Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 16, 19:24)
Kartok - as esu rami, as esu rami,  as neturiu imaginary priešų.....................

JUms gi tai nepadeda...
Butu gi pofig, kaip teigiat, nereguotumet i mano provokacijas.

O dabar, i kiekviena mano izvalga reaguojat, cia itariu del savo isgirtos bet tariamos ramybes...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 07 16, 18:27)
JUms gi tai nepadeda...
Butu gi pofig, kaip teigiat, nereguotumet i mano provokacijas.

O dabar, i kiekviena mano izvalga reaguojat, cia itariu del savo isgirtos bet tariamos ramybes...

Ziurek kokią pagalvytę sodo supynėms nupirkau biggrin.gif
Ir po darbelio led us valgau nom nom biggrin.gif , oras pasaka wub.gif

Ar tu moki pasidziaugti?

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Sulūš supynės, kai užsėsi! 

Atsakyti
Kazkaip tu labai susirupinusi mano svoriu biggrin.gif
As nieko negaliu padaryti, kad storos moterys (cia aš biggrin.gif ) turi namus su supynemis biggrin.gif , o kudos (cia tu biggrin.gif ) tik butelius su ferma gyvių biggrin.gif

Mano pirmieji agurkėliai wub.gif Ka tu sodinai uošvių sode?

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 liepos 2021 - 21:52

Nieko nesodinau, mėgaujuosi poilsiu, o agurkų ir kitko išgaliu nusipirkt😅

Atsakyti
Niekada nesuprasiu personažų, kurie per dieną trinasi SM neva vien tam, kad pasakytų, kaip jiems čia visi "nė motais", o paskui deda savo asmenukes.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 07 16, 08:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72852421" data-time="1626384193"><div><p>Lb sunku vartotojo įkelta nuotraukakodėl turėčiau rašyti? Apie putina vartotojo įkelta nuotrauka? Jeigu rimtai, net nepamenu apie ką rašete, neatidziai gal skaičiau... vien uzgauliojimai, kokios mes protingos, rastingos, ..os, ..os, ..os ir panašiai.
Oi tikrai, moonte, ilgokai nebuvau, "ne neva" vartotojo įkelta nuotrauka. Atostogos... 3 sav. telefonas tik pokalbiams. Jokių FB, instagram, SM ir t.t.
Suprantu, kad sunku patikėti, kai pačios visa vasarą praleidžiat SM, <strong>skaičiuojat kas ir kiek prisijungia, rašo...</strong>
Neringa nuostabi, tik šiemet nesveikai brangi.
pasigrožėkit geriau Baltijos jūra:
<a data-ipb='nomediaparse' href=''>vartotojo įkelta nuotrauka</a>]
</p></div></blockquote><p>Tai, kad pati prisijungete ir paskaiciavote, kiek kas raso smile.gif
</p>

Kur ir kada paskaiciavau? Berods jūs rasete kas šią vasarą daugiau čia "sėdėjo" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 07 16, 08:28)
1)O kas cia apie Putina rase?

2) uarda, esate ne tas zmogus, su kuriuo bent jau man malonu bendrauti. Net is mandagumo. Nereikia man aiskinti apie savo gyvenimo t.y. telefono naudojimo subtilybes. Man isvis neidomu, kas ten pas Jus ir kaip............ Bla, bla, bla, bla, bla

1) Jus bigsmile.gif
2) Na tuomet reikėtų vengti tu žmoniu, kurie jums sukelia neigiamas emocijas. Ane?
Ir moonte, nebukit juokinga... Suaugusiu žmoniu auklėjimas visiskai bergždzias reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 07 17, 06:53)
<p>Nieko nesodinau, mėgaujuosi poilsiu, o agurkų ir kitko išgaliu nusipirkt😅</p><p></p>

Verkia duonelė tinginio valgoma biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2021 07 17, 07:12)
Niekada nesuprasiu personažų, kurie per dieną trinasi SM neva vien tam, kad pasakytų, kaip jiems čia visi "nė motais", o paskui deda savo asmenukes.

Jūs net politikoje nelabai gaudotes, ta ka jau ca kalbeti apie personažus. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 07 17, 08:17)
Kur ir kada paskaiciavau? Berods jūs rasete kas šią vasarą daugiau čia  "sėdėjo"  biggrin.gif

As ir tada pagalvojau, kad butent ji pati pradejo pirma visus akaiciuoti. Bet cia teletabių tokia maniera -pacios muša ir pačios rėkia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 liepos 2021 - 09:09
QUOTE(uarda @ 2021 07 17, 09:17)
Kur ir kada paskaiciavau? Berods jūs rasete kas šią vasarą daugiau čia  "sėdėjo"  biggrin.gif
Papildyta:

1) Jus  bigsmile.gif
2) Na tuomet reikėtų vengti tu žmoniu, kurie jums sukelia neigiamas emocijas. Ane?
Ir moonte, nebukit juokinga... Suaugusiu žmoniu auklėjimas visiskai bergždzias reikalas.

uarda, nebukite juokinga, neauklekite Moontes.
Kada pati pradesite savo izvagas praktikuoti gyvenime, uzsiemusi jus musu. Diskusijai laiko neva neturi, palotipirmoji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 17 liepos 2021 - 09:14
Moonte, tai kaip su uogiene, ar atsiusi poniai Rita sloikiuką kitą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 07 17, 08:12)

Va as irgi to nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 07 17, 09:16)
Va as irgi to nesuprantu.

Tu bijai, kad tave kas neatpazintu, nes apsijuoktum pries visa kaima, todel bijai net agurku nuotrauka ideti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti