Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(mjforever @ 2021 07 16, 18:21)
Prieš LVŽS suvažiavimą – susiskaldymas partijos gretose: prieš R. Karbauskį stoja ir daugiau valstiečių

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...ieciu-20112861/

šitos rietenos man patinka  biggrin.gif plėšia Karbauskio kaukes jau savi. Netikėtai padoriai elgiasi Sinkevičius.

Kaip manai, ar nepasinaudos Skvernelis sia suirute? Nepabandys suskaldyti partijos ir tapti, atskilusios dalies pirmininku? Neabejoju, jei tai padarytu, turetu labai dideli sansa kituose
Seimo rinkimuose.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 07 16, 19:20)

Praleidai, dar ir tai, kad abejojama ir tavo padorumu.

Tai nelabai svarbu internetinese diskusijose.
Abejoti visuomet verta.
Siaip tai turetum suprati mano padorumo ribas, kas man brangu vertinga, o kas ne.
Mano vaiku man gaila, bet niekuo jiems negaliu padeti.

Ir tu migrantu gaila... Bet jiems negalime padeti.

Man ir Putino gaila... Jis buvo labai zmoniskas ir zmoniskus tikslus aiskino, bet salis kuria jis valdo yra BAISI. Manau jis tapes ikaitu, negali visko trenkti, neesbus dar blogiau...

Lukoshenka - sudetingesnee padetis, nes jam nuvaziaves stogas. Bet juk jus dvasios ligonius irgi uzjauciat...

Baisus tas pasaulis...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 07 16, 17:08)

Ponia Rita,
Kas Jums daugiau belieka. As puikiai suprantu tamstos poreiki gintis, bet nuo savo nieksybes, nepabegsit, net virtualiam pasaulelyje. Savo elgesio pasekmes su kaupu semiat, is ten ir neapykanta neva teletabems, kad EILINI KARTA LIKOTE UZDURU. Jums gi tenka bendrauti su savo lygmeniu, lutukem, Idomuciom ir t.t. Man patiko, kad pagrindine Jusu visu bendravimo tema, teletabiu aptarimas  mirksiukas.gif Ziauriai turininga neva diskusija.

Ar tave taip zeidzia faktas, kad yra tokiu personazu, kuriems nei motai teletabės ir jų irštva? Kas cia tokio keisto? Tai normalu. O kad tu cia lakstai su manimi pasirieti, tai dar nereiskia, kad as su tavimi riesiuos biggrin.gif Juokinga tu man, as rimtai i tavo postus negaliu reaguoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 07 16, 19:24)
Kaip manai, ar nepasinaudos Skvernelis sia suirute? Nepabandys suskaldyti partijos ir tapti, atskilusios dalies pirmininku? Neabejoju, jei tai padarytu, turetu labai dideli sansa kituose
Seimo rinkimuose.

Manai bus kiti rinkimai?

labai neaisku kas bus po 3 metu.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 16, 18:27)
Tai nelabai svarbu internetinese diskusijose.
Abejoti visuomet verta.
Siaip tai turetum suprati mano padorumo ribas, kas man brangu vertinga, o kas ne.
Mano vaiku man gaila, bet niekuo jiems negaliu padeti.

Ir tu migrantu gaila... Bet jiems negalime padeti.

Man ir Putino gaila... Jis buvo labai zmoniskas ir zmoniskus tikslus aiskino, bet salis kuria jis valdo yra BAISI. Manau jis tapes ikaitu, negali visko trenkti, neesbus dar blogiau...

Lukoshenka - sudetingesnee padetis, nes jam nuvaziaves stogas. Bet juk jus dvasios ligonius irgi uzjauciat...

Baisus tas pasaulis...

Taip, taip...
Tu, tu, kas tau svarbu...

Man pofig. Supratai.

Diskusijos su tavim daugiau, niekada nebus. Ir visai nesvarbu, kad tu del to eilini karta, kad as tave ignoruoju, vemsi ant manes, ups rasysi savo tiesa, apie virtualu nika Moonte, nezinodamas nei asmens kodo, nei turedamas teismo verdikto.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 16, 18:30)
Manai bus kiti rinkimai?

labai neaisku kas bus po 3 metu.

................................................................
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 07 16, 19:24)
Seimo rinkimuose.

manyčiau, kad per mažai suirutės, kad skiltų. Tas mažumų klausimas yra toks jautrus, kad visada supurto politiką. Šiuo metu atsiskyrimas Skvernelio & co būtų paverstas suvaivorykštėjimu, o tada visai menka jėga rinkimuose beliktų.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 07 16, 19:33)

Tu, tu, kas tau svarbu...

Man pofig. Supratai.

...niekada nebus. Ir visai nesvarbu, kad tu del to eilini karta, kad as tave ignoruoju, vemsi ant manes, ups rasysi savo tiesa, apie virtualu

Siaubas, kas su zmonemis buna
Atsakyti
Moontė užpyko hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 16, 18:28)
Ar tave taip zeidzia faktas, kad yra tokiu personazu, kuriems nei motai teletabės ir jų irštva? Kas cia tokio keisto? Tai normalu. O kad tu cia lakstai su manimi pasirieti, tai dar nereiskia, kad as su tavimi riesiuos  biggrin.gif  Juokinga tu man, as rimtai i tavo postus negaliu reaguoti  biggrin.gif

Cha, cha, cha...
Ponia Rita, pati nors tuo tikit?
Manot kad visi cia kvaili?

Jus perdaug demesio skiriat tai temai, skaiciuojat kiekviena neva teletabio krustelejima, kad dabar irodinetumet, kad Jums neidomu.

Na vartykites, vartykites, gal Jumis ir patikes paciai belikusios "barikadu puse", bet...
Bet tas maivymasis, vaidyba sventos nekaltybes, kai deklaruojat, kad paciai pofig kitu nuomone, kad esate pati uz save atsakinga... Kazkaip su pacios elgesiu kertasi mirksiukas.gif,
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 16, 18:39)
Siaubas, kas su zmonemis buna

QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 16, 18:42)
Moontė užpyko  hihihi.gif

Kaip JUms reikia demesio, kaip Jums reikia reakcijos... Sedit kaip du ciuciai apacaioje ir laukiat... Nesulauke ambrijat.
Manot ir toliau galesit sikti, kita diena su jumis kaip niekur nieko kas dalinsis savo mintimis, polemizuos... Jei Jus abu taip manot, vadinasi esat kvailesni, nei galvojau.

Ne ponia Rita, tai su pikciu nieko bendro neturi, na neverti Jus to. As Jumis, ne tik kaip forumo personazais, o zmonemis, kurie daro ir dangsto nieksybes, bjauriuosi. Tik tiek. Todel, su jumis niekada nebus diskusijos, tik pesiojimasis, jei ikyriai lisit i akis.

Gyvenkit taikoj su savo sazine.
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2021 07 16, 18:39)
manyčiau, kad per mažai suirutės, kad skiltų. Tas mažumų klausimas yra toks jautrus, kad visada supurto politiką. Šiuo metu atsiskyrimas Skvernelio & co būtų paverstas suvaivorykštėjimu, o tada visai menka jėga rinkimuose beliktų.

Jei, vertinsime nudienos realijoje, tai taip. Bet iki rinkimu yraa laiko.
Kai bus rinkimai, manyciau, LGBT klausimas bus laikinai numarintas, niekam jis nepatogus. Konservatoriai ir tie yra pasidaline, nenores prarasti religingu savo rinkeju.

O del zaliuju partijos, kaip ten sakoma - lavina kalnuose prasideda nuo vienos sniego gniustes.
Atsakyti
Moonte, džyyyzis biggrin.gif ...psichologiskai pradėk ruoštis savaitgaliui...sakyk -ram ram jaaaaaaaaammmmm, ryt mano siela skraidys dangaus sodais, bus rami ir šviesi...............
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 16, 19:14)
Moonte, džyyyzis  biggrin.gif ...psichologiskai  pradėk ruoštis savaitgaliui...sakyk -ram ram jaaaaaaaaammmmm, ryt mano siela skraidys dangaus sodais, bus rami ir šviesi...............

Visiskai sutinku.
Su Jumis, Ponia Rita, kalbeti apie svaria sazine, tai tas pats, kaip su katinu, pridergusiu i geliu vazona.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 07 16, 18:21)
Visiskai sutinku.
Su Jumis, Ponia Rita, kalbeti apie svaria sazine, tai tas pats, kaip su katinu, pridergusiu i geliu vazona.

Kartok - as esu rami, as esu rami, as neturiu imaginary priešų.....................
Atsakyti