Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 09, 12:33)
Nu paguldys i lova... Kiek matau tamstai nusispjaut... matyt lovoje neguli, todel uz mano teises patekti su lova i picerija tikrai nekovosi. Pasakyti, kad tai kvailas noras, turiu guleti lovoje ir laukti galo...

Gulėjau aš lovoj metus, piršto pajudint negalėjau. Todėl labai gerai žinau, ką reiškia gulėti lovoj, sėdėti vežime, paskui eiti su vaikštyne ir jau tik su lazda. Ir galiu pasakyt, kad visose stadijose esi žmogus, kuris nori lygiai to paties, kaip ir kiti. Todėl man tie jūsų su Lutuke juokeliai (gal į liftą su lova) - koktūs.

Gana, vis tiek nesuprasit.

Einu dirbt, o Jūs paverkit su Lutuke dėl segregacijų, fašizmo ir žmogaus teisų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 09 rugpjūčio 2021 - 11:44
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 09, 12:37)
Cia tiesiog akivaizdu...
Neleis vazinet autobusais. Kad as jau nepamenu, kada Lietuvoje vaziavau paskutini karta... Gal pries kokius 8 metus ir tai nebutina tai buvo...
Nukentes biedniausi
Tas pats su darbais. Kontaktinius darbus paprastai dirba vargingesni, jie taip pat gyvena nuo algos iki algos
Taigi bus atliekami mediciniai aksperimentai su tiksline auditorija

butent kenties biedniausi.....
Kaip ir salys pasirenkamos tikslingai, kazin kodel pvz Airijoje niekas taip akivaidziai nefasistuoja, na zmones nesileistu paparsciausiai....O eksperimentai dazniausiai atleikami su kuo? -Afrikoje, dar nuva tokioje Lietuvoje, kur valdiza pradazna...
Airijoje daug fabriku vakcinu ir kitokiu vaistu ir t.t. ir deja, vieni specialiai treciom salim, kiti Jav ir tam tikrom Es salim, ne, ne visom. Ne tik skalbimo miltelius, batus skritingus daro....

Bet as tikiuosi atsilaikys visgi dauguma lietuviu, ir susirinks i protestus ryt ir kita menesi zmones ir netyles, nebeleis taip sau ant galvu sikti visokiom pastinikem, mementem ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 09, 13:41)
Todėl labai gerai žinau, ką reiškia gulėti lovoj,

Man labaii gaia uz tokia patirti. nelinkeciau.

Bet turime suprasti, kad mes zmones ir negalime kitiems nuodyti gyvenimo, jei mums kazkas atsitiks ir mums reikes papildomu resursu.

Resursai riboti, ypatingai tokiose ATSILIKUSIOSE valstybese kaip Lietuva. Todel kitu niekinimas, kad neirengia liftu ar dar ko yra labai negrazu.
Va man net dokumentu nesugeba isduoti. Is principo, bet ne del resursu trukumo...

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 08 09, 12:59)

Jei zmones be skiepo turetu atsisakyti gydymo, apsimoketi uz ji, negauti nedarbingumo ismoku ir t.t. tada taip turetu buti su visomis ligomis, kurios skiepais isvengiamos. Pvz erkinis encefalitas. Nepaskiepijai vaiko, liko invalidas - negausi ismoku. Nu arba pats. 30% susirgusiu lieka invalidais, visuomenei kainuoja.
</p><p>Dargi ta pati galima padaryti su nutukimu. Per didelis KMI, pofik mums tas tavo diabetas, kodel as turiu dabar apmoketi gydyma is savo mokesciu.
</p><p>Su tokiu mastymu galima prieiti iki visisko idiotizmo. smile.gif
</p>

Tu gal nesimaišyk, dabar visai kita situacija, nei įprasta, ekstremali padėtis, kai gali užsipildyti ligoninės ir kitų paslaugų gydytojai teikti nebegalės. O kaip žinom ligonines užpildio pagrinde nesliepyti. Dėl jų neatsakingumo kiti negalės gauti med. paslaugų. Ir ar ne per didelė prabanga gydyti sunkius ligonius, kai yra prieinami skiepai, kurie padeda išvengti sunkios ligos?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 09, 12:41)
Gulėjau aš lovoj metus, piršto pajudint negalėjau. Todėl labai gerai žinau, ką reiškia gulėti lovoj, sėdėti vežime, paskui eiti su vaikštyne ir jau tik su lazda. Ir galiu pasakyt, kad visose stadijose esi žmogus, kuris nori lygiai to paties, kaip ir kiti. Todėl man tie jūsų su Lutuke juokeliai (gal į liftą su lova) - koktūs.

Einu dirbt, o Jūs paverkit su Lutuke dėl segregacijų, fašizmo ir žmogaus teisų biggrin.gif

Daug ko gali noreti, bet nereikia is kitu visko reikalauti, nes ne viskas imanomas. Cia tu pradejai apie lifto ploti prisigalvoti, nors aiskiai pasakiau, kad telpa ten zmones su vezimeliais, o dabar vaidini auka, kaip visada, slykstu.

Tau tai juokinga kaip suprantu....? unsure.gif Cia tipo kerstas, kad tu metus laiko negalejai niekur patekti, tai dabar sakai lai kiti kankinasi, fui kaip zema...
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 09, 12:51)
Tu gal nesimaišyk, dabar visai kita situacija, nei įprasta, ekstremali padėtis, kai gali užsipildyti ligoninės ir kitų paslaugų gydytojai teikti nebegalės. O kaip žinom ligonines užpildio pagrinde nesliepyti. Dėl jų neatsakingumo kiti negalės gauti  med. paslaugų. Ir ar ne per didelė prabanga gydyti sunkius ligonius, kai yra prieinami skiepai, kurie padeda išvengti sunkios ligos?

Nu va sakai tau smegenu neisplove lotuliukas.gif

Kada taip buvo per paskutinius 2 metus?

Tai ar ne per didele prabanga pardavineti cigaretes, alkoholi, cukru visa junk food ir paskui gydyti nuo to sergancius zmones? Tu siaip zinai pvz , akd nuo rukymo , alkoholio mirsta daug daugiau zmoniu, nei nuo covid?
Papildyta:
cia tom, kur teige, kad medikai mire tik ziema, kai dar nebuvo skiepu. As nezinau nuo ko jie visi mire, bet faktas, kad mire, Zinoma vakcina nebus prie ko, nes gi Lietuvoje aplamai nuo jokiu vakcinu nebuna slautiniu poveikiu, tik kitur pasaulyje... unsure.gif O trombai gi ir siaip susidaro ir be vakcinos ir siaip vyrai trumpiau gyvena...

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 09 rugpjūčio 2021 - 11:57
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 09, 12:48)
Man labaii gaia uz tokia patirti. nelinkeciau.

Bet turime suprasti, kad mes zmones ir negalime kitiems nuodyti gyvenimo, jei mums kazkas atsitiks ir mums reikes papildomu resursu.

Resursai riboti, ypatingai tokiose ATSILIKUSIOSE valstybese kaip Lietuva. Todel kitu niekinimas, kad neirengia liftu ar dar ko yra labai negrazu.
Va man net dokumentu nesugeba isduoti. Is principo, bet ne del resursu trukumo...

Idomucia, jei kalbant rimtai ir ramiai, be tokios Jūsų retorikos kaip šeštadienį, tai aš tą problemą puikiai suprantu. Nepatikėsit, bet esu buvus ir kitoje "barikadų" pusėje, kai giminės ar draugai įsirenginėjo privačius kabinetus, kitas viešas patalpas. Taip, aš mačiau sąmatas papildomas, kai reikėjo įrengti patogius įvažiavimus (beje, ne tik neįgaliesiems,o ir senukams, tėvams su vaikų vežimėliais - taigi tai ne vienai visuomenės grupei patogu), ir mačiau situacijų (objektyviai urbanistinių), kai tų įvažiavimų neįmanoma įrengti. Ir aš tikrai suprantu, kokia tai finansinė problema gali būti. BET, ką aš ir rašiau pačioj pradžioj, tada ir nedeklaruok, t.y. nemeluok, kad savo paslaugas teiki visiems žmonėms, nes objektyviai tu negali jų visiems teikti. Peržiūrėkit visus tuos dabar klykiančius grožio salonus, kad jie paslaugas teikia visiems žmonėms - ne, objektyviai jie to daryti negali. Dėl jau minėtų dalykų. Tai kam meluot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 09 rugpjūčio 2021 - 12:09

O neįgalių žmonių segregacija gerai? Ar jie apskritai ne žmonės?

Tai tu nieko nesupranti. Tu nesi patyrus, kas yra reali segregacija. Labai linkiu tau ją realią patirti. Tada kitaip vapėsi.

Nera gerai neigaliu zmoniu segregacija. As irgi pagalvojau, kaip jie juda, pramogauja ir t.t. tam tikra prasme gi tai yra nuolatine izoliacija. Ziema kai saligatviai apsnigti, tai be sansu...

Pagal naujus vyriausybes nutarimus negalintys skiepytis paklius i labai sudetinga situacija. Realiai jie lankysis tik ten, kur neskiepyti. :)

Atsakyti

Tu gal nesimaišyk, dabar visai kita situacija, nei įprasta, ekstremali padėtis, kai gali užsipildyti ligoninės ir kitų paslaugų gydytojai teikti nebegalės. O kaip žinom ligonines užpildio pagrinde nesliepyti. Dėl jų neatsakingumo kiti negalės gauti med. paslaugų. Ir ar ne per didelė prabanga gydyti sunkius ligonius, kai yra prieinami skiepai, kurie padeda išvengti sunkios ligos?

Bet tai kaip isivaizduoji istatyma iskirianti viena liga, viena zmogaus pasirinkima?

Atsakyti

Uzjauciu :4u: 

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 09, 13:08)
Idomucia, jei kalbant rimtai ir ramiai, be tokios Jūsų retorikos kaip šeštadienį, tai aš tą problemą puikiai suprantu. Nepatikėsit, bet esu buvus ir kitoje "barikadų" pusėje, kai giminės ar draugai įsirenginėjo privačius kabinetus, kitas viešas patalpas. Taip, aš mačiau sąmatas papildomas, kai reikėjo įrengti patogius įvažiavimus (beje, ne tik neįgaliesiems,o ir senukams, tėvams su vaikų vežimėliais - taigi tai ne vienai visuomenės grupei patogu), ir mačiau situacijų (objektyviai urbanistinių), kai tų įvažiavimų neįmanoma įrengti. Ir aš tikrai suprantu, kokia tai finansinė problema gali būti. BET, ką aš ir rašiau pačioj pradžioj, tada ir nedeklaruok, t.y. nemeluok, kad savo paslaugas teiki visiems žmonėms, nes objektyviai tu negali jų visiems teigti. Peržiūrėkit visus tuos dabar klykiančius grožio salonus, kad jie paslaugas teikia visiems žmonėms - ne, objektyviai jie to daryti negali. Dėl jau minėtų dalykų. Tai kam meluot?

sakei eini dirbti? bigsmile.gif aplamai sakei nebesilankysi forume bigsmile.gif

tai kaip tau nedasyla, kad ir toks kaip dabar zmoniu kirsinimas del dalyvavomo priverstinio ekperimentuose, dar labiau pablogins neigaliu zmoniu gyvenima ir dali pavers neigaliais? Ir tikrai nepagerins ir tavo valdzios teisinimai atrodo apgailetini.

Taip, jie teiks paslaugas visiem zmonem, tiem, kam teike iki siol. O kai nori datempti iki absurdu, zinoma visada galima.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 08 09, 13:18)
Nera gerai neigaliu zmoniu segregacija. As irgi pagalvojau, kaip jie juda, pramogauja ir t.t. tam tikra prasme gi tai yra nuolatine izoliacija. Ziema kai saligatviai apsnigti, tai be sansu...
Pagal naujus vyriausybes nutarimus negalintys skiepytis paklius i labai sudetinga situacija. Realiai jie lankysis tik ten, kur neskiepyti. smile.gif

Tai nera segregacija istatymu lygiu, tai daugiau kulturos, zmoniskumo, empatijos trukumas salyje.

Butent ir dar gali netekti darbu ir pajamu bet kokiu, taigi kertama per skurdizausias ir labiausiai pazeidziamas grupes.

Bet as netikiu , kad priims si istatyma, nes jis kertasi su zmogaus teisem ir konstitucija. Tiek, kad pagasdins ir dar dalis is tos baimes ir susiskiepys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 09 rugpjūčio 2021 - 12:25
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 08 09, 14:18)
Pagal naujus vyriausybes nutarimus negalintys skiepytis paklius i labai sudetinga situacija. Realiai jie lankysis tik ten, kur neskiepyti. smile.gif

Jus sureiksminat ta lankymasi...
Man jis nereikalingas...

SSSR laikais nebuvo kur lankytis apart biblioteku, o dabar atsiradus IT ir jos nereikalingos kad gyvent puikia. Buti gamtoje neuzdraus
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 09, 13:07)

cia tom, kur teige, kad medikai mire tik ziema, kai dar nebuvo skiepu. As nezinau nuo ko jie visi mire, bet faktas, kad mire, Zinoma vakcina nebus prie ko, nes gi Lietuvoje aplamai nuo jokiu vakcinu nebuna slautiniu poveikiu, tik kitur pasaulyje... unsure.gif O trombai gi ir siaip susidaro ir be vakcinos ir siaip vyrai trumpiau gyvena...

vartotojo įkelta nuotrauka

Medikai nuo covido mirė žiemą, nes skiepų dar nebuvo ar nebespėjo gauti. Apie tai mano žinutė. Kad medikai buvo nesaugūs iki skiepijimo. Pavardės visos žinomos, buvo pagerbimas Prezidentūroje. Pavardinis. Tai Lietuvos. Bet yra ir pasaulinis klaikiai ilgas sąrašas.

Bet žinutėje nieko nebuvo apie mirtis apskritai. Kur nurodyta kad pačios išvardinti medikai mirė nuo covido? Ar bandai įteigti , kad vakcina nemirtingumą turi suteikti? Kasdien LT apie 60 žmonių miršta, nuo ligų, senatvės, traumų. Su tokiu mąstymu gali apkaltinti bet ką, kad ir pusryčių valgymą. Daug mirusiu buvo pavalgę pusryčius.

Dar pasikartosiu nes išvartei mano žinutę. Ne pasiskiepyjusiems medikams antivakseriai yra baubas. Jie saugūs. Problema kyla kitiems ligoniams, nes izoliuoti yra žiauriai sunku, o gauti dovanų covidą kartu su kokia onkologine diagnize ar prireikus skubiai operuotis...tiesiog svajonių liga greta kitų bėdų.

Atsakyti