Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Maja Di @ 2021 08 06, 14:56)
priiminėti turinčius galimybių pasus? Jei šie žmonės apsikrės ir sirgs, jie ligoninių neužpildys.

iš kur tu tuo tikra?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 06, 13:47)
O jei būtų galima skiepytumeisi? Virstum teletabe biggrin.gif . Tavo žinaiai, ne vienas antivakseris slapta yra pasiskiepijęs. Svarbu ant valdžios pasiputot biggrin.gif . Neseniai Impulse buvau, infroraudonųjų pirty ten visokios kalbos užverda, tai vienas pagyvenęs vyrukas taip putojosi ant valdžios, kad verčia skiepytis, reikia mitinguot. Paskui kalba iųsirutuliojo, kad nuo kada čia į sporto klubą nebebus galima antvakseriams, tai jis sako, aš tai pasiskiepijau jau seniai, galėsiu eiti biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

wtf iš ko čia sprendi? Man grynakraujai lietuviukai patys gražiausi. O kad ir užsimantčiau, man per vėlu, dabar gailiuosi, reikėjo dar nors vieno dėl Tėvynės, kad grynakraujai neišmirtų ax.gif

Tai tame ir esme, kad tau nedaeina, kad zmones ir tie, kurie skiepyjasi dalis, nepritaria prievartai. Del to zmones piktinasi, o ne del to, kad kazkas skeipyjasi.

o tai kas per velu? nemirus gi dar, niekad neikam nepervelu siame gyvenime smile.gif Cia man taip isaiskino moteris is Afrikos, siaip labai faina moteris, sako jus europieciai save labai ribojat laiku, sako, mes afrikoje taip nemastom, ka norim ta ir darom, amzius ne riba niekam...
Nera jokiu grynakrauju, zmonija visa jau n kartu persimaisiusi, paziurek i genu tyrimus, ko tik nera kiekveiname zmoguje. Kelios kartos atgal ir tu turi kelis milijonus proteviu biggrin.gif

as tai labai dziaugiusoio, kad gyvenu aplinkoje, kur sutinku zmones is viso pasaulio, tai labia idomu, tai labai plecia akirati ir tuo paciu pamatai, kokie mes visi vienodi zmones.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 06, 14:32)
Kur tu matai prievartą? Ar tave kas verčia? Daugiau kritikuoja tuos kurie skiepijasi, mol tėvynės išdavikais ir pan, pritariantys režimui. Bent jau šioj temoj tą girdžiu iš tavęs.

ikeliau valdzios planus, cia tau neprievarta psichollogine, ekonomine? ar tau prievarta, tik kai su sautuvu prie galvos stovi?
Prasom kas kur tiek jau daug kritikuoja, tuos, kurie skiepyjasi? nemaciau nei vieno tokio pasisakymo.
ir vel meluoji doh.gif
Tu is vis skiri kalbas apie skiepus ir apie segregacija ir pritarima segregacijai?
tevynes isdavikai kas cia per nesmaone, sumaisei mane su asaka kokia ar memento? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 06, 14:42)
tu juokauji, gi Jeruzalem sokti mokosi med personalas paskutiniu metu smile.gif
I ligonines pas gydytoju sunkiai beprisibelsi...tuscios beveik stovi visur...

Aaaaa...daugiau ligų nebeliko.. vien corona....
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 06, 14:39)
Nu negirdėjau, iš pasiskiepijusių, kad su kažkuo siūlytų nebendrauti, o va antivakserių tokių pilna. Mia pvz iš žinomų visiems biggrin.gif . Mano viena draugė antivakserė mamai pareiškė, jei ana pasiskiepys, ji į svečius pas ją nebevažiuos blink.gif . Manikiuristė pasakojo, turi klijentes mamą su dukra, tai mama baisi antivakserė, o dukra neseniai pas ją atėjo, sako pasiskiepijau, tai klausia kur leliuką paliko kol skiepijosi, tai sakė draugė pasaugojo, mamai bijo pasakyti biggrin.gif .

matai skirtumas tie zmones tik nenori kad artimieji skiepytusi sia vakcina ir gal tai paskatino sitokie viesi pasisakymai, nemanai? kaip visada kncervatoriai skatina susiskladuma, pasaipas ir t.t. Cia tau normalu?

„Plinta antivakserių sektantizmas, kuriam valstybė nesipriešina. Kodėl? Ką reiškia solidarią gynybą griaunanti agitacija „nesiskiepyk, nesiskiepyk!“? Tai yra priešo veiksmas. Ir turėtų būti atsakomybė ir už nesiskiepijimą, ir už agitaciją nesiskiepyti. Mes kol kas, kaip valstybė, nekvalifikuojame tų reiškinių kaip nusikalstamų veikų. Mes esame švelnūs ir mandagūs ir dėl to galbūt taip pat nukentėsime“, – įsitikinęs V. Landsbergis.

Skaityti daugiau: https://kauno.diena....eikimas-1034698

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Ar as kaip nors vadinau, tuos, kurie skiepyjosi? Tu zmoniu dauguma skiepyjosi visais skiepais, skiepyjo vaikus, tik del neaiskios sios konkrecios vakcinos nori palaukti tyrimu rezultatu pabaigos, o tu juos visus vaidni antivakseriais , tyciojiesi, kaip ir labai labai didele dalis "inlfuenceriu", politiku ir t.t..
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 06, 14:44)
Tu bulini, tu vis parasai koki ciniska juokelį, vis pašiepi. As esu atversta, kaip knyga i-  imkite  mane ir skaitykite, o tu vis  bandai ikastii i  kulniuką, kai išlendi.  biggrin.gif Ir paskui rėki 'ja nie takaja, on sam prišol'  biggrin.gif

bet tiksliai biggrin.gif o paskui, as gi nieko, as ne prie ko, as nieko nesakiau smile.gif bet buna zmoniu, kurie to nei nesuvokia, kad taip daro unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 06, 14:56)
Aš nebenoriu KARANTINO. Todėl ir PASISKIEPIJAU. O karantinas neišvengiamas, ligoninės pildosi, sunkūs ligoniai nepasiskiepiję. Kam uždaryti verslus, jei jie gali dirbti ir priiminėti turinčius galimybių pasus? Jei šie žmonės apsikrės ir sirgs, jie ligoninių neužpildys. O jei leis visus, uždarymas bus neišvengiamas, visos šalys tą daro, LT jokia ne išimtis. Nepritariu kai kuriems ribojimams, kaip kavinių lauke uždarymą neskiepytiems, važiavimą autobusu, kaukių dėvėjimą. Labai pykčiau, jei karantinas būtų visiems,

Dar karta niekam neidomu ar tu pasiskiepyjai ar ne, kodel tu pasiskiepyjai.
Mes snekam apie prievarta ir vertima tiek uzsidaryti verslus, tiek skeipytis, tiek neiti i mokyklas, tiek galu gale skirstyti zmones pagal tai, kas kokius vaistus vartoja ar nevartoja.

Tau sitie dalykai ziuri nedaeina:
1. Skiepai neapsaugo nuo ligos net mirties.Tarp ligoniu ir reanimacijoje ir mirusiu pilna ir su pilnais skiepais. Paskiepyti lygiai taip pat gali susirgti, ir uzkresti, taip teigia vakcinu gamintojai. Todel prasivakcinave privalo laikytis tu paciu apribojimu anot ju.

2. Yra saliu pvz Svedija, kurie nieko neuzdaro ir gyvena sau kaip gyvene. Uzsidaryti - valdzios sprendimas niekaip nesusijes su virusu ar liga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 rugpjūčio 2021 - 15:11
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 05, 14:24)
tevai, kurie skeipyja vaikus daro dideli nusikaltima.

BET KAIP TO NESUPRASTI doh.gif

??????
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 06, 16:46)

ir? taip tai mano nuomone, i save kiskit ka norit, kad ir eksperimentinius vaistus, bet daryti eksperimentus su vaikais, yra nusiklatimas. ir ne tik as taip manau, dalis moksliniku lygiai tos pacios nuomones, ziurejai video kuri ikeliau? ar tau neidomu faktai, tik tikejimas tave veza?

Kaip to nesurpasti, kam palikai be konteksto? buvo sitaip:
Bet esme ne tame, kad ir vandeni verstum gerti, del tam tikru zmogaus teisiu apribojimu, TAI BUTU NETEISETA IR TAI YRA FASIZMAS. Esme priversti zmones daryti kazka, skiepus pakeis kitais dalykais, ziuresim, kai tavo ribos bus prieitos kaip tada snekesi...kai zydam dejo tokius pat apribojimus, pavzydingi pilieciai irgi galvojo, kad tai ju neliecia ir kad valdzia zino, ka daro...

BET KAIP TO NESUPRASTI doh.gif

ar tu gali diskutuoti neiskreipdama nuolat kitu zmoniu zinuciu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 rugpjūčio 2021 - 15:57

Tėvai skiepija tik tuos vaikus, kuriuos nori pasilikti.seniai žinoma, kad šiukšlei jos vaikai nerūpi.

Atsakyti
O, gyvunu kankintoja is teletabiskos irštvos išlindo i šviesą
Atsakyti
Prie ko čia žydus vis kiši? Žydam neleido skiepytis?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 06, 17:12)
Prie ko čia žydus vis kiši? Žydam neleido skiepytis?

ne juos skiepyjo per prievarta ekperimentiniais vaistais...
o tu ritmai nematai kodel?taip sazinigai nesupranti?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 06, 18:22)
ne juos skiepyjo per prievarta ekperimentiniais vaistais...
o tu ritmai nematai kodel?taip sazinigai nesupranti?

Tai aš dabar kaip tas žydas, eksperimentiniais vaistais skiepijama? Nesijaučiu skriaudžiama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 06, 17:03)
<p>Tėvai skiepija tik tuos vaikus, kuriuos nori pasilikti.seniai žinoma, kad šiukšlei jos vaikai nerūpi.</p>

Musu issilavinusios, kulturingosios, neikad i asmeniskumus nelendancos nares jau visos paaukojo savo vaikus tyrimam vakcinu?

cia va viena tokia didvyre mama
Mom of Conn. Teen Speaks After Son Suffers Heart Condition Days After COVID-19 Vaccine
https://www.nbcconne...accine/2495057/

dar viena paaukojo dukra tyrimam, abu tevai mokslininkai, tikrai ne antivakserei.
Plus, a 12-year-old child volunteered for the Pfizer vaccine trial and is now in a wheelchair. Her mother talks to Tucker.
(nuo 12 min)
https://www.facebook...594055640888553

Ir net ne tas svarbiausia, svarbiausia, kad mokslininkai, medikai ignoroja zala, net Jav, kur jauciu viena is nedaugelio saliu, kur dar galima issireikalauti kazkokia kompensacija uz vakcinu zala.

O esmeje vaikam, nei nereikia vakcinu, nes jie nei sunkiai serga, nei ka.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 06, 18:12)
Tai aš dabar kaip tas žydas, eksperimentiniais vaistais skiepijama? Nesijaučiu skriaudžiama biggrin.gif

Ijungei durniuka? unsure.gif

matai tu laisva valia ejai ir dalyvauji tyrime, kodel nori, kad ir kiti per prievarta butu itraukti i tai, kas atsakys uz neigiamas pasekmes, jei tai daroma per prievarta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 rugpjūčio 2021 - 17:36