakė pažymas išduos jei jos norės, ne dėl to kad pats skiepas kenktų, bet psichologiškai moteris jei bijos, jai ar būsimam vaikui gali pakenkti.
O visi tie, kurie tik išsiknisinėja lai turi tą karantiną. Daug žmonių neroško to skiepo, bet vardan laisvės skiepijosi (aš irgi pagrinde dėl to), tai kodėl dabar turėtų kiti dėl jų išsiknisinėjimo karantine sėdėt
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 09, 15:28)

Nu jo, antivakseriai visur turi pažįstamų, kurie mato kitaip nei skelbiama
https://www.google.c...padeda-n1106772
Įkelk nors vieną įrodymą nei iš vbs agentūros.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 09, 17:51)
Nu jo, antivakseriai visur turi pažįstamų, kurie mato kitaip nei skelbiama

Gal nekisk ci Lietuvos statistikos. Tai dar seni variantai...

Delta LT nesenai pradejo vyrauti. Kai prades tai pamatysi visai kita statistika.
Visu pirma mirtingumas bus aplamai mazas. Tas matosi UK, Indijoje ir kitose salyse.

Mirtingumas bus mazas ne dvigubai pagal vakcinuotu skaicu, bet kelis kartus. Vakcina cia nelabai itakos...
O ligoninee gulinciu vakcinuotu bus nemazai. Su laiku bus dauguma, nes ta vakcina neveikia pries Delta...

Izraelyje stebejau dinamika...
Delta ten jau senai is pradziu irgi dziaugesi, sirgo tik nevakcinuoti.
Dabar jau visai kiti daviniai.

Paziurek Svedijoje, nemirsta niekas vakcinu minimaliai, ribojimu nera rimtu

Prasidejo vartymaisi
UK

More vaccinated people are dying of COVID than unvaccinated people, according to a recent report from Public Health England (PHE). The report shows that 163 of the 257 people (63.4%) who died of the delta variant within 28 days of a positive COVID test between February 1 and June 21, had received at least one dose of the vaccine. At first glance, this may seem alarming, but it is exactly as would be expected.
Atsakyti