Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 04, 19:42)
Diskutuoji nesaziningai. Cia diskusiju, o ne pasigyrimu klubas

O tai jei buciau parasius 'vaje, vaje, neturiu dokumentu jokiu, kad irodyciau, jog esu exemption', tai tada butu diskusija issirutuliavus? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 04, 19:50)
Ar taip dar būna? blink.gif Nu gal tik kokioj su psichine negalia dirbančių asmenų kontoroj biggrin.gif . Kavos pagėrimo pertraukėlės, pletkeliai, per nuotolį to neišeis padaryti. Su vienu atskirai gali pasikalbėt, bet man reikia kolektyvo.
O tu šneki kaip pavydus vyras biggrin.gif . Tokią vieną draugę turiu, jos vyras neleidžia (na anksčiau, kol jaunesnė buvo, dabar jau įprato namų šeimininke būti net nebesiprašo dirbti biggrin.gif ) jai dirbti, nes bijojo kad nesusirastų meilužio. Tai ji sakydavo- nu ir kvailys, jei norėsiu aš eidama į turgų spėsiu pasitvarkyti reikalus.
Tai visur tas pats, visoj Europoj. Net Maskvoj privalomi skiepai kai kurioms specialybėms biggrin.gif  Galit keliaut į Afriką, pas mus ateinančių vietą užimsit- ten fašizmo nėr biggrin.gif .

O va as niekada nemegau pletkininkų bendradarbiu. Tai taip žema.

Lietuvoje dabar bus idarbinami pabėgėliai. biggrin.gif Su jais nepapletkinsi, biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 rugpjūčio 2021 - 19:56
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 04, 21:50)
ATai ji sakydavo- nu ir kvailys, jei norėsiu aš eidama į turgų spėsiu pasitvarkyti reikalus.

Manoji niekur neina. Nei i parduotuve, nei i turgu viena. Tik po sklypa vaiksto... Net i darbo birza nuveziau atsizymet.

O del kavos, tai matai, gali gerti kava, ir skaityti SM pletkus
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 04, 21:54)
O tai jei buciau parasius 'vaje, vaje, neturiu dokumentu jokiu, kad irodyciau, jog esu exemption', tai

Giriesi, kad turi kazkokia ten pazyma. Kitas gyresi, kad sumokejo ir gavo pazyma kad pasiskiepijo. Tai suprantama, bet tai ne argumentas...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 04, 19:59)
Giriesi, kad turi kazkokia ten pazyma. Kitas gyresi, kad sumokejo ir gavo pazyma kad pasiskiepijo. Tai suprantama, bet tai ne argumentas...

As akis noriu pabadyti durniams, kurie kaip idiotai kartoja - ar tu pasiskiepinęs? Jei ne, tai tu ne musu kraujo!!!

biggrin.gif

As sakau - šikau aš ant jūsu ir tapnojau, kaimas kryžkelėje.

Mane stebina zmoniu bukumas, kurie nesupranta, jog ne visi gali skiepintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 rugpjūčio 2021 - 20:10
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 04, 21:54)
O tai jei buciau parasius 'vaje, vaje, neturiu dokumentu jokiu, kad irodyciau, jog esu exemption', tai tada  butu diskusija issirutuliavus?  biggrin.gif
Papildyta:

O va as niekada nemegau pletkininkų bendradarbiu. Tai taip žema.

Lietuvoje dabar bus idarbinami pabėgėliai.  biggrin.gif Su jais nepapletkinsi,  biggrin.gif

O ta čia nepletkini? Per visus galus.... Tu gal ne tiek, bet iki tokių nusipletkinimų būdavo, kad ojojoj, gyvai žmogų pažįstant iki tikių šlikštynių nedaeisi biggrin.gif . O pletkeliais aš vadinu pokalbius apie viską- nuo politikų iki pomidorų auginimo biggrin.gif
Tai kad pabėgėliai irgi nenori skiepytis biggrin.gif Ir dirbti, kaip suprantu, nelabai nori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 04, 22:08)

Mane stebina zmoniu bukumas, kurie nesupranta, jog ne visi gali skiepintis.

Tai zema... Cia panasu, kaip prie rusu reikedavo aiskinti, kad sergi ir gydytojas neleidzia gerti. Kitaip gaedavo ir is darbo ismesti, nes nepritampi prie kolektyvo.
Cia buvo senais laikais... Breznevo...
Keik zmoniu nusigere po truputi, nes neturejo valios pasakyt nenoriu gerti.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 04, 20:18)
O ta čia nepletkini? Per visus galus.... Tu gal ne tiek, bet iki tokių nusipletkinimų būdavo, kad ojojoj, gyvai žmogų pažįstant iki tikių šlikštynių nedaeisi biggrin.gif . O pletkeliais aš vadinu pokalbius apie viską- nuo politikų iki pomidorų auginimo biggrin.gif
Tai kad pabėgėliai irgi nenori skiepytis biggrin.gif Ir dirbti, kaip suprantu, nelabai nori ax.gif

Tu cia tai tikrai pletkini, vaikštai ir keiti spalvas, kaip chameleonas.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 04, 20:18)

Du kartus esu pasakius ilganosiams pletkininkams. Tiesiai I akis ziuredana paklausiau 'o koks tavo reikalas?'
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 04, 21:30)
Tu cia tai tikrai pletkini, vaikštai ir keiti spalvas, kaip chameleonas.

Tu irgi, Burbanti, - taip, kad net gailu skaityt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 04 rugpjūčio 2021 - 20:49
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 04, 20:44)
Tu irgi, Burbanti, - taip, kad net gailu skaityt unsure.gif

As ir keisiu, nes as mamkose esu personazas - kada issidirbineju, kada rimta, kada meluoju, kada teisybe sakau. Tu nemaisyk manes su vargsemis moteriskemis, kurioms mamkos - ju gyvenimas.

Tik nelabai supratau tavo sakinio prasmes. Ka reiskia ' kad net galiu skaityt'?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 rugpjūčio 2021 - 20:53
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 04, 21:51)
As ir keisiu, nes as mamkose esu personazas - kada issidirbineju, kada rimta, kada meluoju, kada teisybe sakau.  Tu nemaisyk manes su vargsemis moteriskemis, kurioms mamkos - ju gyvenimas.

Ne, tai netiesa. Tu nesi personažas. Esi ryški asmenybė (na, čia iš serijos, kai asmenybė trukdo vaidmeniui) ir kaip asmenybė rašai. Kitaip nereaguotum į daugelį dalykų taip, kaip reagavai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 04, 21:51)
As ir keisiu, nes as mamkose esu personazas - kada issidirbineju, kada rimta, kada meluoju, kada teisybe sakau.  Tu nemaisyk manes su vargsemis moteriskemis, kurioms mamkos - ju gyvenimas.

Tik nelabai supratau tavo sakinio prasmes. Ka reiskia ' kad net galiu skaityt'?

ten turėjo būti "gailu" - tie piršteliai mano, ak wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 04 rugpjūčio 2021 - 20:59
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 04, 20:54)
Ne, tai netiesa. Tu nesi personažas. Esi ryški asmenybė ir kaip asmenybė rašai. Kitaip nereaguotum į daugelį dalykų taip, kaip reagavai smile.gif

Reaguoju i viska taip kaip noriu butent tą dieną biggrin.gif Matau, kad kabliuką užmest galiu - reaguosiu taip, kad mano reakcija iššauktų reakciją biggrin.gif
Visos tqi žino, bet vis karts nuo karto savanoriškai užsikabina. Ar cia mano kaltė? Ne. Cia norincių užsikabinti pasirinkimas.
As vis karts nuo karto paklausiu - kodel jus norit zaisti psichologinius zaidimus apie juos nieko nesuprasdamos? Gazlaitingas turi tiek ivairių formų. Tu bandai vieną iš jų ant mano kupros biggrin.gif . Tu zinai kokią ar tai tavo firminis vienintelis budas?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 04, 20:58)
ten turėjo būti "gailu" - tie cerebriniai piršteliai mano, ak wub.gif

Pagailėk tu manęs vargšės biggrin.gif

Tu tikrai ismesk tokia minti is savo galvos, kad tu man pasakysi 'nepritark ubuntwi su monteverte' ir as pasakysiu 'klausau viršinyke, visada pasiruošus'. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 rugpjūčio 2021 - 21:05
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 04, 22:00)
Reaguoju i viska taip kaip noriu butent tą dieną  biggrin.gif Matau, kad kabliuką užmest galiu - reaguosiu taip, kad mano reakcija iššauktų reakciją  biggrin.gif
Visos tqi žino, bet vis karts nuo karto savanoriškai užsikabina. Ar cia mano kaltė? Ne. Via norincių užsikabinti pasirinkimas.
As vis karts nuo karto paklausiu - kodel jus norit zaisti psichologinius zaidimus apie juos nieko nesuprasdamos? Gazlaitingas turi tiek ivairių formų.
Papildyta:

Pagailėk tu mqnęs vargšės  biggrin.gif

Taip, sutinku. Ir šiuo postu tik patvirtinai, kad esi asmenybė, o ne vaidmuo/personažas, nes jais tiesiog negali būti.

Bet problema ne čia. Problema: kodėl staiga ėmei palaikyti senas SM penktakolonininkes? Kas atsitiko?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 04, 22:00)
Pagailėk tu manęs vargšės  biggrin.gif

Atsiprašau.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 04, 21:05)
Taip, sutinku. Ir šiuo postu tik patvirtinai, kad esi asmenybė, o ne vaidmuo/personažas, nes jais tiesiog negali būti.

Bet problema ne čia. Problema: kodėl staiga ėmei palaikyti senas SM penktakolonininkes? Kas atsitiko?
Papildyta:

Atsiprašau.

Skaityk tu mane kuo mori, man negaila. Gali mane pavadinti net undine - as neprieštarausiu biggrin.gif

Pakartosiu:
Tu tikrai ismesk tokia minti is savo galvos, kad tu man pasakysi 'nepritark ubuntei su monteverte' ir as pasakysiu 'klausau viršinyke, visada pasiruošus'. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 rugpjūčio 2021 - 21:07