Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Maja Di @ 2021 07 16, 15:10)
Va čia tai gražus pinigų paleidimas pavėjui. Iš karto sakiau, kad 70 proc populiacijos nepavyks paskiepyti. O džiaugiasi, kad užsakė milijonus vakcinų į priekį....
https://www.delfi.lt...u.d?id=87716117
Galvoju, kad gal geriau ne padačkėm gydytojams ar cepelinais besiskiepijantiems mėtytis ar prievartinį skiepijimą daryti, o išleisti pataisą, kad susirgus kovidu, tiems, kurie nepasiskiepijo nedarbingumo nemokėti. Panašiai kaip su baltu biuleteniu neblaiviems. Kai keli per kišenę pajus, gal kiti pradės galvoti.

gera mintis. Čia, sakyčiau, visos priemonės - ir cepelinų, ir "per kišenę" yra reikalingos.

Šiandien važiavau skiepytis. Taksi vairuotoja mane atkalbinėjo. Dėl šalutinio poveikio. Pasakiau, kad yra jau daug gyvų pavyzdžių su covid ilgalaikiu poveikiu. Ji sako irgi sirgo, na, pati taip sprendžia biggrin.gif irgi ilgalaikius jaučia- galvą skauda. Antikūnus sakė tikrino - nebėra, sako. Antrą kartą kai sirgs, sakė, jau mažesnis poveikis bus. Patys sau daktarai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 07 16, 15:54)
Na ir kame mano nepagarba pasireikse, kad man teko garbe skaityti paties rasyta, neva mane demaskuojancia tiesa?

Kita vertus, vakar ilga laika skaiciau kas buvo parasyta. Iskilo klausimelis.

Kodel, tau savo vaikus vadinti siukslemis yra normalu?
O kai zmones, sukciu vadina siuksle, tavyje tai sukelia negatyvia reakcija? Smerki ne sukciu, kuris padirbineja zinute, o zmones, kurie tuo piktinasi.

Kodel, tu, rasantis kaip kitam privalu priimti tavo nekorektiska nuomone, nesugebi priimti nederamo veiksmo ivertinima. Mano galva, tas vertinimas buvo itakotas ne prielaidu, kaip tu tai darai, o realiu faktu.

Palauk.
Pabandysiu trumpai.

As visai nekreipiu demesio ii jokius izeidinejimus.
mjforeverlabai svarbu.

Jau geriau zmogus slyksciai keikiasi, bet sugeba suprasti savo ir kitu mintis, (nebutinai sutikti bet suprasti kitas pozicijas ir poziurius).

Na tas keikimasis gali but neemalonus, beet protingos kito zmogaus mintys atsvers ta nemalonuma.

Bet va kai nesugebama suvokti o kazkas postringaujama ne i tema?
Tada nepades ir maloniausias bendravimas.

Visi neesugebantys silpnaprrociai dr megsta ir meluoti naglai.

Va kazkas mini nelegalius imigrantus.
Juk tai izulus melas. Jei tie imigrantai butu nelegalus, tai sedetu kur ikalinti ar uzdaryti iki teismo.

Jie kiek zinau TEISETAI pasipraso politinio prieglobscio irr juos matau ruosia patyre juristai ka sakyti... Kad Baltarusijoje juos persekiojo.... Tai ko negrizta i tevyne.
Na melas dabar daugumos principas.

Naglas melas ir pasimetimas kvailu negirdint kontraklausmu...

Putinas jau matau dziuagiasi. Gal geliu sutikimui nesitiki, bet abejingumu jau beveik garantuotas
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 07 16, 14:10)
Va čia tai gražus pinigų paleidimas pavėjui. Iš karto sakiau, kad 70 proc populiacijos nepavyks paskiepyti. O džiaugiasi, kad užsakė milijonus vakcinų į priekį....
https://www.delfi.lt...u.d?id=87716117
Galvoju, kad gal geriau ne padačkėm gydytojams ar cepelinais besiskiepijantiems mėtytis ar prievartinį skiepijimą daryti, o išleisti pataisą, kad susirgus kovidu, tiems, kurie nepasiskiepijo nedarbingumo nemokėti. Panašiai kaip su baltu biuleteniu neblaiviems. Kai keli per kišenę pajus, gal kiti pradės galvoti.

Na apti pagalvok, juk Lietuvos grazusis nuleido tokia gairele. Grasina sveikatos ministrui.

O kaip tau vakarykste musu AUKSTOJO GRAZUOLIO kritika?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 16, 15:09)
Palauk.
Pabandysiu trumpai.

As visai nekreipiu demesio ii jokius izeidinejimus.
mjforeverlabai svarbu.

Jau geriau zmogus slyksciai keikiasi, bet sugeba suprasti savo ir kitu mintis, (nebutinai sutikti bet suprasti kitas pozicijas ir poziurius).

Na tas keikimasis gali but neemalonus, beet protingos kito zmogaus mintys atsvers ta nemalonuma.

Bet va kai nesugebama suvokti o kazkas postringaujama ne i tema?
Tada nepades ir maloniausias bendravimas.

Visi neesugebantys silpnaprrociai dr megsta ir meluoti naglai.

Va kazkas mini nelegalius imigrantus.
Juk tai izulus melas. Jei tie imigrantai butu nelegalus, tai sedetu kur ikalinti ar uzdaryti iki teismo.

Jie kiek zinau TEISETAI pasipraso politinio prieglobscio irr juos matau ruosia patyre juristai ka sakyti... Kad Baltarusijoje juos persekiojo....  Tai ko negrizta i tevyne.
Na melas dabar daugumos principas.

Naglas melas ir pasimetimas kvailu negirdint kontraklausmu...

Putinas jau matau dziuagiasi. Gal geliu sutikimui nesitiki, bet abejingumu jau  beveik garantuotas

GAl trumpai, be paklodes apie nieka, atsakyk i konkreciai uzduotus klausimus. Slabo, ar neturi kaip pasiteisinti?
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2021 07 16, 13:06)

TAip ir buna, ateini pasiuziureti kas gero parasyta, o atkreipi demesi i menknieki.

Dekui, mjforever, labai idomi informacija. Klausiausi siandiena Lansbergio ta tema. Tikekimes Irakas ir Turkija pades suvaldyti situacija.
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2021 07 16, 15:04)
gera mintis. Čia, sakyčiau, visos priemonės - ir cepelinų, ir "per kišenę" yra reikalingos.

Šiandien važiavau skiepytis. Taksi vairuotoja mane atkalbinėjo. Dėl šalutinio poveikio. Pasakiau, kad yra jau daug gyvų pavyzdžių su covid ilgalaikiu poveikiu. Ji sako irgi sirgo, na, pati taip sprendžia  biggrin.gif  irgi ilgalaikius jaučia- galvą skauda. Antikūnus sakė tikrino - nebėra, sako. Antrą kartą kai sirgs, sakė, jau mažesnis poveikis bus. Patys sau daktarai  unsure.gif

Mintis gal ir gera, bet negalima, nes mes visi mokame moksecius. Juos mokedami, mes uzsitikriname gydyma.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 07 16, 12:36)
Yra skirtumas tarp nesutinkančių ir pagarbiai nesutinkančių žmonių.

Yra siestas ir yra siestas sviestuotas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 07 16, 16:25)
Klausiausi siandiena Lansbergio ta tema.

Klausaisi tu jo manau kelis kart per diena...

Vatnikai irgi Kremliaus pasiklauso kelis kart per diena irr visiems rodo.

Irakas parode vidurini pirsta, ar tai sunku suvokti? Turkija turi savu interesu.

Bet jus tikekit
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 07 16, 13:54)
Na ir kame mano nepagarba pasireikse, kad man teko garbe skaityti paties rasyta, neva mane demaskuojancia tiesa?

Ir vėl ji apie save....
Nu kiek gi galima?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 07 16, 16:25)

GAl trumpai, be paklodes apie nieka, atsakyk i konkreciai uzduotus klausimus. Slabo, ar neturi kaip pasiteisinti?

Ko nesupranti?
As izeidinejimu neseku, man tai tustuma,

Seku idomias mintis. O ju daznai pas pacia nerasta.
Seniau parasydavai idomiu dalyku, o dabar aapie nieka...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 16, 14:31)

Irakas parode vidurini pirsta, ar tai sunku suvokti? Turkija turi savu interesu.

Bet jus tikekit

Bet tai koks kvailumas tikinciuju....ar dar taip buna gyvenime? Cia gal ji specialiai taip parašė, noredama isprovokuoti ilgas diskusijas?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 16, 16:36)
Bet tai koks kvailumas tikinciuju....ar dar taip buna gyvenime? Cia gal ji specialiai taip parašė, noredama isprovokuoti ilgas diskusijas?

Jos tikros teletabes o ne vaidina tokias.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 07 16, 14:25)

GAl trumpai, be paklodes apie nieka, atsakyk

Nelabai supratau....tu esi mamkų didžioji paklodžių rašytoja,o kitiems liepi rasyti glaustai. Kodel?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 07 16, 16:16)

Dekui, mjforever, labai idomi informacija. Klausiausi siandiena Lansbergio ta tema. Tikekimes Irakas ir Turkija pades suvaldyti situacija.

aš net neįsivaizduoju, kuo baigsis biggrin.gif Irakas stebina, kaip nėra suinteresuotas sulaikyti savo žmones. Ir susiveda galai, kodėl iš ten tie jauni žmonės bėga : "religiniai triurbanai atėmė jų jaunystę". Čia cituoju irakiečių pokalbius.
Viliuosi, Landsbergio minimi "svertai" paveiks. Bet grįžęs jis jau atsargiau kalba. Labiau tikiu, kad Lukašenka pats išsigąs arabų masto savo šalyje. Visų jis irgi nepajėgs sukontroliuoti, o dar protestai žada atsinaujinti. Jis pats save "susišaudys" tuo ginklu.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 16, 14:38)
Jos tikros teletabes o ne vaidina tokias.

Kad susiburti I vieną grupelę is visų mamkų pakampių, reikia buti to pacio 'kraujo', tai cia ir taip aisku, bet kad sitaip nesigaudyti pasaulio politikoje. Manau cia ne teletabiskume esme, o šeimoje. Isgirsta viena ausimi kokią nuotrupą, ką vyras su draugais kalba apie politika, ir paskui tipo 'va kokia as šūstra , davai parasysiu mamkose ką nelabai gerai nuklausiau vakar vakare' biggrin.gif
Atsakyti