Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Moonte @ 2021 07 15, 23:11)
Dieve, Dieve...

Ziauriai turiningai ir nenuobodziai.

Kaip nors susilaikysiu nuo "turiningos" tokio pobudzio diskusijos.

Teisingai sake - teletabyne gali jaustis geriau.
Lialia, lialia,
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 15, 22:18)
Teisingai sake - teletabyne gali jaustis  geriau.
Lialia, lialia,

Dieve, Dieve...
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 07 15, 15:49)
Nu ir gerai, aš nieko prieš tokias taisykles jei jos bus ir pas mus. Sveikatos apsaugos, socialinės globos ir švietimo sistemos darbuotojai, kurie kontaktuoja su pažeidžiamiausiais ir tais kurie neturi imuniteto, nes jie neskiepijami (vaikai), teisinga, kad turi turėti skiepą. O kitų teisė rinktis. Bet iš esmės aš buvau už švedišką tvarką, Latvijoj kas patiko, kad kaukės nebuvo privalomos ir mokyklų metams neuždarė, jie visad tvarkėsi geriau, tai gal ir dabar mums reikia lygiuotis į juos.

Maja di, o kokie objektyvus vertinimo kriterijai, kad latviai tvarkesi geriau?

Tarkim, karantino metu Lietuvos ekonominiai rodikliai geresni nei Latvijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 liepos 2021 - 21:25
QUOTE(Moonte @ 2021 07 15, 23:23)
Dieve, Dieve...

Nepades Dievas, jei negali protauti ir suvokti labai nesudetingu teiginiu..

Labai protingai ir pasiule teetabyne dainuoti lia lia, lia lia irr dziaugtis gyvenimu.

Teletabyna suprask placiau.
Gyvenime zmones apie save sukuria pataikaujanciu rateli ir jame jauciasi svarbus.
Kaai kas del naudos, kai kas nenori, kad psichuotum.
Na kokia tokio gyvenimo prasme?
Papildyta:
Kokios bukos snekos.. latvijoje geriau... blogiau...

Kaaip SSSR, vazinejo zmogeliai po skirtingas respublikas ir aptarinejo,, kas parduotuvese ten yra. O ten visur beveik nieko nebuvo...

Viruso mirtingumas mazas, tai mokslininku isvados. Reakcija i ji neadekvati.

Taaigi arba visuotine psichoze arba jums nesako priezasciu.
Kokia cia gali buti analize geriau blogiau, jei nezinot kas vyksta
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 15, 22:33)
Nepades Dievas, jei negali protauti ir suvokti labai nesudetingu teiginiu..

Labai protingai ir pasiule teetabyne dainuoti lia lia, lia lia irr dziaugtis gyvenimu.

Teletabyna suprask placiau.
Gyvenime zmones apie save sukuria pataikaujanciu rateli ir jame jauciasi svarbus.
Kaai kas del naudos, kai kas nenori, kad psichuotum.
Na kokia tokio gyvenimo prasme?
Papildyta:
Kokios bukos snekos.. latvijoje geriau... blogiau...

Kaaip SSSR, vazinejo zmogeliai po skirtingas respublikas ir aptarinejo,, kas parduotuvese ten yra. O ten visur beveik nieko nebuvo...

Viruso mirtingumas mazas, tai mokslininku isvados. Reakcija i ji neadekvati.

Taaigi arba visuotine psichoze arba jums nesako priezasciu.
Kokia cia gali buti analize geriau blogiau, jei nezinot kas vyksta

Dieve, Dieve...
Rodos trumpa laika nesilankiau SM. O kiek pykcio, kiek pagiezos. Cia reik suprasti teletabiai kalti. Niu, niu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 liepos 2021 - 21:41
QUOTE(Moonte @ 2021 07 15, 23:37)
Dieve, Dieve...
Rodos trumpa laika nesilankiau SM. O kiek pykcio, kiek pagiezos.

Jokio pykcio nei pagiezos.
Dalykiniai patarimai.

Kokioje pataikunu aplinkoje gyveni, jei tokios reakcijos?
Va papostinai kelis postus ir dauguma ju pataikavimai ir padlizos "teisingiems". Na kaip nyku, sunku net isreiksti.

Diskredituojat savo pozicija...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 15, 22:41)
Jokio pykcio nei pagiezos.
Dalykiniai patarimai.

Kokioje pataikunu aplinkoje gyveni, jei tokios reakcijos?
Va papostinai kelis postus ir dauguma ju pataikavimai ir padlizos "teisingiems". Na kaip nyku, sunku net isreiksti.

Diskredituojat savo pozicija...

Ka dar pridesi, jau prie to ka parasei. Nesikuklink, resk tiesa i akis.
Issipuliuok, gal palengves.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 07 15, 23:51)
Ka dar pridesi, jau prie to ka parasei. Nesikuklink, resk tiesa i akis.
Issipuliuok, gal palengves.

Kodel mes cia negalim sakyt ka galvojam?
Tai ir yra tikra zmogiska nauda kitam zmogui. Gal ir netiesa, mes klistame.
Bet gal ir tiesa.
Gyvenime daug padlizu, o kiti zmones tiesig nesivargins konfliktuot, geriau nieko nesakyt, tai to zmogaus bedos,
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 15, 23:09)
Kodel mes cia negalim sakyt ka galvojam?
Tai ir yra tikra zmogiska nauda kitam zmogui. Gal ir netiesa, mes klistame.
Bet gal ir tiesa.
Gyvenime daug padlizu, o kiti zmones tiesig nesivargins konfliktuot, geriau nieko nesakyt, tai to zmogaus bedos,

Jau viskas, ar dar kas nors...
Ar as ka rasiau kad galima negalima ir t.t.
Ar as ka apie tave, branguti uzsiminiau...
Ar as bent kokia tavo mintele komentavau...

Del manes, Idomucia, rasyk, vertink, galvok ir t.t. Ka nori ir kaip nori. Nereikia man cia nieko irodineti. Rasyk kaip rases, tai ne mano mintys, tai tavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 07 15, 12:44)
O ka nors apie diskutuojama tema, neva tiek laiko nebuvus, sunku ka parasyti...

Tiek ilgai neva nebuvus, negyvendama forumu, apie paciai neitikusius oponentus faktu pakanka, kad daryti isvadas  mirksiukas.gif

Lb sunku smile.gif kodėl turėčiau rašyti? Apie putina smile.gif? Jeigu rimtai, net nepamenu apie ką rašete, neatidziai gal skaičiau... vien uzgauliojimai, kokios mes protingos, rastingos, ..os, ..os, ..os ir panašiai.
Oi tikrai, moonte, ilgokai nebuvau, "ne neva" biggrin.gif . Atostogos... 3 sav. telefonas tik pokalbiams. Jokių FB, instagram, SM ir t.t.
Suprantu, kad sunku patikėti, kai pačios visa vasarą praleidžiat SM, skaičiuojat kas ir kiek prisijungia, rašo...
Neringa nuostabi, tik šiemet nesveikai brangi.
pasigrožėkit geriau Baltijos jūra:
vartotojo įkelta nuotrauka]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 15 liepos 2021 - 23:30

QUOTE(Montekrista.back @ 2021 07 15, 16:53)
nu įdomu būtų pamatyt biggrin.gif</p><p></p>

QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 15, 16:56)
Tikrai sunku patiketi, kad vienas zmogus gali suvalgyti visos grupes košę  biggrin.gif. Logiskai mastant aisku, kad tai paorasciausiai neimanoma.
Kada ji sitoj temoj ta rase? As kazkodel neatsimenu.
Papildyta:

Velkomen sugrizus ir tau...tiek sukai uodega, tiek sukai  biggrin.gif  Pareikit,vpareikit, tai Nakviša viena kukuos savo temoj  biggrin.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 10, 18:48)
Labutis,
išvysite mane dabar iš čia po to ką parašysiu ir šiai silpnų nervų žmonėms neskaityti biggrin.gif

Aš nuo vaikystės labai daug valgau. Nežinau net kodėl. Mano mamos cepelinai nėra labai dideli, esu didesnių mačiusi, bet vistiek ne miniai kokie ir jau maždaug būdama 8-9 metų suvalgydavau 4,5 cepo su mėsa, aplenkdavau tetę, kuris 4 suvalgydavo. Būdavo smagu lenktyniauti. Jau nekalbu apie savo poreikį saldumynams. Visi saldainiai surasti, suėsti. Paauglystėje eidavau vakarais dukterėčiai pieno, tai nė vakaro be šokolado. Studijų metais manimi stebėjosi, vos ne smerkdavo :geda2: Kartą grupei košės pritrūko per mane biggrin.gif  :geda2:

ogo, ėdri kokia, skrandukas ištampytas kaip reikiant turi būt :(

Atsakyti

o, ir Burba, pasirodo, ne iš lempos stora, irgi už maistą kaudavosi :D

Paskaičius tai atrodo, kad konclageryje buvo :D

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 07 16, 00:23)
Lb sunku smile.gif kodėl turėčiau rašyti? Apie putina smile.gif? Jeigu rimtai, net nepamenu apie ką rašete, neatidziai gal skaičiau... vien uzgauliojimai, kokios mes protingos, rastingos, ..os, ..os, ..os ir panašiai.
Oi tikrai, moonte, ilgokai nebuvau, "ne neva"  biggrin.gif . Atostogos... 3 sav. telefonas tik pokalbiams. Jokių FB, instagram, SM ir t.t.
Suprantu, kad sunku patikėti,  kai pačios visa vasarą praleidžiat SM, skaičiuojat kas ir kiek prisijungia, rašo...
Neringa nuostabi, tik šiemet  nesveikai brangi.
pasigrožėkit geriau Baltijos jūra:
vartotojo įkelta nuotrauka]

O kas cia apie Putina rase? Pagaliau cia tik as vienintele paklausiau Pastininkes nuomones. Zmones bent jau siai diena cia raso apie covida-19, skiepus.

Na jei sunku normaliai paciai diskutuoti, ko veltis i sarsala, jei juo taip demonstratyviai bjauriesi? Cia paciai lengviau, ar dusiai artimiau? TAm kad vienus, sirdziai malonius, neigiamai ivertinti duomenu truksta, neva mazai lankosi, kitiems, neitikusiems, neigiamam ivertinimui duomenu pakanka? Klausimai retoriniai.

Uarda, esate ne tas zmogus, su kuriuo bent jau man malonu bendrauti. Net is mandagumo. Nereikia man aiskinti apie savo gyvenimo t.y. telefono naudojimo subtilybes. Man isvis neidomu, kas ten pas Jus ir kaip. Saziningai, as Jusu net nepasigendu. Va isilndot kaip Pilypas is kanapiu, parasetsavo "tiesa" apie paciai nesipmpatiskus oponentus, neva objektyvia penkiu sekundziu nuomone, kuria sudarete trumpam ikisusi nosi i tema ir dingot iki kito sarsalo.

GAl pati ir neskaicuokite, kiek kas ir kiek laiko cia sedi. Juk tai taip neidomu. Jus gi turite kuo neva uzsiimti.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 07 16, 07:31)
ogo, ėdri kokia, skrandukas ištampytas kaip reikiant turi būt verysad.gif

Visa tai is seimos ateina. Vaikas yra vaiku.
Uztat dabar yra gal ir per gireztai susiemusi. Bet taip daznai nutinka.
Atsakyti