Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Maja Di @ 2021 08 07, 16:52)
Koks čia orakulas pasakė?
Prancūzijoj po antivakserių protestų padaugėjo besiskiepijančių.
.......
Man tai neįdomu svetimi skalbiniai, kaip nori taip lai ir gyvena.

Cia ir taip aisku, nereikia nei orakulu buti.

Prie ko cia svetimi skalbiniai. Cia zmogus, kuris valdo sostine salies, tikrai tau neidomu jo morale , vertybes? Manai zmogus, kuris sitaip slyksciai apgauna seima, savo vaikus, neapgaus svetimu zmoniu, nesuks aferu?

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 09, 11:31)
O tu būdama Airijoj ragavai jų maisto? Aš tai esu kartą sūnui kebabą ten pirkus, eilinis kebabas, niekuo neišsiskiriantis, va dabar esam atradę kebabinę kur tikrai skanios picos ir kebabai.

Jei bijote rizikuoti, tai atsisakykit ir nuo gydymo.

Aš ne ta, kurią lengva kažkuo įtikinti, kai tik atsirado vakcina žinojau, kad skiepysiuos. Net ir girdėdama, kad būna šalutinių poveikių. Tikiu mokslo pažanga, o ne sąmokslo teorijom.Taip, dažnai buvau antivakserių pusėj, bet ne dėl skiepų , o dėl nelogiškų suvaržymų. Kaukių, mokyklų, sporto klubų uždarymų. Mano nuomone ir dabar jų galima būtų nevaržyti, bet jie turėtų prisiimti atsakomybę, raštiškai įsipareigoti nesikreipti į gydytojus jei susirgs kovidu, galėtų namie eksperimentuoti išgyvens ar neišgyvens.

Jo isvaziavau i Airija ir niekad nesu nuo to laiko buvusi Lietuvoje is vis mazu Airijoje ir gimiau, kas ta Lietuva ? lotuliukas.gif
Bet ir taip pilna teigiamu atsiliepimu internete, nebutina tiketi manim.
Kur ten kebabai, gal maisai su kita vieta?
https://www.facebook...f=page_internal

Lietuvoje skaniu picu nesu valgiusi jau seniai, keistos kazkokios, kai suzinojau, kad i tesla daug kur deda kiausinius doh.gif supratau, ko jos man kaip blynai atrodo biggrin.gif Buvo Palangoje labai gera picerija, bet labai seniai. O kebabu is vis nevalgau, tai nelabai duomiuosi.
Ir siaip jei ten buvai, kodel nepasakei pastininkei, kad ten gali patekti neigalieji? bigsmile.gif

Pilnai galiu atsisakyti ir ka? Siaip, manau, ir persirgau covidu kai tik pradzia buvo, namuose isgulejau ir gydziausi pati ir vaikus gydziau. Ligoninese vis tiek gi negydo nuo covido, jie vaistu tam tinkamu nenaudoja ir bando per visus galus juos uzdrausti.

Kaip tai ne, gi sakei skiepyjaisi ne del savo seikatos, o del noro keliauti ir kitur dalyvauti biggrin.gif

Kodel Estijoje, Svedijoje nera jokiu suvarzymu ir prievartiniu skiepu nu ir nemirsta kaip muses visi ir fashizmo nereikia smile.gif

O kaip zinoti, kad covidu susirgai, jei nesikreipsi i medikus, galu gale kas israsys antibiotiku, jei komplikuosis i plauciu uzdegima?
O ko taip bijo medikai, ka di juos kreipsis, jie gi visi pasiskiepyje?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 09, 11:14)
Kokios jus melages teletabes  biggrin.gif

Pastinike i Gustuko picerija galima patekti liftu,

Nemeluok, liftas elektriniam vežimėliui per siauras. Arba pateik lifto nuotrauką bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 09 rugpjūčio 2021 - 10:56
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 09, 12:31)

Kokio da gydymo? Tu baisiu ventiliacijos aparatu zmones ir dabar atsisako. As tai gyvas tikrai nepasiduociau kankinimams.

O deguonis, tai cia gydytojo nereikia, turetu buti galimybe issinuomoti toki aparata esant reikalui uz adekvacia kaina. Gydytojai isijaute lupikaudami kaip ir perekupai.

https://www.aliexpre..._20210809005446
Atsakyti

O tu būdama Airijoj ragavai jų maisto? Aš tai esu kartą sūnui kebabą ten pirkus, eilinis kebabas, niekuo neišsiskiriantis, va dabar esam atradę kebabinę kur tikrai skanios picos ir kebabai.

Aš ne ta, kurią lengva kažkuo įtikinti, kai tik atsirado vakcina žinojau, kad skiepysiuos. Net ir girdėdama, kad būna šalutinių poveikių. Tikiu mokslo pažanga, o ne sąmokslo teorijom.Taip, dažnai buvau antivakserių pusėj, bet ne dėl skiepų , o dėl nelogiškų suvaržymų. Kaukių, mokyklų, sporto klubų uždarymų. Mano nuomone ir dabar jų galima būtų nevaržyti, bet jie turėtų prisiimti atsakomybę, raštiškai įsipareigoti nesikreipti į gydytojus jei susirgs kovidu, galėtų namie eksperimentuoti išgyvens ar neišgyvens.

Jei zmones be skiepo turetu atsisakyti gydymo, apsimoketi uz ji, negauti nedarbingumo ismoku ir t.t. tada taip turetu buti su visomis ligomis, kurios skiepais isvengiamos. Pvz erkinis encefalitas. Nepaskiepijai vaiko, liko invalidas - negausi ismoku. Nu arba pats. 30% susirgusiu lieka invalidais, visuomenei kainuoja.

Dargi ta pati galima padaryti su nutukimu. Per didelis KMI, pofik mums tas tavo diabetas, kodel as turiu dabar apmoketi gydyma is savo mokesciu.

Su tokiu mastymu galima prieiti iki visisko idiotizmo. :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 08 09, 12:59)
Su tokiu mastymu galima prieiti iki visisko idiotizmo. smile.gif

Tame nera joko idijotizmo.
Visiskas fashizmas.
Jei neklausai vado isakymo, tai laukia ziauri bausme. Iskaitant mirties bausme o gal nukankinuma ar artimu iszhudyma.

Tokie dalykai istorijoje turejo tiksla
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 09, 12:54)
Nemeluok, liftas elektriniam vežimėliui per siauras. Arba pateik lifto nuotrauką bigsmile.gif

Esi nevalgius?
Issikeepk pica namuose. As picerijoje buvau tik kazkur kelioneje. LIDL neblogos picos ir nebrangios
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 08 09, 11:59)
pati galima padaryti su nutukimu. Per didelis KMI, pofik mums tas tavo diabetas, kodel as turiu dabar apmoketi gydyma is savo mokesciu.
</p><p>Su tokiu mastymu galima prieiti iki visisko idiotizmo. smile.gif
</p>

butent. Tai tada nereikėtų kreiptis į medikus ir tiems kas rūko, gi rūkantieji serga plaučių, burnos, gerklės vėžiu, lėtinė obstrukcinė plaučių liga, trombozė ir t.t. Gal kas geria irgi patys turėtų apmokėti už Med. Paslaugas? Gi ne paslaptis, kad alkoholio vartojimas sąlygoja širdies ritmo sutrikimus, insultus, atsiranda skrandžio opos, kepenų cirozė, pankreatitas, dažniau sergama vėžiu ir t.t. o jeigu neblaivus padaro avariją ir susižaloja irgi tada paliekam griovyje...

Labas, Lutuke wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 09 rugpjūčio 2021 - 11:07
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 09, 12:05)

Esi nevalgius?
Issikeepk pica namuose. As picerijoje buvau tik kazkur kelioneje. LIDL neblogos picos ir nebrangios

Ne tavo reikalas, agresyvus SM fašiste. Kitaip tavęs nevadinsiu, prisikalbėjai.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 09, 11:54)

Ai jau dabar vsigi liftas yra bet per siauras lotuliukas.gif nejuokinga paciai taip nusisneketi?
Na dabar tikrai nepateiksiu nuotrauku, jei nori susisiek su savininkais sios kavines ir paparsyk nuotrauku ar ko mirksiukas.gif
Nezinau as visu vezimeliu plociu, gal su operacine lova ir netilpsi, bet tikrai ten telpa normalus vezimelis.

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 09, 11:56)
Kokio da gydymo? Tu baisiu ventiliacijos aparatu zmones ir dabar atsisako. As tai gyvas tikrai nepasiduociau kankinimams.

O deguonis, tai cia gydytojo nereikia, turetu buti galimybe issinuomoti toki aparata esant reikalui uz adekvacia kaina. Gydytojai isijaute lupikaudami kaip ir perekupai.

https://www.aliexpre..._20210809005446

Butent, maciau zmones dalinosi, bet taip pat maciau rusi mediku informacija, kad ne to reikia visai su sia liga.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 08 09, 13:07)
butent. Tai tada nereikėtų kreiptis į medikus ir tiems kas rūko, gi rūkantieji  serga plaučių, burnos, gerklės vėžiu, lėtinė obstrukcinė plaučių liga, trombozė ir t.t. Gal kas geria irgi patys turėtų apmokėti už  Med. Paslaugas? Gi ne paslaptis, kad alkoholio vartojimas sąlygoja širdies ritmo sutrikimus, insultus, atsiranda skrandžio opos, kepenų cirozė, pankreatitas, dažniau sergama vėžiu ir t.t. o jeigu neblaivus padaro avariją ir susižaloja irgi tada paliekam griovyje...

Labas, Lutuke  wub.gif

Geriau tikrinti pagal tai kiek liaupsina Lanzbergi. Jei neliaupsina - tai gydo trecioje eileje, o jei kazka pasake pries tai palieka mirti.
Ta pacia sistema galetu taikyti Putinas, Lukoshenka... O gal jau taiko? Siaures Korejos vadas...

O jei liaupsina, tai turi pasiskiepyt, kad irodyti istikimybe... konservu vertybems...

Kolchozniku partija irgi skiepytu, nes interesas cia sutampa... SKiepija ir Lukoshenka... Skiepija Kinija ir Kremlius... Nu tiesa Putinas pasake, kad jis pries prievartini skiepijima, matot, koks progresyvus, bet kai merai zmones Rusijoje uzdare elektroniniame kaleejime, dabar kai vercia skiepytis, tai Putinas nemato ir negirdi...

Papildyta:
Siaip Putino laikysena - paatikrinta istorijoje...

Cara irgi laike tevu ir uztareju, bet kai 1905 metais taikia demonstracija caro kariuomeene sushaude, tai rusai suprato, kas per reikalas. manau ir Putinu jau netiki su jo veidmaisnystemis.

Va konservai pavare geriau... viesai pareiskia, kad trecdalis gyventoju nieko nereiskia jiems...
Pagarba uz atviruma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 09, 12:10)
Ai jau dabar vsigi liftas yra bet per siauras lotuliukas.gif nejuokinga paciai taip nusisneketi?
Na dabar tikrai nepateiksiu nuotrauku, jei nori susisiek su savininkais sios kavines ir paparsyk nuotrauku ar ko  mirksiukas.gif
Nezinau as visu vezimeliu plociu, gal su operacine lova ir netilpsi, bet tikrai ten telpa normalus vezimelis.

Juokas -segregacinis ir fašistinis toks. Nenuostabu iš Tamstos.

Kuo vertas liftas, jei su vežimėliu į jį įvažiuot negali? Ko vertos durys, jei per jas negali pravažiuot? Tai reiškia tos įstaigos neįgaliam žmogui užsidaro. Jis patiria segregaciją.

Kalbi apie tai, ko visiškai nesuvoki. Juokiasi dar jinai. Juokis, gyvenimas tau parodys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 09 rugpjūčio 2021 - 11:19
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 09, 12:05)
Esi nevalgius?

Tai jie daro ir delivery paslaugas, jie jau taip smile.gif

As tikrai maciau, kad yra problema Lietuvoje del neigaliu ju ir ne tik ju bet ir su vezimukais vaiku patekimo i ivairias parduotuves, istaigas ir t.t. Net musu mieste svaivaldybe, tarsi yra liftas neigaliesiem, bet su vaiku vezimukai svis tiek ten neleidzia. Turi palikti vezimuka lauke, leliuka ant ranku ir nestis laptais i virsu doh.gif Ir cia net ne finansu problema , o poziurio, vertybiu, zmogaus gerbimo. nes tu lesu tai pakanka trinkeliuoti sali, ivairus crazy projektai miestuose, o va mamos su mazais vaikais, neigalus asmneys nelabia ka domina.
Vaikisku prekiu parduotuves 2 musu mieste, ten patekti su vezimeliu neimanoma doh.gif

Tik ta butent minima kavine turi priejima liftu. Nors neabejoju, kad dauguma tu, kurios pritaria fashizmui tokio priejimo neturi.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 09, 12:17)
Kuo vertas liftas, jei su vežimėliu į jį įvažiuot negali? Ko vertos durys, jei per jas negali pravažiuot? Tai reiškia tos įstaigos neįgaliam žmogui užsidaro. Jis patiria segregaciją.
Kalbi apie tai, ko visiškai nesuvoki. Juokiasi dar jinai.

Ko vel meluoji, bet taip akivaizdziai, gi juokiuosi is tavo melo, o ne kad liftas per siauras, nes jis nera per siauras arba pateik nuotraukas, kad jis per siauras. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 09, 13:17)

Tamstai zmones kurie guli lovoje ant patalo ir negali keltis - jau antrarusiai ar ka?
O gal jie irgi nori picos, nori vaziuot troleibusu ar pasisupti karruseleje?

Kokie bus pasiulymai, atmetus ala "fashistini" "turit susitaikyti", "kiekvienam savo"
Atsakyti