QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 07 17, 21:10)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="72853014" data-time="1626543257"><div><p>Taip ir tai labai nuostabu, kai gali ramiai, zmogiskai bendrauti.
As irgi taip pradzioje galvojau, bet tai ne tas pats.
Ten nera nei Asakos, pastininkes, mjforever, mementoo, Majos Di, Aimejos ir kitu, reciau pasirodanciu nariu.
Kodel reikia atsisakyti, del nesugebanciu adekvaciai, su pagarba bednrauti, diskusijos su kitais asmenimis...
Aplamai, kodel mes turime apsiriboti savo uzdara tema, isesmes nieko neizeide. O chamai tarpsta, uzurpavo Majos Di kurta tema, pradeda jai, temos autorei, nurodineti, kaip ir kas privalo jos kurtoje temoje bendrauti...
Is esmes, forume yra tik keli chamai...</p></div></blockquote><p>Yra ignore funkcija. Dar yra gebejimas nesivelti i bereiksmes diskusijas.
</p>
QUOTE(mjforever @ 2021 07 17, 21:31)
sakyčiau, paprastai: visus tuos serijinius nepraustaburnius ir piktybinius ignoruot, jiems nereplikuot, negavę atsako liks su savimi ir vietoje mūsų įžeidinėjimo ieškos kitos jų nusivylimo terapijos.
Ir SM bus vėl visai gražus socialinis tinklas
tik, kad, Moonte, manau, Tave pešiotis su jais kažkiek veža. Tu juos triuškini, man tai patinka. Bet eigą Tu žinai.
Na ok. Ilga laika ignoravom, atsiskyrem, del to atsiskyreme nuo idiomiu, turininciu ka pasakyti grupes zmoniu.
Ir kas per ta laiko pakito?
Ar tai itakojo kaip nors chamus?
Skaitant tai ka jie raso, kaip jie nurodineja Majai Di temos autorei, ar mylimukei, Montekristai kurios uzeidavo su pasilikusiais cia persimesti keliais zodziais...
Nesakyciau, kad veza, man maloniau butu su diskutuojanciais pabendrauti.
Bet ir neneigsiu, kad esu tam abejinga.
QUOTE(uarda @ 2021 07 17, 21:38)
Tik tiek?
Kaip tau, ir tiek perdaug.