Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

Nesinervinkite taip, ponia Rita. Suprantu, rakeneles dreba, tekstukas dubliuojasi.

P.S.
As gi zinau, kad SM sistema streikuoja, bet kodel nepaziadus su Jumis, Jusu gi zaidimo metodais.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 07 16, 15:54)
Nesinervinkite taip, ponia Rita. Suprantu, rakeneles dreba, tekstukas dubliuojasi.

P.S.
As gi zinau, kad SM sistema streikuoja, bet kodel nepaziadus su Jumis, Jusu gi zaidimo metodais.

Baik tu verkti mamkose biggrin.gif ir ieskoti kaltų visur ir priešų. Juokini zmones, jeibogu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 07 16, 17:31)
Papildyta:
As tave dar karta klausiu, tavo vaikai siuksles, O Lutuke del savo elgesnio, ne?

Lutuke, Sani, Ubuntiene. Tai tik vardai.... Jie negali buti siuksles.

Mano vaikaii yra mano vaikai.
Man jie realus...

Tamsteliai jie nerealus, nes as neskelbiau jokiu asmens duomenu nei apie juos nei apie save.
Todel tai tik simboliai diskusijose.

Tu vaiku motina pasirupino ju statusu... Rimtos pasekmes sukeltos.

O va Ubuntienes internetinee kuryba tai tik erzinimas is kazko per daug isijauttusio i elektronini pasauli.
Tokie elektroniniai piesiniai nieko nereiskia.
Kazkada zmones tikejo faksais, kaip dokumentu... Kol nesuzinojo, kad su kompu galima nupaisyti bet ka po to nusiusti per faxmodema
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 16, 16:56)
Baik tu verkti mamkose  biggrin.gif  ir ieskoti kaltų visur ir priešų. Juokini zmones, jeibogu  biggrin.gif

Nesiteisinkit, ponia Rita, nesiteisinkit...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 16, 17:02)
Lutuke, Sani, Ubuntiene. Tai tik vardai.... Jie negali buti siuksles.

Mano vaikaii yra mano vaikai.
Man jie realus...

Tamsteliai jie nerealus, nes as neskelbiau jokiu asmens duomenu nei apie juos nei apie save.
Todel tai tik simboliai diskusijose.

Tu vaiku motina pasirupino ju statusu... Rimtos pasekmes sukeltos.

O va Ubuntienes internetinee kuryba tai tik erzinimas is kazko per daug isijauttusio i elektronini pasauli.
Tokie elektroniniai piesiniai nieko nereiskia.
Kazkada zmones tikejo faksais, kaip dokumentu... Kol nesuzinojo, kad su kompu galima nupaisyti bet ka po to nusiusti per faxmodema

Moonte irgi tik nikas, bet jo aplinka, neva niko suformuota, pati jaudina mirksiukas.gif

Kitavertus, Idomucia, as puikiai tvarkausi su demagogais. Paciam nusprusti i potemes nepavyks.

Esme ne varduose, esme atitinkamo zmogaus, siame forume POELGYJE. Tik del jo nikas, verciau uz niko pasislepes zmogus, buvo ivertintas, kaip siuksle.

Jums gi del to, vadovaujantis paties logika, neturejo buti skauda. Kam rekejo begti i teletabiu tema ir ten kelti sarsala?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 liepos 2021 - 16:18
QUOTE(Moonte @ 2021 07 16, 16:06)
Nesiteisinkit, ponia Rita, nesiteisinkit

Tu rimtai nesupranti, kad juokini zmones su savo amzinu verkslenimu 'mane įiiiiižeidėeeeeee!!!' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 16, 17:09)
Tu rimtai nesupranti, kad juokini zmones su savo amzinu verkslenimu 'mane įiiiiižeidėeeeeee!!!'  biggrin.gif

Ponia Rita, as suprantu, tamstos bandyma bent taip isaugoti savo pacios sutersta reputacija. Kaip ne kaip, Jus jau senai nevirtualus asmuo.
Dangstant net virtualia nieksybe, svarus nebusi. O kad biciuliuojates su sukciumi, kaip ten Jus pastinikei issireisket, esate toje pat barikadu puseje, tai tik tamstos atestacija. Kita vertus, o su kuo Jums biciuliuotis, juk su visais susiedusi esat, tai ir taikotes su tuo kas yra mirksiukas.gif

AS puikiai suprantu tamstos pikti, tais kurios vadinate teletabiais. Nemalonu, kai lieki uz duru, kai didzioji forumo dalis buvo maloniai pakviesta, net cambala.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 liepos 2021 - 16:20
QUOTE(Moonte @ 2021 07 16, 18:06)
Esme ne varduose, esme atitinkamo zmogaus, siame forume POELGYJE.

Na zinot... Net normalus teismai ivertina tikslus ir paskemes.

Jei kazkas sukurptu koki "dkumenta" kad jus tvirkinot vaikus ar prekiaujat narkotikais, jau tai butu nusiklastama.

O kai padaro bajeri ten kur jus turetumet prisiminti, tai jaau tik bajeris...

Na gal jums skaudi vieta, as manot prisimenu ka rasiau... tai manes taip nepaimsi... O kas neprisimena tai gal ir negerai padare, kad pasijuoke is to
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 07 16, 16:14)
Ponia Rita, as suprantu, tamstos bandyma bent taip isaugoti savo pacios sutersta reputacija. Kaip ne kaip, Jus jau senai nevirtualus asmuo.
Dangstant net virtualia nieksybe, svarus nebusi. O kad biciuliuojates su sukciumi, kaip ten Jus pastinikei issireisket, esate toje pat barikadu puseje, tai tik tamstos atestacija. Kita vertus, o su kuo Jums biciuliuotis, juk su visais susiedusi esat, tai ir taikotes su tuo kas yra  mirksiukas.gif

AS puikiai suprantu tamstos pikti, tais kurios vadinate teletabiais. Nemalonu, kai lieki uz duru, kai didzioji forumo dalis buvo maloniai pakviesta, net cambala.

Jazau, jazau biggrin.gif kas gali ant tavęs pykti? As kaip buvau virtuali, taip ir liksiu biggrin.gif Nera man cia nei priešų, nei draugų, yra tik durnos ir dar durnesnės lotuliukas.gif džuokas biggrin.gif

Apie kokias duris tu kalbi? Tu pati uz ju neilgai teišbuvai, atlėkei atgal prie mano papo prisiglausti biggrin.gif Moonte, prajuokinai nerealiai biggrin.gif

Eik tu geriau braškių uogienę virti, paskui man pora sloikiukų atsiūsi. Ar atsiūsi? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 liepos 2021 - 16:46
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 16, 17:22)
Na zinot... Net normalus teismai ivertina tikslus ir paskemes.

Jei kazkas sukurptu koki "dkumenta" kad jus tvirkinot vaikus ar prekiaujat narkotikais, jau tai butu nusiklastama.

O kai padaro bajeri ten kur jus turetumet prisiminti, tai jaau tik bajeris...

Na gal jums skaudi vieta, as manot prisimenu ka rasiau... tai manes taip nepaimsi... O kas neprisimena tai gal ir negerai padare, kad pasijuoke is to

Forume vadinti savo vaikus siukslemis, tai nereikia teismo verdikto.
TAu net nemotais, kai lutuke, pati savo ranka patvirtino kad klastojo zinute...

Kita vertus, man priekaistauji, kad as neva sureiksminu foruma, o dabar tu kalbi apie teismus... Prie ko cia kazkiokio ten virtualaus niko nieksybes ir teismas? Ar neperdaug garbes?
TAu nereikia teismo verdikto, kad burnoti ant bobutes ant Montekristos, kuri lutuke pavadino siuksle, nes ji kalstojo zinutes... Tu puoli i uzdara tema su savo tiesomis, dergdamas ja, kokio velnio, juk tai tik forumas, zmones issake savo nuomone...

Tu labai noretum, kad as isiskaudinciau, kad tavo, ar kitos tavo prietelkos zodziai, veiksmai mane zeistu. Ar gali suvokti, kad bandymai zeminti zmogu, veikia tik pradzioje, jus visi jau ta liminta virsijote. Supranti. Is taves, ir tavo neva taikiuju draugiu, bent jau as NIEKO GERO NESITIKIU. O po lutukes farso, jus tiesiog neigalus nieko daugiau padaryti... Tos vakarystes tavo stangos, tiesiog apgailetinos. Tu rasai ta savo nuomone, o man taip taves gaila... Tik nepainiok do gailescio su panieka, man taves zmogiskai gaila

Supranti, kad tai ka padare lutuke, ir tai kad jus visa tai pateisinot, tai jusu nenuplaunama deme. Juk visi, cia likusieji atsimena kas buvo, negi manote, kad ju vertinima neitakoja kai jie skaito jusu postus... Kad kiekvienas jusu teiginys jauniekada nebus priimtas kaip tiesa, visada bus kvestionuojama, abejojama padorumu. Ir visai cia nesvarbu teismai, asmens kodas, virtuali erdve...
Jei zmogus, gali perzengti tabu riba, o kita grupe tai pateisinti, niekas neduos garantiju kad tai nepasikartos.
TAi vadinama degradacija.
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 16, 17:36)
Jazau, jazau  biggrin.gif   kas gali ant tavęs pykti?  As kaip buvau virtuali, taip ir liksiu  biggrin.gif Nera man cia nei priešų, nei draugų, yra tik durnos ir dar durnesnės lotuliukas.gif džuokas  biggrin.gif

Apie kokias duris tu kalbi? Tu pati uz ju neilgai teišbuvai, atlėkei atgal prie mano papo prisiglausti  biggrin.gif  Moonte, prajuokinai nerealiai biggrin.gif

Eik tu geriau braškių uogienę virti, paskui man pora sloikiukų atsiūsi. Ar atsiūsi?  biggrin.gif

Ponia Rita,
Kas Jums daugiau belieka. As puikiai suprantu tamstos poreiki gintis, bet nuo savo nieksybes, nepabegsit, net virtualiam pasaulelyje. Savo elgesio pasekmes su kaupu semiat, is ten ir neapykanta neva teletabems, kad EILINI KARTA LIKOTE UZDURU. Jums gi tenka bendrauti su savo lygmeniu, lutukem, Idomuciom ir t.t. Man patiko, kad pagrindine Jusu visu bendravimo tema, teletabiu aptarimas mirksiukas.gif Ziauriai turininga neva diskusija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 liepos 2021 - 17:17
QUOTE(Moonte @ 2021 07 16, 19:08)
Kad kiekvienas jusu teiginis jauniekada nebus priimtas kaip tiesa, visada bus abejojama

Puiku, taip ir turi buti.
As ne koks dievas, kad aklai manimi tiket.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 16, 18:13)
Puiku, taip ir turi buti.
As ne koks dievas, kad aklai manimi tiket.

Man patinka kaip selektyviai skaitai kitu asmenu postus.

Praleidai, dar ir tai, kad abejojama ir tavo padorumu, ne niko, o zmgogaus, kuris slepiasi po Idomucios niku.
Bet kai neturi garbes, orumo, matyt nera kas prarasti.
Ka as zinau, gal kam tai nevertybe, kuria reikia brangynti, ne tik gyvenime, bet ir virtualioje erdveje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 liepos 2021 - 17:21
Prieš LVŽS suvažiavimą – susiskaldymas partijos gretose: prieš R. Karbauskį stoja ir daugiau valstiečių

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...ieciu-20112861/

šitos rietenos man patinka biggrin.gif plėšia Karbauskio kaukes jau savi. Netikėtai padoriai elgiasi Sinkevičius.
Atsakyti