Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 04, 22:06)
Skaityk tu mane kuo mori, man negaila. Gali mane pavadinti net undine - as neprieštarausiu  biggrin.gif

Pakartosiu:
Tu tikrai ismesk tokia minti is savo galvos, kad tu man pasakysi 'nepritark ubuntei su monteverte' ir as pasakysiu 'klausau viršinyke, visada pasiruošus'.  biggrin.gif

Na, imperatyvus sau ir pasilik, nes aš iš tų (kaip ir tu), kurios pasielgia priešingai.

Bet dabartinis tavo chameleoniškumas, Burbe, labai ryškus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 04, 21:11)
Na, imperatyvus sau ir pasilik, nes aš iš tų (kaip ir tu), kurios pasielgia priešingai.

Bet dabartinis tavo chameleoniškumas, Burbe, labai ryškus unsure.gif

As visada busiu prieš hienų klaną, kad ir kokie personazai tai butu. Dabar jos (L ir M) yra ujamos juodosios mamkų masės. Kaip žinia, juodoji masė turi tokią savybę susiurbti viska aplink save. Ji gali viska susiurbti mamkose, tik ne mane, nes , kaip tu sakei''asmenybės yra nepalaužiamos" biggrin.gif biggrin.gif . As is principo stovesiu ujamų pusėje. Kai tave kas ujs mamkose - pasakyk man, as tave apginsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 rugpjūčio 2021 - 21:15
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 04, 23:05)

Bet problema ne čia. Problema: kodėl staiga ėmei palaikyti senas SM penktakolonininkes? Kas atsitiko?

Viskas keiciasi. Laikai keiciasi ir aplinkybes.
Buvo laikas kai rusai zadejo atsiusti agentus mane nunuodyti uz nepagarba Putinui.

Po keliu metu jei jau patys keike Putina, o as sakiau, kad jis nera toks blogas. Tai mane pradejo keikti visaip.

Dabar kai matau, ka daro konservatoriai, as jau i Putina ziuriu dar palankiau...
Konservatoriai jau viska sugriove ka tik buvo galima...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 04, 22:12)
As visada busiu prieš hienų klaną, kad ir kokie personazai tai butu. Dabar  jos yra ujamos juodosios mamkų masės. Kaip žinia, juodoji masė turi tokią savybę susiurbti viska aplink save. Ji gali viska susiurbti nqmkose, tik ne mane, nes , kaip tu sakei', asmenybės yra nepalaužiamos  biggrin.gif  biggrin.gif . As is principo stovesiu ujamų pusėje. Kai tave kas us mamkose - pasakyk ma, as tave  apginsiu  biggrin.gif

Tu matai, prieš keletą metų taip nemanei: čia tie soc. mokymai kam per 50 taip paveikė? Rašau be ironijos. Netikiu, Burbe unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 04, 21:16)
Tu matai, prieš keletą metų taip nemanei: čia tie soc. mokymai kam per 50 taip paveikė? Rašau be ironijos. Netikiu, Burbe unsure.gif

O kada as buvau kitokia su hienomis mamkose? Visada tų hienų buvo, tik tiek, kad kaip sakiau, juodoji skyle turi vieną įpatumą - suriurbti šviesą. Apsimesti ėriuku galima, bet ateina laikas, kai hienos ėriukų kailiuuose jau nebetelpa.

Gali rasyti ka nori, bet manes nepriversi pakeisti savo nuomones. Relax, neužsiiminėk mokymais ir grasinimais rodomuoju pirštu biggrin.gif , cia visi suauge...nors ir ne asmenybės biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 rugpjūčio 2021 - 21:29
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 04, 22:22)
O kada as buvau kitokia su hienomis mamkose? Visada tų hienų buvo, tik tiek, kad kaip sakiau, juodoji skyle turi vieną įpatumą - suriurbti šviesą. Apsimesti ėriyku galima, bet ateina laikas, kai hienos ėriykų kailiyuose jau nebetelpa.

*ypatumą

Kada kada - kada Ubuntu*** suaugusias moteris seksualinio gyvenimo doros mokė. Arba kada Montevertė su savo dievais pakalbėjus prakeiksmus siuntinėjo - gi adekvačiai ir griežtai reagavai. O juk ne viena griežtai reaguojanti buvai - tokių buvo dauguma. Ir reagavai tiksliai - savo patirtim. Ar dabar irgi?
Atsakyti
Ooo kokie zmones, kaip karsonas, kuris isejo, tik nezadejo gristi, bet grizo lotuliukas.gif
Burbe, pastininke gi tave kabina, kaip nesupranti, ji gi sake netradicines orientacijos, o dabar tau aiskiai sako i akis, tu jai patinki lotuliukas.gif gal del taves tik ir sugrizo, neapsikentusi biggrin.gif

O jei rimtai, kaip man liudna del tokiu zmoniu, kuriem vis kremlius vaidensi, kuriuos vis rusai puola, net emigrantu antpludyje mato tolima Putino ranka, toks siauras pasaulis. Susimastai, kas per trauma tokiem zmonem turejo atsitikti? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 04, 22:14)
Dabar kai matau, ka daro konservatoriai, as jau i Putina ziuriu dar palankiau...
Konservatoriai jau viska sugriove ka tik buvo galima...

Istorija kartojasi ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 04 rugpjūčio 2021 - 21:35
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 04, 21:29)
*ypatumą

Kada kada - kada Ubuntu***  suaugusias moteris seksualinio gyvenimo doros mokė. Arba kada Montevertė su savo dievais pakalbėjus prakeiksmus siuntinėjo - gi adekvačiai ir griežtai reagavai. O juk ne viena griežtai reaguojanti buvai - tokių buvo dauguma. Ir reagavai tiksliai - savo patirtim. Ar dabar irgi?

O tu atsimeni kaip 20 metų atgal mes akis vartėm mamkų vyrams? biggrin.gif biggrin.gif
Nebūk mielačnikė, pries 20 metu tiek tu, tiek as, tiek Marytė su Petrute kitaip bendravom. Niekada nebuciau pagalvojus, kad paštininkė kadanors rasys mamkose 'o tu atsimeni, ka rasei pries desimtmeti?"

Paštininke, man gėda dėl tavęs darosi, jeibogu biggrin.gif

Teletabiška juodoji masė siurbia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 rugpjūčio 2021 - 21:37
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 04, 22:35)
O tu atsimeni kaip 20 metų atgal mes akis vartėm mamkų vyrams mamkose?  biggrin.gif  biggrin.gif
Nebūk mielačnikė, pries 20 metu tiek tu, tiek as, tiek Marytė su Petraeus kitaip bendravom. Niekada nebuciau pagalvojus, kad paštininkė kadanors rasys mamkose 'o tu atsimeni, ka raseo pries desimtmeti?"

Paštininke, man gėda dėl tavęs darosi, jeibogu  biggrin.gif

Teletabiška juodoji masė siurbia.

Nieks manęs nesiurbia, nes aš net nežinau, apie ką tu.

Šachas ir matas tau, GAILU.

O juk galėjai išsisukt vienu sakiniu mirksiukas.gif

Ech unsure.gif

P.S. Aš grįšiu.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 04, 21:39)
Nieks manęs nesiurbia, nes aš net nežinau, apie ką tu.

Šachas ir matas tau, GAILU.

O juk galėjai išsisukt vienu sakiniu mirksiukas.gif

Ech unsure.gif

P.S. Aš grįšiu.

Nuuuuu...jei nesupranti, tai jau nelabai kas ir išaiškins.

Maldos juodajai skylei.
P.s. as tai jau ne. Einu savo cinamoninius užmesti ant vyro krūtinės biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 rugpjūčio 2021 - 21:44
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 04, 22:41)
Maldos juodajai skylei.

Aišku, kad ne.
Jei į ką pakeliu akis - tai tik į rugpjūčio kantiškąjį žvaigždžių dangų: bus ar nebus šiemet?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 04, 22:41)
Nuuuuu...jei nesupranti, tai jau nelabai kas ir išaiškins.

Maldos juodajai skylei.
P.s. as tai jau ne. Einu savo cinamoninius užmesti ant vyro krūtinės   biggrin.gif  biggrin.gif

ji koketuoja biggrin.gif

o tu ja dar gundai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 04 rugpjūčio 2021 - 21:55