Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Žu žu @ 2021 07 21, 10:34)
Nejuokink su savo nurodymais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

Teletabine silpnaprote.
Slykstu
Atsakyti
https://www.delfi.lt...s.d?id=87747869
Lai skleidžia tik tokias žinutes biggrin.gif ... Kodėl paneiginėti propogandą? Kam pasakoti, kad sutinka ištiestom rankom... Gal išgirs pabėgėliai, pagalvos, kad neverta čia bėgti biggrin.gif
Atsakyti

Šlykštu, Idomucia, yra diedas smurtautojas, kuris šlykštus pats sau.

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 07 21, 09:46)
Lai skleidžia tik tokias žinutes biggrin.gif ... Kodėl paneiginėti propogandą? Kam pasakoti, kad sutinka ištiestom rankom... Gal išgirs pabėgėliai, pagalvos, kad neverta čia bėgti biggrin.gif

Ot prioritetai Lietuvos valdžios - kad tik kas Europoje nepagalvotu, jog nelegalai neguldomi ant pūkinių patalų.
Tegul geriau susirūpina Lietuvos vaikų namais, kur išbujojus pedofilija ir smurtas.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 07 21, 09:52)
<p>Šlykštu, Idomucia, yra diedas smurtautojas, kuris šlykštus pats sau.</p>

Eik dergtis I teletabyną, niekam tu cia neidomi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 liepos 2021 - 09:58
QUOTE(Maja Di @ 2021 07 21, 11:46)

aš irgi taip pagalvojau. Skaitau irakiečių forumą, ten pilna LT žiniasklaidos straipsnių apie Baltarusijos- Lietuvos pasienį, naują jų maršrutą. Šitą straipsnį irgi komentuoja, sutriko, įtaria, kad gali būti to paties informacinio karo dalis, bet gal ir ne, klausinėja migravusių, ar gavo nuo lietuvių lazdų.
LT sakyčiau mažiau galėtų rašyti apie pliką sieną ir migrantams teikiamas paslaugas. "Žinutę" turėtų skleisti visi , ne tik Landsbergis.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 07 21, 11:52)
<p>Šlykštu, Idomucia, yra diedas smurtautojas, kuris šlykštus pats sau.</p>

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 07 21, 10:35)

Klausimas - tu skaitai save labai protinga?
Be asmeniškumų nesugebi? Taip savo mizerną savivertę pritempi iki norimo lygio? Kur dingo tavo solidarumas su Moonte ignoruoti chamus, kurie lenda i asmeniškumus? O gal tu personažas su dvigubais standartais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 liepos 2021 - 10:45
Naujasis kanadietis - 7 mėnesius oro uoste įstrigęs buvęs sirų pabėgėlis Alas Kontaras.

Alas Kontaras sako, kad Kanada nėra tobula šalis, tačiau pastaruosius dvejus metus čia gyventi yra svajonė.
„Aš gyvenau skirtingomis diktatūros formomis ir formomis - man 40 metų ir aš niekada gyvenime nebalsavau.

"Tai nereiškia, kad tai geriausia šalis. Tai yra šalis, kurioje jie turi sistemą, kurioje niekas nėra aukščiau įstatymų, kur jūs turite vertę kaip žmogus, kur turite teises ir balsą, kur turite laisvę tikėti ir kalbėk. „Tai, ką aš čia turiu, yra neįmanomos svajonės milijonams visame pasaulyje, todėl aš džiaugiuosi kiekviena minute [Kanadoje]“, - sakė jis.

https://www.cbc.ca/n...48Zlc54Jvj_-G4A

O aš pagalvojau, kad jie savo moteris ir vaikus laiko beteisiais. Bet teises iš esmės labai vertina. Bet tik savo atžvilgiu.
LT irgi vis dar reitinguoja žmones.
Atsakyti
Ner ką atsakyti, maiflavere? To ir reikejo tiketis. Tu vyrų nemėgsti paprasciausiai. Tai islenda karts nuo karto tavo postuose. Ne to tikejaisi is gyvenimo ir savo vyrų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 liepos 2021 - 10:58
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 21, 12:47)
Ner ką atsakyti, maiflavere?  To ir reikejo tiketis. Tu vyrų nemėgsti paprasciausuai. Tai islenda karts nuo karto tavo postuose. Ne to tikejaisi is gyvenimo ir savo vyrų?

MB irgi vyru gilumoje nemeegsta ir juos niekina.
Tai va gavo mane i gyvenimo gala...

Buvo kazkurioje pasakoje uzdavinys: "Ateik nei nuoga nei apsirengusi"

Tai panasi problema toms vyru nekentejoms. Su boba gyventi nenori , vyru nekencia gilumoje.
Nu tiek tiek gerai, kai pamato pavoju, tai migom pasako, kad zmona buti jai patinka isgaruoja feminizmas.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 21, 12:40)
Be asmeniškumų nesugebi? Taip savo mizerną savivertę pritempi iki norimo lygio? Kur dingo tavo solidarumas su Moonte ignoruoti chamus, kurie lenda i asmeniškumus? O gal tu personažas su dvigubais standartais?

Jie tiesiog sunkiai mastanti propagandiste.
Ubuntiene cia buvo inikus cituoti Kremliaus popoganda kaip koks trolis. Bet susieme moteriske ir kur kas placiau ziuri.

Net Kisiliovo chebra kur kas placiau ziuri...
Nes SSSR buka propoganda zlugdama palaidojo po savimi visa sojuza, tai jau bando nekartoti klaidos.

Kuribingumas yra neikainuojama vertybe net labiausia uzkietejusiems dogmatikams ortodoksams
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 21, 10:58)
MB irgi vyru gilumoje nemeegsta ir juos niekina.
Tai va gavo mane i gyvenimo gala...

Buvo kazkurioje pasakoje uzdavinys: "Ateik nei nuoga nei apsirengusi"

Tai panasi problema toms vyru nekentejoms. Su boba gyventi nenori , vyru nekencia gilumoje.
Nu tiek tiek gerai, kai pamato pavoju, tai migom pasako, kad zmona buti jai patinka isgaruoja feminizmas.

As išsigimusį dabartinių laikų feminizmą laikau nelaimingų moterų sanbūriu. Jos piktos del to ir griežia dantimis, tabaluoja savo nuogais papais visur, nes dėmesio nori biggrin.gif
Kaip kitaip gqlima pavadinti nuogų moterų eisenas? Jei jų vyrai glamonetų jų krūtis, grožėtūsi jomis, dažnai ikristų i jų cinamoninius biggrin.gif argi atsirastų būtinybė jas apnuoginti viešai? Cia lygtais paskutinės baltarusės buvo išsirengę neperseniai? biggrin.gif Nedapisto*s bobos ir tiek. Tiek feministės, tiek kai kurios mamkose esancios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 liepos 2021 - 11:09

o ką ji skaito? Romaną? :D  :D  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 07 21, 14:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72853974" data-time="1626856835"><div><p>Klausimas - tu s<strong>kaitai</strong> save labai protinga?
Be asmeniškumų nesugebi? Taip savo mizerną savivertę pritempi iki norimo lygio? Kur dingo tavo solidarumas su Moonte ignoruoti chamus, kurie lenda i asmeniškumus? O gal tu personažas su dvigubais standartais?</p></div></blockquote><p>o ką ji skaito? Romaną? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif​ </p>

Neradai prie ko labiau prisikabinti?

Chamėms vieta teletebyne.
Atsakyti