Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Maja Di @ 2021 08 05, 13:09)
Aš tikiu mokslu, o ne sąmokslo teorijom. Visame išsivysčiusiame pasaulyje tas pats. Yra pakankamai skiepų, tai gal sutramdykim tą virusą.

tu gali tiketi kuom tik nori, kad ir nykstukais po savo lova bet tam ir yra konstitucija, zmogaus teises, kad nestumti vieni kitiem savu tikejimu. Bet tu tai ignoruoji, tu sakai ivedam diktatura, zmoniu segregacija, PRIEZASTIS nesvarbu, esme ZMOGAUS TEISIU PAZEIDIMAI.

As matai mokslu netikiu, tikiu Dievu, Moksle as ieskau irodymu ir FAKTU. Bet as taves neverciu gi tiketi Dievu ir neatimu is taves teisiu jokiu del to , nesiulau taves deginti ant lauzo, kaip eretikes ar ne?

Kol kas nera jokiu FAKTU, kad sie skiepai padeda suvaldyti si virusa, Airijoje kas 5 pakliuves i ligonine pilnai paskiepytas, mirusiu irgi yra suskeipytu. Su didziausia vakcinacija ir vis tebesitesianciais ribojimais, teigiamu testu kiekis vel soka i ziemos lygius, turetu gi mazeti? Be visa ko zinau zmoniu, kurie labia blogai jauciais po skiepo ir kai kurie net mire, na zinoma sutapimas. Jei zmogus mirsta be skiepu, tai zinoma nuo korones, jei pilnai paskiepytas, nuo ko tik nori, tik ne nuo korones.
Keista, bet as jau dabar zinau daugiau nukentejusiu nuo skiepu, nei nuo covido.O ilgalaikiu poveikiu, net nezinom. Manau tevai, kurie skeipyja vaikus daro dideli nusikaltima.

Bet esme ne tame, kad ir vandeni verstum gerti, del tam tikru zmogaus teisiu apribojimu, TAI BUTU NETEISETA IR TAI YRA FASIZMAS. Esme priversti zmones daryti kazka, skiepus pakeis kitais dalykais, ziuresim, kai tavo ribos bus prieitos kaip tada snekesi...kai zydam dejo tokius pat apribojimus, pavzydingi pilieciai irgi galvojo, kad tai ju neliecia ir kad valdzia zino, ka daro...

BET KAIP TO NESUPRASTI doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 05, 11:29)
Nesuprantu, kas neleidžia pasiskiepyti ir būti pirmarūšiu. Tiek nedaug tereikia -petis už laisvę ir viskas biggrin.gif. Aš net jaunėlį sūnų paskiepijau, tikiuosi tada galės normaliai mokyklą lankyti . Nes nu dar vieni metai prie kompo pribaigs. Dabar jau tikrinau sveikatą, viena akim blogai mato 0,7, pernai abu vienetai buvo.

Tavo vaiko regos problemos ne nuo kompo. Kompas tik trigeris.
Paaiskinsiu, kaip pirmaklasei, nes taip tai nemanau, kad is karto susigaudysi ką reiškia 'trigeris'. As siandien labai kantri biggrin.gif . Lietuviškai, tai -šautuvo gaidukas. Vaikas tavo genetiskai greiciqusiai yra silpnos regos. Tai yra šautuvas. Sedejimas prie kompo pagreitina regos silpima, tai - gaidukas. Paspaudus gaiduką ginklas iššauna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 rugpjūčio 2021 - 12:28
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 05, 14:18)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Štai apie tokius neišprususius žmones aš ir rašiau.

Ne aš čia sugalvojau, tavo draugė lutukė tą žodį pavartojo biggrin.gif .
Gal nereikia čia manęs dabar akmenim mėtyt, nesiskiepykit, man tas pats. Neagituoju. Manęs niekas nevertė, pati pasirinkau.
O Nausėda irgi neapgins, gi pats agitavo skiepytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 05, 13:18)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Štai apie tokius neišprususius žmones aš ir rašiau.

zinok as be zodziu jau nuo tokiu teletabiu.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 05, 12:25)
Ne aš čia sugalvojau, tavo draugė lutukė tą žodį pavartojo biggrin.gif .
Gal nereikia čia manęs dabar akmenim mėtyt, nesiskiepykit, man tas pats. Neagituoju. Manęs niekas nevertė, pati pasirinkau.
O Nausėda irgi neapgins, gi pats agitavo skiepytis biggrin.gif

Jei tau tas zodis butu nepriimtinas, tu jo nebutum rašiusi.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 05, 12:25)
zinok as be zodziu jau nuo tokiu teletabiu.... unsure.gif

Cia netgi ne graudu. Cia lieka tik pirstu pasukioti prie smilkinio.
Atsakyti
Maja Di, prašau pakomentuok tai: dar pernai mažos parduotuvės buvo nesaugu, jas prievarta uždarinėjo, nes tipo ten visi užsikrės. O dabar jau būtent mažas leistų naudoti nesiskiepijantiems. Tu randi čia bent logikos grūdą?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 05, 14:24)
Tavo vaiko regos problemos ne nuo kompo. Kompas tik trigeris.
Paaiskinsiu, kaip oirmaklasei, nes taip tai nemanau, kad is karto susigaudysi ką reiškia 'trigeris'. As siandien  labai kantri  biggrin.gif . Lietuviškai, tai -šautuvo gaidukas. Vaikas tavo genetiskai greiciqusiai yra silpnos regos. Tai yra šautuvas. Sedejimas prie kompo pagreitina regos silpima, tai - gaidukas. Paspaudus gaiduką ginklas iššauna.

Nu nežinau, gal tu irgi mediciną baigus, bet mano gydytoja sakė, kad kompiuteris kalčiausias dėl to, po šių mokslo metų daugybė vaikų su pablogėjusiu regėjimu.
P.s. mano giminėj niekas akinių nenešiojo, tėvukas tik jau senatvėj skaitymui. Vyro pusėj irgi mažai silpnaregių.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 05, 14:29)
Maja Di, prašau pakomentuok tai: dar pernai mažos parduotuvės buvo nesaugu, jas prievarta uždarinėjo, nes tipo ten visi užsikrės. O dabar jau būtent mažas leistų naudoti nesiskiepijantiems. Tu randi čia bent logikos grūdą?

Oi, tos logikos daug kur nėra, tiek pernai darė nelogiškus sprendimus, tiek dabar.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 05, 13:20)
Kokiu mokslu tu tiki?
Juk esi ne mokslininke, ne virusologe.
Matai, kad dalis mokslininku izuliai meluoja, kaip galima tiket kazkokiais parsidavusiais mokslininkais.
O moksla reikia suvokti, deja nei tu nei as nesame toje srityje kompetentingi.
Tai jokiu mokslu tiketi negali, gali tiket tik parsidavusiais izuliai meluojanciais mokslininkais.
Jei jie izuliai meluoja vienur, tai kodel manai, kad apie vakcinas sako tiesa?
Papildyta:
Zinau, kad pas tave ner jokios savigarbos, sutiksii kad tau leistu bet koki marmala, tegu privartauja burys kareiviu, istosi i bet kokia partija jei ji duos koki galimybiu bilieta...
Zinai, kaip tokie zmones vadinami...

Kad esme, jog daug mosklininku kaip tik perspeja del skiepu, as nei negirdejau nors vieno virusologo, kuris teigtu, kad sie skeipai nekenksmingi ar padeda...Kas stumia skiepus tai tik politikai dauguma, na kokie dar gydytojai oftomologai ir panaisiai lotuliukas.gif Net pats Phizer CEO nepasiskiepyjo is kart smile.gif jis matai nenori uzimti kitu vieta lotuliukas.gif paskui ala pasiskiepyjo, kuom netikiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 rugpjūčio 2021 - 12:32
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 05, 12:29)
Nu nežinau, gal tu irgi mediciną baigus, bet mano gydytoja sakė, kad kompiuteris kalčiausias dėl to, po šių mokslo metų daugybė vaikų su pablogėjusiu regėjimu.
P.s. mano giminėj niekas akinių nenešiojo, tėvukas tik jau senatvėj skaitymui. Vyro pusėj irgi mažai silpnaregių.

As ne medikė, pasakoju tai, ka Lietuvoje gerai žinoma profesorė man aiškino is kur išlenda netikėtos ligos ir negalavimai. Tik jos dėka aš vis dar cia, todel neturiu pagrindo ja netiketi.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 05, 13:30)
Oi, tos logikos daug kur nėra, tiek pernai darė nelogiškus sprendimus, tiek dabar.

Ir? Tu nuleidusi galvelę klausai?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 05, 12:31)
Net pats Phizer CEO nepasiskiepyjo is kart smile.gif jis matai nenori uzimti kitu vieta lotuliukas.gif paskui ala pasiskiepyjo, kuom netikiu smile.gif

Aaaaaa...nu tiesiog šventas žmogus....
biggrin.gif

Vsio, mergučės, nesiriekit, aš - out.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 05, 13:17)
jei skiepas sutramdytų, tai tavęs niekas ir nebeužkrėstų tada pasiskiepijus. Ko bijai tada? Tavo vaikas dėl kompo akis praranda? Tai kas kaltas? Ne kompas? Ne skaitmenizuojama visuomenė? Tai dar daugiau paklūsk visom nesąmonėm, dar ne to tavo vaikui bus. O beje, tai ko tada nenori kokios lazerinės operacijos vaikui daryti? Gi tokie geri atradimai, toks puikus mokslas biggrin.gif

Jo patiko man tas meme is FB
Pirma kart pasaulio istorijoje, mes galime uzkresti liga, kurie nesregam tuos, kurie nuo to pasiskiepyjo biggrin.gif

Na butent, neveikia nieko su vaikais, neiseina i lauka, paskui vercia visus skiepytis atrodo tai pades doh.gif
Atsakyti