QUOTE(Hmmm... @ 2016 12 15, 12:31)
Jūs rimtai nesuprantate, kodėl Jūsų "parodymai" kritikuojami? Iki šiol nesuprantat?
Man visiškai nerūpi ką jūs galvojat ir ką jūs suprantat. Man įdomiau tai - kaip viskas prieš jus atsisuka
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 12 15, 12:39)
As Lietuvos ir nekenciu. O kodel as ja tureciau kesti. Valstybe turi buti arba morali arba turtinga. Jei nera nei vieno nei antro - tada tai niekas. Aciu Dievui, ji ES sudetyje tai galima isvaziuoti, po kurio laiko pasikeisti dokumentus ir pamirsti. bet itariu ta galimybe gali greitai uzsidaryti.
Prie ko cia valdzia, valdzia tai tai, ka isrenka rinkejai. Juk ne karalius valdo. Ir ne Svdeija ar Lenkija skiria gubernatoriu. Todel nekesti valdzios. o gerbti rinkejus tauta, tai tas pats, kaip nekesti peilio, o gerbti ta kas tuo peiliu svaistosi. Suluz senas peilis pasiims kita peili arba kuoka.
Negali atsilikus tauta issirinkti progresyvios valdzios, taip nebuna, todel jei jus mylite Lietuva tai jus privalot mylet atsilikima, korupcija ir vietini mentaliteta.
Prie ko cia valdzia, valdzia tai tai, ka isrenka rinkejai. Juk ne karalius valdo. Ir ne Svdeija ar Lenkija skiria gubernatoriu. Todel nekesti valdzios. o gerbti rinkejus tauta, tai tas pats, kaip nekesti peilio, o gerbti ta kas tuo peiliu svaistosi. Suluz senas peilis pasiims kita peili arba kuoka.
Negali atsilikus tauta issirinkti progresyvios valdzios, taip nebuna, todel jei jus mylite Lietuva tai jus privalot mylet atsilikima, korupcija ir vietini mentaliteta.
Tai kad aš ir nesakiau, kad rinkėjai protingi Niekada neatskyriau rinkėjo nuo valdžios.
Tiesiog vienas lauke - ne karys. Pavienis rinkėjas negali nieko. Be to, daugumoje gyvena Drakonai, ypač postsovietinėse šalyse. Yra kaip yra. Aš tik kritikuoju tai, kad manyje matė vien tik juodą požiūrį, kai pačios manė, kad jų požiūris baltas
Dabar - susilyginome. Visos čia juodos kaip kokios našlės sėdime Tai ir smagu, galime už tai ir išgerti, slaptai nuo Karbauskio