QUOTE(rusma @ 2017 02 02, 10:35)
Būna visaip. Mergaičiukė pianistė pasidomėjus jos veikla - ilgokai trynėsi tarp politikų, turėjo galimybę šio to pramokti, ir jeigu buvo imli, gabi - greičiausiai ji jau buvo ne tik pianistė. Aš asmeniškai už tokią nebalsuočiau, nebent nebūtų geresnio pasirinkimo, pvz. šalia stovėtų tik mezgėjos. Tačiau ką renkasi kiti - ne mano valioje spręsti.
O aš visai svarstyčiau dėl balsavimo - gera giminė, patirties irgi turi:
"Nuo 2005 iki 2006 m. Seimo nario Audroniaus Ažubalio visuomeninė padėjėja, nuo 2006 iki 2007 m. Seimo nario Edmundo Pupinio padėjėja sekretorė, nuo 2007 m. iki 2008 m. Seimo narės V. Aleknaitės-Abramikienės padėjėja sekretorė, nuo 2008 m. LR užsienio reikalų ministro Vygaudo Ušacko patarėja. 2009 m. birželio 7 d. išrinkta į Europos Parlamentą rinkimus laimėjusios Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) sąraše, kuriame buvo įrašyta 4 numeriu [2] (į EP rinkiminį sąrašą iškėlė TS-LKD Politikos komitetas).
Nuo 2001 m. Tėvynės sąjungos (Lietuvos konservatorių) narė, nuo 2006 m. TS (LK) tarybos narė; nuo 2002 m. Jaunųjų konservatorių lygos narė (JKL), nuo 2003 m. iki 2006 m. JKL valdybos narė, nuo 2006 iki 2007 m. JKL pirmininkė.
Nuo 2007 m. tarptautinio projekto Apgink Baltijos jūrą kol ne vėlu koordinatorė.
2009 m. kaip Tėvynės sąjungos atstovė išrinkta į Europos Parlamentą.
Moka anglų, rusų, italų, vokiečių kalbas." Šaltinis: https://lt.wikipedia...