Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 17, 17:44)
4u.gif  as tave paliksiu savaitgaliui su tavo jau gana sunkiai žabojamu negatyvu. Sunku tau bus sulaukti pirmadienio, kad galetum isspjauti uzsilikusią dalį savo pūlių, bet turek kantrybės - as pirmadieni pasirodysiu.  4u.gif  4u.gif

Kas tau belieka.
Kam idomu, kada tu cia pasirodysi... Jei ir pasiges kas, tai tik tavo sunauja.
Ka pasejai, ta ir pjausi. Situcija po savaitgalio nepakis. Lisi i akis, ambrisi, rasau rimtai, nepagailesiu. Pirma nepradesiu, noresi diskutuoti i tema, jokiu problemu, tik pradesit chamavoti zmonems, pereisi i asmeniskumus, ieskosi subenese neegzistuojanciu slieku, ruoskis atitinkamam bendravimui. Zinoma, butu gerai, kad si darba padarytu moderatoriai, bet ju nera.

Ir neapeliuok i mano mandaguma ir kulturinguma. Tokie kaip tu zmones, neapsunkti nei mandagumo, nei kulturos, bandote tuo manipuliuoti ir piktnaudziauti. Mandagumas, zmoniu kulturingumas, jums yra manipuliacijos jais irankis, nes jiems tai yra vertybe.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 07 17, 17:04)
Kas tau belieka.
Kam idomu, kada tu cia pasirodysi... Jei ir pasiges kas, tai tik tavo sunauja.
Ka pasejai, ta ir pjausi. Situcija po savaitgalio nepakis. Lisi i akis, ambrisi, rasau rimtai, nepagailesiu. Pirma nepradesiu, noresi diskutuoti i tema, jokiu problemu, tik pradesit chamavoti zmonems, pereisi i asmeniskumus, ieskosi subenese neegzistuojanciu slieku, ruoskis atitinkamam bendravimui. Zinoma, butu gerai, kad si darba padarytu moderatoriai, bet ju nera.

Ir neapeliuok i mano mandaguma ir kulturinguma. Tokie kaip tu zmones, neapsunkti nei mandagumo, nei kulturos, bandote tuo manipuliuoti ir piktnaudziauti. Mandagumas, zmoniu kulturingumas, jums yra manipuliacijos jais irankis, nes jiems tai yra vertybe.

Bandai mano marškinius uzsideti sau ant pečių. Kvaila. Tu niekada nebusi ne tai, kad geresnė už mane tokiuose psichologiniuose žaidimuose, tu isvis niekada net nebusi salia stovejusi manęs. Galiu paaiskinti kodel - tu neturi tiek isdirbtos kantrybės. Kantrybės sulaukti tinkamo momento parasyti tinkamus zodzius.
Tu ką darai - strakalioji, tqmpaisi bet kada, kada gqlvelė tavo sumasto. Taip dalykai 'I dešimtuką' nesidaro. Tam reikalinga kantrybė, kantrybė ir dar kartą kantrybė. O tu jos neišsidirbus.

Dabar tikrai viskas biggrin.gif Darbą baigiau, mano vyrai mane užkvietė I Nansos. Visdelto sestadienis, ane? mirksiukas.gif 4u.gif
console.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 17, 18:32)
Bandai mano marškinius uzsideti sau ant pečių. Kvaila. Tu niekada nebusi ne tai, kad geresnė už mane tokiuose psichologiniuose žaidimuose, tu isvis niekada net nebusi salia stovejusi manęs. Galiu paaiskinti kodel - tu neturi tiek isdirbtos kantrybės. Kantrybės sulaukti tinkamo momento  parasyti tinkamus zodzius.
Tu ką darai - strakalioji, tqmpaisi bet kada, kada gqlvelė tavo sumasto. Taip dalykai 'I dešimtuką' nesidaro. Tam reikalinga kantrybė, kantrybė ir dar kartą kantrybė. O tu jos neišsidirbus.

Dabar tikrai viskas  biggrin.gif  Darbą baigiau, mano vyrai mane užkvietė I Nansos. Visdelto sestadienis, ane?  mirksiukas.gif  4u.gif
console.gif

Ponia Rita, kas cia atsisveikino... Oi kiek daug ditirambu sau parasei. Va ir Idomucia, pastoviai apie save raso. Ir uarda neprasoma, is lempos, raportuoja, kur ir ka veikia. Ne veltui giminingos sielos.

Siaip, pirmas pacios "prakolas". Kur pacios isgirta kantrybe... jau su atsakymu reikejo palaukti bent jau iki primadienio. Pati gi esi ne Moonte mirksiukas.gif
Aciu, o va man galima nesireminti i pacios remus. Daugiau erdves zaidimui. O apie kantrybe as paciai priminsiu.

Gyvenimas parodys, kas yra kas, pamatysim. Kaip ne kaip 4 metus mokiausi, neva is geriausios. Issuki as priimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 17 liepos 2021 - 17:45
O dabar, as noreciau kreiptis i visus, dar cia likusius.

Noriu pasiulyti, kad pasvarstytumet, kaip mes, bednrom jegom, kai nera moderatoriu, galetume musu bendravimo erdveje islaikyti svaria, kur nera pakantumo asmeniskumams, palaikyti civilizuotus, madagumu pagristus santikius.
Atsakyti

O dabar, as noreciau kreiptis i visus, dar cia likusius.

Noriu pasiulyti, kad pasvarstytumet, kaip mes, bednrom jegom, kai nera moderatoriu, galetume musu bendravimo erdveje islaikyti svaria, kur nera pakantumo asmeniskumams, palaikyti civilizuotus, madagumu pagristus santikius.

Mes turime savo uždarą temą,kurioje bendraujame civilizuotai ir mandagiai,į kurią nepageidautini asmenys nepatenka.Manau problema yra išspresta.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2021 07 17, 20:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="72853006" data-time="1626540587"><div><p>O dabar, as noreciau kreiptis i visus, dar cia likusius.

Noriu pasiulyti, kad pasvarstytumet, kaip mes, bednrom jegom, kai nera moderatoriu, galetume musu bendravimo erdveje islaikyti svaria, kur nera pakantumo asmeniskumams, palaikyti civilizuotus, madagumu pagristus santikius.</p></div></blockquote><p>Mes turime savo uždarą temą,kurioje bendraujame civilizuotai ir mandagiai,į kurią nepageidautini asmenys nepatenka.Manau problema yra išspresta.</p>

Taip ir tai labai nuostabu, kai gali ramiai, zmogiskai bendrauti.
As irgi taip pradzioje galvojau, bet tai ne tas pats.

Ten nera nei Asakos, pastininkes, mjforever, mementoo, Majos Di, Aimejos ir kitu, reciau pasirodanciu nariu.

Kodel reikia atsisakyti, del nesugebanciu adekvaciai, su pagarba bednrauti, diskusijos su kitais asmenimis...

Aplamai, kodel mes turime apsiriboti savo uzdara tema, isesmes nieko neizeide. O chamai tarpsta, uzurpavo Majos Di kurta tema, pradeda jai, temos autorei, nurodineti, kaip ir kas privalo jos kurtoje temoje bendrauti...

Is esmes, forume yra tik keli chamai...
Atsakyti

Ten nera nei Asakos, pastininkes, mjforever, mementoo, Majos Di, Aimejos ir kitu, reciau pasirodanciu nariu.

Kodel reikia atsisakyti, del nesugebanciu adekvaciai, su pagarba bednrauti, diskusijos su kitais asmenimis...

Aplamai, kodel mes turime apsiriboti savo uzdara tema, isesmes nieko neizeide. O chamai tarpsta, uzurpavo Majos Di kurta tema, pradeda jai, temos autorei, nurodineti, kaip ir kas privalo jos kurtoje temoje bendrauti...

Yra ignore funkcija. Dar yra gebejimas nesivelti i bereiksmes diskusijas.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 07 17, 17:44)
Va ir Idomucia, pastoviai apie save raso. Ir uarda neprasoma, is lempos, raportuoja, kur ir ka veikia. Ne veltui giminingos sielos.

Nu laba diena. Kaip tai iš lempos? Bandau paaiskint, nes matau nlb suprantat ar pamiršot smile.gif O kas pastoviai suokia "neva", "neva" ( Jūsų tas "tiek ilgai neva uarda nebuvus"). Oh, kaip norisi tą uarda "pritempti" prie savęs, neva kartu su jumis as dieną/naktį SM skaitau. Šiaip geranoriškai paaiškinau jums, kad man atostogos, paaiškinau ir apie telefono naudojimo subtilybes, nu ne SM aš, ne SM. Nors ir kaip jums noretusi. Kas dar neaišku?
Be to čia ne jūsų forumas, kad įsijautte į seimininkes vaidmenį... raportuosiu ką noresiu ir kada noresiu. Čia jau ne jūsų reikalas. Eikit į savo tema, ten ir nurodinekit kam apie ką rašyti.

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 07 17, 19:34)

Tai ir bendraukit, kas trukdo?
Pilnai pritariu, is esmes, forume yra tik keli chamai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 17 liepos 2021 - 20:31
QUOTE(Moonte @ 2021 07 17, 21:34)

sakyčiau, paprastai: visus tuos serijinius nepraustaburnius ir piktybinius ignoruot, jiems nereplikuot, negavę atsako liks su savimi ir vietoje mūsų įžeidinėjimo ieškos kitos jų nusivylimo terapijos.

Ir SM bus vėl visai gražus socialinis tinklas biggrin.gif

tik, kad, Moonte, manau, Tave pešiotis su jais kažkiek veža. Tu juos triuškini, man tai patinka. Bet eigą Tu žinai.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 07 17, 21:30)
Nu laba diena. Kaip tai iš lempos? Bandau paaiskint, nes matau nlb suprantat ar pamiršot smile.gif O kas pastoviai suokia "neva", "neva" ( Jūsų tas "tiek ilgai neva uarda nebuvus"). Oh, kaip norisi tą uarda "pritempti" prie savęs, neva  kartu su jumis as dieną/naktį  SM skaitau.  Šiaip geranoriškai paaiškinau jums,  kad man atostogos, paaiškinau ir apie telefono naudojimo subtilybes, nu ne SM aš, ne SM. Nors ir kaip jums noretusi. Kas dar neaišku?
Be to čia ne jūsų forumas, kad įsijautte  į seimininkes vaidmenį... raportuosiu  ką noresiu ir kada noresiu. Čia jau ne jūsų reikalas. Eikit į savo tema, ten ir nurodinekit kam apie ką rašyti.
Papildyta:

Tai ir bendraukit, kas trukdo?
Pilnai pritariu, is esmes, forume yra tik keli chamai

Vel islindo.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 07 17, 20:35)
Vel islindo.

Tik tiek? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 07 17, 21:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="72853014" data-time="1626543257"><div><p>Taip ir tai labai nuostabu, kai gali ramiai, zmogiskai bendrauti.

Is esmes, forume yra tik keli chamai...</p></div></blockquote><p>Yra ignore funkcija. Dar yra gebejimas nesivelti i bereiksmes diskusijas.
</p>

QUOTE(mjforever @ 2021 07 17, 21:31)
sakyčiau, paprastai: visus tuos serijinius nepraustaburnius ir piktybinius ignoruot, jiems nereplikuot, negavę atsako liks su savimi ir vietoje mūsų įžeidinėjimo ieškos kitos jų nusivylimo terapijos.

Ir SM bus vėl visai gražus socialinis tinklas  biggrin.gif 

tik, kad, Moonte, manau, Tave pešiotis su jais kažkiek veža. Tu juos triuškini, man tai patinka. Bet eigą Tu žinai.

Na ok. Ilga laika ignoravom, atsiskyrem, del to atsiskyreme nuo idiomiu, turininciu ka pasakyti grupes zmoniu.

Ir kas per ta laiko pakito?
Ar tai itakojo kaip nors chamus?

Skaitant tai ka jie raso, kaip jie nurodineja Majai Di temos autorei, ar mylimukei, Montekristai kurios uzeidavo su pasilikusiais cia persimesti keliais zodziais...
Nesakyciau, kad veza, man maloniau butu su diskutuojanciais pabendrauti.

Bet ir neneigsiu, kad esu tam abejinga.

QUOTE(uarda @ 2021 07 17, 21:38)
Tik tiek?  unsure.gif

Kaip tau, ir tiek perdaug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 17 liepos 2021 - 20:43