Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 07 18, 11:46)
Kaip as FB neseku Jagelaviciutes, Uzkalnio, Vaitulionio, Lago, taip cia SM galima neskaityti to negatyvo. Po akim atsitiktinai paklius gal 10%, o visi kito nematysi, jei pati taip nuspresi.
</p><p>Kai kurios nares seniai perzenge padorumo, sveiko proto, morales ribas. As tikrai nesuprantu kaip tu dar tikiesi jas pakeisti. smile.gif Tau gal procesas patinka, dalyvauti tame sarsale paciai. smile.gif
</p>

Jei man sekasi su jais riteis, tai dar neraiskia, kad tai mano siekiamybe.

Jei zmones, mastantys ir vertinantys situacija kaip Maja Di (nieko asmeniskai, tiesiog ji siandiena parase savo situacijos vertinima, kuris labai tiko pletoti minti), nesusimastys apie savo neprincipinguma chamiskumui T.y. vieni ignoruos, o kiti ir toliau diskutuos, nes mane neiskaudino, o kito iskaudinimas man nublanksta, nes idomiau diskutuoti su chamu. Tuomet nieko gero nebus.

Camui darai atkirti ne todel kad patinka, o todel kad esi neabejingas chamiskumui, nesvarbu kam.
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2021 07 18, 10:58)
kaip tai tūpčiojama. Konvenciją dėl pabėgėlių statusą pasirašė LR vien dėl mūsų pačių apsaugos. Juk šalia teroristų gyvendami bet kada patys galim atsidurti jų padėty, ant košės kelis metus.
Bet pasaulis kaip organizmas - iš užpakalio plauką ištrauki , o ašaros iš akių bėga. Irakas žmones nuskurdino, Lukašenka savo žmones į kalėjimą uždarė, o ašaros bėga mums. Konvencija dabar jau piktnaudžiaujama. Visada piktnaudžiaujančių buvo. Bet šiai dienai 2000 nelegalų nėra ta situacija, kad iš Konvencijos išstot, ar skubiai bele kokius kitus, prieštaraujančius konvencijai surašyt. Tai, sakyčiau, sudėtingi dalykai. Ne per 3 mėnesius išsprendžiami. Daro vyriausybė, kas šiai dienai realu- saugo sieną, vyksta derėtis su Iraku, mokosi iš Turkijos, nelegalus laiko uždarytus, nagrinėja ir akivaizdu, kad atmes jų prašymus  suteikti statusą, leidžiantį gyventi čia.

Pritariu, nesikartosiu. Puikiai sudelioti akcentai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 07 18, 12:36)
Negi manai, kad Is Sviesos, juk jos veiksmus galima lengvai numatyti, su tavimi bendraus.

Ji neidomi. Nesugeba nieko kiek sudetingesnio suvokti, mintys sabloniskos primityvios.
Pazistu zmoniu dirbanciu mokslo institucijose mokslininkais. Tai atviro proto zmones. O cia ka matau, tai tiesiog kazkur prisigraibius ziniu moteriske bandanti kazka vaidinti. Matai intelekto nesuvaidinsi
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 07 18, 12:55)

Pritariu, nesikartosiu. Puikiai sudelioti akcentai.

Chrestomatinis padlizishkumo pavyzdys
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 18, 11:51)
Gal issiblaivyk?

Bendrose temose postai rasomi VISIEMS. Ir visai neidomu, kad manai, kad gali cia organizuoti kazkokia ATVIRA-PRIVACIA diskusija.
Negali.
Nori su kazkuo asmeniskai pabendraut, kad niekas netrukdytu - rasai asmenine zinute.
Tokios bendravimo taisykles...

Cia internetas, net baliuje jei nori su kazkuo pasisneket privaciai nueini i sona, o ne bendrauji visiems girdint prie stalo.
Jei visiems girdint tai SU VISAIS

Pakako pirmo teiginio.
Kitko neskaiciu.

Plesyk gerkle vienas, be manes.
Gydytis kaip tu nesiuntinesiu. As gi ne tu.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 18, 11:56)
Ji neidomi. Nesugeba nieko kiek sudetingesnio suvokti, mintys sabloniskos primityvios.
Pazistu zmoniu dirbanciu mokslo institucijose mokslininkais. Tai atviro proto zmones. O cia ka matau, tai tiesiog kazkur prisigraibius ziniu moteriske bandanti kazka vaidinti. Matai intelekto nesuvaidinsi
Papildyta:
Chrestomatinis padlizishkumo pavyzdys

Ziauriai kulturinga ir turininga neva diskusija, tik tokia geba palaikyti Idomucia.

TAigi cia esantys, Jums spresti, kiek jus pakantus chamiskumui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 18 liepos 2021 - 11:01
QUOTE(Moonte @ 2021 07 18, 13:00)

TAigi cia esantys, Jums spresti, kiek jus pakantus chamiskumui.

BUTENT.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 07 18, 12:47)
va tave cambala izeide, bet ji neizeide kitos, ir tai kitai, visai idomu padiskutuoti su ja.

Manęs ji neįžeidė. Ji visiškas nulis, kad galėtų įžeisti, tik prikurianti istorijų ir nešiojanti pletkus, pačios dakurtus iki begalybės, po visą SM forumą ir dar besikeikianti. Tiesiog ji tokia tuščia garsiai šaukianti pikta boba ant kurios tikriausiai ir daktarai nepyksta. Tuščia vieta įžeisti negali. Kažin ar yra forume tokių kam su ja būtų įdomu "diskutuoti" biggrin.gif
Man tai atrodo, kad jūs, "bediskutuojančios" su ja, bijote jai griežtesnį žodį pasakyti, kad savo neapykantos strėlių neatsuktų į jus ir nebebūtų ištikimu šuneliu, aplojančiu jūsų nedraugus biggrin.gif .
Labai džiaugiuosi, kad jos šioj temoj neliko, nes kartais jos šlykščius postus netyčia perskaitydavau, kai kažkas pakomentuodavo biggrin.gif .
Pačiai irgi siūlau užsidėti ignorą nepatinkantiems personažams, ne tik laiko, bet ir nervų sutaupo. O paneiginėjant- "ne, aš ne tokia" nieko nepasieksi 4u.gif .
Taip, aš irgi būnu bjauri, taip, dažnai neteisi ir man dėl to kartais gėda. Bet visi mes žmonės, su savo trūkumais ir privalumais. Su savo įsitikinimais. Jei norisi su kažkuo diskutuoti, kodėl ne, bet lysti į asmeniškumus- stora plona, myžnė ar koks tavo vyras ar tu pati degradas, yra žema. Tiek. Norėtųsi kad tema būtų į temą, o ne kapstymasis po priešų patalus ir pasakojimai kas kažkada kažką pasakė... Džiaugiuosi, kad cambalos nebėra, bet tuščia vieta niekada nebūna, atėjo burbanti biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 18, 12:04)

O chamu forume maziau... mirksiukas.gif
Ir yra didele tikimybe, kad jei noresi cia likti ir ZMOGISKAI BENDRAUTI, privales keisti savo bendravimo stiliuka...

Na o jei ne, chamizmas ir toliau pletosis, tuomet, po dabartinio santykiu aiskinimosi, gretos dar labiau sumazes. TAunreiks dar iekoti ka pateletabinti ir padurninti.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 07 18, 12:09)
Manęs ji neįžeidė. Ji visiškas nulis, kad galėtų įžeisti, tik prikurianti istorijų ir nešiojanti pletkus, pačios dakurtus iki begalybės, po visą SM forumą ir dar besikeikianti. Tiesiog ji tokia tuščia garsiai šaukianti pikta boba ant kurios tikriausiai ir daktarai nepyksta. Tuščia vieta įžeisti negali. Kažin ar yra forume tokių kam su ja būtų įdomu "diskutuoti" biggrin.gif
Man tai atrodo, kad jūs, "bediskutuojančios" su ja, bijote jai griežtesnį žodį pasakyti, kad savo neapykantos strėlių neatsuktų į jus ir nebebūtų ištikimu šuneliu, aplojančiu jūsų nedraugus biggrin.gif .
Labai džiaugiuosi, kad jos šioj temoj neliko, nes kartais jos šlykščius postus netyčia perskaitydavau, kai kažkas pakomentuodavo biggrin.gif .
Pačiai irgi siūlau užsidėti ignorą nepatinkantiems personažams, ne tik laiko, bet ir nervų sutaupo. O paneiginėjant- "ne, aš ne tokia" nieko nepasieksi 4u.gif .
Taip, aš irgi būnu bjauri, taip, dažnai neteisi ir man dėl to kartais gėda. Bet visi mes žmonės, su savo trūkumais ir privalumais. Su savo įsitikinimais. Jei norisi su kažkuo diskutuoti, kodėl ne, bet lysti į asmeniškumus- stora plona, myžnė ar koks tavo vyras ar tu pati degradas, yra žema. Tiek. Norėtųsi kad tema būtų į temą, o ne kapstymasis po priešų patalus ir pasakojimai kas kažkada kažką pasakė... Džiaugiuosi, kad cambalos nebėra, bet tuščia vieta niekada nebūna, atėjo burbanti biggrin.gif .

Maja Di, tai nera esme. Esme yra tame, kad nesant moderatoriams, forumo nariaituri buti pincipingi, tam kad nepaversti savo temos siukslynu.

Del to, vieningai, turi buti duotas atkirtis Cambalos ir Montevertes rietenoms temoje.
Todel, vieningai, visi turi buti nepakantus chamiskumui. BE jokiu pasiteisinimu.

Ir jei as, Moonte, neturedama argumentu pavadinsiu Idomucia senu, nupezusiu uraidiotu. Man VISI padarys pastaba, duos suprasti, kad taip elgtis nedera, net ir tie nikai kurie man simpatizuoja. O jei as neatsizvelgsiu, tarkim ta dena su manimi visai niekas nebendrautu. O jei ir toliau dergsiuosi is kitaip mastanciu nei as, nebendrauti savaite, ar visai net nustoti, ignoruoti.

Turi buti atsakas i chamizma. Musu tikrai nera daug.
As suprantu, kad galimi minimalus nusizengimai, ne dievai esam, bet jukprivaloma pagarbiai bendrauti, ne turgaus lygmeniu.

Geriausias pvz.
Siandiena Is Sviesos ir mjforever, rasydamos savo mintis, pasvarstymus, "numete akmeneli i mano darza". Bet visa tai, buvo padaryta, graziai, civilizuotai. Be jokio zeminimo, izeidinejimo, nes ju isakyta kritika buvo konstruktyvi. Tos kritikos issakymas, jos pateikimo maniera, nebuvo skirta zeminimui, o tam kad susimastyciau. Besidalindamos savo pastebejimais, jos sugebejo man palikti erdve, paaiskinti savo veiksmu intencija.

Tai puiki pamoka, kaip zmones sugeba civilizuotai, nepritardmi veiksmams, isreiksti savo nepritarima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 18 liepos 2021 - 11:29
QUOTE(Moonte @ 2021 07 18, 13:18)

Ir yra didele tikimybe, kad jei noresi cia likti ir ZMOGISKAI BENDRAUTI, privales keisti savo bendravimo stiliuka...

Su teletabem bendrauti nenoriu niekaip. Nei teletabiskaii maloniai, nei teletabiskai cambaliskai.
Visai nepykstu, neisizeidziu. Tiesiog nera prasmes, jei matai, kad kita puse net nesupranta minties.

Tai gana kategoriska salyga. Bendravime turi buti prasme.

Mes jau apie daug ka diskutavome ir ne karta. Aiskios nuomones, aiskus momentai kur kita puse nepajeegi suprasti...

Nenuostabu, kad kai kurie nariai diskusijas isnaudoja zhaisdami pigius emocinius pasiputimu ar vaizdavimo kas as cia tokia zaidimus. Matyt nevertina sios vietos...

Dar manau, kad forumo dalyviai paseno ir tai neigiamai paveike ju gebejimus pakesti ir suprasti kitokius poziurius
Atsakyti
pasikarojau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 18 liepos 2021 - 11:30
QUOTE(Maja Di @ 2021 07 18, 12:28)
Cambala mane įžeidė? Juokauji gal. Kaip tuščia vieta gali įžeisti? Ji tiesiog pikta nelaiminga moteris, kuri norėdama save balinti, juodina kitus, kuria pletkus apie neįtikusius jai nikus, perpasakoja metų metais kažkieno pasakytus žodžius, kurie nuo teisybės šimtmečiais nutolę. Ir dar be viso to keikiasi kaip vežikas. Apie ką su ja galima "diskutuoti" biggrin.gif ?  Kartais galvoju, kad jūs bijot jei kažką pasakyti, nuraminti, kad ir ant jūsų galvų nepapiltų srutų krūvos arba nustotų loti ant jūsų "priešų" kaip ištikimas šunytis.
Labai džiaugiuosi, kad ji išsinešdino iš šios temos, nes kartais, kai kas pacituodavo, netyčia perskaitydavau jos neapykanta persunktus postus. Ir pačiai siūlau užsidėti ignorą nepatinkamiems nikams, ir laiko ir nervų susitaupo biggrin.gif .
Taip, aš irgi būnu bjauri, taip, dažnai būnu neteisi, kartais dėl pasakyto žodžio būna gėda. Bet visi mes žmonės, su savo privalumais ir trūkumais (negi niekad nepastebėjai, kad ir pas tave jų yra ax.gif ). Bet knaisiotis po patalus, vadinti myžnėm ir nenusisekusius antro galo reikalus kažkam pastoviai primetinėti yra žema. Baigiau. Daugiau nenoriu ne į temą šnekėti.

Maja Di, kaip tusciai vietai, perdaug demesio.
Kaip tai tuscia vieta neitakoja, tu gi atsiakei bendravimo su adekvacia grupe nariu vien todel, kad temoje yra cambala.

AS pakartosiu, siuo metu, viskas kas buvo blogai, paliekam anapus. Visi kuriam civilizuotas bendravimo taisykles, kur nera vietos chamizmui.

Toks mano pasiulymas.

As asmeniskai galiu vardan normalaus bendravimo atsiriboti nuo praeities, net jei pasirodys lutuke ir prades civilizuotai, be asmeniskumu diskutuoti. Nemeluosiu, asmeniniu pokalbiu tarp mudvieju vargu ar bus, bet jei nebus asmeniskumu jos argumentuose, as visai normaliai galiu testi su ja diskusija.

Taigi, kiekvienas musu renkasi. Svarinam savo mazute bendruomene, ar leidziame ja paversti visiska kloaka.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 18, 12:27)
Su teletabem bendrauti nenoriu niekaip. Nei teletabiskaii maloniai, nei teletabiskai cambaliskai.
Visai nepykstu, neisizeidziu. Tiesiog nera prasmes, jei matai, kad kita puse net nesupranta minties.

Tai gana kategoriska salyga. Bendravime turi buti prasme.

Mes jau apie daug ka diskutavome ir ne karta. Aiskios nuomones, aiskus momentai kur kita puse nepajeegi suprasti...

Nenuostabu, kad kai kurie nariai diskusijas isnaudoja zhaisdami pigius emocinius pasiputimu ar vaizdavimo kas as cia tokia zaidimus. Matyt nevertina sios vietos...

Dar manau, kad forumo dalyviai paseno ir tai neigiamai paveike ju gebejimus pakesti ir suprasti kitokius poziurius

Tavo pasirinkimas.
Tuomet pradek teseti savo deklaracijas.
Nustok su manimi bendrauti t.y. atsakineti i mano ir kitu neva teletabiu postus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 18 liepos 2021 - 11:41
QUOTE(Moonte @ 2021 07 18, 13:18)
Ir jei as, Moonte, neturedama argumentu pavadinsiu Idomucia senu, nupezusiu uraidiotu. Man VISI padarys pastaba, duos suprasti, kad taip elgtis nedera,

Rasai ka nori ir niekas nei demesio kreipia nei pastabu duoda.

Bobute cia ivede nauja lygi, kad galima ir klyno fotkes postinti aptarrinet. Galima keiktis. Paciai tas OK.
Tai jau kazkieno keikimai cia neturi jokio poveikio.

Keik manee kaip nori bet rasyk protingai... Ir bus verta skaityti. Nes protingu zmoniu truksta, tai pakenciami ju ivairus nemalonus iprociai.
Atsakyti

O chamu forume maziau... mirksiukas.gif

Na o jei ne, chamizmas ir toliau pletosis, tuomet, po dabartinio santykiu aiskinimosi, gretos dar labiau sumazes. TAunreiks dar iekoti ka pateletabinti ir padurninti.
Papildyta:

Maja Di, tai nera esme. Esme yra tame, kad nesant moderatoriams, forumo nariaituri buti pincipingi, tam kad nepaversti savo temos siukslynu.

Del to, vieningai, turi buti duotas atkirtis Cambalos ir Montevertes rietenoms temoje.
Todel, vieningai, visi turi buti nepakantus chamiskumui. BE jokiu pasiteisinimu.

Ir jei as, Moonte, neturedama argumentu pavadinsiu Idomucia senu, nupezusiu uraidiotu. Man VISI padarys pastaba, duos suprasti, kad taip elgtis nedera, net ir tie nikai kurie man simpatizuoja. O jei as neatsizvelgsiu, tarkim ta dena su manimi visai niekas nebendrautu. O jei ir toliau dergsiuosi is kitaip mastanciu nei as, nebendrauti savaite, ar visai net nustoti, ignoruoti.

Turi buti atsakas i chamizma. Musu tikrai nera daug.
As suprantu, kad galimi minimalus nusizengimai, ne dievai esam, bet jukprivaloma pagarbiai bendrauti, ne turgaus lygmeniu.

Geriausias pvz.
Siandiena Is Sviesos ir mjforever, rasydamos savo mintis, pasvarstymus, "numete akmeneli i mano darza". Bet visa tai, buvo padaryta, graziai, civilizuotai. Be jokio zeminimo, izeidinejimo, nes ju isakyta kritika buvo konstruktyvi. Tos kritikos issakymas, jos pateikimo maniera, nebuvo skirta zeminimui, o tam kad susimastyciau. Besidalindamos savo pastebejimais, jos sugebejo man palikti erdve, paaiskinti savo veiksmu intencija.

Tai puiki pamoka, kaip zmones sugeba civilizuotai, nepritardmi veiksmams, isreiksti savo nepritarima.

Geriausias atsakas i chamizma yra ignoras.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 18, 12:38)
Rasai ka nori ir niekas nei demesio kreipia nei pastabu duoda.

Bobute cia ivede nauja lygi, kad galima ir klyno fotkes postinti aptarrinet. Galima keiktis. Paciai tas OK.
Tai jau kazkieno keikimai cia neturi jokio poveikio.

Keik manee kaip nori bet rasyk protingai... Ir bus verta skaityti. Nes protingu zmoniu truksta, tai pakenciami ju ivairus nemalonus iprociai.

Paziurek i apacia. Zmones skaito, o tai svarbiausia. Yra vilties, kad grudas pasises ir sudygs.

Pagaliau priminsiu, tu su teletabiais nebendrauji, tau neidomu.

Taigi, ne as, o tu savo skambiom deklaracijom ireminai save. As buvau pasiruosusi, neleisti itakoti praeiciai santikius su tavimi, ir tavo kompanija.

O dabar...
Laikykis savo zodzio. Tai tavo, ne mano pasirinkimas.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 07 18, 12:41)
Geriausias atsakas i chamizma yra ignoras.

Butent.

Bet ignoruoti turi VISI, MAZOS BENDRUOMENES NARIAI.

Kad chamas pajaustu savo elgesio pasekmes.
O tai dabar, forumo chamai yra itakoti nenubaustumo jausmo.
Atsakyti